Gó kväll!

Välkommen till kvällssoffan...det är Moa ch Marias myssoffa ni slått er blick in i!
Jag hoppas ni har det mysigt bland de vita täckena som finns, och att det inte är för varmt. Då får man öppna ett fönster! aa de får man....jag förstår de vettu....men Mia sluta nu..de kliar i trosan vettu, har du lite filmjök jag kan låna? lite den stämningen är det :) Är ni med mig? Kassendre min flicka.....kom upp till mamma så ska du få dig lite stekta fiskpinnar, röbin har åkt till pappe, mamma ska ha lite vuxenmyyyyys ikväll. Vettuuuuu, du kan väl gå över till en kompis va?

Singalong: Erik var Skojiiiig! Men var de bara jag eller satt han very close Sussie Eriksson? född 1963. (ja, jag googlade) Liksom 45 år, visst säker en jättetrevli "tjej" oh kan massa men naaaaaaaaaaaeeeee. nej, så...lunga dig en aning. hellre "7" år yngre än 21 år äldre. eller va säger niiiii? (hyberpipigt uttal)
Machel Jackson- imitationen var väldigt sexig i ala fall.! Maria Källman fick ta av sig sin hood, då snackar vi...............

Men hörni (sussane) Vi klarar det här utan musik. Men kan du släcka lampan Moa..............Ja det kan jag, du får kolla på min ruuuuuuuuuuumpa också (sean banan) Jag fixar detttta (hästen i andra avenyn)

Snusa´n, känns det bra att jag tar den här snusen???????
Maria- Njajjaaaaa vet inte de
Moa- nej det känns grymt fel!

Fan va mysigt vi har de.......

God natt på er (under detta inlägg har jag haft en kombodelekt av (mia i Mia&Klara) men lite göteborska..känner ni stilen då va?


Bloggandet fortsätter.

Kom just hem från barnvaktningen på Friskis. var helt okej....en jättesöt tjej var där, som säger när hon ska hem
- Om ni behöver hjälp att städa upp alla leksaker o.sv, så kan ni bra ringa mig så kommer jag och hjälper er. Hon hette dessutom Moa och ägde på Fotboll och rockring, riktigt cooling! ;) sen gav två mig en kram, man känner sig uppskattad! :)

Idag på stan med mathilda köpte jag en klänning, i färgen grå, hade velat haft en cool blå men det var slut :( Aja, lättare att "matcha" lite chekt till grått ;) Det var en jättemysig runda med solen skinande ändå tills vi gick hem då de blev unnice väääääder.

Snart ska jag byta om från mim röda Friskisdress och sätta mig på min hojj och trampa iväg till Svartbäcken!
Ha en jättebra kväll! Och om ni har tråkigt; kolla in kärslaget 20.00 på fyran (premiär, kanske är bra ju!) sen är det Singalong 21.00 på trean....Erik och hans band eller "EEEEMD" som de kallar sig e med. Man måste ju kolla in sin pojkvän.........hehehhehehehehhe

pusspuss!


Rik som fattig, bara vi är tillsammans.

Cause i miss the both of us.............

Denna dag har vart bra!
- låt höra!!!
Okidå :)

Jag gick upp och åt gröt..(OJ, satsigt, "wohooo", tycker vissa) i gröten hade jag, äpple, banan, russin, kanel och mjölk. Till detta blev de en kopp kaffe :)
jobbar massa hela dagen. åt paj till lunch!! jösses den va gó.
Sen tränade jag och Maria på "jobbet" praktsikt och jobba på en träingsanläggning. vi satt ihop ett eget skivstångspass + löpte på bandet 20 min. skööönt. men jag vricka foten en aning - ovärt och nu e den lite svullen.
 I eftermiddags åkte vi och kollade kläder. Köpte ett svart fodral och strumpbyxor + röda pilotbrillor. Känns göttisch!

Vi handlade en sväng inne på Ica också, När vi kom hem blev det köttfärsås med massa gott i :)
Nu somnar jag! Imorgon är det sista jobbdagen, najs. ska vara inne i killarnas omklädingsrum, hur kommer de gå?? Bra hoppas jag på. Kvällen är heeelt oplanerad.

Juste, ansökte som värd idag på Friskis, hoppas jag får det jobbet. dags att lämna barnpassningen liksom. börjar ju komma upp i mammornas ålder. TYP.

pusss på dig!! du är så sjukt fin, du som läser. Min vän Maria hälsar pill i rumpan, hur lät de?? MYYYYS!

