Sista april

Är hos matte och grillar, diggar musik, äter vindrivor....umgås och lever livet.Kvällsolen e underbar. Hoppasalla har de lika underbart som vi!

pussar

Sista april

Är hos matte och grillar, diggar musik, äter vindrivor....umgås och lever livet.Kvällsolen e underbar. Hoppasalla har de lika underbart som vi!

pussar

Realese me

Halloj!
Är på G känner jag. Ska cykla iväg och pulsgympa klockan sju. Om en timma alltså!
Har varit på stan i eftermiddag, och käkat Sushi som sagt! Mycket trevlig lunch Maria :) Sen när jag kom hem la jag mig i vår nya hammok (stavning?) och läste Doktor Glas och blädra i en tidning. Gjorde även som blondinbella sagt, och skrev upp veckans mål, såklart...hennes önskan är min lag :)

Nej nu ska jag snart packa träningsbagen och bege mig!

Tjingtjong!



Saknad är vad det är!!

....

13.00
Dagens lunch : SUSHI!!

/ M&M

Eftermiddag/kväll

När jag hade gått hem i solen, förbi alla nakna killar som spelade beach-volley...så bytte jag om, svepte ett glas vatten och sparng ut på en tur. Det var ashärligt...längst ån in mot stan...när jag var strax innan stadsparken så mötte jag min mor, farandes på hojjen, så då vände jag och pinnande tillbaka i ett stadigt och spänstigt tempo, ohja =) PLckade även lite vitsippor innan jag slank hem. Tog en dusch..data mig lite, käkade lax och grönskaswok med papps, satte mig här...plugga lite inför np writing imorrn...och nu ska ajg gå till mamma och hämta lite saker.

Måste hinna hem till kvällstet och tonårsliv bara! Men de gör jag väl.

Imorgon blir de prov som sagt mellan 8.30-10.10, sen blir de stan/sol/lunch/chill med maria och kanske nåra fler för hela slanten!!

Pussar!

Monday

Sitter med rumpan i en orange soffa i skolan, Maria är bredvid mig...vi surfar runt och lite sådär. Dagen ser ut som följande:
Samhäll & Matte
Lunch
Se en dramapjäs & Träna inför eng nationella
Etik&livfrågor
Slutar 16.40.....SOFT! :)

Ikväll måste jag grunna på nationella uppsatsen som alla vi i tvåan ska skriva imorgon. Tror jag slutar efter den, åh så härligt, nån som sa att de skulle bli 23 grader och sol då med! Love <3

Ha en härlig måndag!

Löördag!

Nämen hej, va längesen! Sorry guys!

Idag har jag solat, ser man på va? Brun? njaa Brunare? japp :)
Sen var jah och klippte topparna lite hos frissan Tanja, de var välbehövligt, men ingen större förändring så att säga....efter klippningen cykla jag ner på stan (tar kanske 2 min) och så svängde jag in i lite affärer men blev trött och matt så jag cyklade hem....inte så roligt att gå själv heller, när alla gick två och två och åt glass. Fan va gott de såg ut!!
OM några minuter ska ajg äta, vi grillar fläskfilé, majskolvar...och lite sådär :) Mmm.
Sen ska ajg cykla ner på stan igen, möta upp fina Sara och Maria och så ska vi se showen "De visa spårar ur", jag är förväntansfull!
Efter de vet ja inte vad vi hittar på, kanske en kulglass längst ån? Ska hem tidigt i alla fall för imorgon jobbar jag mellan 9.30-16! De ni!
 
Tack gud för solen <3

Puss på er som läser min fina blogg!

23.02

Nu ska jag krypa ner och läsa lite i en ny bok.

Tack M&M för kvällen!

Hörs imorgon!

8.45

God morgon!

Sitter just nu hemma hos min mamma och knaprar hårdmackor med kaffe. Tänkte börja dagen med lite plugg bestående av etik&livsfrågor och historia. Börjar inte förrän 11.45 med matte.....älskar det...att bara kunna softa. fast jag och Maria har ungesk lunch-dejt kl 11, är värsta kostvetarna som ska laga ihop nått spännande i köket idag. Inte att missa :)

Men de var en sån härlig känsla idag, att vakna till solen som lyste, vilken energikick! Tröttheten var som bortblåst!!

