Cupido?

Jag blev så otroligt sugen på en cupido-sallad så jag cyklade iväg ner på stan för att käka en, juldukar hade de också, stämningsfullt!







Neee nu skojade jag, jag jag förstår att man akn tror att detta är en sån sallad, men det är en sallad á la Moa :)

Tonfisk,majs,gurka,soltorkade tomater, kikärter, sallad, paparika, creme fresch, citronpeppar, pressad citron, vitvinsvinäger och så lite pinjenötter ovanpå......mat-njutningen var på topp! Det får blir min middag också som ajg nyss slängde ihop. men nu måste jag cykla iväg till gymmet!

Sista dagen innan sista dagen.

Då var det nästsista dagen på det här året då. Jag vaknade vid elva idag och har med andra ord tagit det riktigt lugnt idag. Sitter fortfarande i pyjamas och har kaffekoppen bredvid mig, men det var ett tag sen jag inte ställda klockan, så det förtjänar jag :)

Jag tänker lite grann på hur året egentligen har varit och har läst en del bloggar och årsresumeér och skulle själv vilja göra en egen.
Vad har hänt 2008?

Jag har blivit mer hälsosam, tänker mer vad jag stoppar i mig och försöker att röra på mig mer, jag har fått några nya vänner, varit på min första utomlandsresa till paradisön Zakythos, och det blev en av de bästa resorna jag gjort! ("snart" bär de av igen....i sommar!), jag har gått ut ettan och börjat tvåan, jag har jobbat mig upp till endast 5,5 månad tills jag fyller 18, nyss var de 2 år sen, jag har fått ett steka-hamburagre-jobb, jag har slutat på det, jag har gått från att vara värd på friskis till att bli receptionist och börja jobba dels denna jul men även 10 timmar/vecka nu i vr....tors och fre kommer jagvara i tjänst! ;) vad har hänt mer? det är så svårt och sammanfatta ett helt år. jag får nog återkomma om saker som skett. men jag har helt klart utvecklats som person och blivit mer vuxen.....det känns att man inte är 15 längre.....bekvämligheten står högre på listan och man prioriterar annorlunda. men jag tror i vilket fall som helst att det här året kommer blir hur bra som helst!
Tänk 2009, jag känner bara på mig att det kommer bli bra, så länge jag klarar av mina nya mardrömstorsdagar så ska de nog gå fint. de nya torsdagarna är nämligen inte en liten klackspark....jag börjar skolan 8.30 slutar 16.40 börjar jobba 17 (egentligen 16.30) sen slutar jag på friskis 22. FATTAR ni, från 07-22 är jag i full fart. men hur som helst så kommer nu mina helger vara helt fria, det kommer blir mycket rolig träning, jag ska börja gå på ett areboucspass i veckan, jag ska få in ett gympass och ett löppass, sen ett valfritt, tex Intinsiv :) Sen så fyller jag 18 där i början av sommaren, och i sommar ska ajg både till Gotland och nått paradis med malin och Maria. Sen vet ajg inte vad som kommer hända, jag ska få ett stort eget rum hos mamma, kanske kommer jag ta körkort, sen ska ajg till Kenya med klassen nästa vinter i jan-feb nån gång, iofs är det år 2010 men ändå, det kommer blir sjukt!

Nee nu blir det mycket text. jag ska nog klä på mig nått nu, lägga och sen lägga mig på sängen och kolla i nya vår-hmkatalogen, sen innan jag jobbet 16.30-20.30 så ska ajg gymma, blir nog styrka och kondition...jag är seg men det ska nog gå!!

Pusspusspuss, och tack för alla komentarer och respons och alla som läser, om jag missat nått som hänt mig detta år så skriv de! :)

Juste, jag blrjade blogga och ta foton detta år också. bloggen förfan, den kan jag ju inte glömma!

Halllå



Lite såhär desperat känner jag mig NU!

Idag köpte jag en nyårsklänning nere på stan med mina finisar, men jag vet inte vad för smycken jag ska ha...den är svart å jag måste pimpa upp den. Funderar på guldguldguld...men har inte så mycket. Detta måste lösas!

Nää måste gå å testa lite nu!

Idag när jag cyklade hem i minusgrader längst ån, (femte gången på två dar) så ser jag en man/gubbe i 65-70 år ålder som gör flera piruetter på varann med konståkningsskidskor, det var vackert.

Körslaget

Jani Team Erik och hans klack längst fram skulle jag vilja säga köttade ner alla igår, fan vilken stämning de var! Grymt skoj!

  paula hade tagit plats, älskar att vi alla trodde att gästlistan var för "vip-gäster" men när vi kommer fram inser vi att vi själva är uppskriva på den. taggade tjejer på bilden utanför i alla fall!

