Sommar!

image160

image161

image162

"Leeet me guess"

Ja, då var jag hemma från Talangkampen, gud va mycket talang vi i Uppsala har! Alla var verkligen asbra, mina favoriter var nog Klara och vad den andra tjejen nu heter från Celcius - sjukt fina röster ihop, sen Anna Berglund så klart, helt galet bra. Kan hon göra en skiva? är min rekation....inte kunde man tro att min gamle målvakt skulle bli så bra på att sjunga :) Sen de som vann var också roliga....Bsb för fan!
Björn Gustavsson e fan inte överskattad, jag tycker han e grymt skojig i alla fall! Hör hans grymma englska i mitt huvud hela iden....älskar hans uttal, det är typ som mitt :) Very swedish med andra ord.
En riktigt värd kväll i alla fall för endast 95 spänn.......Uppsala liknade ju nästan Grekland med alla snygga ungdomar som rörde sig i City + det ljummna klimatet + de vita stenarna utanför konserthuset! Gillare.

När jag kom hem åt jag lite potatisgratäng med köttfärsås, hahah mkt märklig kombo...men värmde de som fanns, palla laga mat klockan elva liksom!

Imorgon blir det sol och bad på vårdsätraviken! kom dit och träffa mig!

Nu ska jag nog sova! pys

Mina nya gladiatorsandaler e supersköna, ett riktigt bra köp!

image159

De glassiga livet fortsätter.

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/8103 - Om du har två sekunder över, klicka på länken....och vinn massa presentkort, bla resecheckar!!

Ikväll har jag vandrat runt i stan med Maria, skööönt. de var match på studenternas och vädret e ju som alla vet på topp, så uppsala var mysigt! Alla uteserveringar var fullproppade och många promenerare/löpare rörde sig över gatorna, bryggan var likså poppis :) Det kallas sommar!

Såhär skönt hade jag och Maria det i onsdag!



:image155image158
image156image157


Helst stört!

Helt stört varmt ute....måste fan ut och pressa i en brasse-stol snart :) Har även hunnit med lite solning i skolan :) det är verkligen underbart! När jag cyklade hem från skolan idag var det ljummen luft (eller snarare varm) Det är detta jag längtat efter i en hel jävla vinter, så nu ska njutas! Livet är fan att kunna gå ut i ett par short, bikini, linne, sandalar å brillor, UTAN att frysa!

hörs lateraligator!

 image154

Korv :)

Tjohoo!

Idag har jag vart på skolkampen....Rosendal hade väl kunde vart lite vassare, men jag ska va med i fler lag nästa år, så då koooommer vi :)

Efter det gjorde ja å Maria min hora, pasta con pesto....sen blev de stek i solen i tre timmar, vi somnade :) soooft!

Nu ska vi till min pappa och käka, sen gymma på Ultuna! Måste förbi stan också och fixa mina solisar, de har nämligen gått sönder. Ej läge såhär när solen gassar!
Så e läget. "vi hörs" som man brukar säga, men gör vi verkligen de??????

Kungsan var bra igår i alla fall...(emdshow) mkt rumpvickningar :) But i wont MORE!

Kraaamimage153

Pics

 En dag var jag och Maria barnvakter till Cleopatra med betoning på o: et.

 En dag tog jag och Maria oss en kvällskaffe på hennes Balkong.





Detta blev det.

Tjabatjosan!

Detta blev det av dagen: Jag satt och åt frukost på min balkong i det gröna fina området där jag bor Ulleråker och nej, de är inte bara ett psykhem. Tur det!

Sen vid ett-tiden åkte jag och träffade Maria, vi köpte först lite nödvändigheter (läs: saltade cashewnöttre, jordgubbar, tidningen SOLO och tuggummi) på ICA. Därefter gick vi med våra cyklar till stadsparken och hade det sådär bätsavänner-mysigt...spannade på en tjejs rövhår, snackade sommaren och veckora som återstår i skolan osv. Behövligt!

Drog hemmåt vid fyra och åkte och jumpade på Helanas med Tove, alltid vi på det passet :) Blev svimfärdig på sista låten :S kombinationen dålig lunch och mkt sol var ej bra, aja. Cyklade hem i det fettniceiga vädret i mina Levis-baggie och ett luftigt linne från cheep monday med bikini under :) soft! åt mat och packade till pappa. And here i am (läs med sjukt dåligt uttal)
Är skoj att vara hos pappa igen, mycket mat ch framförallt frukt....en skönt rum, en fin dator...skönt hus med stor trädgård, närmare till skolan osv :)

Just nu sitter jag och dricker te och lyssnar på emd:s nya skiva, den blir bättre å bättre. "Alone" och "we can" e bäst!
Är inne på deras hemsida emdartist.com, ni som vill, GÅ IN OCH LYSSNA......har ju inte köpt skivan än, känner att jag hellre kommer till spelningarna snygg (kan köpa nya kläder) än kommer ful med en skiva mer i handen. Ni fattar, men kanske går och handlar den en vecker dag, vi får la se! Tror erik tycker jag e fin ändååååååå.

