Igår & Idag

Dagar som dessa, är dagar då livet verkligen är som de ska vara, de är då jag känner att jag lever, att jag vill stiga upp på mornarna och min energi är där den ska vara, visst lite matt efter solen är man kanske, men energin finns ändå där, längst in. Solen har liksom strålat in en massa som bara ligger och bubblar! Allt känns lätt, man nästan flyger fram, de är bara att fortsätta att njuta!

Igårkväll cyklade jag ner till stadsparken och hängde med Maria och sara från min klass, samt marjo från parallellklassen, Marjo och sara ska nämligen ut och tågluffa på onsdag med varsitt gäng, så vi var tvungna att säga farväl. Ha så kul tejjeer! Lät bli en tuffluff för livet (: Blev i alla fall en ganska tidig kväll, vilket inte gjorde mig något, eftersom jag skulle upp och jobba idag tredje dagen i treck. Älskar mina jobbraster med dagens tidning och gassande sol, var 32 grader där jag satt!! Efter jobbet som jag slutade på vid två cyklade jag till Lyssnarängsbadet och hookade med Maria&mali, som hade legat och pressat sen elva, de små stekarna. Jag och malin låg nog där till halv sex nån gång. Ikväll har jag bara slökollat på filmen som rulla på trean...helt ok men väldigt skum.

Imorgon blir det först en morgonjoggingtur, tror de blir för varmt att springa senare....sen vid tio kommer Mikaela och hämtar upp mig med sin hojj, och så cyklar vi och badar på Lyssarängen....ska bli en kanondag, utan någon tid att passa, kan båda vi behöva eftersom vi jobbat hela denna helg.

Lite bilder:

IGÅRKVÄLL!









IDAG!




Friday I´m in love

Hej gott folk! Svettats nått idag? de har jag, men jag gillar det (:

Klockan kvart i åtta var jag på jobbet, hände inte så jättemycket eftersom de var så fint väder, är inte så många som pallrar sig till gymmet då, men just i helgen så är de som tur är en spinningutbildning på Ultuna vilket gör att ajg inte jobbar själv, och inte heller är lokalera tomma, utan en himla massa spinninggalna människor som sitter och nöter på sina stolar x antal timmar per dag! Skoj för dom, lär va skitvarmt!

I alla fall så var de sista dagen för en kille som heter Erik, som jobbat dagtid på Ultuna i ett bra tag, han leder även pass....så vi fika med tårta och kaffe ute i solen, Lyx! Lite tråkigt att han slutar bara, han har bott i samma kvarter som mig här, men har nu flyttat till sthlm med sin kille och ska börjat jobba på friksis och svettis där och vara ansvarig för all träning på 2 anläggningar. Häftigt att bara förändra hela sin vardag sådär, inspirerande. Ibland behövs de förnyelse i livet!
Kunde även smita ut lite på lunchen, då de inte kom en kotte på 1 timme....uppsalas invånare är lata såhär dax.

Hur som helst så kom jag hem vid fem, då gick jag ut på en powerpromme i nästan 1,5 timma, fram till stan och längst den nya bryggan längst ån hem...gick bland annat förbi uteserveringen salt, shit vilket mtsigt hängställe, måste gå dit nån dag!

När jag kom hem lagade mamma och jag en mysig middag och drack ett glas rött på balkongen. Sen har vi även hunnit med att putsa mina stora fönster och jag har damsugit hela rummet. Älskar när det är rent och man kan somna fräscht och gott (. Ska fakstikt sova rätt snart, börjar 8.45 imorgon, och tänkte ta en promenad dit, och sen äta nybakat bröd som kommer till kursen till frukost. Bra start på dagen kan man kalla de!



Så hoppas ni också haft en bra dag, kanske vart och badat eller nått annat trevligt?
Btw...Naxos är betalt NU! 8-22 augusti, så smäller de!


Dagens klädsel



Linne Hm ( London) Jeansshorts (primark london) vita tygskor (hm) blå Sveaväska Holmlunds Kropp Moa Hals (Uppsala)

Nu är jag hemma från skivstångspasset, det var såå svettigt och skönt...värsta multipasset. maria körde dit och hem, tack för skjutsen snygging!

Snart ska jag sova, dricker fläderté nu och börjar jobba imorgon klockan åtta, så de blir alarm på sju!

