madeleine 18 år! Nu är det bara jag kvar :)

 Jag blev svart/guld :)



 Såå fina!

 Smällkaramellen fick en smällkaramell!

Nu ska jag sova!

God natt hörrni! Vi får se när jag skriver nästa gång, men kika in så kanske det står några rader!

Heeej!

Bloggen, jag är tillbaka! Hej alla som läser!

Tyvärr har jag inte den tid jag vill till bloggen, och om jag ska vara riktigt ärlig är det skönt att inte behöva känna dåligt samvete för dålig update. Men jag har ju en del bilder som jag vill lägga upp!

jag har lagat en del god sommrig mat, varit på maddes 18-kalas, och skrivit 10 prov!! Det är skolan som är största anledningen till mindre datortid.....och jobb, träning, kompisar, planering till resor samt födelsedagar =)

Imorgon ska jag ut och segla och paddla kanot i Skaris samt sova i tält och grilla. det är sista momentet i natur&friluftliv.....sen på tisdag ska ajg till storvad med naturkunskapen och ta prover och hova (hate it). På kvällen ska jag titta på en lgh mitt i stan, får se om den är fin....då kanske den blir aktuell. Sen på onsdag måste jag plugga, men på dagen är det skolkampen, så det blir sööft!....på torsdag och fredag jobbar jag....och ska ha ett semenarium och lämna in ett stort Pm på 10 sidor.

Helgen är freee!! LÄNGTAR REDAN!

Pics:















Några bilder från maddes middag + minipartaj som var supertrevligt kommer i ett nytt inlägg!

Linköping

Sitter i Linköping nu hos min moster och kussar och annan släkt :)
Ska på konfrmation imorgon, sen en snabbis på stan och så hem med tåget vid fem.

Vad gör ni?

P&K!

Dofter

Jag har blivit helt galen i alla dofter som är ute just nu. Jag cyklar, går och joggar längst åb, över åsen och bara njuter. De få fina stunderna känns som en evighet i det blommande Uppsala. Ngot som ger energi till skolan.

Puss på er alla som läser mina rader, som inte är så många.

Plugghelg

Denna helg ska ajg försöka jobba undan lite skolarbeten. Har efter en underbar lördagsfrukost, som bestod utan grekiskt lantbröd, kiwi, färskpressad kaffe samt juice pluggat lite ntaurkunskap.
Nu ska ajg skriva lite på mitt samhällskunskapsarbete. men efter det så tänkte ajg cykla ner längst ån på gamla bettan och träffa en gamal barndomsvän vid namn rakel. Vi ska ta en tur på stan
Vid fyra ska jag och min mamma på pulsjympa, sen ikväll ska ajg plugga 1 timme till och annars bara ta det lugnt, sätta på mig myskläder och sådär. för imorgon är det Matte B slutprov-plugg. Inte överdrivet mycket, men två timmar eller så :)

Sådär ser min helg ut!  Härliga Maj! men äh, jag är glad!
Bloggar nog nått ikväll!

Pussss

14.17

Sitter just nu i sal c 401 och planerar uppsalas stadsplanering. Vår klass har blivit utvalda att få vara med och påverka. Så vi lämnar in visioner om hur vi vill att Uppsala ska se ut år 2030, samt diskuterar vad komunen borde satsa mer/mindre på! Riktigt intressant och viktigt. Jag röstar för ett livligt centrum, men många affärer, uteserveringar, parker och kanske spårvagnar som är billiga och bra. Slutar om en kvart :)

Ska promenera hem då, sätta mig med en kopp kaffe och läsa ut min Dr Glas -bok och sen cykla iväg till jobbet vid halv fem.

Massa pussar! Hoppas alla mår bra och är friska ;)

Superdag!

Idag har jag varit glad hela dagen tror jag. vaknade på med ett syperhumör...möter Maria (superglad hon med efter en liten sjukdom), vi redovisar en skoj dikt av gustav Fröding om Idealet. Sen lunchar vi några tjejer i klassen, som vanligt. Därefter är de Nk och "speaking" nationellt prov i spanska...kanske ska säga "hablar" isället. Jag och Sara körde och e gick väl helt okey, bättre en förra året i alla fall. Efter skolan gjorfde jag naturkunskap, sen åkte jag och gymmade en sväng. Blev mycket styrka eftersom jag var på pulsjympa igår.
Efter gymmet mötte jag upp min mamma för en sallad på UNICo och en liten kaffelatte till efterätt, hur mysigt som helst. vardagslyx för mig alltså :) Sen cyklade jag hem mätta som hästar blev vi, men väldigt nöjda med maten. När jag kom skrev jag ett PM på två sidor angående Biologisk mångfald och att vi bör bevara den. Så nu är det klart! Nu ska ajg lägga mig i sängen och läsa klart min svenska bok....ja ni hör ju vilket tempo som flööödar! de är bara att köra på så länge man orkar, och lägga energin på rätt saker!

Imorgon blir det skola, och sen jobb på friskis mellan 16.30-22. men slutar halv tre så hinner hem och vila lite, till skillnad från vanligt då jag brukar behöva åka dirre.

Godnatt!
Är de bara jag, eller blommar de överallt och luktar underbart? Även fast de regnar så tycker jag det är mysigt, de får mig att tänka på sommardagar då det regnat men sedan luktar underbart härligt :)

They have arrivied!



To little mee!! nanan

Tisdag

Skola:
9.30-16.00
Hem laga middag, blev kycklingwook, nidlar, och wookade grönsaker med thai-touch!
19.00 - Pulsjumpa
21.00 skicka in arbetstimmarna för april månad.

Nu måste jag gå och lägga mig och läsa en bok som heter doktor glas, tror jag har cirkus 60 s kvar...så det känns inte allt för jobbigt. men nu jävlar ska skolsakerna bli gjorda! jobbajobba är de som gäller!

Puss

Blogglucka

Hej på er!

Första gången jag sitter ner vid datorn, och vad gör jag, jo pluggar! de är bra mycket nu, kanske fler än jag känner det?

Kommer svira om denna blogg lite också, skriva när jag vill skriva, och när jag har nått att skriva om. men just nu är de massa nationella prov/slutprov, uppsatser, inlämningar, jobb, fester, födelsedagar, släktträffar, träning och en del sol som prioriteras först.

Vill passa på att tacka alla finisar för en av de bästa kvällarna på länge också! Tack babes. lovelove.

Idag har jag ätit brunch hos malin med finisarna...i blev alla kvar där förutom fina madde som skulle på iq-kurs. Sen cyklade ajg hem, cyklade ner på stan, gjorde lite ärenden...åkte hem, plugga matte i tre timmar med sara i trädgården, packa kläderna, åkte hem till mamma, gick ut och sprang, och åt sen färsk tortelini. Ni ska få en bild nu...har tyvärr alla bilder från denna långhelg på min dator hos pappa kom jag på nu. dumt...menme :)

Nu kör vi, de är vår, de är vänner och de är slit...men mödan värt den 12 juni!! Mitt sista sommarlov, kanske kommer bli ett av de bästa också!



Recept:
Färsk spenatpasta (tortelini), salladsbädd, tomat, soltorkade tomater, fetaost, olivolja, citronpeppar och en klick keso.
På 10 minuter har ni en underbar middag! 

Pussochkram!


RSS 2.0