 Madde och Maria

 M,M,M,P

 Bästisarna

 Körerna


 När jag kom hem vart jag sugen på en ego-bild och kvällsfika!



Imorse gick jag upp och åt denna frulle på sängen, tittade på nyhetsmorgon + körslegt i repris en stund...sen for jag ner med gamla vita bettan på stan....hamnade i två omklädningsrum i 1,5 timme. cyklade hem, åt och jobbade på friksis till nio. nu är jag trött och hungrig och försöker få ihop alla nyårplaner.

Hörs bloggen, hörs! Imorgon ska ajg shoppa med finisarna och luncha efteråt!

Malin 18 år!

Hallå bloggvärlden!

Igår var jag först och shoppade med Maria på dagen, vi hittade lite grann var, jag köpte tre t-shirts, som alltid e bra att fylla på med, sen blev de en kofta i längre modell från monki (halva priset), ett par trosor på halva priset, HM rea: r regält!
Sen blev de nog inte så mkt mer.....men lite kul med nytt!

På kvällen blev de malins 18-fest innan hon skulle ut på krogen lagligt första gången. Hoppas hon hade de grymt där på natten, hemma hos henne var de kalas i alla fall! tack för den kvällen brallan!

Lite bilder:















Sista kramen och där for vi ut ur dörren och steg in i bilen fär matte satt vi ratten, och så landade vi en stund hemma hos Madde och tittade på gamla filmer och bilder.

Nu ska jag ut och löpa en runda på ca 5 km och därefter pumpa lite hemma, måste fan röra på mig lite även fast det är lov!
Efter det så ska ajg så småningom laga nån kycklingmiddag, och sen blir det KÖRSLAGET! Med Maria, Madde,Paula,Pappa och lillsyster Emma! Kuuul!

Så hejsvejs.!

Lite body-shpp-julklappar måste jag visa er, kan nog komma till användning efter träningen!



Ha en bra dag! PUSS

Hejhej

Hejsan!

Idag steg jag upp vid nio efter att ha somnat sent då jag babblade på non-stop med Paula :), jag tog mig en fruost och gick sedan i den fina solen till jobbet. Idag var ajg på anläggning i Ultuna, så de var ju nära och bra. De var rätt skoj att köra på idag och jag var där från 10.30-17.00. gaska länge med nadra ord, men pengarna rullar ju in satt de e ju de man får tänka på :)

Snart kommer Maria och kanske några (?) till och jag ska äta lite tomtegröt, som vi aldrig gjorde igår.
nä måste avrunda här, har ett sår på fingret som gör så att jag inte kan skriva. aaaaaaaaaaj!!!

En stor kanel-puss på er!


Död dag.

Visst att de är myisgt och att man uppskattar att vara med familjen, men just nu är jag bara för uttråkad. Ska nog kolla på grabben i  graven bredvid om en stund och sen kanske sova eller nått....antar att den slutar nångång efter elva.

För imorgon ska jag jobba halv elva till nångång vid fyra-fem måste kolla upp dedär......sen ska vi alla finisar träffas? eller hur blir de, malin du kunde i alla fall? eller ska vi ha mass-chatt. Vi måste iaf diskutera nyår nu tjejor!

/uttråkad tjej, som ändå är nöjd, men som ändå vill göra nått.......!

Julafton ojoj!

hejschaaaaaaaaan!

God julis på er dååå!
Vet ni vad ajg har gjort idag?
Förrutom att äta en god julaftons-frukost vid tio......jag har vart ute på en löprunda över åsen och tillbaka, jag fick mig en implus av atta "bara göra de" liksom som ett skämt, men sen tyckte jag de var en skoj grej....så det har ajg hunnit med :) sköntskönt!
Nu sitter jag i en svart klänning, röda strumpbyxor (julen till ära) och så lite smycken och lockigt hår. jag skulle nog vilja säga att ajg är en superfinis :)
Alldeless strax så är de dags för julmat! gottgott, vi har valt ut det goda och satt till några nya saker på vårt bord!

Hoppas alla har det bra idag!

Stor kram!

God Jul!

Hej!
Nu sitter jag hemma hos min pappa och har fått några julklappar, ätit skinksmacka på riktigt gott julbröd, druvkit te, och ätit några nygjorda knäck. helt perfekt :)

Jag fick ett anteckningblock till vårterminen, en usb på 4 G, presentkort på weekday, 500 kr av farfar, supersnällt!, en korg till rummet, där jag kan slänga ner allt som hamnar på min sminkhylla, en Amaryllis, en Ipod Shuffle röööööd, men den har inte kommit än, så jag får vänta lite, men de var väl det, tror jag. jag är supernöjd! Juste påfylld mobil också!
Så vi får väl se vad tomte vill ge mig imorgon :)

Ikväll jobbade jag och maria ihop, det var väldigt trevligt! Vi diggade gärnet och önskade alla en riktigt god jul! Kul att kunna blanda jobb och umgänge! ;)
Innna jobbet hookade jag med Christina och Kristin, jätterevligt och gud vad jag skanat mrs Pearson. Vi ska ätt ses igen på lovet!

