partyfredag!

Hur mår ni egentligen? Är de partyfredag på hög nivå? Tänkte väl de.....

Själv har jag varit på riktigt bra humör hela daen känner jag...party liskom, avslutade hela skoldagen med lite streetdance som lina i klassen höll i. Mycket underhållande och skoj. Hon är duktig hon Lina :)

Efter dansen cyklade jag till friiiiiskis, mysipysi....fikade lite och jobbade sen på en fra timmar till med Elin min team-friend. de kom både de ena och andra träningstyperna...både sura och glada. men en var ändå extra glad. haha så han övervägde nog kvällen till lyckad! Sen cyklade jag hem.....sjukt störtskönt asså helt underbart. jag var trött som en ny lite bebis.

Middag: Pestolax med pinjenötter, Bön&Tomatsallad tillsammans med yoghurt,mosad feta och keso-sås. Till de ramlösa.
Efterätt, saltade blandadenötter.

jag har hunnit damsuga hela lägenheten också, dammat av och skurat i köket. Så nu är det fritt fram för Sushimiddag imorgonkvll med Linnéa, Cecília och Saris!

Imorgon på dagen ska jag shoppa och luncha med Micks, vi ska diskutera Gotlandsveckan bland annat. Shhit vilken dundervecka!!
Sen på eftermiddan ska jag nog på Ingrids pulsmedel, innan jag åker hem och förbereder för middag och Körslagsfinal (kom precis nu en reklam för körslaget, coolt)  + massa prat!

Adioooos!



Jag saknar er, och de som inte är med på bilden också, såklart! En vecka och två dagar Kompiizaar!


OJchaaan, de stämde ju rätt bra.

Den Medvetna

Här är hon som har koll. Säg antioxidanter, RDI, Tom Kha Gai, Omega 3 till henne och hon nickar igenkännande och uppskattande. Nämner du pannbiff rynkar hon nog lite på näsan. Vill du flirta in dig hos Den Medvetna erbjuder du stans fräschaste tillbehörsbuffé. Menyn får gärna gå i hälsans och miljöns tecken och riktigt gott ska det smaka, gärna med en vettig prislapp. Information om nyheter och nyttigheter ska du skylta upp om du vill vinna hennes lojalitet och nyfikenhet. Och var snabb på fötterna med att plocka undan, Den Medvetna vill ha fräschör även på ytan.

Nu film på naturkunskapen, 13.10 Jumpis, sen jobb och mys.

jag säger hej världen, simma lugnt en fredagskväll som denna!
gurkis / linnéa

PussochkramBANAN, PARTYFREDAG E DE IDAG! vi rullar mot helg och frihet. :)


I´m Yours

Sitter och diggar med i en cover på I´m Yours, nån söt tjej som trallar. Bra faktiskt :)
Dirrelänk: http://www.youtube.com/watch?v=dQz0U6LV-ME&eurl=http://mizthanguyen.blogg.se/, om ni vill höra.

Ibland är musik så underbart härligt! man kan bara flyga iväg till nån annan plats och inse att ens egna strider, problmen, trötthet och annat som kan besvära än inte är allt. Eller att det går att lösa typ.

Idag har jag fängt runt och sprungit och gått som ett sött litet duracelbatteri. är det bra? nej.
Skola till halv fyra, sen dirre ner på stan...där jag sprang i affärer. Efter de fick jag mot all min vilja dra bussen till gränby, där bytte jag för tredje gången mina Nikeskor ch kom på den smarta Idén att lägga i en sula, eller snyggingen på Stadium föreslog de ;) Så nu e jag nöjd. Fick med mig en svart halsduk också, skön var den!

Vad ska jag skriva mer om då? Imorgon har vi två lektioner innan, jag kan tänkas komma försent till första eftersom Hanna och Erik ska gästa The Voice mitt nya morgonprogram som jag alltid käkar frukost i sängen framför. Älskar det!
Sen har vi bara naturkunskap och idrott kavr. De blir dans eller Voellyboll. 15-19.30 ska jag jobba, partyfredag på Ekeby med danspass och annat sköj! Kulkul! brukar vara nöjd efteråt.
men jag bloggar nog imorgonkväll mer.

Godnatt!


Hallå bloggen!

Är det normalt att vara nervös inför ett pass på friskis??
Jag ska på skivtsång/spinning idag 18.30-20.00, och jag är lite nervig, kommer jag klara possition 1,2 och 3 på cykeln, skivstången kan jag ju, men de var ett tag sen jag pumpade...sist i fredags men bara i skolan.Jag håller tummarna för att de ska gå bra! Utvärdering kommer inom kort. Ska pysa hem nu efter en full skoldag! Hade nya jeansen idag, mitt lilla Levís-fynd, de börjar töja på sig sakta men säkert i midjan, så jag behåller dem nog! :)

Ikväll efter träningen ska jag hem och titta på Made in Sweden, jag älskar det programmet! "
Tid: 21.00 på tv4. Sen blir sömn för hela slanten!

Dagens insikt:
Jag bor hemma själv, och det är skönt!
Jag handlade med kundvagn på Ica-kvantum igår, och det gick bra.
Jag kommer upp varje morgon, utan "större problem".
Jag går till skolan varje dag.
Jag lägger mig i rimlig tid.
Jag sover bra.
Jag känner mig inte ensam.
Jag är dock trött, väldigt trött.

Skärpning!!

