Jobb, Glöggfest, Träning och Julkänsla!

Hej på er allesammans!
Jag har haft en jättebra helg. i fredags var Tove hemma hos mig och jag bjöd på lite grekisk mat efter att vi jympat som galningar ihop. Vi tittade även på idol och hängde som två gamla polare som vi är :)

I Lördags var jag uppe 07.00 och på stan strax innan halv nio för kaffe och morgonmöte inför uppsala citys event där jag, min mamma och maria var med och jobbade. det var bland annat invigning av det nya Dragarbrunnstorget som ajg tycker var riktigt snyggt. Hoppas de kommer lite bra affärer där ock¨så till våren :)
Lördagskvällne gick åt till städning, adventspynt...alltså ljusstakar och stärnor, ni vet :) och så pluggade jag lite, jag la mig tidigt ska ni veta.

Idag var jag uppe 08.30, inte direkt en långsovmorgonshelg här inte, tur att jag kommit i säng i tid. I alla fall så jobbade jag och lärde mig massa nytt på friskan. efter de åkte jag hem och duscjade och förberedde för mitt adventfika. det var riktigt mysigt. maria, Sara och Tove var här och vi fick alla en härlig julstämning. Inte konstigt med tanke på all glögg, julkaffe, saffranbullar + muffins, pepparkakor och chokladsaker vi hade. hehe.
Synd att så många inte dök upp bara, jag som hade bakat och köpt hem en massa mysigheter...

 - dagens frukost.
 dagens finisar!

 dagens fika

 mmmm

 Massa glögg :)

 Klockrena!

  M&T

 Inte tillgjord! ;)


 
Star innan sex nångång så rullade sara hem på cykel och maria med fast åt andra hållet, hon skulle nämligen äta Thaibuffé med hela konkalongen. Själv cyklade jag åt ännu ett håll mot friskis igen för att köra söndagspasset nr 1, Helenas Intensiv såklart! Mina skor kändes riktigt bra så jag känner mig lättad av att slippa skoskav!
 Så nu vet ni min helg, lugn, bra och skön!

I veckan är jag ledig tisdag, halva onsdag och hela tosradg. LYCKA! men imorgon gr jag till fem och så ska jag komma på friskis 19-22. Innan dess blir det nog löpbandet.

Hoppas ni också har haft det underbart och är utvilade och pepp för en ny vecka!
pusspuss

The best girl in the world!



Idag hjälpte jag och maria till på uppsala julmarknad, vi guidade alla som sålde sina små saker som till exempel: Julgodis, brända mandlar, munkar, sjalar, hanverk osv.....jag tycker vi lyckades väldigt bra och man fick verkligen upp julkänslan.
Ikväll har jag städat min lägenhet och ställd fram alla adventsstjärnor och ljusstakar. det är sååå fint här hemma nu, ni anar inte! Och massa gosa saffransbakelser i frysen och glögg och nötter i skafferiet.
Imorgon ska jag jobba på friskis och sen ha adventsfika med lite Rosendalsfolk här hemma hos mig (därför jag "slickade köksgolvet tidigare ikväll") , det blir en liten mix av massa sötnosar som jag både umgåts med mycket med i mina dar och några nya bekantskaper! Jag ser fram emot det!

Men så ni vet så lever jag och mår jättebra! nu ska jag ta mig lite frukt och te, titta på tv, och plugga lite.

 - tack för igår tove -

Pyss - 1:a ADVENT IMORGON!

Intensivjumpa & nya pjux!





sådär gó och glá kexchoklad. Nu ska ajg packa klart min träningsbag e läckert skinn-material, sen ska ajg springa ut till stora vägen och få skjuss av jumpaledarn jenny till hennes pass. Väldigt Lyxigt att åka bil tycker jag :)
Som ni ser på bilden så e jag rätt peppe på passet, ska inviga mina nya skor också som ajg köpte idag med maria på Gränby....från 1000kr till 639! Väääryyy nice! hoppas de blir sköna, jag kommer se ut som en liten nikenörd :)




Hade en grym start på dagen idag, kunde sova ändå till 09.00....läsa lite i en bok, göra mig denna lovely frukostbricka och så sätta mig i sängen och kika på top model 8! heelt perfekt. Ingen stress utan bara lugnt och skönt! Morgonstund har verkligen guld i mun!


Pussochkram!
Nu funkar min dator efter att vi rensat den, så nu kan jag ladda upp bilder som vanligt och så, bra va va va???!

Yo Estado ahora en el colegio!