Onsdag

Kommer inte befinna mig vid datan ikväll, för min käre bror då kommer ta över den och spela ett jätteonödigt spel....eller han har en egen data, men vi har bara för tillfälligt en internetsladd - DET SUGER HÅRT! för jag hatar att inte kunna betsämma när och hur jag vill gå in på internet, nåon som känner igen sig? Aja...ska isället hjälpa mamma att tvätta, äta en sen middag, packa till imorgon och kolla tv. Inte sååå synd om mig kanske?

Idag städade jag på Friskis, det gick helt okej...vi tvättade på skåpen och vetilationsrören i omklädningsrummen, mkt bra/viktigt! :) det spännnade jobbet fortsätter även imorgon, då det blir ett passa gym också!
Blir lite träningen idag med, så kul att stå och köra massa övningar med skivtsång i en spegelsal (ego) eller är det egon? aja......

Imorgon efter jobbet ska ajg hem till maria och hennes mamma. Vi ska ta en tripp till Gränbycentrum och jag ska kanske köpa en partyklänning! WOW.

Tack för 20-lappen idag maria!!!

vad händer mer, jag vill flytta hemifrån, planera mitt liv själv, göra vad jag vill, handla vad/när jag vill, kolla på vilket tv-program som helst. osv.osv.osv. slippa "slicka röv" för andra...förlåt men jag är så jäääävla arg!!!

pusssssssssssssss på er!  det är en mörk onsdag och jag vill bara ha ljusare tider.

Nämen tjenare (grov norrlänning)

Just nu sitter ajg och har JÄTTEkul på msn! varför är det så kul? När jag skriver med maria är vår "hobby" kan man kalla det det?!....att först och främst heta jättekonstiga saker både som personligt meddelande och namn -"Moa säger" ni fattar. men också att skriva ett uttryck och sedan liksom lägga till en person som säger de...tex. Hörni (Sussane på friskis) och då vet man EXAKT hur tonläget är. eller varför inte Jättekul (Erik) oooorå (jävle?) Feiini (Malin) Ni fattar poängen :) Så har ni tråkigt...utmana dealekter det är så jävla skojigt!!

Allt för mig...träningen idag sög förresten, med ett tyvärr för jag säga de. tyvärr.

Nu ska jag glida ner i min nybäddade vita säng....vita lakan fick de blir :)

Kram och god natt!

Trött!

Det är vad jag är, men ska finna min inre kraft och cykla iväg på ett puls-medelpass. maria kommer snart och så ska vi dra iväg tillsammans :) Blir lätt en bastu ikväll, känner jag!

imorgon till fredag ska vi (jag och maria) jobba på friskis, ganska värt att få lite extra pengar! har uj ett annat jobb också som jag inte kan nämna här....hehe nej nu skojar jag allt.
Kollar på en jättemysig video nu med Segerstedt.... (tönt) men den är fin.  kan han komma eller?

mitt nya liv med lite hälsosammare vanor går i alla fall bra, diock lite svårt när jagf, maria och Tocve var hos marias mormor idag och hon bjöd på kaka och glass - nej tack, jag kan ta en frukt fick de bli då, och en kopp kaffe såklart ;)

Nej nu ska jag dra iväg och packa ett sexigt träningssett.

Kramkram hoppas era lov/liv rullar fett/grymt/bra/underbart. för mitt är "slut" imorgon. istälet ska jag pusta Friskis rent, yeah!

Jag vill ha sommar, zakythos och dessa brudar NU!

Yaaayoooooyao!

Idag har ajg: skrivit på mitt uppsats - historian, filat på en svenskaanalys av noken "den vita massajen", ätit frukost och lunch. - brände mig vid lunchen på hett vatten, så nu svider mitt finger satan!!!!. Tränat- joggat och gått+ lite styrka. Känns bra, kontrollerat! ;)

Hade inte så mycket mer på hjärtat.

pussoknull


Dagen i stort!

Walla habibi! känner för att skriva av mig lite...så nu gör jag det.