Nu ska jag kika vidare på tv med familjen tror jag.

Kramar från er Moa!


:)

Vad glad man kan bli av alla snälla komentarer! Söta ni är!

Jag har inte hunnit skriva på ett tag känner jag. Men det som har hänt i mitt liv är väll då att (förrutom klippningen) att jag börjat komma igång med jobbet som receptionist, och det är jätteroligt! Jag har alltid trivts på friskis, sen har jag vart på stan....fixat klart alla julklappat, försökt öppna ett sparkonto + legg, men efersom båda föräldrarna måste vara där så sket de sig, då bara min mor följde med. Sen har jag hunnit köra (ikväll) första träningspasset sen sjukan, det blev styrkemedel....det gick helt okej, men jag kände mig svagare vilket är naturligt. Efter passet så bastade jag och mamma, så det var ju skööönt efter dagens väder!

Dagens middag och lunch har vart riktigt bra, vi var och jul-hadlade, jag, mamma och brodern idag på förmiddagen nämligen. Och gud va goda saker vi fick med oss hem, ni vet nötter, sånna man knäcker själv och så naturgodis-nötter, sen mörk choklad, frukt - apsliner, klementiner, annanas och ja bara goda saker, julost som e så gott och sånt you know!
Lunch: 
Fiberhavregrynsgröt (första gången jag testade de, så jävla god var den) med vannötter, dadalra kanel och keso.....lite "jul jul strålande jul" över den lunchen.
Middag:
Stekt laxfilé, bönsallad (nån mix) fetaost, soltorkade oliver, keos&petsoröra) och så vitvinsvinäger + salladskrydda på de. Låter de inte gott så ska jag säga er att de vaaar de! tog ingen bild eller så tyvärr, men ifall ni vill ha nått tips! :)

Men närmsta dagarna i alla fall, imorgon ska jag träffa lilla Christina som vart i spanien ett halvår, så de ska blir underbart skoj!  Efter den träffen på stan ska ajg sticka och jobba på väderkvarn ihop med Maria, vi ska då ha lilla julafton och byta paket.....efter de så ska ajg hem till min pappas och få nylagad julskinka och te, vi ska nämligen ha lilla-julafton där med, eftersom jag ska vara hos mamma på självaste julafton. På ondsga så gör man väl lite allt möjligt, kommer säkert blogga nått......, Tosdag så ska jag jobba halv elva till hav fyra. Fredag så blir det 18-fest hos superfinisen malin Eriksson, På lördag så blir det körslget live (FETT) sen söndag så jobbar jag halv fyra - halv nio! Fullrulle...kebabrulle!
men de är väl roooligt? ja men visst är det :) allt e ju skoj!

Men nu ska jag gå och kika tv och knapra lite nuts :)
God Jul på er jag inte hinner träffa!

Kusses

Idag klippte jag lugg!









Jag personligen är nöjdnöjd, och det känns skoj med en liten förändring, men att jag ändå har kvar längden, dock känns den på gränsen till för lång, så jag ska nog klippa den lite kortare om ett tag, så jag slipper ha den i ögonen när jag blinkar, vilket jag idag upptäckt att man gör rätt ofta.......:)

Efter frissan cyklade jag hem och gjorde en jättegod lunch, väldigt enkel och snabb. Två äggmackor på finandcrisp bröd, en apelsin och en kopp kaffe, ett tips till er som måste få i er nått snabbt men som man öndå håller sig på ett tag :)
Varför jag ville ha något snabbt berodde på att ajg skulle dra iväg och jobba lite, eller gå dubbelt sista gången, för imorgon ska jag ju klara av kassan by my self! men de ska jag väl klara av! Jag är ju inte helt själv på anläggningen, utan de finns gyminstruktör och en värd där som kan rycka in ifall jag missat nått att lära :)

Innan jobbet som är 15.30-20.30 så ska jag nog minst packa ihop mina grejor till mammsen, ska nämligen åka dit efter jobbet! Ska blir mysigt och komma dit ett tag :)

Men så mkt mer har jag nog inte att säga hörrni! Hörs och ses!

Kärlek och god jul! / Hals

Gammal bild :)



Haha, vilken gammal goding!