Nu måste jag sova, min säng kallar på Moooatoooaa!
lovade mig själv att sova 22, men nu är klockan 22.20, jag är så trött om dagarna så jag måste liksom sova mer, somnande nästan idag när vi var på freedsmuseét. Illa!

Det har vart en Intensiv dag dessutom. Skola, shopping på gärnby, middag, bakningskrux, vänner i fara osv. Men nu dag imorgon med nya möjligheter!!

+ i garderoben, Nya Lev´is-jeans, randig halssduk (som jag spanat på lääänge men som nu var på 50 %, jag visste att den skulle sänkas :D)

Löööve Moa (tänk löööve Tyra - topmodel)

För mycket roligt!

Shit, nu har de kommit upp en massa roliga saker i vår!!

7-8 februari, Marias 18-fest, Kryssning med allihoppa (Karro,Saga och Idaa VI HAR VUXEN)

14-15 mars - Värddagar med friskis&Svettis i sthlm, massa träning, massa mat och massa fest

April - nån helg, åka ner till Blekinge, träffa släkten och vara i stugan.

1-4 maj - Prag men mamma,maria och mamma 2

Sen säkert massa mer, tex sportlov och påsklov!!!

Jumpan idag gick oväntat bra!! Vilken energi jag hade efter att ha tagit de lugnt lördag och halva söndagen!

maten ikväll blev också riktigt FIN! - exakt min smak, matlåda till imorgon har jag också (: Moget.

 
Currygryta med fullkornsris och kokta morötter.



jag ikväll.



Jag längtar nästan till imorgonbitti, jag stiger upp helt själv i mina pyjamasshorts, sätter på kaffe, gör mig nån liknande frukost som på bilden, lyssnar på radio, läser nåt modemagasin och börjar veckan starkt. Riktigt starkt.

Morotsomelett - dagens överaskning!

Hej på er allesamman!

Den här helgen är ju bara för underbar! jag mår så bra, har fått sovit en massa, myst runt hemma, ätit gott, umgåts med underbara vänner, tittat på både bra tv och film, tränat och till och med jobbat...i fredagskväll ni vet :) det här behövde jag, jag är nästan lite stolt över mig själv att jag lyckats hålla alla planer fria och sagt nej till en hel del. Egentid är underbart när man valt att ha det själv, egentid och ensamtid är ju två skilda saker man måste hålla isär.

För att återkomma till min morotsomelett som precis slunkit ner i magen, den är gööörlätt att göra och perfekt som en snabb lätt och nyttig lunch såhär innan träning. Jag tänkte nämligen bege mig på ett medelpass med Tina, min favorit-skivtsångsledare...jag håller tummarna för att de är lika magsikt!

Recept:

Vispa ihop 2 ägg, en skvätt vatten, salta, peppra..... riv sedan ner en rätt liten morott.....nu e smeten klar, häll i det i en uppvärmd stekpanna med lite smör&rapsolja, eller vad ni nu har hemma....när den stelnat en anning lägger ni i några soltorkade tomater som man kan klippa i mindre bitar + en klick keso i mitten....efter lite stekning på ena sidan, viker ni ihop den så den blir som en inbakt pizza (halvmånde) och voila så har ni en fin liten omelet. Till det här hade jag bönor, pinjenötter kryddat med olivolja, salladskrydda och flingsalt. Som avslutning fick det blir en PinkLady-äpple i finaste möjligast skick!

Smaklig lunch!

Snart ska jag nog byta om, men velar på om jag ska duscha där eller hemma.....och om jag ska gå eller cykla dit???? Livet är ett enda stort frågetecken!

Vad gör ni idag alla som läser? Berätta för jag är nyfiken!

 
Vilka snyggingar!

BLI MEDLEMMAR!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=180869

Gå in på länken, skriv in era uppgifter. de första poängen ( 50 st) får man automatsikt, sen är de bara att värva medlemmar och gå in på olika sidor osv för att få mer poäng. När ni har 400 växlar ni dem mot presentkort på tex. Kicks, Hm, Åhlens m.m och får presentkorten hemskickae till brevlådan laddade med minst 150 kr. Värt!! Så snälla bli medlemmar, hjälp mig och börja sedan att värva egna medlemmar. Okej, är ni med på att få köpa gratis make up och kläder till våren 09?!

DET ÄR JAG, VAR DE NI OCKSÅ!

Och snälla, ring och rösta på Erik i Körslaget! Nästa helg är det ju final!

Rinnande tid, sprudlande energi, ett skönt lugn och ensamhet.

Jag anstränger mig för att  inte ltfta ett knåp...det finns inte så mycket mer att plocka med var sig i köket eller i mitt rum eller i vardagsrummet. Jag har duschat, jag har pluggat en gnutta. jag har gjort toast och sallad till lunch, dock med lingongrova, så de blev inte så knapriga...eller ni vet, man ska ju ha fyrkantiga bröd som delas i tur så de blir trekanter...men eftersom lingongrova är limpformade så blev de liksom halva halva skivor, lite flumåskum med andra ord. Nöjd tjej ändå.

Känns skönt att rulla iväg med bussen till linné ikväll, tsm med Maria...vi tre kommer nog få en bra kväll ihop! Men vad ska man ha på sig, det är mörkt och regnar  ute....är de knstigt att gå på midddag i mjukisbyxor? jag lever nu i mina gråa nya favoriter, som jag tidiagre hatade men som jag nu älskar...helst utan trosor under.

