En råhård man!

Idag på jobbet diskuterade jag och Paulina mycketmycket som vanligt. Vi kom fram till att båda två är planerade männsikor som gillar att ruta in vardagen allt från när man ska träna, till när man ska äta och ringa vänner....nätsna till och med när man ska dricka vatten. Vi är nog båda lite till övedrift men hur som helst ska hon ringa mig mellan 20-21 imorgonkväll och meddela om de blir "jobbträaff" på fredag vid lunchtid....men vi vet inte riktigt om vi ska banga lr inte...de kommer nog mest bli män där.
Och appropå män....vi diskuteade homosexuella också och funderade över just en grej.
Borde inte en kille som gillar killar vara jättemanlig ja nästan råmanlig....liksom stenhård och hata de femenima och liksom "dejta" en kille just för att han inte klarar av en tjej med de fjolliga och allt tissel,tassel,pyssel och såndära som vi tjejer e bra på......om man tänker efter så borde de ju vara så, att en homosexuella killar vill ha en riktig man eftersom han inte dras till de kvinnila könet. men istäälet är de ju oftast så att de dras till femenima killar. Skumt. nån som har någon synpunkt?

Idag har jag i alla fall kört på daghammarsköldsvägen, och från mamma till pappa. Jag börjar helt klart komma igång, vilket är en skön känsla. För visst vill jag ha mitt körkort nästa sommar! Då jävlar!
Sen har jag också badat ute vid viks-slott, läst klart min bok brunstkalendern OCH springit!
Nu ska jag titta på lite satc (malin, klart den e hel, varför skulle jag ha sönder den...tönt, ooops sorry, men liksom de är ju ingen liten bebis) Aja, du e fin! I vecka och 6 dar till Grekland!


Stockholm dårå!

Tja!
Idag började fahen klockan nio....fullfart och upp och käka frukost med familjen. Innan upptåget gick 10.30 bytte jag väskan som ajg skrev om i förra inlägget till svart. jag känner att det bli lättare att ha ihop med andra saker, som tex allt mitt svarta :) jag e ganska nojig på dedär med färg!
jag fick i alla fall gå runt lite själva först eftersom paula och hennes familj hade försovit sig. Så jag går på Åhlens och alla hm (för att leta short-linne-pyjamas, utan resultat dock) menmen....dagen var skitbra och lagom varm för shopping!
Lunch åt vi på något ställe längst en gata, haha va dålig beskrivning! En väldigt dålig upplevelse var i alla fall att vi egentligen tänkte käka på ett jättefräscht ställe, men eftersom vi var SEX FUCKING minuter försenade (14.06 kom vi) så kostade allt 10 kr mer och då ingick inte längre kaffe och bröd....så jäkla snålt! så vi gick därifrån! Kunderan innan oss hade liksom fått dagens erbjudande. Horigt rent ut sagt!
Såhär såg de ut där vi satte oss efter surbajsstället:


Sen gick vi till Top-shop och hittade skojiga saker: väslan var skitstor, typ hela ens överdel täcktes :)


Såhär såg vi ut på Zara, både extremt seriösa!


Vis sex tog ajg tåget hem och när jag anlände hemma stod middagen serverad...mycket mysig känsla. Där ingick både kaffe, frukst, vatten och bröd. haha!
Ikväll har ajg övningskört! Enligt pappa gick det världigt bra och ajg körde "lugnt, fint och tekniskt" så ajg får väl lite på det. Man känner ju sig lite coolt där bakom ratten, bara ett par solbrillor och soft musik som saknades. den här vecakn ska ajg flrsöka köra varje dag, så imorgon vid tio på mogonen ska ajg ut igen!

Det här köpte jag i alla fall idag. linnena 50 spänn styck, svarta väskan 150 kr och kuvertväskan (partyväskan i zakynthos) 50 spänn! allt på hm.


Nu ska jag ta mig nått kvällsmål och en kopp te och sätta på sex and the city-boxen som ajg fått lånat av mallanballan!
Puss och godnatt!

Nöjd!

Heeeeeeeej! Tjaaaaaaa, läget då?