Igår hade jag för övrigt en himla mysig kväll...satt i min härliga säng med massa kuddar och mitt duntäcke....men ett par söta trosor, stor tish, slarvigt uppsatt hår, en kopp rätt indian spice och tittade på tv samtidigt som jag bländrade igenom Ikea-katalogen sida för sida....jag har stora planer för mitt rum ska ni veta! kanske ska bjuda på middag här snart...nån gång i maj? Vem vet...

Ha en bra dag!!
(jag är på jobbet till 22. ring om ni vill mig nått)


Trött

Ville bara säga att ajg inte har så mycket att komma med!
Skola, gym och nu lite surf&plugg.
Lite senare ska jag åka hem till min mamma, har lgh:n för mig själv...blir lite roomservice, har hört att de ska göra om nån popgrupps namn...men minns inte vilken? Gör ni??

Massa kramar!

Gäsp

Jag är så galet trött så jag måste noh lägga mig och vila en stund innan jag ska äta mjölkstuvade makaroner med falukorv..mm mums,  år och dra sen vill jag lova! De var nog en av mina favoriträtter när jag var mindre.

Har redan pluggat lite och vart ute och sprungit nu i eftermiddag, så ikväll ska ajg ta det lite piano hade jag tänkt. Men de blir nog en prommis till mamma för att lämna kudden som jag köpte igår, måste se om den passar, är lite nyfiken :)

Pussss!



Saknar er såhär i vårkylan tjejer!! Ge mig GREKLAND!

HAHAHA

Så var de gjort då... like old good and happy times. Miss it so badly some days!

Idag efter skolan som var grymt produktiv med sex lektioner varav en då vi skrev historiauppsats om en bok i 1,5 timme. OCH varav ett prov ajg fick tillbaka i erik&livfrågor, eller jag menar etik&livsfrågor, och jag fick mvg, ett stort mvh och det känns så jävla bra såhär i slutet av terminen!

Men tillbaka till ämnet, efter skolan som var slut vid halv fem så cyklade ajg ner på stan ihop med Maria, men spatserade runt, de gjorde jag själv. Hinner inte visa vad de blev men kan berätta så får ni kanske se bild imorgon!

Ett grönt mango-té från Indiska.
En gammelrosa tish eller kanske blus från Indiska.
En Casio klocka i herrmodell från Ur&pen
En svart kudde från House hold (40 % på hela butiken)

Åh va shopping är roligt!!
Nu ska jag duscha av mig lite, sen hoppa i säng för att läsa lite i min bok " som jag vill vara" av eva von bredow.
Godnatt och få inte fnatt!


Löparskor och packning

De som surrar i min lilla skalle.... är löpning och flytt till papps. Ni hittar honom här Snyggapappan.blogg.se.

Haha, om de ändå vore så väl! Vad skulle han skriva "idag har jag lämnat barnen, åkt med min jobbiga tonårdotter och köpt frön och nötter samt stekt köttbullar och lagat bilen. de har varit en bra dag, nu blir de biltidning och havrekuddar med mjölk....eller kanske lite makrill och sill. Hörs bloggen" Nej Ingen blogg för pappa inte :)

I alla fall så hittade ajg ett nytt system för min packning. Jag la fram allt jag ville ha med mig på sängen för att lättare se vad ajg behöver ha med mig, även fast ajg gjorde detta så blev de med en regäl avskalning 16 tishor/linnen/långärmade...men ajg ska bara vara där 14 dagar....jag får väl byta tröja två ggr nån dag om ajg ville att alla tröjor ska användas!

Mina skor jag köpte idag känns just nu väldigt bra, de blev ett par vita asics, som från en början kostade 999, men var nu nedsatte till 799, och så hade jag en check på 20%, så de hamnade till slut på 639 :-, fyndare är vad jag är! (nöööjd)

Nej nu blir de till att snacka lite med ludde, lyssna lite på musik, och sen kmr pappa vid åtta!