Vad gör ni ikväll? Är det fest?

24/1-09

Godmorrs!

När jag låg i sängen imorse så kändes det som att mina ben vägde bly och jag var så trött så jag knappt orkade titta vad klockan var....min seghet trodde jag berodde på att klockan var cirkus 12.00, men så var inte fallet, den stod endast på 10, så jag sega kvar till kanske kavrt i elva...då lyckades jag trycka på tv och till min förtjusning var det The Hills - älskar den ytliga serien, så konstig men ändå underhållande...jag satt nog där å glodde i många kvartr...sedan gjorde jag mig lite kaffe å sånt till halv tolv-tiden. Hur seg får man vara?! Att benen var så tunga berodde defenetivt på skivstångs-passet igår. Både smärtsamt och skönt, nya muskler har ju kommit till :)

dagen har fortsatt flyta på, jag har städat, skrivit om fattigdom och krig, hur de påverkar varandra och gör så att vissa länder stannar i utveckling pågrund av brist i ekneomin och därmed grundutbildning....ingen tbildning = fattigdom = krig = ännu fattigare= outbildade läkare/lärare = små sjukdomar kan bli dödliga såsom malria/diaré osv. Nej usch....stop the world-war, make peace! Sen har jag chattat lite med mina underbara vänner, jag vill tipsa om bloggen www.mariakallman.blogg.se hon har nämligen löagt upp Naxos-pics...mitt hjärta bultar ju snabbre, på fredag ska 1000 spänn sättas in!!

Nu ska jag duscha, platta luggen, sätta på mig fräscha myskläder - ljusgrå nikemjukisar + vitt linne + aloevera på läpparna, sådär "jag bryr mig inte men är fräsch ändå" haha....skoja jag nu?
 Ikväll blir det buss ut till Svja med Maria där linnéa och therese väntar, vi ska äta middag, titta på körslaget och filmen Into the wild och göra någon form av stjärnhimelskådning till naturkunskapen!

Pussarochkramar, ha en fin lördag!

I Thailand (Kao lak) så regnar de så mycket så poolen svämmar över, stackars lilla mamma som var pepp på att steka! kan inte låta bli att lee, för jag vet ju att de går över.

För synen

Däckar snart alltså, så ska sova...har redan, borstat gaddarna med mina ultra-vita "tandpasta", dragit me lite tandtråd, tvättat ansiktet med en Mkay lotion, smort mig med nikea...för jag är av få som får torrare panna av lugg isället för fet. Märkligt! Och så har jag dragit av mig kläderna, som iofs ändå var rätt sköna.

Ni ska få en mellisbild. jag äter varje dag med både synen och magen. När de ser fint ut, när färgerna sprakar och kombinationer av olika saker klaffar...ja då blir de också godare!.


Stay with me....

Hello girls and boys?

This lovely friday hasn´t been so special, because i have, studdy, eat, train, work!! And a´m soo tired today, I only slept six hours last night.
So I´m going to bed soon yaaaa....and the best thing is that i can sleep until i wake tomorrow, NO ALARM!

For dinner today I did some really nice pancakes!!

A good song: James Morrison - please don´t stop the rain

Kisses ang hugs from Moehoe!

Right now I´m alone in my crib, my mum left for Taihland earlier today you know!! It sucking my raggsockor!


Skönt trött!

Hejsan!

Just nu sitter jag och är helt lagom trött, sådär redo för lite skön sömn i mina vita lakan fluffiga :) men först........måste jag berätta om min dag och lite sånt såklart!

Jag började dagen med mat såklart :), sen blev de påklädning och lite sånt morgonbestyr, efter de gick jag i det extremt slaskiga vädret till skolan, kände att det inte var lönt att slira runt med bettan, så hon fick vila dagen till ära. Väl framme i skolan var de nästan pongpaff och rakt ner i provstolen, tror det gick helt okej om jag ska vara ärlig.....håller tummarna!!
Efter skolan blev det chicken bits och coscous med massa currysååååås, curry = lycka!.....när lunchen var uppäten promenerande jag, sara och Linnet ner på stan.....jag handade lite på weekday och Monki ( 75% rea) alltså mkt värd shopping! Sen tog jag Id-foto, haha värsta pajasen som tog kortet, som tydligen inte tyckte jag gjorde mitt finaste leénde så jag fick ta om till jag i princip tog-log! snyggt leg de kommer bli ;). men för att fira detta fina foto, så begav jag mig till Wayne´s tsm med Hanna Wikberg och maria, vi diskuterade alla sommarplaner över stans goaste Chai-latte, en liten bakelse skulle man kunna kalla den, för gud ska god å fin den var!
men efter några timmar/nån timme så drog vi vidare, jag och maria gick och bokade om vår resa till ett annat lite billigare hotell och som låg närmare stranden och staden!! sweeet :) Nån som vill hänga på och boka dubbelrum bredvid oss, de är bara att hojta, de finns två rum kvar på samma hotell :D Naxos två veckor, jag längtar så de gör ont!



Ikväll när jag kom hem. så hade jag ont om tid för mat, så jag slängde ihop en matig sallad, riktigt god! det är nästan de maträtterna som man bara slänger ihop utifrån vad som finns i kylen som blir bäst! varför jag var lite stressad var för att jag hade tänkt cykla iväg på Styrkemedel på friskis, och de gjorde jag också! det gick skitbra, lite seg i benen bara men annars så :)

Nu har jag kollat andra avenyn, ruskigt bra....ätit en äggamacka och druckit en banan/jordgubbsmooothie med min mamma, som var och jympade på pulsen på ekeby :) familjeintresse dehär med att plocka äpplen :)

Nej men vi hörs hörrni, nu blev det en sån här, efter de, sen så, då gjorde jag, sen och blabla....menmen!

