Fredag föfääään!

Tjosaaaan!
Nu e de fredag. nazzzzze! :)
Ska dra ut på en liten walk med Maria nu...sen blir de ett bad (separat) med massa body-shop-grejs och träff med fotbollstjejerna! Lite lagom såhär på en fredag!

Mitt matteprov gick åt skogen!

Denna glass får niiiii inte missa i sommar :
Några som minns den från tidigare år? jag har i alla fall starka minnen......och är tacksam att den åter är här.

Ha en fin kväll och attraheras inte av varndra allt för tätt.
Sup inte er själva under bordet heller.
Träna inte för lite/mycket.
plugga inte.
lev.
andas.
sooooooov, ställ inte klockan, de är ohälsosamt och skadligt för hälsan. (samma sak)
smörj in er, vem gillar torr hy??!!
Och till sist men inte minst.....dregla inte! de e ofräsht.

Idrott väntar!!

Tjenatjooo!

Sitter här i Marias rum oh ska snart åka iväg till skolidrotten som börjar 08.40.....hoppas vi gör något skoj på den :)
Slutar 15.10 idag så det känns väl helt okej, däremot väntar matteprov imorgon :S Aja skolprat e kanske inte så upphetsande.

Ikväll ska jag i alla fall fräsa våfflor, eller grädda kanske man skriver.....sen ska jag på core-bosu halvsju...och lite intensiv efter det, men bara halva passet!

skriver väl kanske lite mer när jag har något att berätta!
Helgen verkar i alla fall bli fullproppad!  Men ska lätt sova länge båda dagarna.
Nu måste vi springa till bussen!! hoppas vi ej missar den för de våre "ej latch"

Kraaaaam  // MoaToa

"Den vita massajen"

I skolan, planerar projektet....de blir fint/ schysst!
I
går och idag har jag läst just den boken, den vita massajen. Vi håller på med ett projekt i skolan om ett afrikanskt land och min grupp har valt Kenya. Boken handlar om just en tjej som ska åka till Afrika på semester men blir kär i en massaj och stannar. De får ett supergulligt mulattbarn men sen går de lite nedför och hon drar innan hennes massaj typ slår ihjäl henne. Japps så va de med den saken. Helt sjukt att göra något sådant, har kommit på att jag har en kompis som liknar en massaj, till sättet alltså! haha....

Igår hade jag sjukt svårt att somna, verkligen PROBLEM. låg typ 2-3 timmar och tänkte på allt och inget! läste lite bok, åt lite knäckebröd och liksom bara virrade.....synd att man inte var låtskrivare och kunde skriva en låt;) har hört att de brukar hjälpa mot sämnsvårigheter.

Klockan fyra slutar jag och ska hem och käka! Sen blir det stryrkemedel på friskis 18.30!
börjar kanske tio imorgon........älskar de!

pusskyss och måste bara säga att låten Imagine är sinnessjukt bra ( av Eva cassidy & Erik Hals (?) neeee Segerstedt)

Musik!!

hejsan läsare!
Igår var en riktig trevlig kväll....jag, Maria, Kristin och maria M....kollade melodifestivalen! Åt lite choklad drack te med lite frukt! Att "benen" som vi kallar dom gick vidare i melodifestivalen kan man ju säga vad man vill om, vi tror i alla fall att de var 95 % bereonde på deras benflash! och att Frida med låten " upp och hoppa sitt inte och laara - lata dig" gick derekt till finalen är ju bara fööör kul!! hon var söt som grät också.
vi tog oss i alla fall en promenix och satt och prata till ett. Då rundade av och gled ner mellan lakanen i Kristins mysiga rum :)

Åkte hem från kristin på min trogna fina cyklel med john mayer klingandes i öronen klockan ett! (NAJS) våren är ju på riktigt typ här nu! bangar inte på de!!
Nu har jag läst lite bok, skrivit lite intervju, ätit fläskfilégryta och ska på intensivpass klockan 17.30! känns som att jag blir själv, men iofs brukar de alltid dyka upp nån man känner :) Får väll stå med mammas 40+ polare om inte annat.

Ikväll blir det lite tv....lite te och lite bok, själklart min kära computer också! den vill liksom mig nått...och jag kan inte ge vika.
imorgon börjar jag ett!!! bara för att jag är så duktig och inte har något omprov....funderar på att ställa klockan på 10.30 gå ut och gå om solen lyser och sen käka frulle och dra till plugget, har bara TVÅ lektioner så de blir lurreburre.

pusspuss

Jag är FETmätt!

tjenatjo!
Sitter i Marias röda soffa och lyssnar på Damien Rice - 9 Crimes. mycket trevligt!
Vi har precis dragit en minigoff bestående av kladdis me fruktsallad och glassi, känns soooft!