Nu är det jullov då! Känns så förjävla skönt, en annan sak som är ganska oskön är att jag haft typ damm i näsan hela dagen, och det bara är där och stööör....

Efter Avslutningen så var jag Maria, Marjo och sara nere på new India och åt dagens för 35 kr var. Supergott och bra...massa kryddigheter och olika saffranris med stekt bröd.....jättebra mat! Efter lunchen trampade jag mig hem med cyklen längst leriga ån, bajs på den!
Jag var hemma en stund men sen cyklade jag ner på stan igen för att jobba på friskan, gick bra och känner mig lite säkrare nu. Men tänkte åka jobba två timmar imorgon också, för att verkligen vara på topp på söndag då jag har mitt första pass :) halv fyra- halv nio!

Lördag:
Upp och käka frukost vid strax innan tio, en riktigt lång...tror det blir gröt med rivet äpple och en klick vaniljyoghurt, med en del kanel ovanopå...låter väl bra, sen lite kaffe och en litet kokt ägg till.....ni vet känslan att bara kunna sitta och ta det lugnt med tidningen och morgontv, och riktigt njuta av tre veckors ledighet som man har framför sig!

Sen gör jag mig iordning och beger mig mot frisyören Tanja som ska klippa mig 11.45. jag tänkte nog köra en liten topping med lite uppklippning, de börjar bli så långt och livlöst mitt hår, men sen tror jag att det blir en lugg på det också. Har vart sugen på det länge och känner att det är en hyffsat liten grej, eftersom jag behåller mitt långa hår.

16-18 Blir det som sagt att jobba, så däremellan vet jag inte vad jag ska göra.
Kvällen är också fri, men har planer på att träffa Saga och Idaa! (: Låter ju inte helt fel!

Hoppas ni har haft en bra avslutning alla och att julkänslan snart kommer............

Pusspuss!!

"de e bra där"

Halllåå!
Nu e jag hemma i lilla huset igen. herregud va sista dugnet har rullat förbi i 110, jag hinner liksom inte med! Måste brja varva ner snart, eller har nog redan försökt att göra det :) för IMORGON så har jag gått 1/2 gymnasiet och det känns fan stort! Det känns bra och det är helt uuuunderbart ju! Även fasst jag trivs på Rosen!

Men i alla fall så var kryssningen till Finland (eller var vi där?) jätteskoj! Jag, Maria och Paula hade väl som vanligast roligast innan giget, sen på giget så spårar allt ur och turkar står och trycker bakom en och försöker hålla deras tummar på att nån av killarna är bögar. hmmmm ja kanske har de chans på Erik, han ska nämligen gå ut med att han e Håååmooo. haha..... Vi dansade väl en del och hade det skoj även fasst de var lite konstigt samtisdigt, en kryssning är liksom inte som något annat, man måste uppleva det för att förstå stämningen. Vid sex tror jag vi ramlade in i hyttarna och uppe vid nio var vi, för att äta sjöfrukost. Trion lastade på om jag säger så :) men vafan då slapp vi käka lunch ;)

Här kommer ett FÅ utval av bilder, för de togs ju en del :)!
















  Enjoy / M.H

Lite stressad

Antar att jag inte är den enda som stressar såhär års?
Jag tror jag har 1000 saker att tänka på dygnet rrunt typ. Men jag fösröker reda upp allt, såsom förbereda en esää-skrivning om Selma Lagerlöf till imorgon, plugga till spanksa-provet till imorgon, packar till kryssningen till imorgon, försöker bli frisk  till imorgon.....reder upp nycklar och koder till jobbet som jag börjar på på söndag och sådär....ska hinna klippa mig på lördags också. Och ha lärt mig kassan helt och sådär då.......

Ni kanske förstår att man känner sig lite "uppe i varv" och har lite svårt att sova om kvällarna. Men imorgon e ju fakstikt sluspurten. 18.00 så går båten från sthlm hamn och från att den kört så är det ju fest 24 timmar. Visst tjejejor?!

men nu måste jag fortätta med allt, plugga lite glosor, och packa ner lite saker =)

Puss på er supermänniskor!

 Crew Only....undra vilket "crew" som trycker in sig här egentligen.........haha nån som hänger med? Maria?! minns du? :)

tack :)

Tack för komentarerna, borde jag kanske ryta i lite mer, som sara gillar så starkt :)

Idag har jag försökt bli helt frisk, hade värsta huvudvärken imorse men den har böjrat gett med sig! På förmiddan var jag ens väng förbi min pappa för att hämta mobilladdare och usb-imnne, sen nu har jag precis gräddat våfflor, med jordgubbslyt och grädde, de var supergott....minns inte sist jag åt det......men nu är jag lite degig i magen, höhö.