Lena, den svarta skinnväskan är från Hm, men köpte din i somras, så tror tyvärr inte den finns kvar, däremot så såg jag flera nya fina som kommit in där, så kolla på hm :)


Heyhey

Tänker inte skriva något mer till er eftersom ni inte skriver nått till mig!

Godnatt i alla fall, har prov-ångest! och snö-ångest! jeffla bajs, måste gå till plugget imorrn!

Nu har jag ett sparkonto!! och jag kan inte låta bli att surfa på grekiska öar!

Bra dag = ledig dag!

Hallå!!

Nu har jag varit ute och sprungit i alla fall, lyckades pricka uppehållet perfekt...för nu snöar det igen, perfekt till att jag ska cykla ner på stan....not!
Det gvar lite tungt, eftersom det var ett tag sen jag sprang i backe och skog, har mest blivit löpbandet nu. men det är superskönt just nu i alla fall!

Jag har nyss smällt i mig lite pajlunch, som ajg tänkte ni skulle få se :)
Om ni vill kan ni få se hur jag ser ut idag också, självklart e jag dress for succes när jag är hemma såhär som idag :)



Morgon-käk:



Mitt-på-dan-käk:



Men vet ni vad, nu ska ajg sätta på mig nudiejeans, stövlar och varm jacka, sedan cykla ner till city och hämta upp lite kläder till jobbet, lämna skattesedel....snacka lite med maria-fini, och sedan träffa mina försäldrar för att öppna ett sparkonto!

Ikväll blir det matsallad-middag med mamma, tv, plugg och lite Tv. bara lugnt och fint!

Pusspuss

Löpning

Nu ska jag ut och springa! Gud vad jag längtar tills de blir sol och vår och man verkligen kan njuta av den träningen ute i det fria...så länge får det bli underställ och en sväng över åsen!!

Bloggar mer later!

Tjenispenis!

Jobb-dag

Idag har jag jobbat aset av mig!! försov mig coh cyklade iväg och hann precis i tid till kebey (9.15) sen höll jag mig där som receptionist ändå till och med 16.00! dedni, och med lite ob för att de var helg så blir de en regäl påfyllning. Älskart!

Ikväll åke jag till mamma igen, eftersom hons ka till thailand på fredag (ja...det är jobbigt att bara skriva ordet "hon ska till thailand") menmen....så åkte jag hit nu, och är här en vecka, och sen åker jag tillbaka till papps. Under kvällen har det ätits paj med Maria och hennes mamma...vi har googlat weekends, och r nu lite inne på Prag 1-4 maj....mysig stad, smala gränder, varmt klimat, billig shopping, många caffeér och ett fint hotell....ja, de låter ju rätt lajbans!

Igår bokade jag,Maria och malin naxos de två sista veckorna också...men de måste vi nog avboka, eftersom malin inte kommer ha råd med just dethär och att vi tycker också de blev rätt dyrt 7100 närsmare betsämt......så jag ska kolla lite med mamma imorgon på stan. När jag ändå är nere på stan imorgon så ska ajg hämta nya jobb-kläder och öppna ett sparkonto och fixa legg (ääääntligen)

Skönt att vara ledig imorgon! Jag måste plugga Ideologier och träna! Gulp...för nog bli löpning, till lunch blir de rester från pajen!

Så imorgon alltså. frullebulle, plugg, löpning,lunch,plugg,stan (bank,affärer,resor,jobb-kläder) hem, käka middag...plugga de sista!
Peace out, såhär är mitt liv just nu!


Let´s Dance

Idag efter plguget som för övrigt var rätt såft idag....så cyklade jag i superkallt väder till jobbet, statade med en fika med Juha och Linné, bra start...Maria du vet man börjar ju med en kopp kaffe? ;) de var tider de......
Sen rullade de bara på, det var massa pass, trevliga motionärer och allmänt trevligt! Så det känns kanon, eftersom jag kommer fortsätta att tillbringa tidiga kvällar där. Slutar 19.30, så om nån vill göra nått efteråt funkar det fint!

Efter att ha tagit mig hem halvt ihjälfrusen så käka jag Lövbiff och tittade på let´s dance halvt nersjunken i soffan, jag var trött som en apa! Go bella



Men det kanske är nån som har missat att jag är blondin-bellas hopp-in? Nu vet ni! :)

Imorgon ska jag övningsköra vid tio på morgonen, sen drar jag ner på stan och träffar mina zante-brudar...vi ska kika in och prata med dom på Apollo, sen blir det hem...käka lunch, plugga (träna?)...på kvällen ska ajg och maria se en film into the wild, och så självklart lörslaget, bangar inte jag heller liksom :) Sen så sover Maria över, för både vi ska upp med tuppen och jobba, så vi kommer iväg på denhär efterlängtade resan IGEN!

Det var bra, riktigt jävla bra!



Tack och godnatt, Vi hörs imorgon!

Nämen?

