Kvällen igår :)

Igår var madde och Maria här hemma hos mig :) Vi tittade på moulin rouge (stavas kanske inte så) men den var för konstig för oss så vi tog isället : Bringt it on......och vi gillaren, vi blev alla astaggade på att börja på cheerleading! Shit va kul ju!
Efter filmen dansade vi loss.....efter det blev det te-drickning och massa prat :) Vid halv ett då madde betsämde sig för att pysa kom jag och maria på den genigaliska iden att jogga DÅ isället för imorgonbitti.....så vi satte på oss ett träningsset och begavoss ut på daghammarsköldsväg, ner till stan och fågeldammen och sen hem :) Spårat, men jävligt skönt. Vi somade vid tre efer att ha läst Amelia.

Nu ska ajg åka och hjälpa mamma med lite städning och sedan blir det jobbning på Friskis 16-30-19.30. Gött me pengar!!

pics from yesterday:






Ha en jättebra dag!

Mitt liv är fint.

Heeeeeeeej! Nu var det riktigt längesen, har inte rikjtigt haft nån bloggro ute i stugan nere i Blekinge, men nu så.

Det var i alla fall jätteskönt att koma ut i det fria och bara chilla järnet utan några måsten. Dock är jag inte någon sån person som BARA kan lata sig i över en vecka, och eftersom inte maria är det heller så tog vi ändå vara på dagarna. Midsommarafton var trevlig med lite fulla farbröder och massa god mat. Efter den fina dagen så ägnade jag och Maria oss åt att gå promenader,springa, mysa i stugan, spela kort, surfa lite smått, sola&bada och så en obligatorisk grill på kvällarna. Lite titt som tätt kom det även ut massa kusiner och annan släkt.
De två sista dagarna åkte vi hem till min Kusin martina och hade de sköööönt! Drömmen är verkligen ett fint hus efter att ha bott spartanskt i en stuga. Jag som är lite skinkig med äckel tycker ju speciellt det, hehe. Vi gick iaf på stan, hade spa, kollade på film och åt middag med min och hennes familjk tsm.
 Karlskrona är alltid lika mysigt och strö runt i....som en liten hamnstad, det är det kanske också iofs :)
I födelsedagspresent fick jag en kamera, och här kommer lite bilder som är tagna med den.



Oj va mycket bilder det blev!
Idag hyar jag vart på stan, köpt tågbiljett till E-stuna som jag och Maria ska till på lördag till måndag, på måndag åker vi till gbg till torsdag! :) wohhooo va skoj!
Nu ska jag duscha och sen gå till min mamma på lite fläskfilégryta "lyxbrud?". Ikväll kommer Maria och Madde hem till mig, vi ska dricka te, äta frukt och titta på film :)

Pusspuss! bloggar mer sen. Sommaren är bra härlig!

Dagarna går i stugan.

Hejsan på er!

Nu sitter jag i ett bäckmörker med endast datan som lyser upp, vi (familjen + Maria) har precis kollat Italine-Spanien matchen.
Idag har vart en såndär jobbig dag, med mulet väder, svinkall temperatur och grå himel. Så det har blivit pyjamas + film och massa hutterbutter. Liten promenad på eftermiddagen och kort också, så inte helt hemskt.
Nu ska vi dra oss in i stugan å läsa lite skvalleltidningar. Men först borsta gaddarna.

Hoppas ni har de bra i Sveriges klimat alla och hittar på roliga saker ändå.

Pusspuss

Bilder





Idafia och Marre



Jag fnissar (går inte att vända rätt)



Stången



De blev kaos.......




.....men de mesta löser sig efter en och annan nubbe.....




En bra dag! Hörs med mer bilder. Hoppas alla har de lika bra :)

Midsommar!

Nu är det midsommar och jag sitter å chillar med Maria och kusiner och släkt och andra folk.

Vädret är oklart, imorse solade vi och badade :) Men nyss regnade det järnet, yääyää. Jag e glad ändå i min nya klänning!

Ha en bra dag!