God natt! Nu peppar vi varandra inför den nya veckan...nästsista!!

?

Vad ska man göra idag då? sola, åka ner på stan? sola PÅ stan? träna, plugga, packa väskan till pappa......?

Jag har svårt att veta vart jag ska börja!

hörs!

Hmmmm

Sitter här hemma och kollar lite på tv..............funderar på om jag ångrar mig, skulle man åkt ut till skogen? äsch....de är ju ändå försetn nu. Ska ringa Maria senare och höra hur hon och de andra har det :) Saknar ju henne lite här hemma :) Min favorit, she´s sweet!

Min middag blev dundergod....stekte en kycklingfilé och wookade thaiwook, till det gjorde jag en tomatsallad med rödlök och fetaost....Low carbs high fat is sweet, i alla fall ibland!
Att jag dessutom tillredde maten i höga korta svarta short och ett par höga klackar gjorde ju inte saken sämre. haha :) Jag gillar att vara "check" när jag lagar mat, vill ha känslan business-women i mig ;)

Nu börjar den STORA eurovison-finalen om 4 minuter :) Får väl hoppas att Challe ser lika tight ut, så att folket röstar, själv har jag tröttnat på låten totalt, men minns när hon vann i Sverige för kanaske 10 veckor sen...att vi glatt sjöng med och gjorde hennes snygga refrängsteg på festen, som jag var på hos Christina.

Kraaam!


Harmoni!

Tjaaa! leeget?

Idag vaknade jag vid halv elva (rätt trött från gårdagen) i Malins säng. Där sov jag bra....drömde om både Zakynthos, att jag inte behövde jobba i eftermiddag och att en snygging kom :) Fin natt liksom.....de skumma med drömmen var nog att jag på riktigt inte jobbade idag. Cred till friskis&Svettis sommarschema :)
Jag och malin gick i alla fall upp och åt en riktigt söt frukost - hårmackor, pålägg, grönsaker, frukt, juice å kaffe blev de för min del! sweeet start på dagen. Dessutom åt vi den i skinade sol ute på Mallans balle! Vi hade de gött.

Efter lite ELLE-tittandes, zakynthos-snack och datasurf så cyklade jag i alla fall ner på stan med mig själv och köpte ett par skoooooor på din sko. Ett par svarta "remsandaler" som var rätt coola :) sen kollade jag lite på en annan äffär (pinsam sådan) och provade en sexig body, vill ha en sån i en strak blå färg. Men har inga pengar fan!! Nån som vill skänka lite i rent välgörenhet?

När jag kom hem vilade jag inte i många sekunder utan betsämde mig för att jogga en sväng, det rullade på i ett riktigt skönt och raskt tempo! I like it, jogga e ändå en av de bästa träningformerna om man kombar de med stryka :) vilket jag självklart gjorde (stoltis) Sprang förbi kiosken här i mitt område för at köpa en liter mjälk också, såg nog rätt skoj ut när ajg tryckte mig in där lite flåsig i en fin run-dress. haha. Vad gör man inte för lite mjölk i kvällskaffet?

Nu har jag suttit ute på min Balkong och soooolat med en högt dunkade Duffy-skiva i bakrunden och känt att livet e rätt nice. Är lite på ett sånt här harmonihumör då jag bara vill vara med mig själv och göra bra saker. Skulle egentligen på en klassfest ute i skogen. Men jag bangar. finns så mycket man skulle kunna göra ikväll, jag skulle kunna träffa en vän, åka till Veras porrfest, ta ett tåg till skirö och festafesta med Erik.....men ajg vill liksom vara hemma. Den känslan måste man ta vara på! De kommer väl fler fester liksom.
Isället ska jag nu gå och ta mig nått käk, har inte ätit nått än sen lunch förrutom den klassiska bananen innna jag sprang..oooups, har ju inte hunnit! Sen ska jag duscha en lång och skön duck....göra mina fötter helt lena och fina, smörja in mig med Body-shop, göra ansikspeling och kolla på eurovison! Och så är jag ju hemma själv. Ack så fint.


Hoppas ni alla mår bra och känner att livet goes as it should go!
Nu ska jag ta mig. Onaka-fil, axa-golden musli, och tillsätta lite solrosfrön & linfrön. Testa de, eller miss nått stort.

image140
Vi ses fett lätt avklätt!

Efterfest!

hejsanhoppsan ta er i brallan.
Jag sitter och lyssnar på lite Jason Mraz och har de lite chill, de flesta har gått från Partyt...men liksom hey efterfest! I like it, mys liksom. Vi har ätit paj, en riktigt god sådan, typ kycklingpaj. Mathilda är kock-master, sen har vi dansat! öppnat presenter, madde har fått massa smaskigheter....men måste säga att vår korset slog de mesta :) Musiken har vart grym eftersom jag vart dj....nu e de grey´s-serien-musik.

Måste bara meddela att min hatt som vart borta i snart en vecka är återfunnen :) skönt att höra!
God natt på er min kära. Nån som bangar på femkant??