Inga komentarer, nån liten brukar ju ändå slinka in......men så gick jag in på min egna lilla blogg och insåg att mina inlägg lätt susar iväg till mycket snack om min egna cykling, om vädret och om andra rätt trista saker. Cyklingen är ju trots allt detta en stor del av mitt liv och min dagliga transport. För vad vore jag utan bettan egentligen??

 
Jag å kärleken 08-08-07, en tripp till Ikea var de som stod på schemat, och lite smakprov på fisk hos vår gamle tränare...Maria, varför?!

Men i alla fall, om jag ska berätta nått intressant nudå som jag inte brukar skriva om....vad kan de vara....jag är en perfektionist....jag tar tex alltid bort de jag käkat direkt efteråt, i alla fall om porslinet strår kvar i mitt rum. Jag borstar tänderna ganska ofta, jag smörjer alltid in mina fötter innan jag ska sova, jag har ganska ofta inget smink. det var väl lite små saker sådär.......

Ikväll var jag på ett Corepass med Tove på väderkvarn, de var riktigt bra faktiskt! skönt men ändå jobbigt, ingen kondition i alla fall, men de ordnade vi efteråt på löpbandet isället...drygt 3 km på 16 minuter blev det idag....men sammanlagt 20 minuters löpbandstid, men gymmet på VK är så proppat med stadsbor, så jag gillar det inte riktigt.

Imorgon när jag vaknar (alarm 09.00) Så ska jag fundera över livets ting och besluta mig för hur min dag ska bli. Kvart i tolv är de matte, sen lunch sen finitio för dagen!
Imorgon börjar också mitt vanliga schema på f&S rulla...så de blir jobb 16.30-22....jag har hand om stängningen.
Fredag så blir det jobb 15-19.30
Söndag så blir det jobb 09.15-16.00, va mycket! men nästa vecka så har jag bara torsdagspasset att genomföra!

Så lördag är väl den dagen som bli ledig...då ska jag på morgonen övningsköra, sen ner på stan och träffa malin&maria - vi ska prata med dem på Apollo, sen ska ajg förmodligen klippa min lugg lite......eftermiddan e ganska fri, men kvällen ska ägnas åt att titta på Into the wild - natur&friluftslivuppg) sen så blir det själfallet körlsget, maria sover nog hos mig....eftersom hon ska jobba på ultuna på morgonen :) Mysigt


Nej nu blev jag trött! äntligen....godnatt!

 Sthlm i somras med Paula, Paula kan du ringa mig om du läser det här, jag får inte tag i dig! Sthlm nästa fredag finns i planeringen i alla fall :) Karro, Saga...ska vi köra på det?

Evereyday is a new day!

ja idag har de malt på som anligt, igår med.

I skolan ägande vi oss åt att redovisa olika idelogier, vi hade faccismen och det gick väl rätt bra skulle jag tro :)

Efter skolan cyklade jag hem, bytte till mysdress, åt en banan och cyklade dirket hem till min mormor :) Där bjödsa det på fisksoppa och ett nytt knäckebröd....ruda små skivor från wasa som hete grovråg eller nått i den stilen, måste köpa hem de!
Jag satte igång å dammsuga lite efter maten å putsa lite varstans....vid halv sju cyklade jag hem igen, i motvind...och det är typ 6 km....så när jag kom hem orkade jag verkligen inte sticka ut och jogga, jag har liksom noll energi i mina ben + att jag är sömnig och trött, har längtat efter sängen hela dagen. Så mitt hälsobelsut belv idag att vila....när man inte kan få till det med träning/motion och sådär så får man helt enklt fokusera på mat och sömn som också hör till ämnet. För av erfarenheter så blir jag alltid sjuk när jag flänger och slänger och inte får tillräckligt med lugn tid....som jag har nu. Började precis på att knåpa ihop men egna idelogi, som ska kunna styra världen. Det är en skoluppgift till den 23, då det är emenariumtime. men tisdagen innan dess (nästa tisdag) så är det prov på de tre störta Ideologierna: Konservatism, Liberelism och Socialism! Intressant!

Så snart ska jag göra mig ett kvällmål beteåsnde av té och fruktsallad med keso....lite banan/äpple :)
Sen blir den andra avnenyn, säsongsstart till tio, därefter säääängen ZzzzzZZZZ!

Kisses!


 - hittade mina headbilde som togs innan en middag hos Maria H......dags att byat den, ser ju knappt ut sådär längre.....

Blåsigt

Alla som cyklar lääär ha märkt att det är en mäktig blåst just nu i uppsala, själv har jag hållet på att blåsa av vägen, och i ett dike ett par gånger nu, kanske bäst att gå till skolan imorgon? man bryter ju typ ihop om man ska cykla hem efter träning och behöver STÅ upp......nej Fyfan!  

men nu har jag i alla fall packat i princip allt till pappa imorgon, åker dit efter skolan, och så åker vi och hämtar sakerna med bil innan middagen, just den pruceduren är standard, det är så "vi" gör det liksom......alla som skiftar boende har nog sitt egna lilla vis att göra de på, men grejorna måste ju byta plats, så är det!

Bild på rummets små förädringar ska ni få i alla fall, jag ska ha det, vitt,rött,svart....men lite snirkliga blommönster, svartvita bilder.....röda små detaljer, svarta kuddar....svarta blockljus.....och lite sånt....tror de kan bli grymt!



Middagen! Kock - Moa, betyg 9/10....damn, bilden under är på frukosten i lördagsmorse på tjejerna!