Skriver mer nån annan dag!

Puss

byebye

Nu har jag packat klart i princip allt och känner mig både fysiskt och mentalt laddad. Jag hoppas bara det blir fint väder så vi kan sola och bada, åka båt, grilla å så mycket, annars får vi (jag och maria) åka in till Karlskrona och shoppa å träna typ, och bo lite hos min kusin martina. Funkar ju fint det med :)

Jag kommer säkert blogga nått där nere i blekinge, men vi får se. Nån gång runt 27 juli åker vi hem i alla fall.

Pusspuss på er alla läsare (klyshigt) Men ha det så bra polers så ses vi när jag kommer hem. ring gärna på min mobil.

Juste. jag var hos mamma nyss på lite födelsedagsfika, jag fick en parfyme (paris Hiltosn nya-cancan, den lukta fint och lite sommrigt sött), 700 euro (till Grekland) som jag för övrigt håller på att betela in det sista på NU. sen 500 svenska kronor av min snälla mormor. Och till sist 200 spänn på weekday. jag är helnöjd och hoppas på en kamera av pappsi imorgon.! Skulle vara stor lycka såhär till somaren!

Idag på stan köpte jag också de ljusgråa jenasen jag babblade om i förra inlägget. de var 50 % rea så endast 200! Shiiieeeet! Gå till weeday å fynda.

Hörs/ Moa som kommer börja bryta på blekinska(?)



Från min och Toves fest i lördags :)



"Asbra" bild från sthlm i söndags. (15 Juni)



Min nya klänning från Top-shop :)



Min coola syrra idag, kolla hennes morderna brillor/glajjor

regnskit

Jag kom nyss på att jag fyller år om två dagar! inte illa!

Här sitter jag i sommarkläder och det har i princip vräkt ner regn hela dagen idag. så jumpan i Stadparken lär ställas in. Där missar jag lite pengar. fuck! Men varför jag skrev min typ av klädsel e för att det är så komiskt. man försöker liksom? för de är ju sommar, bara inte sommarvärme! jag har dessutom jättesvårt att sätta på mig jeans när jag vant min med att gå med benen fria!

Snart ska jag åka iväg till min pappa och jag har packat mina kläder noganoga. Insåg att jag har jättemycket kläder, främst linnen/t-shirtar och "tunnikor/stora saker" det känns bra, slipper jag köpa så mkt sånt.
Ljusa gråa jeans, nån kort sommarjackaoch, en lite längre kofta och en brun väska vill jag ha just nu! Saker gör mig lycklig, jag är just nu inne i en shopflow! undra vad som finns i mina paket på onsdag. hmmm

Idag bestämde jag och Maria oss för att flytta till sthlm när vi tagit studenten. Det kommer bli skoj! Igår när vi givk ifrån grönan så insåg vi att det är väldigt fint där. Så vi måste helt enkelt flytta! tänk va mysigt med nån liten lgh som vi gör mucho fin, det roliga är att vi redan nu har mass asaker som matchar ihop. Så vi tror att vi kommer få det vackert hemma. Vi tänkte söka lite jobb redan på våren i trean så det är klart när vi bosätter oss :)
allt för mig

sköt om er!

Dags att slagga

Jag hatar gränser som först e uttöjda och som sedan dras åt hårdare, utan att man ens hinner reflektera över det.

/sexiga kufen.

sthlm

wwwwwwwwhooooooooooooooo. jag e glad!

Igår var i alla fall en väldigt bra kväll. Det var sådär mysigt och lagom. Hoppas alla är nöjda som kom? Och tack för alla fina presenter! Klockan två hade vi städat allt i lokalen och dikat allt i min lägenhet! (duktigt va?). Så då var de bara att dricka massa vätska och sen lubba till sängs. maria var övernattningsgäst - vi hade varsinna stooora sängar. Soft!