Kanske pyser jag ner till väderkvarn för att fixa vissa praktiska saker om nån timme, men blev helt plöstligt trött. jag vill få tillbaka min vanliga energi!!

Hur har måndagen varit för allihoppa?

Rimbocupen!


Rimbocupen....många år sen, kan de vart i sjuan? Vi kom tvåa hursomhelst :)


Varför ska alltid jag och smarr spåra mest för??

Fuck off

Bara för att jag inte har så latch bilder att langa upp så innebär de inte att ni ska sluta kommentera och föra denna blogg vidare!
jag försökte faktsikt att langa upp en grymt skojig videoa från Zacke i somras, men misslyckades, nån som vet hur man gör?

Idag har de blivit lite rensning i min garderob där jag "slänger in allt jag inte vill se" ungefär. Jag hittade bland annat en karta full med massa olika nyanser av ögonskuggor från märket lancóme...lite kul! men även ett snyggt nagelack, som jag precis målat på. Ni vet lite ljusrosa som ger naglarna ett fräsch utseénde :), känns lite gamla tider med ljusrosa men fint blev det!

Imorgon ska jag kurera sista dagen, har jag precis bestämt mig för, ska se om jag orkar åka till jobbet och fixa kod+nycklar och betsämma en ny tid till att lära mig anläggningen väderkvan, men vi får se....blir kanske mot eftermiddan. Att vara på topp i skolan bland massa bakterier känns lite olägligt just nu.

Men godnatt då kompisar!



Kolla vad jag hittade här på papps dator, min gamla moppe, de var tider de....minns ni den allihopa? hahaha

I will survive

Ja....även denna gång kommer jag väl överleva. Även om jag nästan kokade upp igår när jag skulle sova, och vaknade med migrän. Men nu är jag på benen och har vart de mestadels under dagen. Sitter just nu och kollar på gamla grekland-videos, och det är så lyckofyllt! verkligen hyperhärligt. det blir ju vi tre nästa sommar också, frågan är bara vart vi ska pysa nånstans? "vi har jag ju hela världen framför oss" som Malin själv sa nysspå msn, och de stämmer ju fakstikt :) Vi tänkte boka i februari igen, för att då ha något att se fram emot och kunna planera. fan va härligt det är! :D

Jag får se om jag orkar gå till skolan imorgon.....................orkar nog inte, e lite matt efter min sickness!

hejsvejs!



Juste....

Min pappa hjälpte mig nyss att fixa högtalare till min "Ipod". Så nu har jag som en liten musikspelare på mitt nattduskbord, en svart liten snygg sak som matchar min spelare. Ville bara säga det, att jag iaf kan digga lite musik om jag skulle behöva lägga mig på sängen snart :). har inte kunnat haft musik i rummet på jättelänge, förrutom på datorn, och den orkar jag inte sätta på på mornarna, så nu kan ajg äntligen peppa upp mig när jag klär på mig och sånt till lite radio/mina egna låtar :)

Lite bättre, nyss lite sämre.....

Hallåååå i grytan!

För tillfället mår jag fakstikt lite bättre, har fått ner min älskade feber <3 med hjälp utan två Ipen. Bara för att jag fick lite enrgi av det så har jag städat mitt rum lite grann, bland annat skrivbordet så nu är det riktigt rent. jag har även städat mig själv lite (läs duschat). jag hatar att känna mig äckel-sjuk och om dessutom rummet är en totally mess blir det ju inte bättre, så därför fick jag ryck och tog tag i lite sånna saker.
Jag hoppas att jag blir frisk snart för så här kan jag ju inte hålla på, det blir nog i alla fall ingen friksisochsvettis julfest fr min del, skit också...det som verkligen brukar vara jättemysigt och med god buffé :S Men jag vill ju inte smitta ner andra!

Isället så ska ajg bara vara hemma, ta det lugnt....försöka ordna lite saker såsom att balnd annat plugga spanksa. Ikväll ska jag se faddergalan, tror min familj ska bli faddrar idag fakstikt :) Känns bra.

Hoppas du mår lite bättre än sist jag pratade med dig Maria. Och tänk på att du snart blir frisk och att nästa vecka så  blir det partypinglorna som gäller, haha. Du är ju så söt så man smälter på dessa bilderna, e hon inte?




Pussarochkramar på er som läser. vad gör ni idag?

I´m so sick!

Jag fryser och skakar så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen......har ont i magen och huvudet med. Fyfan va hemskt det är att ha feber, och varför måste min alltid ligga på 39/40 grader för?! Har precis klämt två Ipren nu för att kunna sova. Sitter fyllbylsad med kläder.

