Vilken grej!



Happy old times....6/6-08

Helllooo!

Va töntig du e                              -           Man riktigt känner hur de pirrar till och man blir alldeless fnittrig, haha.
Nu har jag hjälpt min mamma med att packa upp alla matvaror, gud så fullt det är överallt här hemma nu!
Massa grönsaker,frukt,nötter,pasta,gröt,musli, melon och annat nice!

Idag måste jag plugga engelska.....punktpunktpunkt, sen klockan 17.30 så ska jag på magnus Intesiv, han har ju såå bra musik. tex. Alone :) Tex Ni air :( tex. Rihanna: s nya :)
Ikväll ska vi äta middag här hemma hos mig, mamma, Ludde och Larry - färsk pasta tror jag de blir. Sen ska jag kolla på Idol, och vila upp mig inför jobbpasset 12-18 imorgon (lördag) På söndag jobbar ajg 09-18. ojojoj, kommer ramla ihop när jag kommer hem. men malinfini kanske ska komma och sällskapa mig några timmar. Sweetie!



Juste, ska nog förbi marias nya lgh också och spana in den!

Pusspåkinden!


Lov?

Ojojoj, det här lovet bara rusar förbi.....och själv hinner jag knappt vila! man får ta varje stund man får och försöka utnyttja den till lite relaxning.
I måndags var ajg som sagt i sthlm. I tisdags så var ajg på intervju på Friskis, sen tränade jag och maria inne på gymmet. Därfeter åkte vi hem till henne och resten av finisarna koma (förrutom Mathilda som slet och jobba på Willys) Men vi som var hos maria satt och snackade massa och umgicks sådär vanligt. Vid sex spelade vi bowling på Bowlaget och efter de åt vi på dargon Palace. Vi rullade väl i princip ut efter den buffén och åkte hem till maria (MED Mathilda men utan Hannah) och tittade på The holliday och sov över. Igår så åt vi allihopa en frukost tillsammans, Mathilda tscak till sin frisör och själv åkte ajg på lunchjumpa med Tove. Vi bstade fetreåt och så åkte vi hem till henne och gjorde lunch. Sen blev de att jobba för min del mellan 16-20.
Idag ska jag också jobba fast mellan 13-20. Så vi får se hur det går, ring gärna och pigga upp min tillvaro i köket :)

Nu ska jag kolla bloggar/Fb osv. och sedan räkna lite matte!



tjena snyggisar

Haj på er! Maria här. Moe the Hoe skrev lite fel där. Hon är lite tankspridd som ni vet, inget fel med det tycker! Sluta tryck ner henne! :) Nu har vi ätit mat, en goood sallad och en energismoothie, riktigt gott, och tro inte att ni inte kommer få se bild på det! ;) Snart kommer Malin och Madde hit till mig, mysigt! Ha en bra tisdag! Kyss!

Test

Välj månaden (numret) du är född i
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed


Välj datumet du är född på
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - a condom
12 - Santa Claus
13 - the kool-aid-man
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma


Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig
White - because I love marijuana
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Grey - because thats how i roll
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because I had to
Shirtless - because I've got abs


haha.....min blev ju då, I smoked with a horse because im sexy as hell. Ja de är ju inge fel på kossor liksom :)


Sthlm

Idag blev de sthlm!
Det var grymt bra som vanligt!
Vi började med att träffa Therese som vi inte sett på över ett ÅR! Vi gick och åt kina&Thaibuffé, även Sushi. Det var gott såklart! Sen satte vi oss på hennes nya favoritfik där de gjorde jättefina kaffelattes!
Efter maten och massa prat begav vi oss mot Weekday för att möta upp karro och Idaa :D Mysiga tjejer :) Vi gick runt lite men de vart hungriga så vi skildes åt. jag och maria fortsatte att gå runt och mysa och kolla kläder.
Jag fick med mig hem en grå kofta från Zara, haha som förra gången. Och ett brottarryggslinne i färgen naturvitt/benvitt, jag ska ha det som träningslinne :)

men fetre att ha hållit igång en hel dag så är jag ganska trött just nu, så ska nog sova rätt snart. Vi kom hem 21.30 så de vart ju en del timmar på stan!

Adiooos.

Imorgon blir det förresten först Friskismöte, sen Friskisträning....och därefter Finisträff......häng hos smarr, bowling, restaurang, och sen sleepover hos Maria :) Gryyymt.

Tänkte dra mig

........till sängs nu.
Har precis packat, städat, satt på mig pyjamas och borstat tänderna....allt detta gjorde jag på Cirkus en kvart + att jag dessutom samtidigt chattat med Karrish!
Jag och Maria tänkte bege oss mot huvudstaden estocolmo imorgon, med upptåget 12.13 närmare betsämt. Sweet! Vi ska bla träffa Karro och så Therese som de var ett år sen vi såg! Sen måste vi ju hinna med lite lunch och fika och shoppning också :)

Idag har jag jobbat 6 timmar på Frsikis och svettis. I förmiddags blev de 3 timmar på Ultuna.....På eftermiddagen blev det 3 h på väderkvarn. Efter de sistnämda jobbpasset körde jag Magnus Intesivpass, riktigt härligt var det att jumpa, skönt att köra själv också så jag verkligen kunde fokusera. Ett stort minus var att ajg glömt min sport-bh......De gör jag ungefär två ggr per år och de är ju hemskt och jumpa i vanlig!