( Min mamma drar till Kanarieöarna imorgon klockan 06.00!!, lucky her)

Madde blev ett år mognare idag.

image138

Bråttom.

Måste gå här ifrån.
Ikväll så jumpade jag runt lite, sen har ajg mest provat en massa kläder, bland annat bikinisar. jag har lyckat fått ihop en massa.

Imorgon blir det lite skola, imorgon eftermiddag kommer jag hänga vid slottet och rundvandra lite där (historialektion)

På kvällen blir det coctail-party hos Madde! Hon blir 17 bast imorgon. ska bli trevligt, med mat, massa vänner och allmänt partigt! Fick låna en svart klänning från hanna idag som jag ska ha på mig :) Lägger upp bilder på måndag.

pusspuss! hör av mig imorgon.

Kanske kommer vi vara såhär COOLA imorgon?


image137

Frezeeeeee.

Hej alla livstnjutare.

Jag känner mig lite sådär äckligt rastlös........är på ett sätt trött, sur och har ont i huvudet osv...men på ett sätt spidad, hungrig och vill göra nått SPÅRAT! Vad gör man åt sånna konstiga känslor? Msn/datan tillfredställer inte mig nog. Ändå så har jag inte vart här länge.

När jag kom hem så började jag nämligen derekt att rensa mitt rum, finns en hel del att ta itu med!! Bland annat barnböcker (på hög nivå, kritor), penslar, pärlor, fönsterfärg, gamla skolböcker från ettan osv.......rätt äckligt på nått sätt. Att de liksom bara ligger där och tar upp plats och damm.
Det är nämligen så att jag bor på två ställen som de flesta redan vet om. jag har valt att för tillfälligt prioritera mitt "nya" rum hos pappa. Rummet hos mamma har lite freezed från barndomen, en förklaring till de tror jag är att vi hela tiden "ska flytta" men aldrig hittar de vi vill................och då pallar jag helt enkelt inte fixa mitt rum här. Men samtidigt är jag lite av en pedant och perfektionist som hatar röra, så nu fick jag ett infall. Tyvärr så ser de bara stökigare ut nu när jag börjat gräva i mina bokhyllor. men snart blir de nog mer finis, bara de att jag alltid får blodtrycksfall och blir lite svimmig av att städa....haha, de är inget skämt! Var tvungen att ta en paus och brygga mig lite presskaffe. kaffe är min livsnjutning som alltid räddar dåliga vibbar.

Nu ska jag gå och laga lite köttfärsås á la Moa med fullkornspasta å saaaalllad!
buzzz.


Björnis

(Förlåt för stavningen i förra inlägget, guuud va slarvigt, satt nog och halvsov eller nått)

Hejhejhejhej!

Är i skolan och sitter och planerar min historiaredovisning med min grupp, men vi är klara. Jag ska vara skådespelare :) Tror vi har en bra idé alltså!

Nu har jag bara en kort mattelektion, spanska och svenskaredovisning kvar. ska babbla om lite satsdelar, och de är väl ingen faraaa det int?
Nope.

Måste dock stanna kvar här lite och jobba med ett geografo-projekt till kanske tre. Sen ska jag hem. Vet inte vad som händer ikväll. Kanske ta det lugnt?
Have a niiiice day!
Längtar till helgen, massa PARTY! :) måste bara hitta kurreburra kläder liksom!

Här är Björn.
image136

äppelpäppelpäronpung, sket i näven stoppa mun?

Tjenare gott folk!

Är hemma hos Maria och myser lite grann med en kopp te föt tillfälligt, vi har kollat in dubbelavsnitt av aa och nu är det Eurovison....nån Solariekåt brud men inövade slagermoves :) Sööööööt.

Efter skolan skulle vi egentligen ge oss ut på en joggingtur, men det ösregnade ju såklart, som de alltid gör titt som tätt nu förtiden. SÅ vi löste de på ett annat sätt. KÖrde upp och ner för trapporna i en kvart ( vi e ju för smarta) sen blev de stryrka på de :) Vill man så kan man, visst?
Hade jätteskojiga bilder frn dagen...men min mobl även kallad nalle vägrar föras in i Marias dator............seeegt.

God natt!

image135

God morgon.

Varför sitter jag här för....shiiiit måste typ rusa. har inte ens tagit på mig kläder.
Idag har vi någon temadag "Kina" i skolan. man kan ju undra hur den blir.
Ikväll ska jag hem till maria :) Tyvärr slutar vi typ fyra :/

puss&Mys

Bloggtime.