Nu har jag precsi sett att Kevin vann på idol, han e ju fakstikt så söt så. Jag är imponerad över att det var IDAG för exakt ett år sen som han kom till Sverige också....jag säger då de, one year ago.......
Men Alice var också grym, hela jävla finalen var ju asbra!

Nu ska jag försöka sussa med mitt täcke och alla filtar som jag har i sängen, för att förhoppningsvis kunna ta mig igenom natten och vakna bättre!!

Hoppas alla andra mår bra och har haft en skoj fredagskväll!

Godnatt


Vem var det som dök upp i Tv-rutan innna allt drog igång då...och körde lite piano!!

Couse i´m a hip-hopper, yes i am! haha bra låt jag diggar!

För det första, mitt hår e fullt som satan idag. Men jag har en klipptid 20 december så då blir det att göra nått åt det! Wihooo!

Idag har jag efter matteprovet gått runt ganska länge på stan efter lite julklappar till några finisar. Men eftersom jag har typ uppsalas största beslutångest och är en jobbig perfektionist som vill att allt ska bli JÄTTEBRA hela tiden, så tog de x antal timmmar. Låt oss säga tre....men jag provade lite kläder också.
Jag bytte bland annat ett par jenas som jag köpte i sthlm till ett par med lägre midja, tror det äntligen blev bra nu :) Hittade lite snygga tröjor där inne på weeday också! Som tur är så har jag önskat mig presentkort där inne i julklapp!

Nee en nu har jag inte så mycket mer att knappra ner. Imorgon blir det skola, sen jobb på väderkvarn, sen middag + Idolfinal hos Maria och övernattning där. Jättemysigt verkligen!
Lördag då blir det stan, sen jobb på Friskis Ultuna och julfest med buffé :)
Söndag, ja då ska jag jobba mitt sista pass som värd 9.30-12.30, sen kanske träna för första gången som min sjukdom, lite lätt bara. Sen ska jag förmodligen övningsköra och plugga och sådär. En rätt bra helg alltså :)

 
Smarren är sitt snyggase här!

Pussochkram!


Platt fall

Idag är jag sjuk, usch...låg och frös och skaka hela natten och mådde piss. Imorse vaknade jag av någon elektriker klamade in i vårt hus och kollade alla element (?) Som tur var inte det jag har i mitt rum. men jättekonstigt! Så fram tills nu har jag bara tagit det lugnt, försökt att komma på benen och bli friskare, läst lite tidning....satt mig vid datorn för att kunna sjukanmäla mig och sådär. Nu fösröker jag att plugga lite matte, gåt sådär ska jag säga er. Men eftersom jag har prov imorgon så måste jag!

Så mycket mer har jag inte på hjärtat, kanske skriver senare idag. Det blir till att surfa in på friskis hemsida nu och avboka skivtsången :(



 Ni är så jävla coola!

Julstök

Hej på alla som läser!! Hur mår ni?

Jag är fylld av energi just för tillfället. Massa saker som ajg grubblat på börjar lösa sig så det känns hur skönt som helst.
Idag har ajg haft ett muntligt prov/semenarium med några från klassen och vår geografiläsare. Ämnet var befolkning och vilka konsekvenser det kan innbära att det föds för många, eller kankse för några. Varje sekund föds det 2,5 personer. Varje dygn dör det 25000 (som man vet) Och 40 % Av Afrikas befolkning lider av undernäring....i framtiden kommer det inte heller på grund av klimatfäränringarna kunna gå att leva i södra Afrika, tror man. Uschusch. Men jag tycker sånna här saker är jätteintressant och jag har lätt för att lära när det gäller sånt som man kan förstå och sånt som känns humant.

Hur som helst så efter provet och den indiska lunchen som serverades i skolan idag så åkte jag och Smarret ner på stan med våra cyklar. det var lite kyligt för mig som hade strumbyxor.......Maria handlade lite sexiga underläder, jag med :) men inte riktigt det som jag hade tänkt. Ska det vara så svårt och hitta röda spetsunderkläder? De e ju supersnyggt till julen....aja, fick bli klassiskt svart isället :) Vi köpte även lösögonfransar, för vi ska ju vara partypinglor som vi så vackert själva beskriver oss, på Kryssningen nästa onsdag. Jäklar va kul vi kommer ha, eller hur Maria och Paula?? :D

Strax ska jag ut och springa en rund mot stan, kommer få värsta nostalgin eftersom det var förra hösten som jag stardae med löpträning.....jag kände att min träning inte gav så mycket helt neklet och ville öka den eller åtminstone göra den mer effektiv. Och det finns ju inte så många andra träningformer som ger samma effekt som löpning...både andrenalinmässigt och träningsmässigt för kroppen!