Aja......som sagt, nu ska ajg sova och vila upp mig inför imorgon!
Blir kanske lite läsning i sv-boken också, har visst nån läxa där som betynger mig. 1 läxa/ dag e väl ett bra mål?


 Foood

  Igårkväll!

Godnatt!


Friday and a autom-break!

Yao!

Nu ska jag sova....men ni ska få några bilder först. Fredagen och soffkvällen i ära så drog jag på mig min gamla hatt, den hänger mest på min skrivbordhylla nuförti´n. Synd!


Nån mer som läser  tidningen City på fredagar, stort nöje!





Sov så sött!
Va nöjda med er själva, och var som ni är och inget annat!
Ha nu ett lov fyllt av glädje, ni kanske måste jobba eller plugga, men se till att ha kul!

Hallå!

Hejhejhejhej "vill du ha senap och ketshup på den"?
E verkligen hur trött som helst.....kommer nog sova gott ikväll efter 6,5 timmes slit och försäljning!

Imorgon är det Fredag, va fort den här veckan har gått!
Jag har två lektioner, sen lunch och sen yoga på idrotten. En lugn fredag såhär innan höstlovet. Att jag dessutom ska fika på stan på eftermiddagen och dricka ekologiskt odlat kaffe och sen på kvällen käka Sushi.....gör att jag får lite stockholms-brud feeling. Liksom Yoga, fika, sushi, och mys i soffan......De låter ju bara för blondinbella typ. Ja, jag kanske ska bli Nya "BrunMoa",  eller va säger ni?

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen lägga mig och läsa och sova. Ska bli mysigt att sova, brukar vara de när man e trött!

Godmorgon

Eller kanske god förmiddag :)
Idag har vart en såndär morgon som man skulle vilja att alla morgonar var. Jag hade klockan på rigning 9.30, jag går upp i lugn takt, sätter på mig en stor ljusgrå mjukisoverall....går en promenad på cirka 30 minuter och SOLEN, och då menar jag verkligen solen, jag hade nästan behövt solbrillor. Stekigt! Kanske lite för stekigt om ajg hade gått runt i ett par polioter 23 Oktober. Nu kom ajg på att min bror fyller 21 idag, vi ska fira honom imorgon!

I alla fall så när jag kom in igen så gjorde jag mig lite frukost, kollade på Tv - "malou möter", Bagge i Idoljuryn va gäst, skoj! Tur man akn ha liksom......jamenar en sån läckerbit, eller hur Sara?

Nu har ajg klätt på mig och har lite datatid. Matten börjar kvart i yolv så måste cykla hemifrån halv, Efter matten och lunchen så ska ajg cykla och jobba  snabbmatsköket.....ändå tom 20.00, då det stänger! Ni får gärna ringa mig på min mobil om ni känner för det!! Jag är glad för all uppmärksamhet jag kan få satt säga.

Imorgon är det Fredag! Oh va jag längtar....har Etik och livsfrogor, och sen samhällskunskap, efter de två timmars lunch och den Idrott, vi ska ha Yoga, spännande att Markus ska hålla i det (vår idrottlärare, jag kan inte tänka mig han göra kissande hunden). Efter idrotten ska jag och Maria och kanske nån till ner på stan och kika, sen ska vi Fika ekologiskt kaffe på Symphoni Coffe typ, vi har rabbat :) På kvällen blir det Sushi hos min mamma, sen Idol.....Perfekt dag liksom!

Igår köpte jag förresten en grå halsduk! Riktigt stor!

Nee nu ska jag kika lite bloggar och annat, kanske skriva HEJ till Maria som logga in just också.

Peacepeace.


banan,keso,kanel-macka, Yogurt med "allt" man behöver, och en god kopp kaffe.
Starten på dagen är viktigast!


Yoooo, wzup maan?

Hallå i stugorna, mår ni fint?
Själv dricker jag citronte med både honung och mjök, kan lätt bli lite lamt med citron annars! Kollade på andra avenyn för en stund sen sedan också. Ikväll har vi firat min lillasyster Emma (9 år) och min bror som fyller på torsdag. Dagen i ära har vi också pappas bror Ollebollebagare på besök. det blev fläskfilé med potatisgratäng, niiiiice!