Kramiizzz!

Herrefydundran

Yoo booyzen and girllls!!

Guud va jag vart igång idag, utan att ha varken jobbat, tränat eller pluggat...så vad har jag gjort?

Jo, 09.00 var de uppstigning....för klockan 11 skulle jag och mamma ta bussen till Ikea igen, var där igår också och shoppa lite. men idag skulle vi ta bussen så vi fick med oss en matta och lite glas, rätt svårt att cykla med en 2-3 meter lång matta på pakethållaren liksom. Så där var vi, och eftersom jag ÄLKSAR inredning så blir jag lätt stående vid mångamånga ställen. Kök, Badrum och sovrum e favoriterna!! Shit va ajg kmr blir ikea-nörd när jag flyttar från mitt hem...flyttar hemifårn kan man också säga. Efter Ikea och en rätt lång bussfärd, vi rpkade nämligen sätta oss påväg mot bergsbrunna, så vi fick åka ett varv för att sedan åka tillbaks till ikea och SEN till stan (45 minuter tog de), men haha mer buss för pengarna liksom :) Jag hoppade av vid stan och träffade sötaste Christina Pearson som bor i Madrid nu...vi kollade löparskor till mig och fikade på Wayne´s coffee! Blev en gudomlig latte för oss båda och en massa catch up-snack! Ska bli så kul när hon är hemma för alltid sen i juni!!

Nu är jag hemma i alla fall, har vart ute från elva till fyra...och man blir ju lite trött av de.
Ska packa lite saker till pappa om ett tag, sen äta söndagsmiddag med min mamma och bror som är på besök :)
Åker till pappa ikväll och är där i två veckor nu!

Pussochkram på er! Hoppas er helg har vart bra!




Hello

Tjabbatjenahallå!

Hemkommen nu, fint väder när jag cyklade hem, och framför allt ljust ute! Har varit en rätt bra dag, men de är framförallt skönt nu att äntligen kunna koppla av och njuta av helgen! Underbart härligt! Ska kika på programet "Berg flyttar in", hon flyttar in till han modellen Markus nått..schenkenberg (?) sen ska jag fortsätta läsa i mina bok som jag fastnat i....kanske lägger mig i badet också med en liten badkula, får se litegrann! (måste göra slut på alla badkulor man fick mellan årskurs fyran-sexan)

Mammas tacoköttfärspaj satt som en smäck efter 4.5 timmes jobb!

Hörs i helgen! Updaterar nog lite vad jag har för mig!
Puss&Kram



Powerwalk-looken, synd att man inte kan glida runt i gryningsolen i någon av New Yorks parker, utan får nöja sig med stadsparken längst uppsalaån....

Godmorgon!

Äntligen fredag!! Fredagsstämning!

Jag sitter i skolan och väntar på min första lektion...min lärare är lite sen som vanligt. Men nu kom han!
Det gick bra att jobba igår, var rätt skoj faktsikt! Idag kör jag igen mellan 15-19.30 fast på Ekeby...när jag kommer hem väntar en köttfärspaj hemma på Ulleråkersv.....made by mama! Sweetpotatopaj!

Och då...när jag äter den, då tar jag helg, har nästan inget planerat, bara lite smått....blir nog lite stran, fika, träning och vila....kompisar osv. Lugn och skön helg!

Happyhappy ha en underbar fredag! Må bra och va glá // Moa

Stressad

Nu cyklar jag iväg till skolan.
Morgonen började mycket bra, men urartade sig i stress.

Start: promenad (lämande lite saker på jobbet)
Frukost som blev himla god och fin, nästan lite snobbig :)

Sedan blev de stress, plöjde igenom alla sidor i geografin, ladda över historiaarbetet, duschade, fixade mig och stressade runt och har nu packat min väska med alla böcker och grej. Åker direkt till f&s och jobbar ikväll. Så vi hörs imorgon!