Idag efter jobber gymmade jag, eller spang rättare sagt 4.5 km på bandet, ca 25 minuter. sen gjorde jag mage/rygg + strech! Har kört fyra gympass denna vacka och sammanlagt 120 minuter kondition, det känns ju br, sen gick jag och cyklade igår i 1.5 timma, får ju nästan räknas som konditionsträning....men tanke på blåsten liksom. Va vackert jag knöt ihop detta inlägg, börjar med blåst och avslutar med blåst!

Dagens härligaste: Jag, Maria- snutten, marias mamma och min mamma ska till London vid kristehimmelfärd - 21 maj!!!

Nyfikna?

Vill ni se mattan å tavlorna, eller kanske middagen som blir succé!!

Check out the blog later! ;)

/M.H

Fullmatad helg

Hejhej och en massamassa hej!
Jag ska bara snabbblogga ite, kom på att det kanske är på tiden. I fredags var karro och Saga här, lika kul som vanligt, vilka sköna tejer!! Vi pratar ihjäl varandra, och är så lika och har bara sett varandra kanske 7 gånger, häftigt. Vi satt uppe till halv fyra och avslutade kvällen med ASGARV, maria, du får tänka på våra grannar lite mer!

I lördags gjorde vi nyttiga scones, som blev succse, med kaffe, juice och ägg! Härligt...satt och åt i lver två timmar, sen var de dags atat gå ner på stan, jag lämnade av k&s vis stationen och gick hem igen, frös ihjäl! Efter att ha värmt upp mig och druckit lite te ch fixat i mitt rum (har fått matta ch tavla av min mamms) så cyklade jag ner på stan igen och kvällens planer var middags hos Maria med Maria 2,  vi åt wook, och tittade på körslaget, Erik kötta as usuall!....till de fick vi blåbär/vanlig matmuffins och te, smaka mer än bra.

Idag vaknade jag sent och min ammma med, vi käka frukost vid elva och nu ska jag cykla iväg och jobba två timmar, vid fyra blir det ett medelpass, och sen hem och käka söndagsmiddag (lax med indiskt saffransråris, morötter i ugn och citroncreme fraish), plugga, kanske slänga upp en till blogg.....och lite sådär. Förbereda sig för nya veckan helt enket, ska packa till min pappa som jag åker till imorgon bland annat :)

Tare lugnt tills vi hörs igen!

Vanlig dag

Frukost, tv4-nyhetsmorgon, kaffem dusch, cykling, skola, lunch, mer plugg, cykling till stan, shopping, hem till smarr - nya skitsnygga lgh, laga middag, cykling på gymmet- körde hårt, dusch där, cykling hem, kvällsmacka med te, dator...nu strax sova....sitter med min lila tandborste i mun och chillar runt just nu, snackar me polare!!!

Men nu får de bli sängen, ska upp efter sju nångång imorgon...så de gäller att hålla igång!

Pussochkram!

  Nu ska jag hoppa i den här tishan som e stor som ett skönt tält, och sussa!

Blogg-tid, finns det något mer komiskt??!

Ja som ni alla vet så är det blogg-tid för mig nu, måste uppdatera!! ne skojar med er!

Såhär var jag klädd idag   ----->

På stan var det supertervligt.....jag var till weeday å lämna tillbaka byxorna - (med ett ben upsytt...läs förra inlägget)! Och de hade inga andra i min storlek och jag pallade inte välja ett par blåa, så jag fick tillgodokvitto, vilket jag älskar! Kan jag shoppa nått vårigt sen isället :) Jag med mina snack med de som jobbar på weeday, tror alla känner igen mig, och jag får alltid som jag vill, de är så trevliga där :) kanske jag också är, brukar lägga mig på bredaste smilet och försöka skapa empati-känslor :)
Men i alla fall, vi var inne på stadium också, Källman <3 var inte så pepp men ändå fick hon med sig två trjor, en svart nike-tish - till träning, och så en randig långkofta. skitsnygg! Själv köpte jag ett par svarta nikebyxor, som jag länge kikat på, men som vart föra dyra för min smak, ska främst ha dem till skivstång och gym, sen köpte jag en likadan tish om Maria fast vit, och så fick jag min I-pod shuffle idag, GALET SNYGG! nu måste jag bara föra över musik! Vad hände mer, jo jag har nya matchade skor till denna outfit också, ni ska nog få se en bild asså :)

  Va tycks?

Hittade en burn väska också i skinn, som bara kostade 100 kr isället för 400, kanske köper den imorgon, då jag och Maria ska hänga hos henne i den nya lgh :) Ska bli kul, vad ska vi göra? dra ett trningspass i våra nya tröjor kanske :)

Snart är det jobbdax!! Hoppas jag hinner hem till Grammis, eller jag kommer nog komma en halvtimme för sent...kanske hinner se de snyggaste iaf ;) ojojo....
 
Juste Kul att träffa dig idag Idaa, gud va vi taggar nu tjejer!!

Kram på er / MOA

Mat

Hallå!

Steg upp nio idag, och gjorde en så himla god frukost, så jag tänkte berätta för er och även visabild :) Längesen nu, med mina frukosttips :)



Den ser ju inte så maffig ut, men det är i alla fall mild naturell yoghurt - med en sked honung i som jag värme lite i micron, så den blev rinnig, och sen rörde jag bara om, sjukt lik den vanliga honungsyogurten - fasst utan tillsatt socker alltså :) Sen la jag i lite nötter/russin/solrosfrön bara, ville ju inte dämpa smaken av honungen.....till det en hårdis, med keso och hallon, som ost och marmelad, fast liksom BÄTTRE! Sådär, då var de tipset klart. För övrigt så gör jag från och med detta nya år så, att jag tar ett glas vatten varje morgon, för jag dricker för lite.....men nu börjar jag bli bättre, så än så länge har jag hållit mitt nyårslöfte!