Idag slutade vi tolv  efter att ha haft Spanska, sen lyssnade vi på en från Kenya som hade ett gatubarnsprojekt, en mycket bra grej....inte okje att en 4-åring tar hand om sin 2-åriga bror...uschusch! Intressant föreläsning i alla fall. Efter att vi käkat lunch i skolan så åkte jag och maria hem till mig och sprang. Efter de åt vi smellismellis och pluggade geografi. Pratade även om framtiden, oouppps hon fyller ju snart 18 den brauden! Då snackar vi FEST! Appropå snart 18 får vi inte glömma Malin heller...27 december, de börjar krypa sig allt närmare! :D

Nu ska ni få ses frullan jag käka idag, slänger in tre bilder på Moi själv också, drog en *emo*, en lite räddare, och en på fleetan.





Hoho

Tjenaretjenare!

Ville bara säga att jag idag tappade min dator i skolan innan första lektionen, och den sprack! Hur dyrt kommer det här bli??

Ikväll har ajg vart med Pappis och handlat på Ica Maxi, skoj vare. Har en riktigt dunderfrulla att käka imorgon. Yogurt med (cashwenötter,valnötter,paranötter och lite aprikoser) Till det ett solrosfrö-bröd ganska mörkt men mjukt med Keso, skinka och paparika...sen lite kaffe :) Ojoj, måste sova så jag får gå upp snart. hehe......

Aja, ja e en nörd men I like it, al lot!
Imorgon slutar min klass tolv, då ska Smarr och jag skrida fram i ett soft tempo längst ån tsm :) (löpning m.a.o)

Godnight and sleep tight!

Bloggar jag igen....

Hej igen!
Vilken bloggdag de vart......sitter och chattar lite och har precis kollat aa och läst de sista i geografin. Har en god kopp te och en banan här framför mig. bangar man på en bana? nej man gör ju inte de.



Tänkte skriva min träning denna vecka, tror den blev ganska bra och varierad!

Måndag: pulsjumpa
Tisdag: löpning 4 km
Onsdag: lite mer cykling än vanligt + shopping på stan
Torsdag: mycket cykling, 15 min kondition + 50 min styrka
Fredag: boxercise, jobbade 4 h (stod hela tiden...de ÄR jobbigt :P)
Lördag: 1 timmes promenix + utfallsteg
Söndag: 30 MIn jogging + styrka

Nu får vi se hur den här veckan blir, de återstår att se....har inte planerat så mycket i alla fall. Min lillasyster Emma fyller år på tisdag (9 bast) och min bror fyller 21 på torsdag, så de blir middag på tisdag hos pappa, och middag på fredag hos mamma (hämt-Sushi, för första gången för min del) ojoj, hur ska de sluta?!

Jobb denna vecka: onsdag: 19-22 Ultuna friksis Torsdag 13.30-20 Baohous, Lördag 12-18 Baouhous. Söndag 9.30-12.30 Friskis Ultuna.........Moneymoneymoney....must be funny yeahhaaa....blir lite shopping i sthlm på lovet!

Sov så gott. jag tänkte sikta på läggdags 22....men vi får väl se....
Kisses from moeihoi!

Bild kulturnatten nian, över två år sen!!

Tse-Tse-flugan

Nu har jag läst 20 sidor geografiiii....har 8 kvar. men dom ska ajg plöjja mig igenom efter löpningen och en varm dusch!
Läste här nu på slutet om Tse-tseflugan som tydligen kan ge den dödliga och livsfarliga sömnsjukan hos djur....typ kossor. Tänk att somna till döds, va skumt! Alltid lär man sig nått nytt. det är ganska tung text med massa olika odlingssätt allt från spannmålsodling (vete, ris, majs) till blandjordbruk och svedjejordbruk...blablabla....you´ll get it!

men nu måste jag nog sticka ut och köra lite innnan de blir helt kålsvart längst ån......vill pumpa musik men tycker det är så svårt att hitta de perfekta hörlurarna till löpning, man borde nästan ha sånna är efta lurar som i alla fall sitter kvar :D. Får köpa mig ett pra nya små pluppar tror jag!

Tre bilder från Igår:

Söndag = Friskis

Nu har ajg kommit hem från jobbet som värd på Friskis, var riktigt trevligt att jobba idag. Var en vikarie som receptionist, och vi pratade om allt möjligt!
Lite jobbigt att alltid behöva gå upp tidigt på söndagar, men de är smällar man får ta antar jag....får hoppas på ny tid till våren!

Just nu håller min pappa på att sätta upp en spegel i mitt rum, jag har länge bara haft en "sminkspegel" men nu jäklar blir det en helkropps....lite drygt att behöva gå till ett annat rum när man ska prova kläder som jag har gjort förrut.

Det blev ju ingen Kryssning i helgen av X-antal anledningar, så istället bjöd jag Maria och Maria på middag, mysigt och skoj som vanligt! Vi käkade lax med matvete och majsallad. Till efterätt år vi fruksallad med honung och nötter. Smakade bra måste jag säga :)

resten av dagen ska jag ägna åt att ta det lugnt, andas, plugga geografi, laga rester från igår och så ska jag nog ut och springa :)

Stay cool!

Helt slut

Hejsan!