23.04

Nu är historian klar, pluggandet för geografin avslutat för kvällen, mormors lägenhet lite finare, 5.3 km sprungna...klädärende på stan fixat, 6 timmar i skolan uthärdade, 1,5 mil cyklade och du är vad du äter-tittande kan bockas av. Får man sova nu?

Ja tror det. God natt underbara ni!

Hejhopp!

Nu är jag hemma från jumpan, gav er bara en liten snabb update.
Det har inte varit en helt fel tisdag idag...hade endast spanska första lektionen och sen var det egen pluggtid. jag och maria satt i matsalen och pluggade en del goegrafi inför provet på torsdag, sen stannade vi och åt oss en bit lunch. Lagom tills att solen började titta fram, jaa den kom ju även idag!! så cyklade vi hem till mig och satte oss på min balkong, drack oss varsin Zoega skånerost, samt snacka och plugga samtidigt. Tjejer kan dedär med att kombinera saker alltså! Vi satt även på en gammal goding till skiva.........hmm..... I like it, a lot! :)
När Maria skulle bika hem så hängde jag på på en promenad mot stan, vända efter ett tag och på vägen hem plockade jag vitsippor, i ett par gamla dieseljeans från mamma, blåa kedsen, nya gråa linnet och en hood med pilotbrillor på näsan, i handen som jag inte höll vitsipporna med, bar jag en ekologisk mjölk, jag kände mig lite flummigt hipp...vem köper ekologisk mjölk och plockar vitsippor och njuter av en promenad en tisdagseftermiddag om man är född år 91? 

Ikväll har jag trääänat, körde på som fan...träffade en del söta ansikten också. Nu har jag druckit björnbärssmoothie (banan, yoghurt, jordgubbar och björnbär) Döögott!

Nog för idag, måste runda av här och packa en ny träningsväska inför imorgon, samt plugga och läsa i min nya bok som jag fick i påskpresent, och elva ska man ju släcka lampan, så de är bäst att jag sätter fart!!
Imorrn blir de:

8.45-14.30 skola
14.30-16, stan och träning på VK
16-18? hjälpa mormor med städningen, dricka lite kaffe och snacka lite skit :)
18 ---> plugga till geografiprovet





NU KÖR VI!

Styrkemedel om 30 min! Nu kör vi hårt!!

City 12-15



Vad är lycka för dig?

Läste imorse om ett intressant reportage angående vad är lycka för dig i en tidning. Svår fråga. Enligt mig är det lite allt möjligt som ökar ens livskvalite och lust till att leva och göra saker. de är nog en av de bästa sakerna jag vet.....att just känna lust inför saker och vilja göra dem, och gå in helhjärtat inför de. Utan lust, ingen ork och därmed ingen lycka i vad man gör.

Var ute på en morgonpromenad idag på 45 minuter...gick raskt och lätt och bar keps...sportigt som bara den :) I öronen spelades morgonpasset med p3. När jag kom tillbaka 8.45 så gjorde jag mig en superfrukost....super!
Idag ska jag plugga och sen ner på stan när de öppnar och kika på skor tror jag!

ha en bra dag hörrni! Vi hörs sökert senare!


---

Losing you is like living in a world with no air. Underskattad låt.

Vad gör man sista dagen på lovet. Man läser underbara carolina G: s blogg....förösker hitta annan inspiration på nätet...man dricker en kopp té, njuter med en blandad känsla av panik och fruktan inför de som kommer...alla uppgifter som man ska ta tag i, all press som man igen kommer få på sig. Är det bara att bita ihop? Eller är det rentav härligt att gå tvåan på gymnasiet...och bara åka med i tempot. Är det så enkelt, bara göra sitt bästa och sen vara nöjd.....allt annat kan man ju också fundera över, såsom sin umgängeskrets, sitt liv, sina intressen, sina lyckliga stunder, sina resor och hela ens livserfarenhet. Jag tror jag ska fortsätta fundera, kanske gör de mig klokare...de vet jag imorgon, eller kommer jag aldrig veta.

God natt från mig!