Idag har ajg träffat Tove....min underbara vän Tove! Vi hade en jättebra dag. Trosade lite på stan och ajg handlade en väska på hm, en sån skön modell som man både akn ha till stranden och bara på stan. Men jag är lite soäker på mörkbrun (som ajg köpte) eller svart....vad tycker ni låter bäst?
sedan fixade jag så att jag ska få lämna tillbaka mina Keds som har gått sönder, så istället kan jag köpa ett par snygga höstskor :) Jag e nöjd!
Efter stan gick vi till stadsparken och solade, med bara bikini. ojschaaan. haha en på jobbet undrade idag om jag verkligen låg där i bikini...typ som att de bara är stadsbor som gör det, men ajg e ju en stadsbo, 10 min från stan liksom!
Efter parkmys och massa snack om bland annat tvåan, de kommande året, resor, drinkar och kläder så cyklade jag hem.

Ikc´väll 17.30 till 21.30 jobbade ajg häcken av mig...eller ja, jag drack kaffe pratade med en kille som heter Fredrik och en annan som heter Johan, de jobbar där....ibland e mitt jobb så chill! man laddar på lite kort, pratar strunt om värmen som e "så jobbig" kollar omklädningsrummen och kokar kaffe.....I like it! sen idag snackade vi massa förbjudet. ojoj F&S :)
När jag kom gick ajg ut och sprang DRYGT 4 km, väääldigt skönt. Efter att jag ramlade med cyklen har ajg inte kunnat gjort det så nu var de en befriande känsla!
Nu har jag precisi ätit bland det godaste som finns.
Fil, banan, lidl-musli, nötmix, hallon och en kopp te!

Imorgon ska jag träffa paula i sthlm!! väldigt kul....en tjej som jag saknar alldeless för mycket!

Filmkväll + baddag med malin




HETT

Det är fan den varmaste dagen i sommar idag, så känner jag nu i alla fall. jag är helt snurrig i bollen av all sol! och brun blev jag idag också! yes :) En härlig dag med andra ord. jag och Christsina körde även lite strandtennis (106 stycken "slag") på typ tredje försöket. MASTERS!

Nu ska jag värma lite köttfärspaj och käka massa sallad! Ikäll ska jag hem till malin och kolla på tv och sen film: 27 dresses (den mkt omtalade) Men vad fan kan man ha på sig, short och linne e ju för varmt!! jag har plattat mitt hår nyss, det har blicit långt!!

Puss

På Lyssnisbadet: så jäkla klockrent med plättar, blåbärssylt och keso!





Lyssnarängen!

Idag blir det lyssnarängen efter mycket om och med!

jag och mamma cyklar ut om en stund och så kommer perason med bussen! Ska bli kul att ses!
Om några funderar på att åka iväg och pressa kom till Lyssarängen!

Hhahaha jag har nyss testat massa kläder och skor, riktigt kul :) typ ett linne i storlek 32 och min skor jag hade på balen, mycket hett! ;)

Hörs ikväll kanske! Glöm inte eriks framträdande i sommarkrysset 20.00 med nya singeln Alone!
Och juste....jag, Maria och Erik är med i se&hör....på sidan med kändisbilder, spring och kolla (mycket pinsam text) men fiiin ändå om ni förstår.

Chill och sol....jag "spankar" er om ni inte beger er ut och solar!

Och juste, igår var madde, malin och Mathilda här på en bit mat och massa prat! väldigt trevligt! Vi satt på min balkong och snackade om förbjudna saker till över midnatt :)



Sommardagar alla dagar!

hej bloggen!

jag är ganska dålig på att skriva, jag vill liksom göra så bra inlägg så då blir det ingenting alls siället.

de tre senaste dagarna har jag i alla fall solat massa, jobbat och tränat en del. I tisdags när jag skulle cykla till träningen, så möter ajg en löpare på en smal grusväg....det hela reulterar i att han inte springer åt sidan.....så jag får styra åt höger där det är lösgrus, jag "halkar" ner i diket och skrapar upp hela foten och delar av vänster vad. AJAJAJ! det gör asont och e asfult! "shit va nice". jaja, det går nog bort om en vecka lr två. (hoppas jag)
Igår var jag och badade på viksslott och på kvällen var jag på stan och käkade med Maria. Malin kom också ner en stund och vi pratade Grekland såklart. bland annat så betsämdes maten lite grann. Pasta på onsdagen till lunch, visst? hahaha

På Viksslott badade vi till och med! (är du där, köp deras kaffe, svingott)



Idag låg jag i min park bakom min mammas hus och myste i cirka 3 timmar men min nya bok, sen gick jag upp och åt middag med Maria som hade kommit. Min mamma fyller nämligen år idag, men eftersom jag skulle jobba senare åt vi två lite tidgare.