Nej, nu ska ajg cykla ner på stan, upptäckte nyss att mina nya cheep-jeans (höga gråa) är upplagda på ena benet, jättekonstigt....så funderar på att gå å klaga lite, de ser så knäppt ut!
Ska träffa smarren en stund också.....sen är de sista långpasset jag ska jobba idag! skönt 16-20.30, sen är de bara 2.5 timme på fredag kvar!

Ha en bra dag!!



Maria och malin, minns när vi fick den här från Novair!!! Nostalgiii!

Hejsvejs!

You make it real - james morrison! youtube:a den!

Jag är så himla trött, sanslöst ju helt sick!! trallallaa flamenco!

Idag på jobbet eller tättare sagt när jag skulle träna, så var fläktsystemet paj, så fänstrerna var helt igenimmade som de blir när man duschar me stängd där, ni vet? ;) sen så luktade de apa och golvet var halt av all fukt, och där inne stod de massa folk å kämpa, KÄMPA för sina liv, eller kanske sina nyårlöften, ingen gav sig utan alla pulserade på! Gillar stilen. I imklädningsrummet var de inte heller så latch,  så efter att jag kämpat mig varm på en cross, gick jag in i spelagelhallen som var tom, och stod där under den upplysta lampan å pumpa massa skivtsångsövningar....kändes satsigt, lovar att alla som kika in trodde jag skulle börja leda pass, och därför stod å öva in passet :) me jag fick nog i alla fall ihop ett bra styrkepass till slut :)

Sen jobba jag på till halv nio, var klar fem i halv! YES! Så när jag kom hem så satt jag på mig min mys-tisha, och åt mat som mamma hade gjort, kassler&annanas. jättegott! Sen satte jag mig här. nu försöker jag ordna med årets skattejämkning och räknar lite på vad jag kommer tjäna under året.

Imorgon blir de nog till att stiga upp vid nio-tiden, ska kika på blondinbella i tv4 9.15, jag e en sån nörd ibland asså (:, sen ska jag ner på stan, kanske hooka en snabbis me smarr, själv behöver jag inhandla nagelbandsolja, kolla lite träningskläder och så kika på Åhlens, har presentkort där vettni!!
Sen har jag inte spenderat en krona av studiebidraget, känns så grymt göttigt!

jag måste ha nått att se fram emot snart, då min mor kommer dra till thailand 23, jag e avis!!! men hon skulle handla hem lite saker till mig åtminstone :) (tacksam) men i alla fall, jag, maria å hennes mamma å mn mamam funderar på barcelona, synd att de är så dyrt bara, men kanske paris eller London vore nått. Nån strand/paradis-ö inför sommaren måste fixas i febriari i alla fall! Sen kan man ju alltid se fram emot standarnsaker!

  • Sportlov, Påsklov, SOMMARLOV
  • Studiebidrag + lön numera
  • Helg, körslaget, eller hur Maria :) haha, jag är f.o.m NU uppatgen fem veckor i rad på lör mellan 20-21.30
  • Våren - idag är mitt vårsug stort!
  • Kompisar som fyller 18, och förhoppningsvis en själv snart med, (alla 91: or då då)
  • Ett skoj träningspass, en fika, en fest etc.

Man får helt enkelt hitta guldkornen i vardagen som piffar upp! För utan längtan, mål och hopp kommer man ju inte så långt!

Pussiluren! God natt...siktar på säng elva idag, men nu kom de upp en sak på msn....som stoppa upp en del, nostalgi, He he :)

 Mads and hoe, having theire best days of their lives, they can´t say they sorry


Stolt!

Igår hade jag en duktig dag minnsann!
Jag gick upp och gjorde gröt, det är ambitiöst, jag hade då ställt klockan på 8.30.....efter frukosten så gjorde jag matlåda, fullkornspasta, lax och rödkål/morot/majs-sallad....alltså rätt mogen mat. Sen packade jag min träningkläder i en ryggsäck, och gick till friskis...körde kondition (löpning 20 min + step 20 min + nervarvning med gång) Sen jobbade jag hela dagen, från 11.30-18.30. Då gick jag hem. Gjorde en köttfärspaj, tittade på tv och satt vi datorn till halv ett! En väldigt inrutad dag helt utan vänner.

Idag gick jag upp nio, och har nu gett mig på engelsk gramatik, shit har verkligen inte pluggat nått förrutom engelska en gång för några dar sen, och eftersom prov nalkas inom snar framtid så fort skolan rullat igång känner jag att det är läge!!

Idag blir det jobb igen och imorgon med. jag kämparverkligen. men jag har bara tre pass kvar på detta julchema, det är idag, imorgon och kort pass på fredag. så de ska nog gå vägen :) Idag blir de nog fullt med folk och så är vi tre som jobbar + instruktör :)

Vad gör ni såhär sista dagarna på lovet? nått kul eller har ni lite panik som jag?

Fin utsikt

Det är vad jag har fått, mitt skrivbord står nu framför mitt stora fönsetr och jag känner mig så varm inombord när jag kikar ut och ser snön.