Feeling good

Nu har jag gympat klart mig. jag ägde golvet...passet sitter så bra att ajg skulle kunna köra de i sömnen :)
har fått i mig de goda käket också (som vi åt igår) så nu är jag glad och lycklig!
Ska snart titta lite på tv och sedan börja kolla igenom geografin....så man har lite koll i alla fall! Slutspurten nu...
....9 veckor kvar till sommarlovet, och många av dem är kortisveckor, temadagar, och nån studiedag också! Så de är bara att köra!

Nån som vill köpa ett par vita tygskor från hm för för 100 kr?...de väldigt lite använda och i st 38 från hm. Hojta till i sånna fall, eller hör av er om ni vill se hur de ser ut! jag får så ont i fötterna av dem, mina fötter är lite kräsna nämligen, men jag har hört andra som tycker de funkar fint :)

/M

Dagens syssla....

Hej på er snyggingar!

Idag har jag varit ute i morgahage med min mamma och hennes kompis Kina. Vi satt på ett jättefint ställe vid vattnet där det var hur veckert som helst. det var en sån skön dag...jag läste KLART engelskaboken (precis lagom till att skolan drar igång) sen började plugga lite smått inför geoografiprovet som jag har på torsdag. Duktig tjej.
Vi hade med oss matsäck med macka, ägg och kaffe....och mat smakar ju alltid som bäst i naturen när man är ute :) Lite färg i ansiktet känner jag att det blev också.

NU....Pulsjympa på Ekeby!
Ikväll? Fortsätta plugga, kolla så att jag har koll på läget inför veckan...planera in nått roligt att göra imorgon....ö.äta goda rester från igår....vi får se helt enkelt :)

Kramochpuss!

Härlig dag = solig dag!






Min påskafton i bilder :)

Godis-chock

Sitter och kikar lite på robinsson och pratar med en av mina favoriter malin..mallanballan Eriksson. Snygg & rar tjej.

Tror jag skulle kunna rulla fram.....i eftermiddags bröt jag mitt godisförbd med en massa choklad, naturgodis, lösvikt och finare praliner från Anneli K.....och jag fick helt seriöst en chock....var tvungen att ja gå ut och röra på mig....typsikt mig att trycka :) men de var gott. Och promenaden var superhärlig...jag och mamma var nog ute i över i en timma, och vi hittade både blåsippor och vitsippor. I påskpresent fick jag även en liten bok...som jag ska försöka börja läsa i.
Resten av kvällen blir nog lugn och skön...ska läsa klart de ynka sidor som återstår i engelskaboken (som jag kämpar), sen ta ett bad....och ladda för mogondagen som ska spenderas på klippor med sol & plugg!! Hur underbart som helst...brun tjej lär jag bli :)

Nu började robinsson igen! Bilder kmr starx!

Gullgull!

Påskafton

Hej på er påskkärringar!

Jag åker till blåkulla (lite försenat) i eftermiddag....så ville bara önska alla en härlig afton! Hoppas ni avnjuter den på ett härligt sätt. Här är förberedelserna i full gång...jag ska nu varva ner på balkongen med min bok, innan ludde, mormor och larry kommer. Är döösugen på all god mat.

Hörs senare under dagen....(på blåkulla finns det trådlöst)


God natt!

Folk läser...åh va glad hon blir....kanske gladare än vad folk tror?

Nu ska tjejen lägga sig i sängen...hon är trött och kanske lite sliten, men nöjd över dagens prestationer. kanske orkar hon läsa några sidor i boken, bara 50 ynka kvar nu. Imorgon är en ny dag, och varje dag vill hon uppleva något intressant....sånt tar på krafterna, men ger också mycker energi tillbaka, för hon vet aldrig vad som kommer upp, så länge hon inte sitter på rumpan rakt upp och ner så är hon nöjd. Några solstrålar ska hon i alla fall med all säkerhet lyckas fånga på sina kinder, så fräknarna börjar blomma.