Ikväll har ajg stekt hamburgare för full maskin. Fast egentligen blev de rätt mycket korv idag.....haha så opassande att ajg jobbar där. Fasst det är skönt och känna att man sliter för sina pengar. Ska få lön 25!! :D:D
Fick nyss veta av mamma att ajg förhoppninsvis ska få börja jobba som receptionist i vår på friskis, så förmodligen blir det ahär "stek-jobbet" på Baohous bara fram till Jul.

Just nu sitter ajg och försöker lösa problemet med att vi inte har något vuxen männsika som vill förlja med oss på Kryssningen, INGEN kan ju!! men vi har hoppet uppe, hur som helst så åker vi till hamnen, och försöker lösa resten där. 15.13 tar jag upptåget till sthlm....med mig har ajg min lilla bag med alla festkläder! :D e taggad, hoppas verkligen det löser sig!!
Imorgon ska ajg först sova ut en stund, sen blir det att packa saker inför kryssningen och så ska ajg hinna med ett löppass och lite plugg..

Nu blir det att slagga!

Idé

Idag kom jag och Maria på en Idé, en Idé som skulle göra livet mycket roligare och behagligare.
Synd att saker och ting är som dom är, skulle må så bra av det. Jag förstår fakstikt inte.....hur gärna jag än vill!

En ristning griper all min arma kropp.
Jag blir mera färglöst blek än ängens strå. Och det tycks som vore döden mig när.

 

RUSK Å FLÄNG

Hej!

Vilken riktigt pissig dag de har varit idag, rent vädermässigt. Den startade med cykling från Mårten i spöööregn.....de måste ju vara bland vidrigaste som finns, att komma fram till skolan sjukt äckligt blöt?....eeuuuh!

Vi hade i alla fall Matte i 45 minuter, efter lektionen så drog vi hem till mig och hämtade träningkläder, sen cyklade vi och käkade köttfärsbiffar med fetaost i hos Marias Mormor, trevligt! Efter de gick vi en sväng på stan och till sist men inte minst så gymmade vi i 1.5 timme på Väderkvarn. Bastun efteråt var väl behövlig!

Nu har jag gjort en diktanalys och läst lite om mitt arbete om Existensialismen som ajg ska prata om imorgon på första lektionen. Tror vi ska köra boxercise i skolan också :)
Efter plugget imorgon blir det jobb på Bauhous, 16-20. Men de ska jag nog klara av, hoppas det!

allt för mig!


Såhär regnigt var de idag.......


Såhär ville jag att de skulle vara idag......

Heeeeeej, va fin du e!

hahahahhaha....ja och MAria spårarur totalt. våra magar e fulla med tacos och vi känner livsglädje.

Idag på stan flrtade massa med oss, "trevlans"....weekday, Levís och Carlingskillar e göllliga!
ja tappa ett pärlörhänge, så fick även punda ut för ett par nya....sånt e livet.

Pusspuss (vi träffa även Mattias iinne på bh-avdelning på lindan, kul at han va i stan)

 

E vi inte riktigt morgon-fluff-söta?

Tv-kväll

De blev visst rätt mycket tv ikväll....de var längesen jag lyckades sitta så länge som ajg fakstikt gjorde. Jag började med Äntligen hemma, sen blev det andra avenyn, därefter Filmkväll hos Luuk, och ingen mindre än Mia själv i Mia&Klara gästade. En fin person. Sen avslutade jag det hela med Morgonsoffan.....Det är ju bara fööör kul! de roliga är att upptäcka små saker som de gör paraodi på, men inte nämner....typ att de har en megastor rosabandet-brosch, fast i färgen brun, hahaha......Idag drev dom också om att en skulle få träffa sin Idol. och då var de den här gamla vinprovar-gubben som skulle på chansen att få sin dröm gå i uppfyllelse. Idolen var Danny.....haha så han fick skriva sin autograf överallt, och jag som vet hur det är tyckte verkligen de var skitkul!

Springrundan idag gick också bra måste jag meddele, jätteskönt att få andas frisk luft, de rulla på i ett bra tempo! =)

En skoj grej......fan va de är kul att sätta sig själv i konstiag situationer.....
1. jag och Maria bastar i måndags, jag sätter mig först oh när maria kommer in så sitter jag där som en livsnjutare och blundar och andas sådär äckligt lugnt och "nöjt". Ni som brukar basta på friskis vet ju att de finns vissa som känner sig som hemma där inne i värmen och brukar lägga sig hej vilt på rygg och bara mysa. Kul att de känner sig så hemma liksom :)

2. Min pappa hade av nån väldigt konstig anledning klistart in en bild på mig, Maria och Andreas Carlson i Idol-juryn till mig. jag tar då med mig den till jumpan för att visa, när vi byter om och ska duscha så sätter vi upp bilden i omklädningsrummet.....och herregud va folk kolla.......

3. jag leker totalt cp och bara skrattar som en Häxa, mitt i öppna korridoren.

Man måste ju skoja till varadgen!