Mat: paj, efterätt kladdkaka med glass och hallon
Present: 6 matunderlägg och pengar till en Body-shopkräm fick de bli :) hon blev glad!

Eftersom vi också har nytt porslin och nya glas så e jag supersugen på att bjuda över lite folk på middag, kanske imorgon (:

och juste, efterätten som jag och maria inte brukar käka, vilket vi inte ens tänker på eftersom vi slutat käka "sånt" i påskas var megagod, och verkligen ett värt undantag! Men i längden e det nyttiga och goda bäst tycker jag. mitt sockersug e liksom som bortblåst och jag tänker inte ens längre på att jag inte käkar godis, chips,glass osv.... mer frukt,grönsaker,nötter och smotties! melon e grymt gott också! men ibland måste man unna sig! (:




Imorgon ska jag bada ute vid viksslott igen med Mamma och larry och så ska evetuellt en vän vid namn christina med. men innan ska jag upp och crossa lite och gymma! det är det enda jag kan göra med min skadade fot.

Kramkram, hoppas alla mår bra!

Badat

Idag steg jag upp lite halvt ofrivilligt av att min mamma sa att frukosten stod framme, jag tog tillfället i akt och steg upp. (09.30!) Om jag tänker efter så går jag fakstikt nästan aldrig upp efter tio, eller jag har liksom inte gjort det under dessa två veckor. Rätt skönt i längden ändå!
Efter att jag käkat så gick jag ut och sprang en lite kortare runda, tror den är cirkus 3 km....det var lite synd att min frukost var påväg upp a few times.....menmen, springer man 30 minuter efter frukost så kan man väl inte räkna med annat.
Hur som haver så efter min lilla tur åkte jag, mamma och Larry/Lärpan iväg till lyssnarängen och stekte, hehe......det var hur skönt som helst!! Jag underhöll mig med en bok som heter brunstkalandern (helt okej bra bok) och lite cosmopolitan + radio. dessutom så badae jag 1 gång! not baaaaad.....
Nu sitter jag och vänter på lite käk, ikväll ska jag träffa Maria på gymmet i Ekeby. Det blir nog bra!

Pussochkram!

Jag älskar att vädret är tillbaka, imorgon ska vi ut till Wik och bada, det gäller att passa på nu ju.

Här är lite bilder från när jag var hemma hos maria för nån dag sen. jag och maria är och kommer alltid att vara bäst på frukostar! Hallonplock kan också vara kul, precsi lika kul som det är att gå ner på stan en ödlsig söndagskväll och handla på Ica. (nu låter det som om vi bara har EN Ica här vilket skulle vara mardrömmen) Men vi gick till stan och sen hem igen och slank in på Ica-torbjörnstorg ;)


hej schaaaaaaan!

Jag vet likosm inte riktigt vart jag ska börja.......vart slutade jag sist.
Igår var ajg på feeest, de var astrevligt. Kom hem halv tre gick upp nio! *stolt* Åkte ner på stan och köpte ett par vagabond gladiatorsandaler i en grön färg, jäkligt otippat men de är nice till min bränna som ajg stenhårt räknar med ska komma in grece!!! sen blev det en svart lite längre kofta från Indiska på rean :)
12.00-13.30 jobbade ajg på friskan igen, jag är fan där var och varannan dag! efter jobbet åkte ajg till min käre mormor och åt en standardlunch, klött, sås och potatis. Till efterrätt fick jag diamglass med jordgubbar och kaffe (DRÖMMEN).
När jag kom hem sprang jag en rask runda över Uppsalaåsen och tillbaka, 5 km på 20 min, jag gillar mitt nya löparsteg!
Ikväll har ajg och mamma vart och plockat hallon till frukosten imorgon, vi var i områden och "buskar" som jag tydligen hade vart i med min mamma och bror när jag var liten och söt i en vagn. Vi kollade även på vårt gamla gula hus som vi bodde i och blev både hon och jag nostalgiska!