I helgen var jag som sagt i Vara. Hur var vara egetligen? Ja, de blev väl lite sisådär.
När vi kommer fram efter lite buss och tåg möts vi av en ljuvlig koskits-lukt. Jag och Smarris känner väl att en härligare doft kunnat svisha förbi våra näsor. Vi går runt och kollar läget lite och försöker hitta vårt hotell, eller kanske allas hotell (de fanns bara ETT). Vi lyckas efter kanske fem minuter hitta en mänsklig varelse att fråga, hon befann sig i den "klassiska kiosen" som varje håla/by/samhälle har. Av henne blev vi tilltalade  "töser" hahaha...VaraVara, kära Vara.
Vi går i alla fall till hotellet, som helt otippat är som en stor lägenhet med kök, sovrum, vardagsrum, med internet och tv! hallelulia. Efter att vi bosatt oss lite så drar vi till Ica-kvantum där det var lite lördagsdrag med kanske 20 personer som farde runt. Vi handlar lite middag (pasta & köttfärsås) som vi sedan lagade till. jag tror vi två kommer klara oss bra här i livet med allt hushålls-stuff....vi är bäst på planering. :)

Halv åtta kommer Paula med sin buss! :) Jättekul! vi går till hotellet igen och skojar runt. Fixar i ordning oss, jag och Maria körde hattar! ;) och svarta klänningar hade vi allihoppa.
När vi väl ska gå till klubben är vakten HELT zzzääääär! Han är hur envis som helst med att vi måste stå och trycka med massa 14(?)-åringar OM vi ska få se spelningen. Det var tydligen så att den tidigare spelningen för minderåriga blev inställd, och de få som tänkt komma på den fick gå på den senare, men då stå där uppe. Där uppe innebar ett begränsat område med en fet vakt som inte flyttade sig 1 mm.......och som TVINGADE ut en från klubben derekt efter spelningen! hmmmmm. FYFAN va ovärt! vi fick betala 150 spänn för att sedan dra!
Aja, de var inte så mycket att göra. Vi snackade väl med Erik lite efteråt ändå men som sagt så typ "drog" fetisen ut oss! Så vi gick tillbaka till hotellet och var fett sura. hehe. Dah band rullade väl in vid fem på morgonen gladare än någonsin. HA HA!
Vi somnade 06.30 och gick upp 8.30! skön nattsömn var de inte tal om. Då gick vi och åt lite hotellfrukost.
Det roliga med detta hotell (Hotell Grepen) var nog att alla från bandet bodde där + alla fans (som alla självklart ville ha specialregler) så de blev en himla röra, nästan som en sekt. Allt detta har blivit så stort, så Jag, Maria och Paula funderar på att lägga de på hyllan, i alla fall ett tag! Ska de bli så här komplicerat så e det inte värt allt liksom. Erik kommer saknas................tyvärr! :( Om de blir som de känns just nu.

Vi rullade i alla fall hem med swebusexpress <3 vid elva och var hemma klockan fem! Då var jag helt slut, åt lite och gick på en promenad till stan längst ån och tillbaka. Det var skönt att bara gå runt och fundera en massa!

Idag slutade jag två och fick reda på att det blir ett MVG i samhällskunskap. YES!!! Nu har jag i alla fall ett säkrat bra betyg. :) Nu ska jag dra iväg på skivstång med Björnis..... hoppas att Maria dyker upp. Efter de ska jag hem till pappa och föra över alla bilder från helgen, sen laga nån middag!
Jag hann aldrig langa upp inlägget, blev tvungen att sticka på träningen. Men nu sitter jag hos pappa och för över som sagt. Skivstången gick jättebra och Maria dök upp. träningträning kära träning, att man kan bli så glad och pigg! Känns som att man är tillbaka till "de gamla vanliga" sköna å trygga livet. Efter en annorlunda helg.




Oj va mycket bilder de blev. men orkade inte riktigt sitta och välja "vilken e bäst, finast, coolast, vilka bilder representerar MIG och mina vänner bäst egentligen?? så kolla de som ser intressanta ut :)

Peace/ M

Torsdag - Rix fm.

Igår var jag i stockholm hela dagen i princip, kom vid tolv och åkte 23.11-tåget hem med Hnnah, Malin och Madde. Snacka om att de tog på krafterna att vara ute en hel dag, tack för gratiskaffe och matlådor.

Måste säga att emd var braaa, och att Jason Mraz var grym.......alla var väl egentligen duktiga!
Erik e ändå sööötast, vad gör inte killen om pussar mig och Maria mitt på munnen när vi ska morsa inna de ska checka ljudet. lugnt för mig, men otippat!
Det var en bra dag i alla fall men massa roliga människor, Chrisitina, Anna och Carro som vi var med hela dagen, väntade mest på jason Mraz, de lär inte vart missnöjda när de gick därifrån, han var ju grym live! Jag älskar vår rusch från cafét som vi satt på när han började spela :)

Vad hände mer, vi träffade en gammal vän vid namnet Tillan helt utan att de var planerat, ja jag säger då de, i sthlm kan allt hända. jag vill bo där! Har verkligen saknat att bara dra omkring där och ha det trevligt! Får det blir mer av i sommar. Juste, vi minglade runt bland massa tält under dagen, då vi tröttnat  påatt vara vid scenen, folk tog massa kort, "ni har ju solbrillor på er" haha som att de skulle va snyggt då. Men tyvärr vann vi ingen mobiltelefon! :( Det var det som de gick ut på satt säga.