Sitter just nu i riktigt chilliga kläder, Levís-baggie, addidasjacka och mössa......

Godnatt och puss

17.08 - en solig eftermiddag/tidig kväll

Vilken fin dag det har varit idag. Jag älskar verkligen solen och idag har den strålat mer än på länge!
Afrikadagen var bra måste jag säga....på förmiddagen fick vi kolla på massa bilder av en man som fotat fom. 1992-2008 i olika delar av Afrika. Helt otroligt häftiga bilder, skulle lätt kunna ha dom på mina väggar! Efter det så käkade vi lunch - falaffel för min del ( det var inte Afrikanskt mat tyvärr) Efter lunchrasten så lyssnade vi på författaren, som kom från NIgeria och efter det kollade vi på industrin i Afrika - och hur den går till. En lärorik dag! :)

Efter skolan så gick jag en bit i solenskenet, sen cyklade jag förbi min mamma och hämtade diverse saker, bla tältpinnar från vandringen, som vi tydligen ska sätta upp imorgon. KULIS!
Efter det så åkte jag hem till pappa igen och gjorde mig två koppar kaffe och käkade lite nötter, nötter e bra/gott/enkelt! Jag fyllda även i min kalander som åter är funnen, alla tider då jag jobbar, och så kollade ajg över min framtid. bara 1.5 vecka till höstlovet ju! (: Helt grymt!

jag har börjat läsa i vår nya svenskabok också, Vilda gröna Ögon. Den är bra hittills, men jag jämför å andra sidan med Disgrace som inte var nån höjdare! Boken ja läser nu e ju på svenska också.....älskar mitt modersmål. hehe.

På saras Begäran så ska ni få se en förfest bild från Grekland då hudfrägen var "snäppet" brunare....ja e ju som en lite chokladboll :D

Ikväll kommer pappas bror nere från de södra trakterna upp på besöl (han jobbar ofta i sthlm) så antar att de blir en lite finare middag och lite umgänge.  Revbenspjäll å massa sallad fick jag höra att de ska käkas, mums!
Nu blir det löpning längst ån, vill ha endorfiiiiiner!


Min egna lilla dator - stor kärlek

Aaaaahbadooobaahejhej!
Sitter i mitt rum hos pappa nu, i min sköna pyjamas. Och vet ni? Internet är normalt! :) helt otroligt skönt att slippa Virusdatan hos min mamma.

Ikväll så har jag och Mrs Källman vart på ett riktigt höjdarpass. Efteråt så bastade vi! Passet var på Väderkvarn alltså i stan så det var huuur mycket folk som helst, nästan bara unga snygga tjejer! Värsta girlpowern....har inte hunnit köra nån träning på den anläggning den här hösten, så det var verkligen på tiden! Ett bra pulspass i alla fall, men en peppande ledare! Och så var det låten For you med EMD när vi körde sit-ups. haha....Jag och Maria fick nattklubbsfeeling och börjar samtidigt som vi ligger och cyklar köra lite moves, ni som brukar vara på turnén vet ju ;)
Läääängtar till i helgen! Då ska vi på Kryssning - Cinderella, lär bli riktigt festligt!
Lite tillbakablickar från Hallsta :)



Imogron är det Afrikadag i skolan, vi ska bla lyssna på en Asfrikanska författare, nån som har frågor till han? E rädd för att ingen har de.....menmen. Sen blir det afrikansk dans på svettis, efter lunch. Och till lunch förhoppningsvis något Afrikanskt.

Men nu kallar sängen och min nya Cosmopolitan!
Höööörs mina polare!

hej Igen

Nu är jag på bättre humör. Sitter IGEN och chattar med sara, den här gången hjälper vi varandra med engelskan, dessa härliga superviktiga 70 orden.....först säger en fem ord, så får den andra översätta dem till svenska, sen byts vi av. mycket effektivt!

Nu ska ajg duscha mig, scrubba mig, smörja in mig med Nivea, klippa och måla naglarna...och göra mig fräsch in för veckan...kanske orkar raka benen också!

imorgon har jag en underbar frukost att avnjuta: Smoothie, solruta-hårdbröd och chokladkaffe, längtar nästan!
Ikväll har jag suttir och tittat på väldigt många grklenadbilder, jag blir alldeless varm inombord, man riktigt känner hur solen brände där nere! helt oslagbart. Blir garanterat en solsemaster i sommar igen! Tyvärr kan ajg inte ladda upp bilder. men imorgon när ajg åker till pappa blir det mer sånt tror jag! Så håll utkik i bloggen (haha sista meningen var ironiks)

Men godnatt på er! Hoppas ni kommer ur sängen imorgon.....det är ju trots allt en månadsgmorgon.

Så var helgen slut för denna gång!

Hejsanhejsan!