Idag har jag och Maria  varit och "strosat" i stockholm, väldigt trevligt. Började väl lite surt med att vi missade tåget, men väl framme var det sol och en härlig stostad som inväntade!
Vi gick till top-shop, monki, hm och lite annat smått och gott. han inte med söder, Osoft! Från Top-shop hade vi i alla fall med oss varsinna söta klänningar :) som vi ska ha på midsommar! kanske blir nån bild på den imorgon. har tagit jättelite bilder från idag tyvärr.
Efter shoppingen åkte vi till Gröna Lund och tittade/lyssnade på Childhood-galan. den stora supergruppen EEEEEMD var där med bla. amy,måns, pernilla Wahlgren, arvingarna och caracola. en hel drös med finisar. det var rätt kul, efter pratade vi lite med "snygg-Erik" han var snygg i sin nya Johnny Cash stil. han har hittat sin indentitet nu. schööönt! Tyvärr hade han glömt min hatt den jäveln. nee skoja. inte hela världen. man får göra det till en grej och få den utkastad in dah public nån annan gång.
Nu har ajg kommit hem. Kollat på Mia&Klara och tagit de lurreburre. De är sommarlov!!!!!! Yeah!

pusspuss
astråkigt med noll bilder, förlåt!


Kom igen!

Jag blir ju besviken när alla slutar komentera! de är väl inte så svårt de int? - gellivaredialekt.
Skulle vara fint om ni ansträngde er lite i alla fall.

Idag har jag varit på stan, jag fick cykla hem i ÖÖÖSREGN, har typ inte vart med om värre, som tur var hade jag regnkläder, när jag sneglar in lite lätt i ett fönster längst ån ser jag mot min blotta förskräckt att jag e sjukt lik min mamma (i regnställ) Usch, vi lämnar det.

det hände en liten kul grej inne på weekday också. jag står och provar en klänning i ett provrum, tror jag hade klänning ungefär halvvägs upp till midjan. Då kommer det en någon riktigt social kille som jobbar där och ba,
- HUR går det? ska jag hämta några storlekar, KÄNNS det bra?? :) osv.
Och där står jag lite i chock med endast bikiniöverdel och typ
- ööööö nee, de går bra. he he, jag har inte riktigt fått på mig den än.

ja, det kändes väl lite sådär, de roliga var att han även 10 min senare tog betalt för mitt linne som ajg köpte. Skojare!

Ikväll ska jag ha middag med Tove! jag hoppas att det blir en hypertrevlig kväll som man kan minnas länge. den inleds givetvis med andra halvlek Sverige-Spanien. Blir det bilder så lägger jag upp. Min kamera har pajat, men ny kommer förhoppningsvis på onsdag (pssss, då fyller jag år)

ha en härlig lördag, och blir inte för opålitliga!
Kramkram. Låttips: freeze                                                                 Freeze this moment, it´s never been better.

Hallå

Idag känner jag mig äntligen bättre, inte fulltfullt frisk men ändå!

Igår efter jobbet åkte jag hem till maria och myste lite grann. Vi kollade fotboll och chattde (ja, vi gillar de). Imorse så segade vi jättemycket vilkeyt var skönt, idag var även första dagen då jag slapp vakna med dunkade huvudvärk! Väldigt befriande. Sen åkte vi ner på stan vid halv ett och kikade i massa affärer, jag hittade en klänning på hm - grå, skön och lyftig och jättesnygg i ryggen men det fanns edast storlek 40, så får kolla på söndag i estocholmo :) sen fann jag även ett linne & jeans på weekday, men hoppas på att jensen reas ut, som förra året! linnet önskar jag mig av valfri, he he. la liksom undan de eftersom jag glömde ta med pengar (dumt).

När jag åkte hem stekta jag pannkakor, jag måste ge er ett tips, mosad banan, keso och kanel. det var verkligen jättegott! men de är ju så att "jag och bananer", jag är verkligen besatt. Vill ha de i allt. det är gött!

Ikväll ska jag föjla med mamma på en tjejmiddag, får hoppas att de blir skoj!

puss&Kram!


Dagens

10.30 Åt frukost. Städade i köket och satt mig vid datan ( sitter fortfarande här)

15.00 Möte med alla värdar på Friskis

18.00 jobba till 20.00. kom och underhåll mig i stadsparken.