Lunchtips

Sådär inför sommaren tycker jag själv att de kan vara lite drygt att stå och laga mat i varm matoz, speciellt om de är varmt och man bara vill vara ute. men eftersom man ändå bör äta, så gjorde jag mig en pasta/kycklingsallad idag + en lätt currysås. Här kommer receptet...laga mat är ändå en del av livet, som jag gillar :)



Pasta/kycklingsalladen
2- 2,5 dl Fullkornspasta - jag hade pennemodellen
1 kycklingfilé
majs
gurka
sallad
paprika
färsk lök

Currysås:
Creme fraiche
Currykrydda
ett stänk sweet chile-sås
salt
peppar

Nu är jag laddad inför styrketräning!

Solig torsdag!!

hej på er allihoppa, hoppas ni kunnat njuta av solen idag!

Själv vaknade ajg vid tio, hade egentligen klockan på nio, men var fortfarande så himla trött, så jag somnade om. Eftersom värdet var/är på topp gick jag rätt snabbt ut i min park som jag har utanför mig och solade i drygt två timmar, läste lite UNT, kollade över mitt sommarschema (som jag börjar jobba på imorgon), kikade efter roliga träningspass och lyssnade på radio. det var inte lite varmt :D
Efter ett tag tröttnade dock även jag, så jag gick en runda ut till friskis och fixade med lite bkningar av pass, mitt kort krånglade så jag fixade det. Här på eftermiddagen har jag lagat lunch och vart lite på balkongen i min badenbaden. Har pratat med min pappa i telefon också, som är nere i Blekinge där vi har vår sommarstuga tillsammans med hela släkten, de hade tydligen varit värsta dragit på midsommarafton.....bara för att ajg liksom dissar stugan 1 år, så blire självklart värsta partyt, typsikt. Men roligt ändå, att de inte dör ut :)

Ikväll halv sju ska ajg iväg på ett skivstång/konditions pass med Maria på F&S ultuna. Ska blir jätteskönt och kul...pumpa musklerna lite!

Puss och kram!

LONDON 09

De började med att Malin och Maria hade gjort fina små resetröjor...där de stod London 09 på ryggarna, och ens egna "smeknamn" på framsidan som vi fick på midsommarafton hemma på grillkvällen hos Mathilda...måste sett rätt skoj ut när sex tjejer kom med likadana tröjor till flyget, och ännu roligare att personalen vid incheckningen läste på alla...ni kan ju tänka er hur kul de var då Matte (Mathilda) tågar fram med texten sexy mama på magen...haha!

Hela resan var helt underbar, en av de bästa!
Första dagarna var vi turister med kameran i högsta hugg, vi tittande på en massa sevärdigheter, som man ändå "ska ha sett" om man är i London. På kvällen blev de en italiensk restauarng och rött vin, helmysigt hade vi de, efter maten gick vi på engelsk pub.
Dag två tillbringandes i city...tror vi shoppande i 7 timmar, blev en låång dag med trötta fötter, Primark är nog bland de sjukaste jag vart med om, en affär med galet billiga kläder,skor,väskor..ja säg vad de inte har! Allt är huller om buller, att prova nått finns inte, då köerna är minst en timma långa, man slänger bara in saker i sin shoppingkorg och hoppas på att de funkar. Jag fick med mig jeansshorts, tishor, linnen, skor, väska, brillor, underkläder m.m På kvällen gick vi till en Kinaresturang, där kineserna trodde att Sverige hette Switserland typ, haha :D Även denna kväll blev mysig.
Dag tre spenderades också med shopping på förmiddagen, primark besöktes igen, till lunch blev de varm macka och latte från Starbucks, åååh så god. På eftermiddagen promenerande vi till Hyde park och la oss och solade i kanske 2 timmar, de var riktgt soligt och varmt!  Efter shoppingen och parkhänget gick jag och Maria och träffade Linnea från klassen, som är i London en månad hos sin bror, så vi passade på att ses, jättekul! Vi gick en promenad längst gatona i Earls court där vi bodde och köpe lite take away-kaffe, även detta från Starbucks, gäller att passa på.

Varje kväll sent efter middagen satt vi på hotellet, på vårt mysiga lilla hotell och pratade ändå in på småtimmarna...eller kanske inte men till två i alla fall, har inte så stor koll då jag typ somna först av alla :P. Vi har verkligen blivit som en liten familj allihopa....:)

Idag klockan sex vart de uppstigning och hemfärd, gick bra, men alla var hur trötta som helst.
Resan summeras av mig som underbar, så himla rolig, att alltid ha en Finis i närheten att prata med, skoja med, mysa med och bara vara med är något man ska vara glad över. Ett såhär skoj gäng på 6 stycken, får man leta länge efter för att få. Nästa resa som är inplanerad är Thailand!! Galet brudar :D Men innan dess blir de många småsaker såsom, filmkvällar, resturangbesök, maddes land, sex and the cityfilmen, haha vi är små planerare minst sagt :)

Nej nu ska jag sluta här...hörs när jag har nått mer att berätta!