Jag sitter här och försöker lösa matteläxan med Sara i min klass, de är svårt och jag hatar verkligen känslan av att inte kunnna nått, jag tycker det är taskigt av lärare att ge sånna läxor!
Sen så har jag cirkus 70 engelskaord (grymt dryyyyga) att lära mig till imorgon, tror ni jag akn alla?? Nope....änåd har ajg kanske kollat på dem 7 ggr, jag suger verkligen på engelsa, uppenbarligen!
Agressioner!!!

Idag gick jag och Maria, som sov över hos mig igår upp 8.25, därav min trötthet kan jag tro....jag jobbade till halv ett, sen stack jag ut och sprang i solen till Sunnersta och tillbaka, det gäller att bokstavligen PRESSA in träningen i mitt lilla schema. Efter löpningen duschade jag på Friskis och cyklade hem igen. Väl hemma så bytte jag kläder, och var sedan ute ur min lägenhet på mindre än 5 minuter gen. Jag cyklade till Årsta och till min mormor, där bjöds det på kalopps, potatis och så massa goda grönsaker - och kaffe :) Jättegott och husmanskotigt! Jag damsög hela hennes lägenhet men så mkt mer blev det inte. Jag e så grymt trött!!!

Efter att jag vart hemma hos mormor så cyklade jag hem igen med riktigt trötta ben, svängde in på Willys och handlade , mild yoghurt, mjölk och hårdbröd, (uppbunkring til frukosten) Jag köpte det här "nya" solruta-brödet som även finns i sesam och Qinoa, ni vet reklamen som kommer hela tiden om konservativa frukostätare. haha. Så det ska jag prova imorgon :)

Snart ska jag käka, det gamla vanliga, gryta å ris....lite trisst känns de som, jag skulle valt haft Tacos, smart av mamma å säga att vi inte ätit de på länge NU, när hon redan börjat med annan mat. NOOOT.
Sorry för den nagativa tonen, men jag är trött, hungrig, irriterad och trött på alla läxor å måsten å jobb och skit!

Ge mig Greeekland!, ge mig loooov!


Tjaaa!

heeej!
jag sitter och har det skönt här hemma. har bara tagit det lugnt än så länge...pratat lite i telefon, plggat lite grann, städat, ätit frukost oc sovit länge typ :) Ibland är det skönt att bara vara :)
Dock ringde det en tjej från friskis som hade blivit sjuk, så jag måste åka dit till halv fyra och vara där till halv sex, men det ska nog gåååå. Gör ju ändå inget viktigt.
Ikväll ska jag träffa Maria och en till hemlig person. haha tåg-killen kan vi kalla honom. jag tror vi ska fika. Blir ju trevligt!

Just nu längtar jag till pappa som jag ska till på måndag, för internet hos mamma e ju heeelt konstigt! kommer upp skit så fort jag trycker mig till en ny sida. Jätteirreterande, kan varken ladda upp bilder eller kolla på andras bilder i stort fomat!! dessutom saknar jag mitt rum och sånt som jag inte har hos mammi.
Imorgon ska jag jobba igen på friskis, sen ska jag till min mormor på eftermiddan och städa hennes lgh. Kul att umgås lite, få sig en bit mat och lite slantar :)

Juste: jag överlevde på jobbet igår, var lite smått nervös men det gick. tur att maria var där :)
På kvällen hade vi det jättemysigt, min mamma bjöd på västerbottenpaj och kräftor, sen kollade vi på tv, sms: ade lite (haha) och drack söderte. Skön fredag!
Skivtstångspasset mitt på dan var också riktigt bra. har ont i rumpan idag. hehe.

Mot duscheeen!

Pusspuss

Min dag

Hej på er läsare!

Idag steg jag upp vid nio för att börja skriva på ett arbete om Existensialismen - en filosfi som innebär att man ska gå in i sig själv mer, och lyssna till vad man själv vill. En rätt bra filosfi med andra ord :) jag blev i princip klar med arbetet vilket kändes skönt!
Vid halv tolv cyklade jag iväg till skolan och hade Matte, jag börjar äntligen fatta k & m-värden.......tog lite tid. hehe.
Efter matten käkade vi lunch, och sen cyklade jag ut till bauhaus för att jobba. det gick hyffsat bra. jobbade i fyra timmar i alla fall, så lite pengar vart det nog :) men jag gjorde några misstag, bland annat så fuckade kortläsaren sig en aning och så glömde jag fylla på med nya korvar. det är inte lätt att vara ny på ett jobb. det blir så himla stressigt när det kommer betsällningar på 3 hamburgare, en utan lök, en stor 150 gramare och så en liten med pommes......det här låter ju mkt, men sen kan de även (i samma veva) komma en familj som ska ha fem olika korvar. och till sist men inte minst, en kebabtallrik. Shiiiit! Menmen, jag får tänka på pengarna och att det nog går lättare och lättare för varje gång.



Imorgon har jag bara en samhällskunskapslektion runt tio, fter det ska jag Maria K och maria H ivg på lunchpasset skivtsångkondition. 16-20 ska jag jobba. två timmar helt själv, fast som tur är så följer Maria med och hjälper mig. suppersnällt!!
    -Maria på Turné! cool.