Där tog min dag slut, ska väl hinna äta lite mat också kanske....men känner mig fortfarande sjuk och seg. Har jätteont i huvudet och orkar inte hålla nått tempo, så allt går lååååångsamt. he he.
Imorgon blir bättre tider! De måste det!

Vi hörs! Kram från mig.

Funderande

Allt känns som de är slut.
Hur man bara går vidare här i livet, får nya saker att uppleva, som man i sin tur lämnar och glömmer. Minnen finns, men de flesta raderas ut på ett eller annat sätt.
det märkliga med livet är att man nog aldrig är riktigt nöjd, för när man väl är det för en gångs skull, så skuggas de över med nya motgångar.
Man är sjuk och blir frisk, från att vilja dö är man helt plötsligt rastlös. Vintern blir till vår som sedan blir till sommar, men sen då. När vädert lyser vitt, du känner dig misslyckad och vet inte vad du ska göra med dagen? är det verkligen fulländad lycka? Kanske har man de roligare en tisdag i december? man vet nog aldrig vad meningen med allt man gör egentligen är. kanske är full lycka inte att vara helt fri, utan att ha lite press på sig och sedan klara av den.
kanskekanske. det är ändå (utifrån mina egna erfarenheter) när man som minst anar det, allt inträffar!

Men om man inte vill glömma då? inte vill gå vidare? det är kanske det som e så svårt. När det är dags att gå vidare....men man själv inte känner sig redo.

Jag läste precis en jättebra blogg "skildapappan" den handlar om hur han försäker hantera sitt nya liv, sitt liv som ensamstående med sin 2-åriga dotter, och alla känslor som han har kvar för mamman. han skrev fint.

Jag saknar dig en smula, vad hände?

Nån sak jag hittade, jag stressar ju inte ihjäl mig här hemma i alla fall.

DAGENS:
Klädsel:
mjukisar och nån grå mjuk långärmad sak.
Smink: nope, "inte läge" satt säga. borstade tänderna men där gick gränsen.
Frisyr: en sjuuuukt fin tofs.
Låt: lite alla möjliga, en del radio.
Vill ha: en klänning
Sjuka: feber, ont i kroppen, huvudvärk.
Drog: 2 panodil var 4 timme
Saknad: sommarlovskänslan
Köp: har inte gått utanför min lgh
Godis: Inget
Attityd: vek, pepp på att bli frisk
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: jösses, jag mår verkligen inte bra! (tur att jag e LITE brun)

Sjuk

jag är sjuk, ordentligt sjuk.

Igårkväll hade jag typ 39 graders feber och idag när jag vaknade så dunkade mitt huvud som aldrig förr, varför nu liksom? ordet som ekar i mitt huvud är ovärt!
jag missade till och med avslutningen idag, trisst!

Nu måste jag bli frisk helt enkelt.

Hoppas ni andra firar sommarlovet på ett fint sätt!

"Ledig" dag

Idag alla kära readers, har jag vart på jobbmöte  kl. 12.00och lärt mig hur allt med utejumpan i stadsparken funkar, det var inte så svårt. pjuuuh. Efter det åkte jag hem till Tove min brud och blev bjuden på en asgó kyckling&wooksoppa med cocosmjölk :) Så den åt vi på hennes balle mitt i stan, härligt! efter en kopp kaffe drog vi till hennes optiker, hon ska få linser. Kul! :) Vi gick i lite affärer och sen skyndade vi oss hem.

Väl hemma planerared vi lite för ett event i helgen och jag åt en lätt middag.

18.00 var jag i Stadsparken och jobbade för första gången, min uppgift är att ta fram hela musikanläggningen, hjälpa motionärer med frågor osv. jag får även vara med på jumpapasset, vilket jag var! det var väldigt kul att se alla stammisar vara där och höra alla komentarer som " Nu ska vi köra hela sommmaren" hahaha, söta 40+ are.

