8-22 Augusti -09

Santorini, Naxos-andra närliggande paradisöar!!!!!! Tavernor, söta musikantgubbar, goa drinkar, gott sällskap, fina böcker, x antal bikinisar, knalliga nagellack, bruna fötter, strandpromenader, hopp i vattnet, nytt folk, vita gränder, vackra blommor, frukt!!

Moa & Maria likes this!







Lyser med min frånvaro

Hej finisar!

Här sitter ajg och myser, har varit och jobbat på ekeby ikväll, gick finfint...var kanske lite segt och sådär, men annars var de lugnt. Igår kom de poliser och väktare när jag jobbade, pga av ett falskt överfallslarm....så idag var helt klart et bättre jobbpass!

I övrigt så är livet rätt soft ju nu...jag tar lugna mornar...dagarna går åt till rensning här hemma, träning, kompisar, stan...eftermiddagran/kvällarna jobbar ajg på...och på kvällarna ser ajg på film med vänner, dricker te eller bara latchar runt :) Men på onsdag ska gamla zante-ligan ut i sthm...blir väl Utecompaniet, Village och avslutningsvis Grodan - de har de bästa drinkarna....hehhee.

Dog ihop ett smakligt kvällsmål såhär efter jobbet....sweet!



Hejhej, massa massa hej!

Mår ni bra? De gör jag! Som en prinsessa.

Vad jag gjort idag är följande....jag gick upp runt tio, övningskörde (i sunnersta,nåntuna,Ikea,boländerna, och hem)....gick och mötte Tove vid skrapan...vi gick hem till mig och hade de trevligt och roligt! Först fick hon se mitt rum, som jag tror fick godkänt, eller? ;)....sen efter lite snick-snack, så begav vi oss ut i min park för att sola :) men efter ett tag gick vi upp och gjorde iordning en thailunch, smaskens! På min balkong satt vi också en låång stund, drack kaffe och åt melon, praatade om hur mycket som helst, skönt att vi kan få ut allt när vi är med varandra! Sen vid sex var vi på pulsmedel, Ingrids nya...bra men jag fick nästan syrebrist.

Ni ska få se några bilder från dagen!
Imorgon ska jag träffa ida, övningsköra, träna skivstång, samt kanske träffa malin och Madde...fullt ös medvetslös!





Och så dagens outfit!


Sentimental & Trött

Är helt slut just nu...vet inte vad jag ska skriva eller känna. Men mår också bra, de ska ni veta. Har arbetat ikväll....och under dagen har jag hängt med Ida, inne i staden...vi spatserade runt i tre timmar ihop. Hon handlade levi´s-short, Jag handlade svarta stuprör och två partyväskor i kuvertform. En svart och en rosa. 

Nyss läste jag en väns blogg, Tove heter hon....jag tycker hon ska bli författare.
- henns blogg http://silencesayssomuch.blogspot.com/ 

Sen saknar jag mina tjejer, som förhoppningsvis slår klackarna i taket, eller kanske på verandan. Destination Vaxholm. Ägnar även några tankar till Maria i malmö, min fina brud.
Vänner är de bästa.



Köra bil lär jag mig också, är inne i en period nu. Tre ggr på tre dar, har jag slirat runt. Imorgon blir de åka av igen. Körkort 09! Tuttut!

 <--- bild lånad av Tove!

Lördagen 11/7 - grill med de FINA!



Dagens looki!



Nu ska jag cykla och jobba tills klockan slår halv nio. ha en treeöövlig night gott folk!

Ahohohoh

Åh va skönt att ha jobbat klart. Var inte många kottar på gymmet, och eftersom de inte var NÅGRA som pass idag, och är inte imorgon heller för den delen, så blev de lugna puckar. en de kom en och annan som aag kunde prata med i alla fall :)

Om en stund kommer Tove hir på en kopp kaffe, hon ska spana på mitt rum som hon inte sett än, och så ska vi ut på en promenad, hörligt att de är lite varmare igen!!

Vid sex kommer tjejerna hir, vi ska grilla och ha en helkväll i min park, kanske går och och tittar på en film senare " mot småtimmarna, eller inte"

Pussochkram!

  <----De bästa

Eftermiddagen

Vid halv tre var ida och ajg klara för att köra! Och gud så roligt vi hade det, blev säkert en 10 maskiner på en timma! När man är två känns de inte lika jobbigt, och man kör lite hårdare också. Sen blev det jobb i 2,5 timme, nu är jag hemma...och väntar på att middagen ska bli klar.....


Pussochkram!

Varmare breddgrader

Är det nån som läser nu, som skulle banga......på varmare breddgrader alltså? Just precis. de är exakt vad ajg vill ha, varför ha 10 bikinifinisar i graderoben, om de ändå bara får ligga å bli stela och mögliga? Hoppas för deras skull att de blir varmt snart, så de får komma ut lite, kan inte vara kul å ligga i en liten låda i flera dar.

Idag ställde jag klockan på kvart i nio, ambitiöst...kanske lite väl, för jag kom inte upp förrän strax innan tio. Kände att jag var tvungen, ska upp senast halv nio imorgon, och jobba så måste vända tillbaka dygnet lite. har i alla fall bara slappat och fixat med lite småsaker fram tills nu, skrubbat ansiktet, fixat naglarna, och donat lite, ni vet. Ska om ett tag laga till lite kyckling och bulgur till lunch. Halv tre ska jag träffa ida och gymma, sen jobbar vi ihop mellan fyra och halv sju.
Ikväll blir det middag hemma med mamma och Brother.

Dagens fråga: Vad gör ni idag?