Vi skulle ju vart nåååågra fler, vi lämnar de där.

Jag är astrött så orkar inte. Men hoppas er da har vart "värd"
Imorgon ska jag skriva en intervju, gå på stan, typ boka Thailand, löpa i skogarna.....sen hitta på nått trevligt!! kanske mysa kanske spåra....får se vart det hela leder mig. Ska i alla fall göra nått som jag aldrig gjort förrut.
Nu tänkte vi dra igång en rulle, se upp får dårarna blir det, som jag förövrigt såg på hemresan från Tennerifa! älska solresor :)

So long BIG friends!

Tjeeeeeena!

Idag var det sista dagen på jobbet, soft! Ska bli minst sagt skönt med lite sömn imorgonbitti.
idag var jag och maria (du betyder <3) uppe klockan halv sju. Fick lite frukost på jobbet, juste vi hade ju en date. den gick bra kan man väl säga :) crushen består! He he :)

När jag kom hem så tog jag mig två hårdmackor med leverpastej och paprika + en talrik fil med familjemusli och rostade solrosfrön! Den är liksom sjuuuuukt gott! var riktigt hungrig efter master-cirkelträningen i gymmet!
efter det tog jag i alla fall tag i mitt liv och skrev ett arbete om översvämningarna i Bangladesh..... det blev ett tung uppsats tror jag, borde få VG minst ;) Men efter 3 timmars koncentration så har mitt huvud fått nog. känns minst sagt tryggt att bo i sverige efter all fakta jag slukat.....tänk ifall de skulle komma en stor våg imorgon och våra hus skulle svämmas över (lite ironi, lite allvar)

Nu ska jag äta lite potatis med biff och tomatsås, och gurka,paprika, morot sedan läsa lite i den vita masajen....måste hinna klart med den innan tisdag, jag kämpar ska jag säga er! tänkte att helgen skulle bli hyffsat pluggfri liksom :)
Sen blir det nog tv och sängen!

Imorgon är det nya tag dock utan min pudding........e lite kär.........men ska nog blir en fin och framförallt LEDIG dag ändå!

puss&kram och en liten stänk kärlek på er!
leave a note please!

Kul

hejhej, eller neeee, töntigt.... TJA PÅ ER!                   ik

Vi sitter här jag och Maria i en mjuk och schööööön säng med en rosa hallon/björnbärs-smoothie :) SuperMegaUltra-gott är det! Nu väntar vi bara på fråga olle. Med lite erfarenhet vet vi att olle e en mkt trevlig man även utanförarbete....och för att inte nämna Martin, nej puh hey va het han e.
Vi jobade på friskis idag från 9-17 det var händelserikt.

citat och händelser

jag gick på toa med öppen dörr

- moa&maria : "Vi får inte upp den".
- Joah: "dra hårdare så kommer den".

Vi fick en crush på en 34-åring.....ja, du hörde rätt inte 24-åring den här gången.

Efter jobbet drog vi ett Intensiv-pass som var mycket upp-pumpande.
Cyklade iväg ner på stan och tog bussen till Maria, hennes tur att stå för mat och husrum.
Lagade ihop lite pasta,lax och tomatsås med majs...inte den vanligaste kombin kanske, men gott i alla fall!

Nu har vi bara vart lite vid datan, det är så kul!!! hehe. Nu är det fråga olle så jag ska kolla :)

Imorgon jobbar vi 7-13.30. får skjuss till jobbet av Joah själv, ska käka frulle me han och 34-åringen......lite date sådär! ska bli trevligt. Vi ska få oss lite personlig träning imorgon också, yeh!


Puss&Nyp!! // fläskfilérna


Yao!