18.30 e det utejumpa helt gratis i stadsparken mån.tors. typ hela sommaren, iaf juni. så kom dit. Imorgon ska kristin & Chrsitina komma och shaka ruuuumpaa :) Sköööj!

Nu ska jag lubba in i duscha och sedan lägga mig. Sista skoldagen imorgon. :( Känns lite tråkigt...............min skola e ju så fin!

jag & Tove i sexan :)


Mia och Klara

Mia och Klara, som nu mera går i repris 21.30 på söndagar kan vara ett av de skönaste programen som finns, jag älskar det! Shit va sköna de är, så jävla sjuka situationer (jag är ju en hejare på sån humor) Hårfrisörskan, butiken, killproblem-scenerna och så självklart den ensamstående morsan som sitter och tatuerar sig själv. och Svärmorn som börjar snacka om sina eksem mellan jumskarna FÖRSTA gången hon träffar sonens tjej. Ha ha! störtskön.
 Kolla de eller missa nått stort.

Nyss gjorde jag en rusch! Packade ner allt i väskan till mamma, duschade, och fixade allt. Nu sitter jag här ren och fräsch luktandes nivea med ett par gitarrtrosor och ett svart brottarryggslinne.

Det är dags att koka sig en koppp te känner jag, eventuellt ta lite nötter och sedan sova skönhetssömn. Jag mår i alla fall mycket bättre!


 

Hallonrosa

Packa,packa,packa....alltid denna väska som ska fyllas av massa kläder som man ibland bara vill bränna upp, fast nu har jag fakstikt en del nytt som glädjer mig :) Det är i alla fall synd om skilsmässobarn ibland.
Funderar på att fly till Tyskland-Polen matchen istället, jag blir trött och yr bara av att resa mig, kompiskt!

En annan kompisk grej är att jag vill ut och springa, långt....Det är dock inget man bör göra om man har haft feber.

Tjing!

Helgens smarrighet: vaniljyogurt, blåbär, hallon och jordgubbar!


Är sjuk, sjukt surt!

hej!

Hela den här natten har vart lite smått pain, har nämligen haft feber och bara legat och vridit och vänt mig.....så nu sitter jag här och ska snart hämta lite fler piller att svälja ner. Jag hatar att vara sjuk, ändå kan jag känna att jag vill vara det när jag är frisk. men det uttalandet ångrar jag lika snabbt när jag väl sjuknar in! Usch!

Igår var också en liten flopp! Det visade sig att det inte var några på Lyssnarängen. (förrutom vi 4 tjejer som åkte dit) Så vi satt där ett tag, sen drog vi hem. Usch på misstag! från och med nu blir det middag, mys på verandor/balkonger och film som gäller ett tag, pallar inte mer floppar!

Idag har jag bara sovit och vart hemma, ätit jordgubbar, sovit lite mera, surfat, kollat tv and so on......antar att det kommer vara så resten av dagen, ska dock försöka packa min my grejs till MAMA, ska dra till henne imorgon, och det bästa med det är att min bror ludde är på Fotbolls EM, så the place is niiice :)

Imorgon är jag ledig, på tisdag är det lite lekar mellan smipklasserna och på onsdag är det sommarlov! I helgen ska jag ha middag (förmodligen) och så ska jag till sthlm! (blommig topshop-klännig vill jag haaa) Nästa vecka fyller jag år (18 Juni) och då ska jag till mitt sommarställe med familjen+ Maria :) Ska bli rååskönt! Sen upptäckte jag nyss en väldigt bra sak, Finisarna ska nämligen till gbg i sommar och vad passar då bättre än att beöska en konsert när man ändå är där??! He he

ha en fin dag! uppdatering kommer kanske igen.


Lyssnarängen

Hejsan!

Nu ska jag snart cykla iväg till lyssnarängen och mysa lite med bland annat folk från klassen :)

Under dagen har jag solat i Parken, chillat lite hemma (sovit en powernap) sprungit 6 km och ätit en jättegod grillmiddag, kött e gott!