We are free fallen!



12.30 - Godmorgon Sverige!

Det blev ingen utgång igår efter att ajg jobbat, malin sms och sa att de var nån specialkväll på bj, vilket gjorde att de inte blev nån lista...hur som så kom malin och Maria ändå in - era stekare! ;) Men jag bjöd isället hem Ida, som är en tjej på mitt jobb, vi har även driidrottat ihop, vi satt och kollade på en nostalgisk film med namnet corssroads, haha....och så åt vi godis. jag blev döösugen, har inte riktigt börjat äta de igen sen mitt 1-års-uppehåll, så sist jag åt lösgodis var i påsk, men igår var jag TVUNGEN att ha de, så ajg cyklade i 120 km/h för att hinna innan wilys stängde, cyklade dit på kanske 7 minuter, och de ligger ändå i industristaden :) Proud girl! Mysig kväll i alla fall! Klockan halv två cyklade ida hem i ösregnet, Och sliten var jag idag...vaknade hur sent som helst för att vara jag.

Lite senare ska jag ner på stan och få mina converseskor som wille så snällt köpt i USA :D För halva priset, sen så möter ajg upp mamma och vi cykar till Intensivpasset med helena kl 18 på Ekeby. Kanske går vi och äter en bit mat efteråt, vi får se.



Nån som vill komma över på "medelhavslunch" - ring ;)



Mmmm!

Nu ska jag digga vidare med Daniel Lemma och om ett tag cykla ner på stan!

Ha en toppendag! Sabba den inte, för den kommer aldrig komma tillbaka.

JOBB

Nu måste jag cykla iväg och jobba 4 timmar, inte helt fel ändå. Jag hoppas de blir ett roligt och snabbt pass.....ikväll blir de kanske utgång på bj, men de är inte riktigt spikat än. malin försöker väl kirra biffen så att säga ;)

Ni måste få se en sak sen! Tidigare idag var jag ute och sprang också, hej och hå...ett snabbt och lite kortare pass, och jag lyckades även pricka in solen. When the sun shine I shine like the sun :)

Pussis.


I´ll been missing you lately...

Bloggdax!

Hej mitt i sommaren! Tiden jag längtar till varje år, varje månad, vecka, dag, kanske till och med sekund. men ajg gillar att längta, de får en att känna att det finns något att jobba för och kämpa för.

Idag har jag till en början slappat satan, steg upp efter halv elva, och fortsatte i ett lugnt tempo med att läsa lite tidning, surfa på datorn, (de renade ju ändå!) och så städade jag även min bokhylla och ställde upp mina snygga martiniglas som jag fick från tjejerna i en18-gift, thank´s babes! Men hur som haver barnet kärt, så blev jag som vanligt sådär "klättra på väggana-rastlös". Så vid fyra betsämde jag med Maria en fika-dejt nere på stan. Tog mig en promenad dit, sen gick vi runt i fina kvarter runt övre slotts, sysslomansgatan och vidare till främre luthagen, där vi satte oss på en brygga med våra takeaway-kaffelattisar. Pratade om allt och inget, en del minnen, samt en massa tagg inför vår resa till Naxos. Gjorde lite bus också, haha...
Gick hem vid sju, åt paj med mamma, och nu ska ajg nog chilla lite till, men sen låta farbror blund ta över. Imorgon jobbar lite, närmare betsämt 16.30-20.30, nån som vill gymma med mig innan på Ultuna?! =)

Bilder ingen annna sett!!!

Blev bjuden på middag hos Tove, en solig sommarkväll.










Nachokväll med tjejerna M&M, slutade i nachokoma :)






Som sagt, nachos för hela slanten! tacobar släng er i väggen!

Nu ska jag lägga mig och läsa under täcket, av Marian Keyes.

Dagens sköna: Brygghänget med Källis, inlämning av lönespecifikationen, mamma bytte linnet till mig, nytt vardagsrumsbord, städat min bokhylla, promenarat, fyllt på min Ipod-shuffle!

Dagens låt/drog. kelly Clarkson - Already gone

Sleep tight!

Livet leker

Tjena!

Hela denna vecka har bestått av soliga och grymt sköna slappa dagar på olika bad här omkring...det har blivit cykelturer dit, medtagen matsäck i cyckelkorgen och en hel drös massa härliga vänner. På kvällarna har jag jobbat/tränat, eller träffat vänner. I onsdags var jag på en helmysig middag hemma hos min fina vän Tove, de bjöds på limemarinerade kräftstjärtar, vitt vin-drink, samt kaffe och mörk choklad till efterätt, inte helt fel, tjejen kan min smak....lite senare kom Sanna, Micka och Hanna...vi njöt ute på blakongen som hade sol på sig, när vi var klara gick vi ner på stan och fortsatte kvällen på Salt.

Idag har jag varit på stan och fixat en himla massa saker, bla mitt konto...som nu är ett "vuxenkonto" - STORT, sen växlade jag tillbaka pegar från Lonon...hela 1100, OJ så bra! Fyndade också ett linne för 60 spänn på Weekday, i en skön röd/orange färg, precis vad jag ville ha. Har även nyss jobbat på Ekeby. Nu är jag hemma hos min pappa, hela familjen är hemma, och vi ska strax äta hemmagjorda, grillade hamburgare (jag som betsällt mat), ikväll blir nog till att softa här hemma, ska jobba vid nio imorgon. Men sen på kvällen kommer lite finisar på ev texmexmiddag :) Blir ruuuligt! Maria kommer även hem ikväll, fina-maria-fia, Miss you!

Pussochkram!

RSS 2.0