God natt alla söta / M


Jobbet

Idag har jag jobbat sjukt länge. mellan 10.30 till 18.45.....Och det var inga pass förrän 16...så ni kan ju tänka er "vilket liv" not...de var under dagen. jag kunde till och med läsa lite i min engelskabok, skriva upp viktiga saker i min kalender, putsa bänkarna, sortera papper osv... jag öppnade till och med själv, kändes stort att ha hela makten över hela F&S-Ekeby :)

Hör just nu att uppsala basket åkte ut, de som jobbat så hårt hela säsongen, trisst.

Imorgon ska jag fira påskafton. På förmiddagen ska ajg och mamma ner och handla lite mat + chokladpraliner från Anneli K, jag ska äta CHOKLAD, inte nog med praliner...jag ska även försöka mig på att baka en kladdkaka till efterrätt. Känn på den! Fiifän va gott!'
Till påsklunch ska vi äta nudelthaisallad ,med lime,honung, chili och annat sweet. till nudlisarna ska vi ha laxspett med sesamfrön.....till förätt löjromsmacka med gravad lax och ägg med svart kaviar. Vilken lunch :) Kör ni enligt tradition "tänk julmat" eller spårar ni ur som familjen Hals?

Jag har dessutom en liten fråga till er allihoppa, hur ska ajg fira min 18-årsdag, jag har lite ideér men om ni har någon ännu bättre så give it to me!

Nu ska jag sätta på badvatten och lägga mig och vila fötterna som lägga en ansiktsscrub..ååh.

Kram på er!

11.20

God morgon på er!

Idag ska jag träffa min moster + tre kusiner....vi ska äta middag hos min mormor, min mamma och bror kommer också :) STOR släktmiddag haha :)
Efter det så ska ajg träffa favorittjejerna (london-teamet) (finisarna) (m-flickens) /fotbollstjejerna) Kärt gäng har många namn you know!

Här under dagen så ska jag fortsätta läsa min engelskaroman, ta en dusch....förmodligen platta håret, fick ett otroligt sug på det, sen innan mormor så blir de kanske en snabbis nere i staden :) Vad vore livet utan city?

Vad gör ni idag? Mår ni bra?

Tjohej!!


Stadsparken 6/4 09.....snart blomstrar den igen, så man kan picknicka bland alla färger.... 

Sluuuta

Jag tror jag måste sluta blogga, eller nej de måste jag inte. men ajg måste sluta läsa så många bloggar...de är sjukt onödigt...i alla fall vissa som ajg följder, varför vill ajg veta vad folk i sthlm gör....folk som är kända och lever ett liv som inte jag gör, och ett liv som ajg inte heller vill leva. Sitta och fota kläder på ett golv som Klingan gör tex....nej de löockar inte. Visst hon är snygg, me de är ju abra att gå ut poå stan, om man vill ha inspiration. För gud så många härliga vårklädda personer de vimlades av idag på stan. jag vart helt tagen på sängen!

Ikväll har ajg inte pysslat med så mycket, en ganska vanlig måndagskväll. Jag sparng min tur med kvällsolen i ögonen längst den vackra ån...vid stan mötte jag upp mamma, vi promenerade hem. Sen har jag sett säsongsavslutningen på "familjen annorlunda" samt "tånårsliv", och så har ajg läst dessa ständiga bloggar. Men nu fan ska ajg begränsa mig!

Vad ska man göra imorgon då? alla planer försvann plötsligt, ingen av brudarna kunde...dvs karro, saga Idaa?
Kanske passa på att plugga? är det fint väder ska ajg defentitivt sätta mig på bänken vid husknuten och plöjja igenom min engelska roman. Skönt!

Pusspusspuss!! Ni måste få se hur påskfint de kommer bli här hemma snart. Mamma shoppade på indiska och duka idag, några snygga skålar bland annat...som jag kommer ta med mig när ajg flyttar hemifrån! men laddar upp bild i slutet av veckan :)


:)

Loooov!
Har varit ute hela dagen idag med Sara och Maria!
dagen började med första frukosten på balkongen för året!!








Nu ska jag ut och springa en runda, sen bada och fixa hemmaspaaa.....mysig ikväll!