Imorse vaknade jag och maria av alarmet som stod på 10.30, vi kände båda för att inte sova bort hela dagen, därav det ställda alarmet. Sedan gick vi ut på en promenad på en halvtimma kanske. Problemet var bara att kylan var bitande i kinderna och vi var klädda för en soft/skön/angenämn eller ja helt enkelt varm vårdag. men det var bara att öka tempot och så var man genast lite varmare.
Kommer hem och äter frukost, fil&musli, en kopp kaffe - de klassiska -alltid den liksom. Vi tog de heelt lugnt ett tag och pratde igenom en massa viktigt som oviktigt. sedan gick vi till min pappa och var lite vid datorn och åt en lunch, aningen påskinspererad faktsikt. det bar hem till mig och sedan träning, oavsett om man känner sig taggad eller ej så blir man alltid det var intesivpasset med Helena, hennes energi och kroppspårk gör att man bara vill röra på sig + hennes musik! alltid skoj när det blir sådär, hade tryckt två ipren i munnen lite tidigare, och huvudvärken bara försvann tack vara träningen (tror jag)

Efter det har jag vart hemma och ätit lite middag och kollat Guldkvällen med Bingolotto, riktigt bra och kul!....nee skoja, erik sjöng en trudelutt och det är alltid skoj att se :) Ni som kolla; vad höll Judith på med som ringde, lät som hon hade de lite skönt där hemma om ni förstår? Aja, skojig typ i alla fall!

Har tänkt på en grej, just nu är jag jättetrött och skulle lätt kunna sova, men om detta hade varit en vanlig söndag, hade ajg dels haft ångest över skolan/prov/krav! och dels hade jag inte varit trött, säkert pga. av det förstnämda. det är så typsikt och faktsikt ganska jobbigt måste jag säga, hela söndagen blir liksom hackig och trisst för att amn vet att skola kommer. Tex. ens liv är liksom sommarlovet/andra lov...men resten av tiden då, mån - fre...40 skolaveckor/år. Vad händer liksom? Det som är viktigt för mig är att ha delmål, som man ser fram emot. När skolan drar igång om en vecka är det historiauppsats,svenskauppg, och mattetest.... då kommer jag genast räkna ner att "5 veckor kvar till valborg" eller " fem dar kvar till tåget mot paula!!! (det ska iof blir GRYMT)och visst det är ju skoj. Men man kan ju inte bara tänka sähär. Ska helger och lov vara livet?  jag/man måste finna nya tankebanor helt enkelt! nån som känner igen sig?

Mitt och Marias nya liv: Igår (lördags) så satt jag och helt enkelt "kort och gott" och goffade ett påskägg som jag fick av pappa på morgonen, (innan jag gymmade). Först var de ju såklart gott och sådär, men ni vet nr de nästan blir hets och man vara vill trycka, men ändå så är det inte sååå gott! Känslan kom i alla fall och det var som att jag åt för att vara tacksam mot pappa - han hade ju köpt det till mig. När jag sedan vandrade till gymmet så mådde jag jätteilla och kände att, varför ska jag ta godis och annat skit egentligen. det är ju inte bra för mig nånstans. Mer än gott de första bitarna för stunden. jag berättade det hela för paula - vännen i eskilstuna som e inne i nyttighetsbanorna, på ett hel normal nivå trr jag :)....sedan pratade jag med Maria. Vi kom fram till att vi inte ska äta onyttiga snackssaker fram till sommaren, vi både mår,känner och ser bättre ut om vi hoppar det helt enkelt. Plus att det blir en kul grej om man är två. Så hädan efter kommer de blir, frukt, nötter, smoothies- med bär, te, kaffe och grönsaker med dipp för våran del. Nån som tycker det låter bra/kul, häng på!! Ingen idé att bjuda oss på onyttigheter längre i alla fall. Vi ska klara det, och gör det för att det kommer ge bättre resultat av träningen och är bättre för oss själva. Vi kommer fortfarande äta mycket och gott, bara av rätt saker! jag är i alla fall taggad och tycker de ska bli skoj! 
Tänker även promenera mer, jag som alltid hatat de börjar redan nu tycka det är skönt!
Nog babblat om min tankar i huvudet för dagen! berättar väl hur det hela går med de "nya livet" eller kanske man ska säga korrugerade livet lite senare...när de rullat nån vecka.


pusspuss och ta hand om er, och era liv, gör de ni själva verkligen vill. det är inte försent för förändring- stora som små. 