De skulle inte vara helt fel och vara sisådär fyra år igen och ha föräldrar som bor ihop i en stor lgh i ett stort gult hus mitt i grönskan. baka bullar om dagarna, åka till mallis på sensomrarna och bara mysa runt med sin familj! men livet går vidare.........that´s life liksom!

Imorgon då mina damer och herrar: det blir städning av rummet på förmiddagen, och då utan en känsla av att NEEEEj, jag menar de ska bli skönt å damma av lite! Sen vid två ska ajg möta upp Maria och vi ska leta skor till henne, nu när ajg har två gladiatorpjux måste hon ju med ha ett par! ;) hur skulle det annars sluta?!
sen ska jag hem till henne och hennes pappa och äta fläskfilé och sova där. Underbart! jag räknar med asgarv!!!

Snart ska jag lägga mig och sova, måste kika i min nya cosmopolitan-tidning bara som dumpat ner i brevlådan idag!
Hörs!



Min coola,fina pooooolare!

Skärgården!

Nu har jag kommit hem från Maddes land som ligger lite utanför Vaxholm, närmare bestämt Resarö. Vistelsen var mycket angenäm!
När vi (Jag, Maria och Malin) kom fram till vaxholm efter att ha färdats i över en timma med en ångbåt :) så handlade vi bröd på ett konditori och sedan hoppade vi på bussen till Maddelitos hus.
Det var ett jättefint och gulligt ställe MED studsmatta, så eftemiddagen ägnades åt att hoppa på den, plocka bär i hennes trädgård, tittning på the ring 2 och sedan gjorde vi middag. Grillad kyckling, ris och massa sallad! under kvällen hade vi det asskoj, det var helt enkelt råsoft....jag och Maria la oss vid 01 medans madde och malin lubba i säng vid fyra-fem, fråga mig inte varför....... Vid tio var i alla fall alla uppe. Idag solade vi och chillade mest.
När vi skulle hem var de liiiiite drygt med båtförbindelsen. båten var 1 timme för sen och det regnade!! så vi missade uppsalatåget vilket resulterade i att jag inte hann hem innan jobbet i stadsparken. Men det löste sig till slut!
Jag har nyss duschat och gjort en omelett med banan och curry, för er som missat de så älskar jag att ha banan i mat. Min föräldrar har aldrig haft den här orientaliska finissen på mat, så när jag själv får släppa loss lägger jag gärna e nåra skivor.

Imorgon ska jag träffa Mikaela på stan, det var ett jäkla tag sen, så det ska bli mycket trevligt! vi ska luncha lite och sen förmodligen jumpa på Ingrids pass ute på Ultuna 17.00!

stay cool! och bilder kommer, vi tog huuur mycket som helst, har massa filmer också, men vet inte hur man lägger upp dem tyvärr, men det kanske är tur.... hehe

Stan

Nu har jag kommit hem från stan, blev lite smågrejs :)

Två böcker, kände att det behövdes till om inte annat Grekland, så man inte blir rastlös!
Solkyddsfaktorn fick jag häromdan, sen blev det tre trosor också, mycket sköna å bra.
Till sist men inte minst nagellacksremover och ett stärkande lack,. jag har haft värsta problem med mina naglar eftersom jag väldigt ofta tar bort och målar nytt, dessutom har jag rätt tunna/sköra från början......så nu ska jag bygga upp dem med detta lack från Depend, det får helt enkelt bli lite genomskinligt ett tag. men det kan ju också vara fräscht!



Halv sex börjar jag jobba ändå till halv tio. Tur att jag kan gå och äta lite middag nån gång i mitten, så jag inte tråkar ihjäl..... när jag kommer hem blir det att packa väslan med lite nödvändigheter!Imorgon 9.40 bär det av mot skärgården och Maddes land, med mina Greaklandbudar! Ni är söta ni!
jag hoppas innerligt på solväder, så vi kan pressa där!

hade så bra!

"Kungafamiljen är råsofta!"

ja, de var ju rätt underhållande program igår :) Han som hade namnsdag var ju klockren med sina tummen upp som var läskigt lika Linda Hammars från " en annan del av köping". Såg ni på firandet av la princess?