Idag ska jag laga nån form av nijsig lunch, funderar på lax och morätter i ugn med grovsallt....med en fräsch sallad.
Dryck: Loka citron, citrus, de är de bästa. Sen måste jag packa inför helgen - Ska till Vara på spelning, here we go again, andra klubbgiget för iår, hoppas de blir kul!! (med emd då, hehehehe) kan ju inte bli sämre än E-tuna, får man hoppas! Det blir också en inklämd träning klockan 17.00, stan innan de, solning, klippning - och till sist fest hos Andrea. kulkul.
10.45 imorgon drar vi, men maria kommer ta med laptopen, så de blir luuuugnt!

pusspuss - ta tag i dan eller slappa sönder den, ert val! jag accepterar de mesta.

(har inte lagt in bilder än, hoppas ni förlåter mig, ska göra de en vacker dag)

Onsdag

Idag har jag som sagt inte vart i skolan, trodde Historian var självständig men tydligen så var det närvaro....ojdå, känns ju inte sådär jättebra. men jag är fakstikt förkyld, skyller på det.

Maria har precis vart förbi hos mig och vi har provat lite kläder och tänkt ut maten för helgen kan man säga.
Imorgon ska vi på rixfm-festival i kungsträdgården och vi känner att vi inte har ekonomi till att köpa massa mat, därför ska vi laga varsin rätt och ta med haha. Paula vår kära vän kommer ju också lite senare på dagen, sjukt kul! Sen massa andra kompisar.......säg hej om ni ser oss, eller kanske vårt lakan heheheh.

Nu ska jag snart som sagt laga lite mat (pastasallad) och klockan tre ska jag vara nere på stan.
Ikväll kommer Maria hem till mig igen och den här gången kommer hon för att stanna, hon ska sova här :) min mamma har någon form av tjejmiddag så det blir gooood mat. Vi ska kolla Top Model och sex and the city......mysigt!
Imorgon blir det upp i hyffsad tid.........kan ju vara kul att hänga lite i stockholm liksom!

Bilden e från Kungsan förra året! :)

image118

Hälsningar/ Moa

En rätt ledig dag....en rätt ledig vecka.

Tjena!

matteprovet kändes bra när jag lämnade lokalen där jag satt och lekte smart, men vi får väl se när proven lämnas ut.....vad jag har att säga om saken då. :)
De blev lunchdags vid elva-halv tolv, sen var de dags att rulla hem på cykeln.
Imorse vaknade ajg med halsont och lite allmänt ful å äcklig, men de känns lite bättre nu, dock är halsen fortfarande lite jobbig.

När jag kom hem i alla fall, så började jag städa mitt rum, de var läskigt dammigt efter att ha vart hos pappa i två veckor, jag damsöööööööög också en aning. sedan satt jag på en kopp kaffe och bläddrade lite i Tara 40+. haha! jag tröttnade lite på de vuxna och satte mig här isället. Jag, Maria och Paula håller på och filar på helgens händelser och mer och mer löser sig. jätteskön känsla...ungefär lika skönt som ett skönt kön :)

Ikväll/eftermiddag ska jag ut och gå, laga ris med korvstrognoff - hoppas på succé! och sedan ta det lungt.
Rätt sjukt men jag har ingen mer skola den här veckan, förutom att åka med dramagruppen å köpa lite hönsnät (ett stort skämt) + låna en kinesisk bok på bibblan.
Imorgon klokan fem ska jag på jobbmöte! får inte glömma de.

puss&Kram


"Jag är i en liten snäv situation"

http://gptv.gp.se/player/play/39758 - Ni lär kolla.......mysig hångelstund....mmmm myyyys. "Danis Danis...ge mig en kyss!
Eller: Hur känns det att åka på öresundsbron Matte? - Det känns STORT! hahaha. Jävla skojare.
Nej men skojig blogg.! hehehehe.

Idag på spanskan gick det helt okej, liksom inte mvg derekt men G eller VG i alla fall....har inte så höga förväntningar på mig själv gällande ett oförberett prov i spanska. ja ja slutpratat om det.
Lunchade på lite vegitariskt pizza, jättegott ( för ökad humoreffekt läs de sista ordet med göteborsk dialekt) *fniss* typ *gråter*. Efter lunch var de bara lite föreläsning från Röda korset kvar, de gick gallant för mig....var ju mest att sitta och lyssna.

Lyssnar på en asbra låt som heter freeze med Jordin Sparks för tillfälligt, därav mitt gladda humör!!

Nu ska jag cykla till min mamma och sedan gå iväg till gymmet :) Skönt med lite workout känner jag! Oh va internationell ja va med min engelska.

Längtar till toorsdag, heyheyhey rixfm- festival!

pusspuss och trevlig måndagskväll!

LANGA och sluta BANGA!

Tjenatjo alla brudar och evetuella snubbar, för inte vet ajg vilka som egentligen läser detta.
Kanske ska dra en klassiker: alla som läser denna blogg lite nu och då, lämna en komentar ( fett pinsamt om jag nu får två komentarer, men skitsamma)

Det gick i alla fall asbra att jumpa, jag och Tove körde på som faaan. Det klibbiga efter ett pass har bytits ut mot lite mer rinnigt - FRÄSCHT, tycker vi!  Vi cyklade hem tsm sen också och det var mysigt.