Lördagskvällen blev skoj till slut, började med att vi trodde att vi skulle till gottsunda/sunnersta......det var bara det att när vi kommer dit står det bönder (?) som bara skriker BRUDAAAAAAR.....och är så sjuk äckliga med tajta mjukisbyxor på sig. Det var bara att vända och dra slusatsen, det finns folk som har det värre, tanken att jag e patetisk klarnade lite hehe!
Det hela slutade i alla fall med att jag,malin,maria och totto drar hem till Agnes på ett skönt partaj! hade riktigt skoj faktiskt :) langar upp lite bilder sen om ajg hinner.
Malin och maria sov här.....efter mycket om och men ska tilläggas. Vaknade vid elva då malin skulle hem, jag och maria tog de lite lungan med kaffe, juice, macka och fil! frukost är bäst!
Senare åkte vi ner på stan och kirrade lite smått, maria köpte bla en skoj t-shirt/klänning på carling, och jag ska nog köpa en svart skinnjacka imorgon!! yey, äntigen säger jag till de. Vädret var ju underbart idag så vi satte oss med en kaffe från pressbyrån och filosoferade lite också ;)

Imorgon blir det upp sju och jobb klockan åtta på friskis! (mitt andra hem tyyyyyp)

Nu ska jag sticka iväg på ett intensivpass på Ultuna....har bråttom!!
vad har ni gjort idag?

Kramar på er alla "fina"


God morgon!

Idag vaknade jag nio....ja, ni läste rätt! helt sjukt, när man längtat hela veckan efter att få sova så gör man det inte länge ändå! aja, skyller på min syskon som skriker som att de håller på att dö på morgonen.
Efter i en frukost bestående av: fil&musli, hårdmacka, juice och kaffe ska jag nu ut och gå en sväng med lite musik.....sen kanske skriva på en intervju när jag kommer tillbaka, får se hur det blir med den saken.
Ska jag i alla fall jobba på Friskis&svettis klockan tre, tar han om massa jobbiga barn :/ menmen, träningskortet blir betalt!
vad händer ikväll undrar jag? ska i alla fall inte vara hemma....maria och malin blir det förmodligen och några fler :D
Nu ska jag måla mina naglar röda, för vem vet vem jag träffar på min promenix???

Kram!

Vår/ Vinter?

yaaaaa everybody! wzup yoo?

Sitter hemma med maria som kirrar mitt hår, hoppas de blir bra...lyssnar på en bäbisskriklåt...hmmm vem har jag fått den av?

Känns ypperligt skönt med looooov, verkligen assweeeetie att kunna sova hur,var och när som helst!! Ska nog träna,träffa alla kompisar man inte hinner med annars, bo tsm med maria (misstolka det inte är ni snälla) måste plugga liiiite också......aja. Sen blir det minst en dag i stockholm :)  

Idé: Jag och maria ska flytta till söder efter gymnasiet....skaffa oss en freeeeesch lgh. Där vi också ska ha en dietistmottagning för kändisar, man akn få andra råd och tips också ;) Erkänn att det är svårt att bräcka den idén? he he!

Kvällen blir väl till en början ganska pensionärsliknande med en fläskfileé, kaffe på maten och lite let´s dance :) Får se om vi åker bortåt sen.

Måste klaga lite vädret också...vad e problemet?? from the hurt and the pain säger jag....bort med snön!! jag är ju en cyklist vafan!
Vill ha sommar NUU!

image1
nyp i rumpan på er! Ha ett skönt lov, vill ni "leka" med mig/oss så ring!


Måste sooooova!

det blir aldrig riktigt som man tänk sig...skulle ju lägga mig tidigt idag. men nu sitter jag med mathilda (även kallad Fini) och håller på med att mixtra bilder :9 kul men varför just nu?? sängen e ju här bredvid mig.... den ropar efter mig (kvällsfunderingar)

Mitt "chickenrace" eller utveckligssamtal som de flesta skolor kallar de, gick i alla fall väldigt bra. Cyklade sen till träningen där det var vikarie, men det var kul och bra!! mina magmuskler börjar ju komma fram igen. de kallar vi naaaaaaaaaaajs! zakyntos i sommar nästa liksom ;)

vill även tacka min mamma för allahjärtansdag-trososrna som jag fick. idag...en liten tradition sådär :) de var extremt sexiga! hehe

puss och pill vart ni vill. Nu ska jag sova :)

Ny blogg!

wohoooo, nu har jag också blogg! Känns bra minst sagt. Frågan är bara hur mycket jag kommer blogga....:)
Sitter på spanskafilm nu, fast den är inte påsatt än :) senare i eftermiddag blir det teater på draman, slutar två. Sen ska Maria och Tove komma hem till mig på lite musik och kaffe. Ska träna på Jennys Intensiv idag med, och ha lite utvecklingssamtal.Fullt upp, men de är skoj!
Snart är det looooooov!

Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla in den "fina" film.

Skriver kanske lite senare.

puss och kärlek på er ni som läser, lämna gärna en komentar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0