Nu ska jag nog ta mig lite middag, fast jag är inte sugen på att steka, usch...blir nog musli och hård äggmacka. Måste tipsa er om ett gott kaffe också. Zoegas - mörkrost, det kan man kalla redigt kaffe!

Men ha det bra så länge, vad händer i helgen förresten?

Uppvärmning, några maskiner och Core-bosu!

Är det nån som vill träna med mig imorgon?
jag är sugen på lite cross inne på gymmet, därefter lite tunga maskiner och till sist men inte minst ett Core-bosupass ute på Ultuna. Ska vi säga att vi ses utanför mig 17.30? den som vill........:)
Jag är trött på att svettis, slita och ha kul själv! Men samtisgt e jag sjukt träningmotiverad. Efter mitt prov imorgon kommer jag verkligen känna att ajg har tid. desstom ska jag bli uppföljd på mitt värdskap på Friskis av en Vufare - värduppföljare klockan 19.15.

Aja....hör av er om ni e sugan :)


hejhejhej!

Skriva kan jag i alla fall fortfarande göra.
Idag efter lunch stannade jag och Maria och maria kvar i skolan ett tag. jag skrev en logg på vadringen förra veckan och så rättade ajg ett brev som ajg skrivit på spanskan. hann med att läsa lite i engelskaboken också. nu är ajg på s. 60...kämpakämpa :P
I grupprummen på Rosendal kan verkligen allting hända. Ibland kommer "söta" Elinora <3 fram och busar...hon e en ganska högljudd tjej som har konstiga rörelser för sig och en ganska spänd och sned mun. denna roll spelas av mig själv när jag bli frustrerad, oftast över plugget då. Idag ramlade Maria dubbelvikt av stolen...det var enbart Elinoras fel, hon var helt vild idag. ha ha......

Jag kom hem efter skolan vid cirkus tre. då gick jag ut och sprang, jag skulle passa på och hämta ut lite pengar ( läs: min löön) så jag springer förbi Lundellska, och vem kör inte förbi mig med bilen om inte Mathilda :) haha jag fick lite cred över min hastighet, tack för de! Vi bestämde i alla fall för att alla "finisar" skulle ses på höstlovet. Vi har ju så mkt för oss nuförtiden så vi knappt hinner med varandra. Men så nu vet alla att EN dag på höstlovet är tillägnad vårt gäng :)
Löpningen i sig gick väl sådär idag, jag var lite tung i benen och allmänt tressad, men de kändes lite kul att springa runt med en "dyr liten rumpa" påvägen hem :) Skön känsla att lägga ner alla pengar i min sparplånbok sen när jag kom hem, kan jag ju meddela er!
den som spar han har.

Efter träningen duschade jag och gjorde mig en smoothie, den blev riktigt lyckad. Blev typ helt lycklig. det enda jag hade i var: naturell yogurt, osötad musli från Ica med lite nötter i och så smaksatte jag med röda vinbär som vi har frysit in. lätt som en plätt och ett bra återhämtningsmål! Rosa och fin blev den dessutom :)




Under kvällen har ajg bara pluggat spanksa och de ska jag gå och fortsötta med. Har prov imorgon.......
Men först ska jag ta mig en kopp kaffe som precis är fördigbryggt.
Puss på er!

frukostar

Men tjeeeenare! Maria här.. Moa tvingar mig lägga upp lite bilder på hennes blogg så jag får väl göra det då :) Hon kan nämligen inte lägga upp bilder. Dumt.

Vilken skulle ni föredra en tidig morgon innan skolan? - Detta är nämligen bara vardagsfrukostar för lilla Mois. På helgen är de magnifikt utsökta :)


K y s s p å e r !


Vardaaaaag

Tjeeena!

jag har precis vart på tr'ning och käkat middag, gick rätt så bra, körde ett styrkemedel. ledarn e väl lite otränad men annars så :)

Nu ska jag sätta mig med spanskan en stund, "tengo un prueba en miercoles".
21.30 blir det singelmammorna på tv:n mysigaste programmet ju!
Imorgon har ajg först spanska 8.40-9.30, kan behövad sådär sista dagen jag kan plugga. 10-12 ska vi se på film. Sen slutar jag! åååh så skönt!
det blir nog en hel del plugg då, sen ska ajg evetuellt ut och springa (den träningsform som tar minst tid helt enkelt)

Puss och kram på er!