Såhär i alla söndagshast så tänkte jag lägga upp några bilder, lova att inte skratta hehehehhehe. Jag tycker de är FEINI.
Ej kul att ha nationella i Spanska imorgon, jag säger fiiiifaaaan. kommer ju inte fatta nått. Men ska "försöka" satt säga. no puedo hacer mucho - jag kan inte göra mycket.



Nej nu ska jag dricka te...samla ihop mig och mina tankar, svitsha om till mi ecslusivo pyjamas...läsa lite spanska och sen sova gott!
Tack och heiiiii!

Fin?

Idag när min lillasyster på fyra år springer ruint i trädgården med sin lilla rumpa i en baddräkt så frågade jag henne följade: Känner du dig Fini idag Ida? ( ja, hon änvänder uttrycket fini) Hon svarar då med en basröst: aaa.
Hon e lite skojig, de bästa med barn e nog att de inte skäms över att de är nöjda med sig själva....de har liksom inga sånna känslor typ. När kommer den sidan fram hos en " att man inte får" vara föööör självgod?

Idag vaknade jag och Maria vid halv tio....vi var på förmiddahen ute på en jättelång promenix längst ån, det var rååskönt. Att ha shorts å linne på sig såhär efter vintern e UNDERBART! Vi var också lite på stan. Jag köpte ett par svarta shorts på hm, bra sak såhär till varmare väder. Sen åkte jag hem och åt msuli,banan och mjölk.....jag är en sann muslioman! Sen satt jag mest och kollade på körslaget i repris och spårlöst försvunnen- känslorna i de programet bara väller, typiskt mig och typ skratta åt de. hehe.

Ska sticka på jumpa på Ultuna om en kvart, hoppas på succé ! Vet i alla fall att Tove min polers kommer :)

pussochkram!


Rosa

Klockan är 00.17 och jag sitter och ska måla mina naglar knallråsa. :) Varför inte såhär på en fredag/lördag. Blir nog fini till helgen.
Dagen har vart superduperdunder. Men en aningen brunare ben, finisar på besök här hemma, musik och bild-glutt, grill, och ett prov som gick helt OK! Kan man va annat än glá. Jag och Maria sprang också i runda vid femtiden, känner mig very duktish!

Nej nu ska jag dra på ett lager som sagt, imorgon funderar jag på att ställa klockan, åka ner på stan en snabbis med mig själv. sedan ska "fnittret" komma till mig och vi ska lägga oss i en park vid min mamma och sola gärnet. Ska nämligen jobba tre på Friskian Ultuna sen, blir la bra de va?
Lördagskvällen  e fri, precis som lufen, precis som du, precis som jag.
 Asbra bild, visst? :)

"Nej, jag tycker de är okej alltså, beror väl på hur väl man känner varandra" <------ dagens.

pusspuss! Din Hoe eller kanske Moe

Partybarty

Tjabba tjena.
How's it rolin'?


Jag är hemma hos Moa på grillfest! Alla hon känner är här. Så himla kul. Några som har missat detta tror jag? Varför sitter ni där hemma helt ensamma för? Komsi ;)

Sitter här i Moa's stekarbrillz och vad händer mer. Hej jag heter malin och jag fyller 18 om sju månader. ibland får jag ångest, ibland spyr jag upp min mat. jag mår inte så bra... igår skar jag mig i armarna... :( vad söta ni är. fucking åmål. dem är fini! som Moas lillasyster Ida sa en liten stund efter att jag hade kommit hit. till maria alltså, "maria du var inte så fini idag" hahahaha

nej okej, nog om allt.
hoe och marsen språrar med moas mobilkamera nu. lite wasted måste jag erkänna!
image112

puss på er sötingar, hoppas ni har en mysig fredag. ni som inte är här på grillzferren alltså ;)

/mallanBALLAN

solen steker.

Tjena alla fredagsälskare!

Jag sitter ute med Maria och Sara i min klass och steker med solisar....ville bara berätta min location, älskar min skola typ!

Jag har dessutom tagit steget och satt på mig short....ooupsi. Men det är värt, tror de är minst 25 grader här ute längst väggen.

Snart är de geografi och sen lunch vid elva :) Har två timmars lunch idag, så det blir att slappa på gräset.
Sen är de historia och samhällsprov kvar. Sen helg! mmmm!

solochkram.

Refrängen

Ja, den är det dags att börja tänka på nu ser jag.

Har vart en träningsrik dag med boxercise på morgonen,. jag och Maria var bäst :)
Sen i eftermiddags så blev det Skivtsång, I likeeeee, e det skivstången eller nått annat jag dras till? har ingen aning (typ).  det var helt sjukt skönt att cykla dit, hade liksom korta braxor å linne med solbrillor. Kändis minst sagt glassigt. Sånna dagar älskar jag att cykla....känns lite bra efter en hård pumpning att slanka ut benen  också. hehe. Det är dessutom alltid nuförtiden snygga beachvolleykillar som spelar halft nakna ett stenkasst från mig, vilka jag cyklar förbi så fort jag ska någonstans. okej för mig med :)

Annars så mår jag faktsikt riktigt och har mycket energi. Är färdigpluggad till brått&lag-provet och hoppas de kommer gå galant.