Påskafton - Godis!

hejchaaaaan!
Sitter här med mitt första påskägg av far min :) Kommer få ett av mamma också och det är väl delvis niiice...men delvis ojoj va man ska träna bort detta sen. herrugud va godis det blir liksom.

men ska faktiskt till gymmet med min mamma om en stund och köra en del. Går dit...kör väl i en timme och går hem.
Sedan blir det att derekt sätta sig på cyklen för att möta maria och köpa mina vårskor. känns lite fel nu när det är snöstorm...menmen.

Hoppas livet rullar för er alla och att ni mår bra, det gör jag!! :) Är riktigt glad idag! Juste, fick två svarta Rönnich (stavas det så?) trososr av mamma i ägget också. Mycket snällt av henne!

pusspuss!!

Tjohooo!

Hejsan allihoppa. och glad långfredag!
Sitter här i mitt vardagsrum med en ganska mörk belysning och ska snart gå och skala lite potatis.
Igår på bastukvällen hade vi alla (?) det "jättekul" :) var riktigt skönt och det togs massa kort. Känner att ajg alltid lovar att lägga uppp med sen så gör jag inte den....men mathilda har i alla fall alla korten på hennes kamera så det kommer!

Idag har vi tagit det riiiiktigt lungt! satt typ allihoppa (5 pers) i marias säng och bara snackade och hade det trevligt i minst 2 timmar. Läste massa i en resekatalog och Malin hittade massa BRA om Zakythos eller som det brukar" kallas...zante

.
sedan vandrade vi ner på stan och Jag, maria och Malin gick in på hm. Där fyndade jag ett grått linne för endast 17.50, värt!!

Gick hemmåt och satt mig lite vid datorn för att skriva på min uppsats. Har endast en sida kvar nu, men den är ändå för långt:/ Är en sjukt jobbig uppgift då det ska vara jättenogranna källlor med fotnoter och faktan ska stå på exakt rätt sida och inte vara en rad för lång eller för kort. bara för att alla upsatser i klassen ska vara lika, vad tjänar det till?? Aja, ska inte klaga, har ju inte så mycket kvar satt säga.

Ha en bra ikväll ni som läser i alla fall! Själv ska jag vara hemma, öta en god middag, och kolla let´s dance som Erik sjunger i ikväll! :D Mina känslor består känner jag.

Imorgon blir det: gym, stan - inhandling av vårskor. cykling hem med maria till mig, middag med släkt och maria :) Påskägg och mys!

Glömde en grej!

Någon som sett eller hittat min svarta, stickade mössa från Indiska?
Trodde inte den betydde såhär mycket för mig, men det är ett tomrum utan den, och varje gång jag cyklar håller jag på att dö av köld.
Uppskattar om någon ser eller hittar den att höra av sig.
Hittelön beror heeelt på vem som hittar den/köper en ny ;) 80 kr...he he skoja bara.
/ mösslösa Moa

Min dator brinner upp! (nästan)

Tjoho! Hur är läget påskkärringar?
Med mig är det toppen, sitter och har lite spanska och min dator e sjukt varm....tar efter mig känns det som, lite läskigt. Jaja.....Do you shark it?

Har drama och ett engelskatest kvar på denna dag. Ganska achill, sedan ska vi gå hem till Maria (6 km) och dra förbi några värda gymmaskiner...magmuskler for life <3, och de kommer inte av sig själv.
Imorse hade vi gympa och det var stryka och kondition, ganska skoj, jag och Maria var ett team och maxade och av en händelse hade vi samma idrottkläder. skumish!

Ser fram emot Spa-kvällen jag och mina vänner ska ha idag! Ska bli råskönt!!! Olive e det som gäller såhär när snön kommit igen och mina händer torrar söneder (ej fräscht). Vill ju ha min skinnjacka igen!
Puss och kram på er alla och ha en bra skärtorsdag! // Er Moa

image14

Dagen börjar lida mot sitt slut.

hejsan!
sitter och knapprar lite här men ska nog snart dra mig mot sängen och tv:n. Ska upp halv åtta imorgon och ha historia på morgonen, så bäst att vara pigg och allert! (uppsatsskrivning som gäller)

Idag starx efter fem när jag kom hem var jag sugen på att promenerar lite, så jag byter om till lite chill kläder och knyter på mig joggingskorna - Nelly Furtade fick till en början rulla på till "walken". Lite jobbigt att de blev snöstorm när jag gick bara...kom hem och drog igenom lätt stryka - mage, rygg och rumpa. yeah! skoj.

sen har jag fakstikt städat lite här hemma och hjälp till med sånt, stökat runt i skafferiet och nu har vi superordning kan jag lova, nån som vill komma hit och se?