Just nu surfar jag runt lite smått och lyssnar på musiiiiik! Vaknade nio idag och satte mig på min balkong en stund innan frukost :)
Nu ska jag duscha med bergamont från body-shop och sedan möta upp mamma på stan. det ryktas om att hon ska ge mig lite trosor, trevligt! minipants e alltid skoj.......:)

Pussochkram ta en banan!

1 år sen jag var på sommarkrysset!

Jaaaani, det kom jag på nu!

Och den 11 Juli var dett ett år sen jag, maria och Paula drog en "liten tripp" ner till Kristianstad. hahahhahah.......de minnena kommer jag alltid ha med mig. ner till skåne med ett tält å en pastasallad och max 200 spänn! I like the style. ung å dum, men ändå så jävla lyckade!

Notis: På lugna favoriter spelar de BSB, jättemkt, jag får nostalgikickar, när jag var lite var jag besatt av dem på avstånd. Liksom kunde texterna stenhårt, hade alla skivor, singlar å annat fint, och dröme lite kinky drömmar. men där stannade jag.

så tillbaka till kvällen.
Under dan idag har jag legat och latat mig i solen på lyssnarängen men mamma och Larry. Vi hade med oss picknick med lite kaffe på det! Vid halv fyra cyklade vi hem igen och handlade lite på vägen.
Innan maten tänkte ajg ut och gå, jag prtade lite med maria och när jag la på kände jag bara att........varför inte springa när vädret e perfekt och jag har alla "utrustning"....så längst ån började jag springa och det gick sjukt lätt och var jättekul! liksom mitt 5 löpass denna vecka! :)

Nu måste ni få ett middagstips, ett nyttigt of course!

Nyttiga hambrugare. Kör egna biffar och ha massa grönsaker, till bröd tar ni stora isbergssalladsblad, och isället för pommes tar ni morätter, lämplig sås kan vara Tsatziki lr nån tomatröra. det var huuur gott som helst!


Mitt kök


Maten



Såhär gör man, dock såg de inte så fint ut.....sorry


Snart ska jag gå och koncentrera mig på tv:n har på Packat och klart nu....men snart drar "Vickans" födelsedagsfest igång, där min vän Erik Segerstedt är med och sjunger med sitt band Emd, vet ni vilka de är? Leona Lewis, Charlotte perelli och massa fler så också sjunga. Fattar bara inte varför de inte lika gärna kan sjunga på min fest som hennes, fast de klart...alla pengar går ju till radiofonden och funktionshindrade barn......lite skillnad kanske. Jaja....:) Vi kanske kan lösa de.

Hur tycker ni Seger är snyggast? den första, hans nuvarande stil lr den här gamla goda tiden: lite godd boy

Chris Brown - Fin kille.

Kära kära bloggläsare, ni är så tappra som fortsätter läsa min blogg........det avtar regält nu när alla reser bort, men ni (vilka ni nu är) som fortsätter kika in varje dag fortsätt så :) är det nån som vill jag jag ska skriva/lägga om upp bilder mer på nått speciellt, lämna en komentar! Ibland är det svårt ch veta vad som egentligen intresserar.....

Idag har Maria vart hemma hos mig, vi vaknade vid nio och såg att vi var tvugna att ställa in dagens badutflykt med min mamma och hennes TYP pojkvän, rätt surt när man är intsälld på att sola och bada liksom.
Istället somnade vi om till halv elva och gick då ut på en morgonpromenad. Tungt att komma ut eftersom man är så seg....men när väl nikebyxorna och joggingskorna kom på och håret var straaamat i en tofs gick det rätt bra :) När vi kom in satt vi oss och åt en långfrukost som ni kan se bilder på i inlägget här nedan.

Under dagen har vi rensat min graderob och bara umgåts lite....skrattat vid köksbordet och läst TARA 40+......haha

Moa- gud vilken barnhysteri det är! Hela tiden snackas det om babysar osv.
Maria- det kanske är för att vi sitter och läser tidningar som Tara, Amelia, topphälsa osv......
Moa- HAHAH jaa juuuuuutse, det kan det vara!

(Vi läser även Solo, cosmopolitan och VR, men man måste ju lära sig lite om de "vuxna" livet också) :)

Om en halvtimme ska ajg cykla ivg till F&S Ultuna för att löpa på bandet i cirkus 30 min, efter det blir det jobba halv sju till halv nio, mkt kort pass!
Ikväll ska jag äta melon, dricka te och kanske kolla på nått tv-program!