Men usch, de var lite segt att jöbba idag, nej jag stavade inte fel, utan jag jöbbade.
Men nu känns de värt! Asså shit va trisst för er egentligen att läs aatt ajg jobbat, eftersom jag ändå inte skriver nått om SJÄLVA jobbet.....men palla.

Nu är mina högtalare ikopplade i alla fall :)

Ett litet smakprov på rummets helhet, men jag ska fixa matta, tavlor, bilder på mina bästa vänner, kanske lite kuddar osv....lite myspys alltså :)



  -  en riktig superfinis tror jag minsann att jag var ikväll!

Snart blir det sängen, klockan ska ställas på nio imorgon, eftersom jag ska vara på plats på jobbet 11.30....man vill ju kunna leva livet lite innan dess :)

Lägenheten upp och ner!

Heeeeej och massa massa hej! :)

Vad gör ni? Jag diggar lugna favoriter, då jag insåg att ajg inte har något ljud på min lilla dator.
Igår hände det mycket här hemma, dagen börja med frukost 11.30, sen städade jag och va vid datorn.....vid tre var ajg ute och sprang, sen duscha jag och Maria kom :) Då började vi flytta ut saker, flytta in saker, montera ner massa skit, rensade och slängde, ja ni vet vi gjorde om helt enklt. Min käre bror flyttade nämligen hemifrån igår. Och jag och mamma ville inte vänta en skund längre på att fixa iordning. Så nu har min mamma flyttat ut i vardagsrummet. Nu står hennes äsng där soffan stod, och så är soffan vinklad lite sned och så är tv i andra hörnet, vårt kökskåp har vi också tryckt in i vardagsrummmet och sådär. Så nu är hela vardagsrummet större och köket med. Den STORA nyheten är ju ändå att ajg nu har ett eget rum!!! helt sjukt, men helt underbart. It ´s Huge!! :D Så det känns helt sjukt bra, det ända som e lite galet e att mina högtalare till datorn är inkopplade fel, måste nog bära in en till "kloss" sen är de nog bara att tuta och "köra"!

Så välkomna till en större å bättre lägenhet gott folk, och tack Maria för all bärhjälp och all psykisk hjälp till min mammas "utbrott" haha.....aggresivitet kör vi på här hemma :)

Halv fyra ska jag pysa till jobbet, kör på ultuna idag....så de är soft, sen är de helg-OB så ska ej klaga, även fast jag inte är så pepp. Måste nog dra ihop en lunch också, annars dör jag ju.
Men jag slutar åtta :)

Kramkalas!

"Låg och drog mig lite gött, ner de ringde"               Okej, i vadå?




2 Januari!

Nämen halloj, jag sitter här som i gamla goda tider med kaffe och lite nötter i en skål :)

Idag så vaknade ajg av ett sms frn paula - vännen från E-tuna! Hon var på djursjukhuset/hätsklinkiken här på ultuna med magda hästens ledare, riktigt Otippat. så jag drog bara på mig kläderna och promenarde diiiit. vi hejade och snackade och jag fick hänga med in på röntgen, kan nån tänka sig mig där inne med en häst? nope, jag var rädd....haha. Det blev i alla fall x antal bilder, både jag och paula trodde de var en bild sen klaart, men de var väl närmare 25 stycken....så jag fick pysa ut så småningom......när jag kom hem mixade jag ihop en , yoghurt, hallon, jordgubb och banan-smoothie......ljuvlig!



Efter det så har jag fakstikt börjat plugga lite englska + samhällskunskaps-ideoligier.....kollat lite på tv, sms:at och sådär

16.30 ska jag på Skivtsång-kondition på Ultuna, ska föröka peppea upp mig och taggah och bara KÖRA HÅRT!! just nu fryser jag lite och känner mig trött, ikväll ska ajg bussa mig ner på stan och middag hos Tove :) Det ska bli trevligt&mysigt!

Vad ska ni göra idag/imorgon? nån som vill hitta på nått imorgon?


Happy new fresch 2009, Spring/sum, 18, sista sommarlovet, and so on....

Igår var kalas hörrni!

Förfix hos mig med Malin, Maria och Madde.
Buss till Sunnersta, finmiddag....sedan party like a rockstar!

PIx to you from me, enjoy

  Min nyårsoutfit, nudiejeans, grå mexx-tröja, pilgrimsörhängen, och så drog jag på mig pumpsen å släppte ut hået :)

 Nemne, skoja jag till de nu igen, men visst hade jag vart en riktig finis om ag sett ut som ovanstående bild också? aarååååå sickan ( malin) ......och alla som tänker " e de där maddes mage" så kan jag redan nu säga att nej, de är några veck som veckat ut sig mitt på magen :)

  maria kvällens smyck-brud!

  MOE & MAL

 M&M , jaa man kan kalla oss så :)

  God mat :)

 Sanna, Camilla,Maria och maria! - marias hade sytt sin kjol själv......coolt!

 De blev dans!

 Vi körde bil!

 Jag hittade en som hade samma kläder, kul!

  Frukost klockan 13!

 6 km Promenad 14!

 - de var kallt, vi far fula, men solen lös och vi var glada ändååå!
De tog två timmar för oss att tina framför konstiga mtw-program.

Ikväll käka jag tacos med mamma, de var bland de godaste jag smältt i mig!

Nu ska jag bada! pusspuss!

RSS 2.0