En annan kul sak är att ajg i juklapp önskar mig en Ipod Shuffle, till att ha just för att löpa. men jag har vart lite osöker på färg men nu har ajg öntligen betsämt mig för en röd liten rackare, skitsnygg är den! och så stödjer den ju även Project RED som forskar inom Aids. Eftersom Botswanas befolkning kommer att minskas helt sjukt mycket och kvinnorna främst i landet knaåpt komer att finnas kvar år 2025 pga av just Epedimin ADIS så tycker jag att det är läge att börja göra något åt det! Så jag börjar med att stödja Projet RED!
Jag ska ha den till min löpträning främst! Slippa ha en stor Ipod som bara slänger och flänger och rmlar ur dickan osv. För det är ju en liten klämma på Shufflen.
Sen kan man även gravera in någon snittsigt på baksidan helt gratis, så de tänkte jag göra....sitter och funderar på vad bara. Har ni något förslag? Jag funderar på mitt namn bara: Moa Hals....de håller ju i längden...eller nån bra träningsslogan typ "run for life eller running is a lifestyle".......eller kanske pleace don´t stop the music...:) Men kom med försäga om ni vill ;) jag var ju lite inne på Pappa e fin också, eftersom det är av han jag får den av, haha.

      Min blivande älskling!

Så mycket mer var det nog inte jag hade att säga.
Imorgon är de skola som vanligt fast jag börjar tolv och slutar vid halv fyra. Halv sex ska jag på body-pump. Sen plugga lite matte eftersom jag har rpov på torsdag!

Kisses

Vad häner?

Vad häner med mitt bloggskriveri, min dator är ju alltid upptagen av min bror och hans små spel så därför sitter jag inte här så ofta! Sen så är jag själv iväg på en massa hela tiden känns det som, som tex jobb, träning, skola, stan och kompisar. De blir ju lär så.
Men ibland kan jag också känna att ajg så fort jag ska börja blogga blir helt omitiverad till det. Och jag vill ju ha en bra, rolig och inspirerande blogg.....ibland är det svårt att veta vad som är kul att läsa om också!

men i alla fall. Idag gick jag upp tidigt, efter att igår ha ätit grekisk middag (rostade rotfrukter och potatishalvor med fetaostbiffar och grekisk yoghurt) Ni kan ju tänka er hur gott det var?! Igår tittade jag även på finalen av stjärnor på is lite sporadiskt, yes fagge den gamle skojaren vann! Sateeee och så kollade jag på Britneys dokumentärfilm, lyssnar på hennes nya skiva nu, tack för den Tove!
Uppe tidigt var jag i alla fall för att jag skulle jobba som värd halv tio, det gjorde jag okså :) Efter jöbbee så sprang jag en halv mil på löpbandet, gick en km och så körde jag lite med skivstången och balansbollen. Nu har jag ätit "lunch" eller ja vet inte om de räknas som lunch, eftersom den blev vid halv fyra....men för mig var det lunch, känn på den ni! Älskar min kaxiga ton!

vad ska jag mer berätta om. jag bäddade rent i min säng igår och jag insåg hur mycket jag älskar att ha fina nya lakan och vara nyduschad och bara somna in och vakna ill en skolfri dag :) jsut love it. Jag har för närvarande rödvitrutiga lakan från IKEA, riktigt sådär rikemansfamiljelakan om ni fattar.

 
Bortsett från att tjejen ser lite lidande ut så älskar jag den här bilden, så fridfullt och rent och fint och härligt!

Nästa vecka har jag i alla fall:

Måndag: Skola 8.40-16.40 Jobb 17.30-22
Tisdag: Två lektioner, bal ett geografi-semanaruim om befolkning. styrkemedel 19.00
Onsdag: skola 8.30-14.30 Skivstång på kvällen.
Tosdag: Matteprov 11.30.12.30
Fredag: skola 8.40-14.10 Jobba 16-30-19.30
Lördag: Jobb: 15.00-20.00 + F&S julavslutning, jobbar på den :)
Söndag: 9.30-12.30 jobba (sista värd-passet) Träning med Amanda efteråt inne på gymmet.

Så ser det ut, en rätt fylld vecka, nått inplanerat varje dag i alla fall. men jag ska nog klara det. För veckan därpå så går jag bara i skolan tre dagar. Onsdageftermiddag åker vi på kryssning, sen på tosdag tar jag och Maria ledigt från matten, på fredagen är det JULAVSLUTNING! helt sick....då blir det fika med klasstjejerna!