Nu bokar mamma klipptid åt mig tror jag, ska bli extremt skönt att klippa mig, var agusti senast och nej det är inte okej. men spar ju ut till långt hår igen så antar att det är bra :) Ska i alla fall tunna ut de och klippa upp det lite.
Imorgon ska jag träna med maria (?) och sedan bara vara hemma och skriva lite på historian och sådär. har vart några hektiska dagar så kan behöva lite "normalt" flytande liv igen ett par dar.

På torsdag ska jag hem till Marias hus och ha spa-kväll med hela gänget - fotbollsbrudarna. och vi ska basta...smörja oss med body-shop <3, snacka skit, kolla film och käka goda exotiska frukter och fira in lovet! toppenskönt.......:)

Längtar till fredag också då Erik och hans band ska framföra sin nya singel (egenskrivna) Live! kolla de!! Jag har höga förväntningar både på de yttre, innre och musikaliska! ;) men det blir nog bra, jag och Mrs seger kommer sitta lite varma och kanske exalterade......hooo!
Bilden väcker bara så mycket sommarminnen- jag vill bara ha tillbaka den!

Puss och Kram och god natt. nu ska jag krypa ner. Alla mina vänner får lite extra kärlek och omtanke! Ni är underbara!

Tisdag; Utblick!

Klockan närmar sig halv tre och vi har redovisat vårt projekt idag. jag läääär ladda upp lite bilder med Maria och emely som negers...jag och Sara som fula tursiter och marjo som  "sex-totto". det blev bra och var skoj!

har inte bloggat på ett tag tyvärr, har vart rätt myvket.

I fredags var jag hemma hos mig och myste lite med Maria -lammet och Malin - zakynthosbrudarna m.a.o.
I lördags var jag som sagt på en spelning...pratade lite med Erik och det var nostalgifyllt! Paula träffade vi lite innan och ultraskoj blev ordet!
Sedan blev det melodifestivalen och häng hos Marris.

Söndag. vaknade sent, käkade lite, övade på utblick (som nu är klart!!!). Jag och maria tränade intesivpass och åkte sedan till Stockholm på Autopilot-spelning. De var grymisch!

I måndags sov jag och maria halva dagen och var totalt däckade över somnbrist.....hade lite smått panik över massa men nu är det tisdag.... och historia.

Ikväll ska jag springa eller gå snabbt...kanske både och.

puss och kram och gör nått skoj och oväntat, fastna inte i gamla vanor!
lägtar till påsk oh påsklov!!!

Fullspäckad dag!

Tjoho alla läsare!

Dagen D 15 mars. Började halv elva då min mobil ringde, jag gick upp och åt en lätt frukost....dock är mannen jag skulle träffa lite senare tung.

Satte i alla fall på mig kläder...yes, kläder. jeans, vitt linne, adidasjacka me skinnjackan över. kunde inte riktigt betsämma mig där, men de var ju kallt så. tog tåget 12.10 med Marias pappa (60 kr insparade) tack Janne, du betyder mest <3333333. Jag tror jag nästan älskar dig.
Träffde Paula min vän coh det blev ett kärt återseende!
Vi träffar i alla fall Erik och det var angenämt som vanligt...Lite nostalgi faktiskt. han var/är bra!

Ikväll har jag keekat pizza hos Chrstina i Sunnersta..asgott! och kollat melodifestivalen, hejade ju då på tvillingarna istället för nedbantade 50-åringa challe, men hon e väl fín antar jag.
sen åkte vi till en födelsedagsfest. men var för trötta så nu tar jag igen mig hos Maria.
Med tre koppar te, musik (soul) och sängsittandes.

Nu ska jag softa vidare och sedan lägga mig. ledsen för den d¨liga svenskan ikväll. Blir finare imorgon.
hejsvejs! Då kanske jag langar up biler också. maria hälsar här nu grattis.. :)


Sov så gott!

ojojoj...vilken dag, har vart så ofantligt trött så jag orkar verkligen inte tänka på det hela.
Därför tänkte jag sova riktigt länge inatt och vakna taggad inför en fredag!