Vännen

Min vän Sara och jag ska hänga ikväll!
Vi ska powerwalka...äta middag och titta på filmen slum dog millionaire. Hur najs?
Det har varit en ganska jobbig dag på alla sett och vis, så ska bli skönt att få slappa lite.
Idag har jag, för att försöka pigga upp mig själv gått lite på stan...jag handlade inget, men hittade en hel del schyssta kläder och skor! men tröstshoping är nog ingen bra grej.....

.....Nej shohej! Nu blir de omsvitshning till träningskläder!

Jag älskar sommaren!



När man sätter sig på en bänk runt husknuten, läser en bok....och inser att man får dra upp linnet för att man börjar bli svettig på magen. Då är inte sommaren långt bort, det är då jag fylls av ro, lycka, hopp och inspiration inför allt som är i min vardag.
Att cykla och jobba, men ändå kunna vara glad över det, för att cykelturen dit är så pass mysig, det är livets bästa stunder....och just exakt de stunderna är som kardemumman i de stuvande makaronerna, kanelen i muslin eller paprikan på mackan.

/ M

Inspiration!

18- festen igår var trevligare än på länge...hängde mycket med mitt gull Sara, vi skarttade väl ikapp kan man säga. Sen böts de en hel del ord med Marjo, Bella, cissi linnéa...ja "alla var ju där"...(:
Idag har jag sprungit till jobbet, hämtat cykeln som blev kvar sen igår, sen ätit lördagsfrukost med mamma...övningskört, lärt mig starta och stanna rätt bra. NU engelskaboksläsning i solen....med solbrillor, linne, uppvikta jeans och vita tygskor :)

13-18 jobb!
19 - Middag här hemma.

Jag mår bra nu, solen ger mig energi och ja...pengarna rullar in som de ska nu!
Jag träffade en tjej imorse under löpningen, hon gjorde mig glad, vi ska ses på lovet!

(ikväll får ni nog lite bilder, på looken igår bland annat)
Älskar er sötnosisar!

Solstrålar

Ni är så söta, som lämnar komentarer! Uppsakttas till 10000.
Nu ska jag cykla ner på de soppade gatorna.....det blir nog en runda på stanockså innan vi ska till stadshuset med geografin.....Sen ska jag cykla hem, hämta mat och så dirre till jobbet. Blir bra.

Pussis

Torsdag 2 April

Det är en ny dag. med nya upplevelser. Jag känner på riktigt bra humör!
var ute och ick halv nio, kan man få en bättre kick på dagens morgon? Jag införskaffae lite ekologisk fil...och traskade hem. laga frukost. Njör och läste den nya tidningen Opsala. Bar texter...läste bland annat om Lars och hans fru, som var narkomaner i deras tidigare liv, men som ny har startat upp de retroliknande fiket Joel´s. de vände hela deras liv, och just Lars har varit och föreläst på min gamla högstadieskola....jättebra. de jag kommer ihåg mest av föreläsningen är citatet " Du duger du  Du är ok! Vad du än gör eller hur du än är" <--- Fint. Just den inställningen är deras vision på fiket.

Snart ska jag sminka mig, ska ha ett tjockt lager foundation tror jag, kan bli snyggt! På mig har jag höga mörka cheep monday, och en liten kortare tish från carlings, gråfärgad med tryck.
Kan man inte bara få vara såhär glad och bekymmelselös resten av terminen? För de är så obeskrivligt härligt!
Nu ska jag cykla iväg till skolan....2 lektioner, sen ner på stan och stadskontoret!



Skivstången!

hej hörnni!
Ett litet tips, börja träna! För ni får dubbelt så mycket energi tillbaka. och försöka att träna effektivt så de ger resultat. Varva kondition med styrka. De kör jag på, och jag mår offtast jättebra rent fysiskt :)

Moa tipsar på kvällen. Ny punkt här i bloggen kanske?

Imorgon innehåller en lign förmiddag!
Skola: 11.45-15.30
Jobb 16.30-22! Sen hem zzzZZZzz

Pussochkram!

Spring - 09!





RSS 2.0