Juste idag fick vi en uppgift i skolan på U-landskunskapen att göra en powerpoint eller affisch på någåt uppseendeväckande om vatten. Vi valde att jämföra hur mycket vatten en svensk gör av med och hur mycket vatten en i ett utvecklingland gör av med i genomsnitt.
Vi förbrukar lika mycket vatten när vi duschar i 3,5 minut som en person i genomsnitt gör i Afrika på en vecka....de kallar jag sjukt!
Jag, Eva och Sara tillverkafde i alla fall en assnygg affish me nakna gubbar på, var riktigt kul att gå in i bildsalen å skapa lite. Vi satsade ;) (vinna e bra liksom, oavsett om de är en tävlinge eller ej)

nej nu måste jag sova. Imorgon ska Maria och Malin hem till mig och grilla....vi ska även ut på en joggingtur :) Ska blir fett mysigt!

pusspuss, min frukost imorgon (med en obligatorisk kopp kaffe) kanske?


image111

KOLLA HIT ALLA SNYGGA!

hejdär söta läsare!

Med mig är det jättebra :)
Det har vart en rätt ovärd dag i skolan men under eftermiddagen/kvällen har jag hunnit med ett skönt träningpass men en god middag...laxpytt men grekisk yogurt - kryddat med thai sweetchilli-sås med annassmak, jättegott! Och till de en massa sallad, passade även på att koka mig en majskolv. Jättelängesen det blev en sån till maten, något jag mest gluffsade i mig som barn.  Lite annorlunda middag men jäckligt god!

Faaan jag hade verkligen gjort en aslång blogg....men typ allt försvann.

Jag ville mest säga att jag har svårt att sova och därför ska prova att stänga av datorn tidigt, den sänder ut stressiga signaler, tror jag. Isället ska ajg lägga mig och läsa lite Amelia. haha.
Måste bara  gå och kika lite på morgonsoffan först, lite skojigt program sådär, drömmen är att ha ett eget sånt program och bara spåra (flumma?) runt.
Sen har jag kommit på att för mig är det viktigt för att bli motiverad till att sova, de blir jag av att ha; en kurra pyjamas, god tandkräm, härliga lakan och en god frukost to locking forward. jag har ett soft lee-linne som jag sover i, ingen tandkräm på nedervåningen, lite hårda (nya) lakan och en superfrulle...så helt okej för kvällen :)
Imorgon e det boxercise klockan 8.40 som gäller. yeah!!
Jag bjuder på ett ihopkok av lite webcam, ja varför inte? 

image108image109image110


puss och godnatt!

Kvällsfika.

Klockan slår snart tio och jag har precis avnjutit en mysig kvällfika med mig själv och lite "Klass 9a". Hade väl tänk att hitta lite inspiration inför alla nationella :) E lite skakis för mattdelen imorgonbitti...sen finns väl även en gnutta oro för hörförståelsen i Spanska med. Men man kan inte göra annat än sitt bästa, visst är det så? (inte alls stressigt att de går in på betyget jättemycket)

Tack för att jag får låna din miniräknare imorgon Mathilda!

En sista sak...kan de sluta borra sönder asfalten utanför mig...hela huset har skakat i två kvällar nu. Det är det bra  nu liksom. 
25 graders värme till helgen hörde jag också när jag tittade på tv...YES!

Kram och godnatt, lycka till på matten imorgon allihopa!!

image107

Hej!

Operationdagsverket-dagen på schemat. Min uppgift har varit att dammsuga hela huset...torka lite golv och torka av lite allmänt. Jag är klar! ställde klockan på nio...käka och sedan satte jag igång vid kvart i tio :) Det var riktigt svettigt fakstikt, cred till alla hemmafruar!
Om alla elever samlar in 200:-  var så kan vår skola ge 136 000 till bengalerna, dels till de jordlösa och dels till primaryschool - typ årskurs 1-5. Sjukt bra!

Resten av dagen kommer fyllas ut med plugg (ganska tråkigt fakstikt), nån form av träning och sen vet jag inte mer.

Det här med blogg känns lite lamt just nu för jag gör liksom inget speciellt....försöker vara en sund, skojig och välmående människa mest. Vet inte om jag lyckas, med de är mina ambitioner.
Siktet är i alla fall mot 11 Juni då det är SOMMARLOV, ja ni läste helt rätt!! dör av längtan, fan va härligt!
19 Juni åker jag till mitt härliga sommarställe i Blekinge :)

image106

pusspuss

Pink: Dear Mr. President

Joggingen igår: kul att köra ihop.



"Dear Mr President" med Pink är en grymt bra låt!! Bra buskap och liksom bara så härlig. Nån som kan ge mig ett låttips? vill ha en ny favoritlåt! Tipsa gärna i alla fall, så får vi se om jag tar den till mitt hjärta och kör på repete hela dagen lång......