Kram.

Picturas

Några bilder från kvällen!












Min dag

Ojojoj, va roligt jag hade det igår, ni med?

Jag är helnöjd, och har nog de bästa vännerna man kan tänka sig!! Jag vill verkligen tacka er som gjorde min kväll så himla bra :) Att de va en liten reunion på slutet var inte vad jag hade tänkt mig, men mycket roligt, haha :D

Och tack för alla fina paket!

Nu ska jag pcka klart inför London, jag har precis diskat och städat undan efter gårdagen, och jag är egentligen rätt klar med packningen också, men så rätt som de är så kommer man på något man glömt. Som tex passet som jag kom nu nu, bra Moa.....

Ha en glad midsommar allihopa!

Puss

14

Tiden tickar på...nu har ajg ätit lite lunch med mamma och bror ludde. Jordgubbar blev de också...bra uppladdning!
Tror de snart är dax att börja göra i ordning maten också.....kan behövas!

Är lite osäker på vad jag ska ha på mig....men tror de blir jeans, somrig blus, stora örhängen och klackar, känner mig inte så sugen på sommarklänning när det är mulet liksom...

Nej nu ska jag fixa lite med Londonpackningen!

Hörs

12...

Är hemma igen! Blev lite skönhetsfynd, de som kommer hem till mig får se ;)

Tack för alla som sms och mejlat osv...blir SÅ glad.....som mallan skrev nananan för idag är ingen vanlig dag, idag är de min födelsedag! :D

Puss

Lagligt

Nu får jag gå ut lagligt. Nu får jag ta körkort. Nu sliper jag bli utmobbad av alla redan 18 år fyllda....känns helt okej ;)

Nu ska jag ner på stan......

Försökte blogga igår, men gick verkligen inte!
Var hos pappa och grillade i alla fall, och fick pengar till en ny mobil, och en rullväska till London. Mycket bra =)

Pusspuss

10

10 har blivit min nya vakningstid, den optimala, jag ställer inte klockan längre, utan isället väcker barnen mig med sitt lek ute på gården, då de härjar runt :) Men jag trivs, vid kvart i elva äter jag frukost, som gärna består utav av smooothies....jag gillar de nya rutinerna.

Idag ska jag städa här, eller jag har redan börjat....måste fixa i ordning lite inför middagen imorgon. Sen på eftermiddagen ska ajg ner på stan, hämta en ryggsäck som ajg fått i sommarpresent av jobbet, samt möta upp mamma och kompleteringshandla lite.

Ikväll blir det grillmiddag hos Pappa, vi ska fira mig lite eftersom de åker ner till de lite södrare delarna, de vill säga Blekinge imorgon, då jag egentligen fyller år. Min första midsommar som jag inte firar i Blekinge, känns lite knäppt. Min inga traditioner är roliga om de görs FÖR ofta. Istället ska jag ju fylla 18, grilla hos matte med finisarna, och åka till LONDON på lööördag, så jag tror jag klarar mig! ;)

Puss och kram!

City

Nu ska jag strax rulla ner på stan med några finisar. Vi ska växla pengar.
Ikväll jobbar jag på Ultuna mellan halv fem till halv tio.

Nu måste jag dressa upp mig. Ciao!

Halvvägs

Nu har ajg gymmat. 30 min löpning och sedan 30 min styrka i form av skivstång mest....Så skönt att bara göra nått en dag som denna, och inte dega loss för mycket. Jag har även hunnit ätit mat i form av pasta, köttfärsås och morötter. Nu dricker jag lite snabbkaffe på maten och väntar på att jag och mamma ska åka och handla..:) Listan e långt ska ni veta.
Hörde nyss en bra låt som heter use some body med nått med kim...hmm, hitvarning på rix fm, skön var den!

Nej hörrni, nu vet ni läget!

För de är måndag " morgon"

11.53....jag är påklädd i mörka nudiejeans och blå/vit randig tröja. Sitter här och funderar över lite saker som kommer i veckan. dagens startade med mango/annanas/banan-smoothie, kaffe och knäckemacka me keso, sen dess har jag städat och fixat lite bara. Skulle gentligen varit barnvak till min lillasyster idag, men hon och hennes kompiz verkar klara sig själva. Så isället har ajg skrivit matlista inför 18-middagen, jag vill ju att mina finaste ska få äta lite gott på torsdag :) Kom hungrga hörrni! ;) dagens planer är alltså följande.
Gymma - om ett tag
Lunch - efter träningen
Stan - inhandla ett linne
Mataffären - med mamma vid fem
20.00 Means girls på 4:an

Nån som är sugen på att komma och kolla film hemma hos mig? ;)
Vad gör ni idag? vad de än är, hoppas ni njuter av ledigheten!