Börjar dra ihop sig med Kenyaprojektet (tisdag ska de redovisas)...sedan ska man välja inviduella val imorgon. Jag vet inte vad jag ska välja!! :S Ge mig förslag.

Nej nu ska jag knyta ihop mina tankar och krypa ner i min underbara säng!! Fick en ny extremt mysig matta till mitt rum idag, lurvig och rund, den é fin!

Puss och godd natt!

helgen kommer betså av: träning, Malin, sthlm, middag, melodifestivalen, fest, plugg inför Kenyacrapet, mer träning och förhoppningsvis en eller två minuters lugn och ro! kanske en till tripp till sthlm på söndagen också....planerna e stora i alla fall! fullt upp...de kommer vara fullt både här och där har jag även fått reda på ;)

Imorgonkväll blir de häng med dessa godingar!

image12

Jobbaaaaaaaaaaaaar!

Sitter i ett litet rum nu igen dårå. Skriver på en Historiauppsats om Gutenberg- boktryckarkonstens fader, e väl såå kul som de låter. E så jäklans trött också pga av för lite sömn de senaste nätterna. Men e ändå inte depp faktsikt. E på sida 5 och arbetet ska vara 9 sidor. Så helt lost e jag inte. De ska dessutom in fredagen efter påsklovet. Min målsättning e att de är finito fredagen INNAN påsk! ambitioner var ordet.

Ska hem snart med maria, äta en frukt, packa träningskläder, ner på stan, från stan till gympan, från gympan till  duschen och sen till Maria (även kallad Horan <3 Hon betyder)....hooo, lite sådär i det tempot. Aja, hellere för mycket att göra än för lite.
I morgonbitti är det simning på schemat. Hur känns de egentligen? Helt okej, skullle inte vara helt fel med MVG på livräddningen.

Nu kom Maria här med ett gapskratt! hon tyckte jag satt lite som att ajg hade en störning.
Maria- Du sitter jättekonstigt
Moa- Ojdå  hoppsan.... hehehehhehe (jag e normal, lungn)
När jag blir trött tappar jag min hållning tatalt, typ när jag äter så sitter jag liksom med ansiktet så nära bordet som möjligt för att de är sköööönare ;) Ser katasrofalt ut tyvärr.


Ikväll blir det kanske lite top-model, är egentligfen ett skitprogram men ändå lite tillfredställande att titta på. Fråga olle kanske sätts på ockå, hoppsan lät lite fel va?


Un amigo no nunca he da espalda....känn på den ni.


Den här hetingen är ingen mindre än Gutenberg själv, som JAG ska vara utklädd till i Maj, herrgud säger jag bara.

puss på han och alla andra för den delen också!


I ett grupprum.

Nu har jag varit i skolan från 08.20....börjar bli en aningen trött i huvudet och allt snurrar runt! Redovisningen av projektet är om en vecka och det börjar helt klart dra ihop sig. Eftersom det integrerar 4 ämnen så känns det viktigt och roligt om det blir bra! Tror det kommer bli fett och allt ifrån en klassisk powerpoint-redovisning.

Ikväll ska jag och resten av gruppen hem till Marjo och käka mat och klippa allt filmande!
Blir nog en promenad efter skolan längst ån idag istället för träning, är sugen på att bara vandra en halvtimme-timme till min vackra musik och fundera över livet. John Mayer, Eva cassidy, Norah Jones, bubbly-låten och doughtry´s ... stop and stair, heter den så. Lite den typen av musik är jag i alla fall sugen på   :) Solen lyser nu! banga inte. hehehehe

Jag sprang faktiskten runda på 5 km igår och rensade massa i mitt rum, har fått lite extra energi de senaste dagarna vilket jag försöker utnytja. Hur ofta är man sugen på att rensa liksom? kom fram massa skoj som gamla foton, arbeten och "dagböcker" hehe. Slängde en hel del och det känns befriande, brukar tänka att det jag inte behöver när jag flyttar hemifrån eller vill ha kvar åker i soppen. Då spar jag ofast lagom mycket. :)

Imorgon blir det plugg från halv nio till två. helt okej dag får man ta och säga. Efter skolan ska jag och maria ner på stan och kolla lite. Sen blir det intensiv halv sex med några från klassen :) Ska sedan hem till Maria och laga en god middag. på torsdagmorgon är det simmning. Shiiiiit bikinin på. Ska man ta sin guld-svartrandiga eller köra på förra årets svartblommiga. hmm. Får kanske prova när jag kommer hem ;)

LÖÖÖVE. Kanske blir en liten blogg sen när jag kommer hem. Så kan jag ladda upp en bild också.