Hoppas ni tar vara på sommarlovet och gör bra och roliga saker, stick ut och spring om ni har tråkigt!

Min fina vän på F&S i gbg-majorna.





Sommarlovsfrukostar!





Sex and the city

Underbarunderbarunderbar! En film som man inte vill ska ta slut.

Nu ska jag drömma om underverket och darra vidare.

sommardagar

Igår jobbade jag och tränade, På kvällen var jag hos Maria med malin :)
Idag har jag gått på stan och nu vart hemma och bara chillat, ätit och druckit kaffe typ. Ikväll ska jag på Sex and the city filmen! ska bli askul :) Det blir jag och Maria som vanligt......är det några hemma som vill göra nått e det bara att höra av sig, känns som att alla är borta!

/ Moa

Kännn ingen sorg för mig göteborg........

hej på er!
Idag 18.35 anlände jag hemma i uppsala, trygga kära uppsala som man ibland har lust att spy på....men känslan av att man hittar överallt, har stor chans att träffa nån man känner och framför allt....ett hem att gå hem till, gör stan helt OKEJ! nåja.....just nu känner jag i alla fall ett litet hat mot swebuss (jag ska klaga) Vi åkte 09.40 från Nils E terminal, och det var knappt så att vi hann med buzzzen, oooups. Till slut kom vi på och fick sämsta platserna långt bak där det var varmt och kvalmigt. Under hela resan så funkade inte en enda fläkt och toan var utan lyse och spolfunktion. very fresch........not! dessutom är det så jävla drygt att byta buss i sthlm, för man får alltid vänta en halvtimma på uppsalabussen. sen blir jag också alltod så sugen på att flytta NU till sthlm, när man åker förbi vattnet som är så otroilgt vackert!
I Eskilstuna var det i alla fall bra bortsett från att paula var sjuk. det är alltid lika kul att ses, jag tror vi garvar mer än inte garvar, (flummigt sätt att uttrycka sig på) Konserten på söndagen var också väldigt bra, i alla fall på slutet. Det var mycket trevligt att umgås med vår nya vän Frida, som vi träffade på Turnépremiären 4 April! Under dagen kolllade vi på tigrarna med stora ögon (de spelade på parken zoo) Och så gick vi runt och hälsade bla på fantomen, hehe :) 
När giget drog igång blev det ös, i alla gall på främsta raden, synd att de små bara inte riktigt vet hur de ska reagera när de ser sina STORA IDOLER, oftast blir det ju ett skrik i tonart: hlgt C. Mkt obehagligt för än som står bredvid! jag och Maria var också tvugna att vi "lite" uppmärksamhet så att Erik skulle se oss, vi lyckades :) Danny såg nog också och missuppfattde det lite. hehee..... 
Lite bilder från giget:


Det var i alla fall en skojig dag!
Måndag morgon var det bara att dra igen rullväskan igen för att bege oss på Göteborg! 10.30 drog vi och framme skulle vi vara 16.00. men eftersom några missade bussen i Skara så fick vi vänta på att de körde i en Taxi ikapp oss, så vi blev en halvtimma försenade. Vi skyndade oss och köpte ett spårvagnspass och for hem till Marias morbror Sten och hans Fru Sanna med två barn :) Det var en mysog familj. Vi fick mat och skjuss till Lisseberg, fem i sju kommer vi springandes i regnet och Fridas mamma Pia hade kirrat platser opå tredje reden i mitten! megasweet, maria och jag bröt ut i ett: soooooft och slog oss ner. Snyggingarna kom in på scenen och gick ingång på Lotta Engberg, Erikerikerik.......hon e 45 liksom. de pussades lite i alla fall och körde lite låtar. Efter var de massa männsikor så vi pallade inte, Vi hittade en obemanad backstegeingång, men vågade inte gå in. Varför kan man inte vara lika "på" som när man va mindre....typ aldrig banga ur?? men 35 spänn var det värt!