Nu ska jag nog ta mig lite neskaffe, en apelsin och en näve mandlar+hasselnötter! Och så ska jag ta och läsa klart sidorna i geografin inför tosdagens diskussion, sen så ska ajg fixa lite stödord inför en bokredovisning i små grupper (pjuuh haha) Och så ska jag kolla igenom två sidor matte inför lektionen imorgon.

Ikväll blir det att packa till pappa, som jag ska till imorgon. Ska nog kika på andra avenyn också, sen så har ajg planerat att göra en hallon/jordgubb/banan-smoothie :D

Pussochkram!

Ska jag klippa lugg i nått åt det här hållet?


Mitt liv.....

Dagen har betsäått av shopping med Sara och Maria, mycket trevligt! Jag shoppade loss inne på Body-shop till båda min mamma (julklapp) och till mig själv. det blev två lipbalm, ett juligt vanilj och ett melon :) mmmm va sweet, så fick jag ju 50 kr rabbatt och dubbla medlemspoäng =¨)

Efter stan cyklade jag hem i slasket och packade bagen och begav mig ut IGE, fast nu till F&S ekeby, Körde ett skivstångspass och Emely i klassen var även där, men emely : (jag vet fortfarande inte om vi har idrott eller idrottteori)
Efter passet stod jag och jobbade till 22, sen cyklade jag hem igen och nu sitter jag här och ska läsa en grej för Etik&Livsfrågor som jag har imorgonbitti...lite väl i sista sekund, obanligt för att vara jag......

Godnatt!

Imorgon blir det stockholm och mallan-mys!!

Bilder säger mycket.

 Gårdagens stanna-hemma-hela-dagen-klädsel!

Gårdagens köttbullemiddag, bara sådär helt vanlig middag! Jag var fortfarande i chock efter majssoppan-insidenten....



Ha en bra dag hörrni!

Frukost

Jag åt en så himla god frukost idag, verkligen sådär mastig och god att bita i! prova!
Ingridienser: Gårdagens middag ihop-mosad.


When I´m on the radio ......nanana

Låten "radio"  med Danny rullade nyss på p3, vet inte riktigt vad jag tycker om den, men den sätter sig på hjärnan som en liten magnet i alla fall.
Åh jag satt precis och tittade igenom gamla inlägg på min blogg från i höstas, nu är det ju fakstikt vinter, för visst räknas december som vinter även fast det är + 10 grader vissa dagar!?. Men  httade massa mysiga bilder och så gjorde jag ju en hel del roliga saker också, av någon anledning så har den här hösten gått rätt snabbt. Om mindre än tre veckor så har halva gymnasiumet rullar förbi och endast 1,5 år återstår. Helt sjukt!!

Just nu håller jag inte på med så mycket....kommer endast ha en lektion idag vilken börjar 12.40. imorgon är jag förmodligen också ledig, har ev. en lektion vid samma tid som idag.....men kanske kan räkna den matten hemma :)
Efter skolan idag ska marrisen hem till mig och äta mellis, sen ska vi iväg på Helenas Intesivpass på ekeby 17.00, Maria ska också på ett värd-möte där efter passet. Lycka till på det finis-tanten!

Imorgonikväll ska jag jobba på friksi till 22, gå dubbelt och lära mig ekeby-anläggningen, tur att jag redan hittar i lokalerna :)  där har jag sprungit sen jag kunde springa (:

fredag - sthlm...Saga på eftermiddagen, malin direkt därefter, övernattningen i henneys nuvarande lya + julshopping på lördagen! helt perfekt! Lääängtar till huvudstaden!

Juste 17 december ska ajg på Kryssning, med Maria och paula...det är nu betsämt.....Erik ska spela, och jag har inte träffat den snubben på över två månadetr tror jag....så de kommer ju kännas.......Men det ska bli så grymt jäkla kul så jag finner inga ord. Jag,Maria och Paula....trion återförenas, för Paula saknar jag minst lika mycket om inte MER!

ja nu ska jag sluta tjöta, men nu vet ni vad jag sysslar med (:



OBS: jag vill blir brun!!! Ska man kanske ta och bli det??

Hey guys...some days are better then others!

Helt plöstligt så sa det pang, och vips så var hela köket fyllt av majssoppa och min hanled bultade av brännskadesmärta. Från att ha varit på superbra humör av x antal anledningar så var jag helt plötsligt helt skärrad och rädd och bara förvirrad. det var bara att börja städa och torska och tvätta kläder och smrörja in kräm på armen och försöka att ta nya tag. men så det kna bli....hur någoting kan frndra ens humör och sinnesstämmning så lätt!

Nu ska jag ut på en promenad, äntligen! regnet har hindrat mig i många timmar nu!

Love


RSS 2.0