Såhär såg frukosten ut, fast smoothien var gul, och paprikan likså :)

Nostalgisk

Karro, Saga, Ida, Maria, Paula - saknar er allihopp så de nästan gör ont just nu. Era skratt, våra sjuka grejor, all spänning och ja...hela grejen. Ni är fina ni.

Tjenamors i regnet!

Yo wazza ganstahh who read´ng, are you going with dah flow, or what??

Idag har jag varit hos Maria på förmiddagen, vi smed planer inför torsdag, samt tittade på tv....jag peppade inför att cykla hem (6 km minst)....insåg rätt snabbt att de inte var  nån ide att vänta längre, så jag cyklar hem. Blir blöt med stort B. Äter lunch. Cyklar till jobbet. Blir blöt. Jobbar litegranna...cyklar hem halv ni. Blir blötare än nånsin...sweetaa (:. Mottogs av mamma med te och mackor och tända ljus, kan behövs en höstkväll som denna, menar jag.

Nu sitter jag mest och slöar, har lite huvudvärk och hela skallen känns tung, sova lite kanske vore skönt? hmm
Btw: Mallan lckades du inte ta dig ur dörren?
Maria: Känslan igår......armen (armarna?) så kallad ögonorg***

Nej allt för mig.

Tjing på dig din lilla pling ;)

Hos Smarr

Hej på er alla läsare, välkomna!

Själv sitter jag i pyjamas hemma hos Maria, ikväll har vi varit i folkets park och tittat pbra, men regnade så galet mycketå emd nya show...det var, och hel gräset var en enda stor lergryta....och våra föter domnade bort, men nnars så. Jag bestämde mig för att köpa ett pa gumistövlar inom en snar framtid. Sveriges förmodligen bästa plagg, som de känns nu. Imorgon ska de komma mellan 30-40 mm regn, och de har gått ut med en varning, kännns ju gött, eller va säger ni?

Imorgon ska jag ner på stan efter att vi vaknat ch mst med lite morgonkaffe och så....där ska jag kika på lite kläder, för att sedan åka hem.
14.30-20.30 så ska jag jobba på Ekeby, Malin vill du komma förbi? ;)

De var väl allt för mig, känns löjligt bra med sommarlov ska ni veta! Aldrig så uppskattat som idag! =)

*Dagens konstigaste syssla: damsög rent hela min dator utvändligt och invändligt*


Är som sagt hos tjejen på bilden :)


Puss&Godnatt / Moa

Bildflow



 Min fina student-kusse Martina :)



Klockren skylt

 Åktur!


Farfar



Martina och jag



 Hemmagjorda glasstårtor

Min Avslutningsaoutfit, fick blir en liknande från Studenten....i brist på annat :)



Måste blir bättre på ego-bilder, INTE min grej!


Dagens att göra :)

Nu ska jag cykla till gymmet, skönt med regn (not), sen ska jag hem och duscha, cykla till stan och kika lite, efter de blir de hem till Maria på en bit paj. Ikväll ska jag och maria till Fyrishov på ett litet gig :) Efter ska vi mysa hemma hos Maria igen, och planera och prata om kommande saker, typ att ajg fyller 18 om fem dagar! Dää é STORT!

Puss och kram!

NYTTNYTTNYTT

Nu är jag lite tillbaka!

har varit nere hos Martina med familj i några dagar...med andra ord farbror och kusiner och hela tjocka släckten :) Hybertrevligt!! Nu är min fina kusin Martina fri som en fågel, grattis på dig sötnos!! (bilder kan komma imorgon)

Så idag blev de 6 timmar bil medmin bror...tror vi lyssnade igenom alla skivor som fanns :)
Sen ikväll har ajg jobbat på kvällen, råkade springa in efter att jag larmade, så fick ringa security och allt. panik är ordet!!

Imrogon är de avslutning kl. 11, så ajg ska fakstikt krypa ner i sängen nu och nanna lite, ska bli gött mos!

Vi hörs mer tror jag, är sugen på att skriva lite bloggar igen! Nu när man inte har en massa skola

Tuppen upp för SOMMARLOV!! - glad Moa

Puss och kram på er alla!

RSS 2.0