Tisdagen var stora shoppingdagen! Vi började med lite second hand vid järntorget och begav oss sedan in mot Nordstan......det var verkligen såå mkt affärer överallt. Mkt bättre än Uppsala! Lunch åt vi på ett jättemysigt café med uteservering. Där hamnade vi även dag två. Det var stor salladsbuffé ' dagen lunch (typ pasta) bröd, vatten och kaffe...mmm så gott! På måndagskvällen gick vi till Friskis och svettis i området där marias morbror bodde: majorna hette det. Lite småmysigt gym, hur nu ett gym kan vara dre. Vi sparng på löpbandet och spanade på en BIFF! På tisdagen hjorde vi typ samma saker. Resan har med andra ord vart jättebra med shopping på dan, massa spajn på människor, träning när vi kom hem, mysiga middagar, och lite te med tv-tittning. Igår var vi också på en kvällpromenad vid vattnet och satt på en utéservering :)
Lite bilder:


 Fucking swebuss, whatta fuck is all that about, fuck mine ass, typ. Den åker man bara i brist på pengar....inga mera sånna denna sommarn känner jag.....

Nu ska ajg kolla på sexandthecity och sen sova! Jag blir hemma ett tag nu så det känns skönt. Imorgonkväll ska ajg också jobba lite.

Pusspuss (hoppas ni palla läsa :)

Hejdå

Imorgon åker jag till Esklinstuna, hem till fina Paula och där ska jag och maria vara till måndag. Vi ska praaaata och ta igen all tid som vi missar när vi bor så långt ifrån varanrda, hinna med ett gig med emd på söndagen (ojschaaan råkade vara ett gig, hehe), sen blir det även stan, träning och god mat. Paula måste bara bli frisk hon ligger just nu hemma och är sjuk! :( På måndag tar vi i alla fall swebuss till göteborg, där är vi till torsdag, och ska gå på lisseberg, shoppa, bada och bara mysa runt på massa cafér :)

Så ha det så jättebra alla sötnosar så ses vi säkert när jag kommer hem :)
Ring lr sms:a om ni saknar mig/vill betsämma nån dejt ;)

Kramar från Moa

Bilder från sist vi var hos Paula, jag glömmer det inte! Jag älskar er två, man ska inte missbruka det ordet....men måste fan använda det! Jag kommer aldrig glömma det vi upplevt.
Det roligaste måste nästan vart att efter Paula somnat i badkaret och jag och maria somnat i hennes soffa klockan 07.00,så väcker Paula oss max två timmar senare och undrar om vi vill med till hästen NU....och vi ville ju "spendera kvalitetstid" med varandra, så vi hänkar (jag och maria har aldrig ridit) hahah vi i ett stall efter en partykväll....vi var totalt lost och säkert där i 7 timmar....de skulle ta 2 haha! klockrent.



Friskis, mitt andra hem?

tjenatjena!

Idag blev det solning med Maria på bryggan mittemot studenternas! Väldigt soft. Vi blev asflummiga på slutet och typ dog av garv.....och det ändå vi typ skratta åt var att min pappa "skulle vara" från Arabien och att Maria hade lite kli, och behövde ha fil i trosan. Ja ni....roligt kan man ju ha! tror vi fick lite färg också.

Vid halv fem skulle jag jobba på Ultuna. men vid sex behövde ajg åka ner till Stadsparken och låsa upp och sedan låss igen (efter passet).  Efter det cyklade jag tillbaka till ultuna för att jobba 1,5 timme till! Så ikväll tjänade jag 420 spänn!
Ledaren i stadparken skulle tydligen börja ha nått kombidanspass med hiphop, salsa, street och lite afro i höst. Lät väldigt kul. det kommer vara på fredagar och lördagar....så det får bli förfest på friskan i framtiden. haha!

Imorgon blir det bad på lyssnarängen och jobb 16.30-19.30. efter det ska jag jobba en sväng...eller kanske innan badet, vi får se!

Ciao!

Allsång in dah headcity!

Just go with the flow.................Jag sitter å "drar" lite chattar för tillfället. Very fun!

Igår var jag, Maria och malin som sagt i sthlm och på allsång på skansen.