I skolan.

Sitter i skolan för tillfälligt och är sådär lagom mätt. 
Ska snart dra in på spanska, känns väll sådär.

På lunchen cyklade jag och Maria ner på stan, då fick man känna på att man levde. Det "spöregnade" och jeansen klibbade fast, mycket trevligt :) och så har man liksom en tjock jacka så man blir äckligt varm. Ej så glamoröst. Bytte i alla fall två saker. NU har jag bestämt storlek på min Adidasjacka (det var överdrivet svårt).
Efter det här har jag samhällskunskap ch engelska. slutar 15.10.
Skulle bara vilja krypa ner i min säng med ett blommigt påslakan införd i mjuka gråa mjukisbyxor och mysa i min säng med tv:n påsatt, en lap-top i knät och min bok som endast är 35 sidor kvar i. Den blir nog utläst i eftermiddag.

Om det slutat regna ikväll ska jag springa! älskar stretchen och duschen!

puss och kram och ha en bra måndag! image10

Nystädat Rum.

I fredags var jag och Maria hemma hos mig och åt massa godis och kollade på tv. Det var mysigt. Tog oss även en hyfsat lång promenad vid tolv....var tvungna att få lite luft och gå bort godiset...he he. satt uppe till någong vid två och bara "satt uppe" helt enkelt. Chattde lite (ett stort intresse hos oss). Fredagar är vår - ta-igen-oss-dag!

Frukosten på lördagen blev ungefär såhär:

Vi åkte i alla fall till Stockholm. Dagen var riktigt skön. jag och maria går runt en massa och har det väldigt angenämt. Shoppar lite. Blev ett vitt linne från Top Shop, en Adidasjacka i svart-vit solbrillor med vita bågar, Och en svart-guldrandig bikini från hm. Juste en väska från Indiska. Nu är jag ganska fattig. Står väll på cirka 200 kr och de ska räcka hela mars. He he.

Såhär såg vi ut i stockholm:

Idag ska jag ner på stan igen. Träffa Tove och mysa lite. Ska även dra 20 % på bikinin som jag glömde igår. Så där får jag ju en 20-lapp :)

Detta är jag och Tove i sommras :

Ikväll blir det som vanligt Intesiv 17.30, väldigt bra pass!

ha en bra dag. Gör nått skoj!

Sådär lagom trött.

Tjenahoppsan.
Sitter i mitt ganska mysiga rum och knapprar på tangentbordet :)
Idag har vart en soft dag, då jag vaknade hos Maria 10.00 och åt fruksot i en timme....kan ju inte klaga på stress om man säger så. Skolan gick fort...men fuck dramalektioner, Sååå kul är det inte att spela en pjäs som bara tar massa tid. Kom hem och och drog ett städryck. Alltid skönt att packa upp när man vart borta sådär extremt länge som en dag hos Maria.

Ikväll har jag läst lite i en bok och vart ute och sprungit. Måste berätta lite om hur;
Kör 2,5 km till svettis (träningstället på stan) träffar Maria och stretchar & pratar lite smått... vi hade exakt samma kläder på oss :) (stolt). Sen sa vi hej då och jag joggade 2,5 km hem igen....går 1 km nervarvning till "9 crimes med Dmien Rice" och gör 30 utfallssteg....20 armhävningar, 50 sit-ups och 30 rygglyft. Kändes riktigt bra när jag kom hem! Så nu vet ni exakt vad jag gjort...Nej nu svamlar jag.

Pusskram skriver mer imorgon.

Bilden är bara så mycket vår. För ungefär ett år sedan!
image6

Jambo!

Idag har jag vart i skolan och på jumpabumpa och shakat ruuuumpa! yes.
ville egntligen bara säga böözzzz,. Och att jag är festsugen.  inte den vanligaste känslan på en onsdag men så äre.

Om en timma slås kanlal fem på och fråga olle visar sitt fina jag i tv-rutan. Juste e en snygg gäst ikväll....men han e inte bara snygg utan en fantastiskt sångare också. Kolla om ni vill ha ett mooooment att minnas. Har ni tur ser ni mig i publiken också ;)

Erik steker......här nedan.