Just nu sitter jag här och verkligen chillar....har på mig bikini och mitt nya vita linne från Hm...mucho verano - mycket somrigt (Typ). Jag säger såhär, är det inte sommar får man fan leka att det är de. that´s why I´m dressed for succses?

Lite senare idag ska jag: köpa en ny cykelsadel....min e stenhård och riktad uppåt...och då inte på ett "schöönt" sätt. nejnejnej. Sen ska jag ut på en promenix på sisådär 5 km, viktigt att röra på sig. Blir även att trycka in lite samhällskunskap, har prov på fredag om lag och brott, domstolar, tingsrättar osv. Helt okej ämne men lite tungt att lära sig allt. Har lite press på mig också känner jag, eftersom jag måste få MVG - få jag de blir det det betyget som slutbetyg i Samhällskunskap A, Vore soft!

Så mycket mer kommer jag nig inte göra....damma av/upp mitt rum lite kanske.

En bra sak: Operation dagsverke Rodendal på tisdag vilket innebär städning hemma och en till ledig dag! Härligt.

Igår var jag på middag hema hos Torslow......


Nu ska jag lägga mig i min bäddade säng och läsa lite sam-kunskap som sagt :)
Sköt om er själva och era kroppar, och glöm inte att piffa upp vardagen.....viktigt och tänka på så man mår bra. Träffa vänner, få saker gjort, träna och ät hälsosamt - det ger resultat. Det kan jag fakstikt säga helhjärtat, Igår har jag levt Hälsoliv i 6 veckor. Är stolt och mår prima!
pusspuss! Och få inte söndagsångest....de är så onödigt!

Imagine "that I miss the both of us"

Idag är en sån dag då jag bara inte orar...känslan av att ha träningsverk i hela kroppen så man "vill gå och dö" så fort man reser på sig är inte att leka med. Jag kan knappt gå på toa för att jag är så stel i min röv...och när jag går och parerar med armarna (som man alltid gör så då man går) så smärtar det i armvecken pga av alla biceps-övningar. herregud, är det värt att gå på skivstång...antar att det kommer blir lättare för varje gång, men varför slutade jag att gå regelbundet som i höstas? säg de säg de.......

Har även övningskört en timme idag, blev lite irriterad några gånger, men det är ju än så länge bara andra gången i mitt liv. Jag hade väl egentligen inte trott att det skulle vara som en dans på rosor ändå, men lite mer "chill" kanske....jag vill ju sitta och köra med en hand, ha solbrollir på mig, nedvevade fönster och radion på högsta volym. De kommer väl........typsikt mig och inte ha tålamod...typsikt mig att bli frusterad...och bara för att jag blir sur på min pappa.....vilja hoppa ur bilen och bara gå därifrån. sån e ja :)

Va ska jag mer knappra ner? Sitter och njuter av Erik Segerstedt musik, surfade mycket coolt in på hans myspace. Älskar hans version av Imagine + How did we change. Orkar verkligen inte att vi inte ses längre. smärtsamt ska ni veta. "When I think about the best days of my life" då känns de liksom tungt...även fast jag får ett léende på läpparna av allt skoj.

Snart ska Maria komma hem till mig och vi ska ut och jogga, får se om jag klarar av att göra de med min värk. Men känns som att det förmodligen blir bättre av att hålla igång. Ikväll blir det pajmiddag hos madde...jag funderar på att sätta på mig en liten svart klänning och måla mina naglar skrikråååååsa, varför inte?
Igår var jag också där hemma medMalin, Maria och Madde såklart. Vi kollade på Sex and the city och myste.
När jag kom hem var jag pigg/omotiverad till att sova så jag la mig i soffan med lite: Jordgubbar, äpple, saltade cashewnötter och te. Där blev jag liggandes till närmare halv tre. Kuuuuuuuuuuuuuuuul.

längsta kramen från Moooooooooooooooooa.Haaaaaaaaaaaloooooooooooo, vart e alla?
Kanske kommer vi se ut såhär längst ån. Vi tyckte i alla fall att vi var coola när vi hade detta i Grytgöl på träningsläger förra året.image97


Here we go again!

Så var man kär igen. I både de ena och andra.
Låttips...en riktig feelinggood-låt Jason Mraz: You and I Both
OBS: bilden har inget med ovanstående text att göra.


image96

Livet är en fest.

Eller va igår i alla fall :)

Hade de riktigt bra i alla parker som vi besökta...sillunchen hos mig var också bra, grillningen hemma hos Juls var inte sämre! Tack alla bruder och de killar som jag stötte på.vi hade de najs ihop!

Här kommer fyra utvalda bilder, får ju inte hända för mkt här i bloggen....förlåt för rumpbilden Tove, men den e ju för skojig!


Idag ska jag på pump med gamla skivtsångsfavoriten Björn 16.30. Ska bli jättekul! älskar att träna, det är bland de skönaste jag vet, och det vet du :)

pussochkram. Vi hörs!

RSS 2.0