Vi tog tåget 10.40 (upptåget) och slapp betela mellan arlanda-upplands Väsby, en otroligt mäktig känsla! Ofta ett tåg har en extra kostad sista sträckan bara för att de HELT PLÖTSLIGT blir sthlm-trafik, skumt!
När vi entrar sthlm så gör vi det med ett leénde, och malin är nog mest shopping-sugen av oss....så vi drar igenom lite affärer. Inne på hm köper hon ett linne och ajg två solbrillor för 20 Spänn. I like the priiiice yaaa......jag har nu 7 stycken. Får bli stora glassbruken till Grekland! :)
Men vid halv två känner vi att det är dags att dra oss mot Skansen, vi blev sjukt apsugna. Djuuuurdjuuuur typ. Så vi börjar promenara och på vägen stannar vi till vid 7-eleven för lite ice cappucino (malin banga)



När vi precis kommit till skansen överlyckiga över att ha kunnat gått in som 15-åringar och därmed sparat 70 spänn!! (stora summor för små tjejer) så var de precis ett genrep. "vi gillar stilen". Vi kollade igenom det.....blev ite småtryck bland 94 (?)-or men vafan.
      malin tyckte Erik hade en liten rumpa, och det var inte bara rumpan utan också jeansen...allt var smått. Vad ska man svara liksom? -aaa den e rätt tight?´
Efter detta stöter jag på mina grannar och pratar lite smått, världen e bra liten jooodå!
När Erik och dah gangsters ska dra iväg och typ käka, sträcker han helt oväntat ut MIN HATT ur bilen som vart hos han i typ över en måndag. Tack så jättemycket för det. Nu är den i mitt rum och ajg bara leer av att se den. Det roligaste var nog att alla trodde det var hans som han "bara" gav till mig, hehe......och att vi var såhäär tighta. Inte mig emot :)

Genrep två är vid fem och det var niiiice, vi stod på andra raden då. Men vi orkade verkligen inte stå kvar ändå till åtta så vi åt lite barnpotioner inne på restaurungen isället (då det även öööösregnade. Maria knarkade lite.....alvedon, och hon tog den i munnnen :) Bra de!


Min lööövely hatt!



Självaste allsång drog igång åtta och vi stod en bit längre bak och shakade. Riktigt kul. Uggla var ju grym! Och när Sanna Nielsen kom ut fick jag en såkallad råfeeling och började köra ettaperna med högra handen, ni vet för att nå de lite högre tonerna. Very nice, de roliga är ju att ajg akn typ hela texten också. maria&malin skämdes, jag var lycklig!
Emds jennie var också fin, de hade några dansare på scenen vilket var jättekul att se. Såg lite jobbigt ut för dem att båda sjunga, vara snygga, dansa och hålla koll på en tjej som dansar. haha.
När de hela var slut kom extranummerflaggan upp. De var då artiserna verkligen släppte loss. Wohoooo!
jag fick ställa mig i Marias och Mailns händer och blev längre än alla andra vilket ledde till att de såg mig. hahah fiiifan va kul de var! jag sjöng som fan.......deras extranummer var entertain you lr vad den nu heter med robbie Wiliams.
Efter gav vi Erik vår present - ögonfransuppböjare och ett nytt band runt handleden. Och ja, han använder helt seriöst en sån uppböjare....så nu får han och danny ha varsin.
Det ändå tråkiga med dan var/är nog att det är skillnad på nu och förr när vi åkte på gig/spelningar/happening, förrut hade Erik alltid tid att prata. Nu är allt så sjukt hysteriskt, med pressbilder, intervjer, lite tid, och 157865454587687 fans. Rätt jobbigt när man vet hur det kan vara! menmen de gör ju så gott det kan.



Sen drog vi hem. Jag somnade derekt och att jag hade sjukt ont i magen. det måste vara något fel på min mage, det har blivit såhär massa gånger nu! Jag dööör verkligen. men nu lever jag :)

detta var dagen i detalj istället för stort, som det brukar bli. Lämna en komentar om ni känner för det.
Snart ska jag gå och lägga mig för att sola på bryggan med M&M typ hela dagen imorgon. 16.30-21.30 jobbar jag! jag kommer vara trött efter det. jesus!

peace och lev sött!

Slapp dag.

wazup? walla habibi!
Igår var jag på allsång med Maria och Malin, men bilder kommer upp senare idag.

Nu är jag hemma hos Rakel (obs. mitt i stan) vi chillar mest och jag har precis gjort vuxentestet: och jag blev 25.1 år!, och jag svarade fakstikt på alla frågor heeelt ärligt. hmmmmm ganska bra eftersom jag lätt fastnar för den åldern :)

ikväll ska ajg jobba, drygt! aja.
Kram!


RSS 2.0