Återkommer senare eller imorgon, har lite brådis nu fakstiskt. Imorgon ska jag i alla fall på Barnvaktsavslutning på friskis och svettis, slutar som branvakt nu och börjat som värd. Ska bli intressant och se hur det blir. Schemat imorgon börjar med skivtsång (med Björn) 11.00! Det ser ja fram emot....så de blir nog en rätt tidig kväll.

En sanning: Du ångrar aldrig en löprunda
Gårdagens ord: Krukig (man gillar ej att bada) malin och Maria e praktexempel!

Beachvolley e mitt nya intresse!


Soligt värre idag, 30 grader?

Tjena!

Idag har jag som sagt var på stan och köpt ett blommigt linne, som jag för övrigt ska/har på mig när jag ska på en studentuppvaktning. Ska åka om en halvtimma, så det ska bli lite kul :)

Jag har även solat idag med mina finisar, Malin och Maria. Shit va varmt det var!! men jäkligt skönt på samma gång, skulle dock inte bangat på en sjö........men imorgon så ska vi nog till Vårdsätraviken/badet :)
Dagen var i alla fall alldeles perfekt, stan, sol, chill, vänner osv.!

Efter student-grejset ska jag nog hänga lite till med Greklandbruddisarna, de är ju så trevliga, så varför inte?
Vi får helt enkelt se vad som händer, kanske fikar och bara hänger på stan.


Puss&Kram från moooiiiii!

image174image173
image175image176
image177image178

Ledig =:_) He he :)

Idag är jag helt ledig! Asskönt. Ska åka ner på stan om en stund för att möta upp Malin, vi ska fixa några grejor och sedan ner till bryggan och sola :) Maria ska också komma ner. Det kommer blir sweetie!

Ikväll ska jagf på en studentmottagning (hoppas på god mat)

pussochkram!

Detta måste vara en av de bästa bilderna jag har med dessa sötisar (NOT)

image172

NEMEN!

image171

ojsanhoppsan så mkt tjejor!

Hejschaaaan!

Gud va jag mår bra, nu känns det att sommaren typ har kommit. Vädret har ju vart här ett tag nu, men chillheten i skolan is here!! And it will stay for a looooong time :)

Idag hittade ajg ett linne på hm, nicibajsi.....köpte ett annat för några dagar sen men ajg känner att det inte är min stil, så det blir att byta det mot det jag hittade idag.....så gör jag liksom :)

Nu blev jag helt tom på saker att säga.......får väl återkomma senare ikväll om det är så att ajg känner för det.

Har i alla fall sprungit med Maria idag, sjukt varmt var det! men nu e det värt :)
 Ikväll ska jag titta på Äntligen hemma och friidrott :)

hejsvejs!

wzup today?

Tjaa, leget?

Idag har vart en lång dag.
Den började med att ajg var sjukt trött då klockan ringde 07.15. Jag steg upp och tog mig frukost, fil, ägg å kaffe. Åkte sedan till skolan och hade dubbellektion i Svenska, segt, svar: jajamen!
Efter svenskan repade jag min tetater som skulle ha premiär lite senare under dagen. det gick bra men man blir så slut i huvudet av att organisera ihop sånt där.

Klockan elva var det äntligen dags för lunch! Bigg, tomatsås och grönsaker....blev det för min del, jättegott! (tänk Mat-Tina)

När klockan slog ett var de matematisk historia som gällde, sjukt jävla kämpesegt! Jag och Maria ägnade oss åt andra samtalsämnen :)
Klockan två tog jag mig ett päron och en kopp kaffe och sedan sminkade vi oss inför tetatern som heter: Eviga Berg och de tre starka Kvinnorna - en femenistisk saga som handlar om tre starka kvinnor som bor i en dal i Japan....de är grymt mäktiga och lär upp eviga Berg inför den stora matchen mot HaleBajda - mästaren!
15.15 spelade vi upp den och det gick helt okej faktsikt! Har vart lite ångeslagt med den där pjäsen hela våren, men nu e det över!