Puss&kram och ha en fin kväll. (jag vill bo i sthlm och vara berömd och gå och festa heeeela tin)

Träning snart!

Tjaa!
sitter hemma och chillar lite till musik här på datorn. försöker snegla lite på mina spankaglosor men de e svårt, är ganska otaggad på dom liksom.

Klockan sju blir det pulsjumpa! tagggar inför de, gäller att komma med rätt känsla! Funderar på att cykla dit när jag ändå är igång och med min "I-pod" på laddning lär de inte bli så svårt, om den är laddad då d.v.s.

vad händer mer eller vad har hänt?
Idag fortsatte vi med projektet...intervjuade och kom på lite mer bra ideér! så det känns helt okej. Eftermiddagen ägnades åt en massa worl children price...bara de att min grupp verkligen hade "problem" och bara flummade....menmen vi löste de med lite improvisation.

Nu ska jag ta tag i mitt liv här 



Mys på er!
Slänger in en soft gammal sommarbild som får mig att bara lääängta till värmen och mysiga sommarkvällar! Typ tre månader kvar nu...hoppas de går fort!

Abs for the summer!

TjenaTjohoo!

Sitter på min sista lektion nu (engelska) och har precis gjort en angenäm jobbintervju med Sara! Den rullade väl på ganska bra!
Ska hem till mitt hem hos pappa nu och ta mig en frukt och brygga KAFFE i litervis....bryggkaffet är fanemej de jag saknar mest när jag är hos mamma förrutom mitt rum...som e mucho trevligt hos pappa! Och så är de ju endast 5 min med cykel till skolan. Vi har även fått hela huset renoverat så de e freeecht i nuläget!

Dagens ord måste bli Bromista - Skojare/skämtare...ibland e de bra med spanska! Gillar när man upptäcker bra ord att kunna.

Ikväll måste jag plugga spanska och läsa i min bok "den vita massajen"...känns lite sådär
Men bara fyra dagar kvar till fredag! yey. Får se om jag sticker ut på en löprunda lite senare också. Jag gillar ju att vara aktiv men vill inte träna för mycket heller, sen är jag en sån person som måste ha värsta feeling för att de ska gå bra att springa. kan liksom inte "bara" göra det..... Funderar även startt på att handla mig ett par sprinters för att känna mig lite smärtare än vanligt : He he, blir nog läckert!

Imorgon ska vi utföra en massa intervjuer i skolan angående vårt projektarbete om kenya. Vi ska bland annat snacka med Mike (en snubbe från skolan som är från kenya) och även Tove som vart i Kenya nydligen. Jag tror Tove-intervjun som jag och Maria ansvarar för kommer blir Fet! vad annars liksom....har tagit med väldigt bra och speciella frågor som går rakt på sak....från att om hon blev utnyttjad - hur långt det tar att flyga, HUR dålig i magen hon var under vistelsen till om hon träffade någon het massajman.

Nog om detta!
Ha en bra måndag och kolla in låten ; Katie Melua - closest thing to crazy!
image3

12 Augusti åker jag och mina 2 brudisar till Grekland- zakynthos ska bli en schööön vecka...ska steka! Kan ju redan nu säga att de inte kommer bli så värst kulturellt......

Trisst!

Sitter hemma och tråkar för stunden. Vaknade elva och åt en riktigt god frukost som jag tänkte lägga upp bild på.....men funkade inte så den kommer en annan gång!
Är verkligen inte på ett skoj humör, beror nog mycket på att jag ska iväg och jobba på friskisochsvettis nu och passa massa småbarn som är HYPER! och jag orkar verkligen inte det. Funderar i alla fall på att gå in i gymmet och köra efter det när man ändå är där liksom. Blir givetvis dusch och bastu efter!

Ikväll ska jag till min vön Christina på finmiddag :) Ska bli jättetrevligt och mysigt. maria kommer hem hit vid fem och vi ska styla upp oss lite och baka en efterrätt att ta med.
Funderar på en svart pennkjol, vitt linne, röda eller rosa naglar och svarta strumpbyxor! håret är en gåta...men Maria kan nog fläta till nått angeläget!

puss&kram Ha en bra lördag!

RSS 2.0