Kännn ingen sorg för mig göteborg........

hej på er!
Idag 18.35 anlände jag hemma i uppsala, trygga kära uppsala som man ibland har lust att spy på....men känslan av att man hittar överallt, har stor chans att träffa nån man känner och framför allt....ett hem att gå hem till, gör stan helt OKEJ! nåja.....just nu känner jag i alla fall ett litet hat mot swebuss (jag ska klaga) Vi åkte 09.40 från Nils E terminal, och det var knappt så att vi hann med buzzzen, oooups. Till slut kom vi på och fick sämsta platserna långt bak där det var varmt och kvalmigt. Under hela resan så funkade inte en enda fläkt och toan var utan lyse och spolfunktion. very fresch........not! dessutom är det så jävla drygt att byta buss i sthlm, för man får alltid vänta en halvtimma på uppsalabussen. sen blir jag också alltod så sugen på att flytta NU till sthlm, när man åker förbi vattnet som är så otroilgt vackert!
I Eskilstuna var det i alla fall bra bortsett från att paula var sjuk. det är alltid lika kul att ses, jag tror vi garvar mer än inte garvar, (flummigt sätt att uttrycka sig på) Konserten på söndagen var också väldigt bra, i alla fall på slutet. Det var mycket trevligt att umgås med vår nya vän Frida, som vi träffade på Turnépremiären 4 April! Under dagen kolllade vi på tigrarna med stora ögon (de spelade på parken zoo) Och så gick vi runt och hälsade bla på fantomen, hehe :) 
När giget drog igång blev det ös, i alla gall på främsta raden, synd att de små bara inte riktigt vet hur de ska reagera när de ser sina STORA IDOLER, oftast blir det ju ett skrik i tonart: hlgt C. Mkt obehagligt för än som står bredvid! jag och Maria var också tvugna att vi "lite" uppmärksamhet så att Erik skulle se oss, vi lyckades :) Danny såg nog också och missuppfattde det lite. hehee..... 
Lite bilder från giget:


Det var i alla fall en skojig dag!
Måndag morgon var det bara att dra igen rullväskan igen för att bege oss på Göteborg! 10.30 drog vi och framme skulle vi vara 16.00. men eftersom några missade bussen i Skara så fick vi vänta på att de körde i en Taxi ikapp oss, så vi blev en halvtimma försenade. Vi skyndade oss och köpte ett spårvagnspass och for hem till Marias morbror Sten och hans Fru Sanna med två barn :) Det var en mysog familj. Vi fick mat och skjuss till Lisseberg, fem i sju kommer vi springandes i regnet och Fridas mamma Pia hade kirrat platser opå tredje reden i mitten! megasweet, maria och jag bröt ut i ett: soooooft och slog oss ner. Snyggingarna kom in på scenen och gick ingång på Lotta Engberg, Erikerikerik.......hon e 45 liksom. de pussades lite i alla fall och körde lite låtar. Efter var de massa männsikor så vi pallade inte, Vi hittade en obemanad backstegeingång, men vågade inte gå in. Varför kan man inte vara lika "på" som när man va mindre....typ aldrig banga ur?? men 35 spänn var det värt!



Tisdagen var stora shoppingdagen! Vi började med lite second hand vid järntorget och begav oss sedan in mot Nordstan......det var verkligen såå mkt affärer överallt. Mkt bättre än Uppsala! Lunch åt vi på ett jättemysigt café med uteservering. Där hamnade vi även dag två. Det var stor salladsbuffé ' dagen lunch (typ pasta) bröd, vatten och kaffe...mmm så gott! På måndagskvällen gick vi till Friskis och svettis i området där marias morbror bodde: majorna hette det. Lite småmysigt gym, hur nu ett gym kan vara dre. Vi sparng på löpbandet och spanade på en BIFF! På tisdagen hjorde vi typ samma saker. Resan har med andra ord vart jättebra med shopping på dan, massa spajn på människor, träning när vi kom hem, mysiga middagar, och lite te med tv-tittning. Igår var vi också på en kvällpromenad vid vattnet och satt på en utéservering :)
Lite bilder:


 Fucking swebuss, whatta fuck is all that about, fuck mine ass, typ. Den åker man bara i brist på pengar....inga mera sånna denna sommarn känner jag.....

Nu ska ajg kolla på sexandthecity och sen sova! Jag blir hemma ett tag nu så det känns skönt. Imorgonkväll ska ajg också jobba lite.

Pusspuss (hoppas ni palla läsa :)

Kommentarer
Postat av: ballan

fan vad frääääschig buzz alltså ;)

2008-07-11 @ 12:03:42
Postat av: kul

jättekul! :D

2008-07-11 @ 14:39:16
URL: http://kul

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0