Det är faktsikt bara spring och lek kvar för min del i skolan nu. Är dessutom helt ledig tors-mån!!! Sweeetnes on high level!

Efter pjäsen var de snabbt iväg från skolan och dags att rikta hojen mot stan. Där köpte jag en överdel till en bikini som bara fanns i underdel i helgen, en grönglimmrig rätt nice. Maria har en rosa och Malin en blå....så vi ska leka "pimp" (fel uttryck) menmen....i Zacke! Fan va de kommer bli härligt!
Efter att jag köpt bikinin åkte jag till min kära mormor och städade igenom hennes lgh i Årsta. det gick bra och var kul att prata lite strunt, läsa skvallertidningar och kolla på "du är vad du äter". Lite mat och en kopp kaffe blev det också. Fick även en fin summa pengar, TackTackTack! - går oavkortat till sommarsparningen. Ska fakstikt kolla på min tappra ekenomi nu.

Min mormor, Gun-britt som e gyrm på korsord.


Imorgon börjar jag halv tio och slutar vid lunch, det är rosendagen på schemat vilket innnebär hopp och skutt! och vi ska hålla till på gräsmattan nedanför mig, I like it! dessutom kommer matlaget att servera lunch. Så braaa va??

puss och sov gott!

Jogging

Att springa ger än så himla mycket energi! Idag var jag ute på en 5 km-runda....och efter det har jag mått så himla underbart. Känslan efteråt e nått att sträva efter, och fakstikt så gick det rätt bra under själva rundan också. Att vara ute en sån här ljummen kväll kan ju inte gå fel!

En stenhård bild från min sida, location: Friskis......
image165

God natt!

Talang 2008

image163


Ja, man kan ju inte klaga på sällskapet i fredags, snygga brudar minst sagt! :)

"The world can ever never be the same"

Tjena alla brudar och snubbar!

Jag sitter och lyssnar på Jason Mraz liveuppträdande på rixfm-festivalen i Kungsan! Shiiiiet va bra det var!!
Kom precis in från en intensivtimme i solen.... i min "badenbaden" sweet, låg och läste och lyssnade på gamla godingar. Livets goda stunder :) Fick nog lite färg också, bangar verkligen inte! This summer I´m going to be ha negah! Oooh så sexi!

Nu ska jag bege mig ner på stan och handla en bikini, ett tuptops-linne, och kanske nått mer, vi får la se. Måste också passa på att fråga.

FRÅGAN!
Är det nån som vill/behöver att par helt vanliga svarta knytbikinitrosor för 79.50 (hm) i storlek 36, med prislappen kvar. Jag har nämligen köpt fel och behöver en size mindre, de är liiite förstora och det känns inte så kul. Men är det nån som skulle vilja köpa dem av mig så jag kan köpa ett par andra skulle jag bli GLAD! priset kan ju sänkas en femma evetuellt. hahah. (jag är typ pank) . Så drygt att jag inte plomberade dem!

aja....nu ska jag sätta på mig nåra chill kläder, typ short, linne gladiatorskorna och dra mig mig min plånbok! Ska bli skönt att bara chilla lite alone. På tal om Alone, http://youtube.com/watch?v=DxFcaX24Vh8 Lyssna på den här. jag gillaren!

pusspuss!


stan

tjenahoppsi!

Nu ska jag sova min skönhetssömn. Har vart i stan hela kvällen med Maria, Sara, skojiga Gordon och hans kompis Fredrik. Vi skulle gå på krogen men de blev aldrig så.....det blev i alla fall en mysig och ljummen kväll i stan!

Sitter för övrigt i mina leopardtrososr och känner mig very actractive :) fick dem i present förra året, men eftersom de är grymt sköna så använder jag dem :) Aja...nattsvammel antar jag att jag håller på me nu.

Ska nog i vilket fall som helst ställa klockan på nio och försöka palla mig iväg till stranden! SKÖNT, kanske ska tyill Gänby innan och köpa bikini :)


puss och god natt! Vi  hörs imorgon! Jag dööör av trötthet nu....

RSS 2.0