Bauhaus

Hej!
Vart tog dagen vägen?
Såhär såg jag ut imorse, laddad me regnkläder, snyggt klädesplagg måste jag säga ;)


Halv tio jobbade jag på Friskis, ända till halv ett. ojoj tre timmar borta SÅ fort.
Sen åkte jag hem å käka ris och kyckling, samma som igår. Efter de fick jag skjuss till Bauhaus, va e grejen med regnet? har ju regnat oavbrutet sen jag steg upp!
Väl framme på matsället på bauhaus (som säljer, korv, kebab, och hamburgare och så lite fika & Kaffe) så var de i princip bara att börja steka burgare, haha :) Men det gick fakstikt ganska bra, vi var först tre där, men sen gick ena tjejn så då var de jag och "chefen" kvar. jag fick slå in lite i klassan och servera massa hamburgare och korv. de hade tydligen haft rekord på burgers under lunchen och sålt 50 stycken på EN timma :O God damn! Men ska dit på torsdag och kolla upp bakn å lön å sånt, även jobba nån timme. För på Fredag ska ajg jobba 17-20 och då stå där själv en time, läääskigt! Men de var tydligen dött på fredagskvällarna.....skönt tycker jag som e ny!
Jag har alltså fått jobbet :D Inte nått glamoröst jobb nånstans, men ett jobb där jag får lön varje månad! jag tackade ja såklart ;)
Jag lär mest jobba söndagar efter Friskisjobbet eftersom det då är OB-tillägg (då tjänar jag 85/timme) jag kommer ju hata söndagarna, jobba från 9.30 - 18! men peeengar!

Nu blev de massa jobbbabbel. Nu har jag precis käkat en skål gröt á la Moa. Jag ska snart läsa lite i engelskaboken och därefter, duscha och plugga spanska. Imorgon är det måndag, en lång dag, på kvällen måste ajg plugga spanksa och så ska jag hinna med ett träningpass.

Hörs och ses hörrni!
(juste, idag var mamas killes barnbarn här, visst en jättesöt?)


Godkväll

Gudherrejöössesminskapare va min blogg har krånglat på senare dar, var Maria som ladda upp neranstående bilder, Tack för de!
Riktigt jobbigt när man inte kan uppdatera som man vill, låter ju töntigt men de e sant.

Idag har ajg vart på Kurs på Friskis, jättebra var den! efter de har ajg tränat. 30 min på löpbandet 30 stryrka de var riktigt jäkla skönt. Sen så har de blivit en hel del cykling under dagen med.

Under kvällen har jag och Mamma tagit det lugnt tillsammsn, käkat en god kycklinggryta och sådär.
Tänkte gå och borsta tänderna nu och göra mig klar för natten, ska stiga upp vid halv nio nämligen för att värda på friskis.

Vid två ska jag till Bauhaus och kolla in korvmojjen som jag kanske ska börja jobba i, så jag och mamma cyklar helt enkelt ut till Boländerna på eftermiddan. Kvällen blir pluggig och förberedande för veckan, kanske tränar 17.30 på Helanas med. tror det ;)

GODNATT! Vad tycker ni om designen på bloggen förresten?
mallanballan som trixat!

vandring, idol, middag hos Hammarling



vandingsbilder kan inte vara snygga - sorry.



middag


idol

Idol

Igår åkte vi tillslut till idol, Min papa och lillasyter Emma hänge med isället för Paula & Idaa som inte kunde. Fördel: vi kunde åka biiil! Gud så skönt å slipa tågen!
Vi kom fram vid sju och då var lokalen rätt tom, inte värsta trycket direkt. Saga och Karro kom :D Vi hade de kul och tog "lite" bilder på varandra. Sen blev de insläpp och vi råkade sätta oss precis bredvid juryn, Andreas sida. Shit va han e snygg! bättre i verkligheten. verkligen kritvita tänder och bara allmönt sexig! :)
Programet var rätt kul de med, har inte nån favorit eller sådär bland deltagarna men de är alltid kul å höra på lite musik!
I reklamernna tog vi de lurre......sen när de var nyheter fick man gå ut från själva studion, jag, Maria; karro och Saga pratade masssa.......vi förstår varandra så bra :) Sötnosar.
Sen blev de omröstning och jag måste säga att för mig spelar de inte så stor roll vem som åkte, de var mest konstigt att Elias åkte eftersom han inte var sämst, så därför var de ju lite snopet han han åkte...menmen. Vi tog våra grejor, lämna våra teefonummer och sa hejdå till Juryn, satte oss i bilen och shit va trött jag var. Kom hem vid halv ett!

Idag har jag vart hemma, kände mg inte fit for fight när jag vaknade så de var bara att sova vidare, tror inte de är så bra att gå upp sju när man somnar ett, om amn inte sovit nått natten innan. jag tolkar de som att ajg e sjuk, så sjukanmälde mig helt enkelt!
Nu har jag pluggat svenska, och lagt in bilder på datan. Åt en mysig frukost vid halv tolv med som ni ska få se.
Först lite vandringbilder:
(går inte att ladda upp bilder), ni får se dem sen




vandringen - Natur & Friluftsliv A!

Jag är helt sjukt trött!!!!!
ska gå och sova en timma nu, innan jag ska iväg på Idol.
Ville bara säga att jag lever och är hemkommen, men har ömma fötter och sov i princip ingenting i tältet.

Kanske blir sjuk imorgon........känns som de, har sömnbrist!

Puss så länge!

RSS 2.0