Så ligger det till....jag är alltså i skolan just nu och jobbar på. Har precis haft spanska och jobbat vidare med mitt grupparbete om Tango och dess historia och teknik inom dansen. Divertido - kul skulle man kunna säga :) Jag har även haft utvecklingssamtal med min lärare, vi betsämde att jag ska börja jobba mot ett mvg och har chasen, så de är ju possitivt, men så ska ajg brja prata spanksa med min lärare på lektionerna också. hehehaha, skämmiiiii. :)
Snart så har vi lite förberedelser inför att alla nior  som kommer och kikar på vår bästa skola Rosendal nästa vecka, tis,ons,tors. Jag och några till ska pimpa skolan så den blir smipig (mitt prohram jag pluggar) så det innebär att ajg nästa vecka är ledig Tisdag, onsdag förmiddag och tosdag. hallelujah!!!!!
 Idag ska jag även på ett Smipmöte, och så ska jag jobba med ett grupparbete om Fascism.
Vid två blir det en promenix med Maríifis ner på stan och gymmet. Jag ska träna med min mori och sen tar vi bussen hem. Ikväll blir det Basket!

VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?

Jag måste bara säga att jag e så jäääälaaa fín idag. Jag har på mig ett par mörka struprör, raggsockor, randig tröja...ni vet den från weeday, och en lite knut mitt på skallen :)

PUssen och kramen.......nu blire hardworkwork. Längatr lite till löpninge senare idag måste jag säga.  (nörd javisst)



Måste medela när jag ändå skriver att jag har en banan i fickan nej väskan idag, och jag har den i mitt röda bananfodral som ajg fick av några finisar i sommras. Så grymt bra MOT bruna bananer. (nöjd)


Bad och snö!

Heejsan!
Idag blev det en ganska kort dag.......efter skolan PULSERADE jag i snön hem och påvägen svängde jag förbi min pappa, så det vart lite kämpigt att komma fram. Men jag var glad att slippa ta bussen då jag mot min skräck såg en buss ligga i ett dike strax efter Shellmacken :S

Väl hemma så har jag läst en bok av Selma Lagerlöw......? somnade dock en stund, haha de gör jag alltid vid fyra/fem då jag pluggar! Sen så tog jag mig ett superbad för både kropp&Själv skulle man kunna säga. Ni vet med en badboll, skrubbvantar, ny rakhyvel, body-shop tvål och Gilette rakgel. Massa lyyyx. har även pimpat upp mina tår i en snygg färg + smort in mig med Nivea "light-tan" med andra ord lite bruneffekt! Kan behövas då jag börjar lyysa vitt i skinnet.
Ett bra bad vare i alla fall.
Nu ska ajg snart äta en skink/ost/kantarell/tomat-paj med sallad. Därefter blir det lite spanska-plugg och tv-titt.

Hoppas alla andra mår bra och lämna gärna en kommentar till lilla mig som sitter och sliter ner en fin text åt er snyggisar!

 

Sunday is it today........

Jobbsöndag som vanligt.
18 ska jag köra Helans Intensivpass...därefter ska jag hem till min mamma...äta köttfärsås och titta på säsongsavslutningen på "ensam mamma söker"
Sen är ju skolveckan igång igen....mer om de när den veckan kommer. För hörni...nu ska jag gå och läsa om marxismen och packa klart väskan so jag tar med till mamma......väskan kan även tolkas som Stooor blå ikeakasse + pappkasse!

Igår bakade jag förresten godaste bullarna på riktigt jävla länge. (ag bakar bara bullar typ 1 gång/ år...så kan ju bero på de....men i alla fall. Innan vi började knåda deg så köte jag gäst på kisosken, som jag skrev i förra inlägget. och jag kände bara såhär " det är inte varje dag man går med två paket gäst i innerfickan på jackan". Så jag tog vara på det riktigt och njöt med min gäst och kände mig nöjd :)

Imorse var det förresetn riktigt vackert väder ute, jag prmenared till jobbet och det var så himla fridfullt och fint.

men hare så bra hörrni, hoppas ni alla mår bra!


Bild från sushikvällen med klassen.  Jag måste fått feeling och Linnea är bara cool!

Idag har ...

Idag har jag hängt med min Mormor hela dagen, förrutom imorse då jag var med ´frikänfröken MarIIIIA!
Nu tänkte jag bara meddela er att jag ska försöka trampa min bortåt kiorren här på ulleråker och inhadla lite gäst, därefter ska jag hem till min mamma och baka våra specieal jul-bullar och äta middag. Inne är vart man vill vara idag, för fyyy så kallt de var, mina tår blev helt bortdomnade när jag cyklade runt hela stan.

Pusspuss

Fredagkväll e det minsann

Tjohooooo!
Sitter och megamyser med Maria och vi har nyss spanat in kvällens idoler. Bra var det!
Maria "sover" typ, så de känns ju lite sådär......................

Adjö

Inställt!

Faaan/satteeeeeeeee. fjkfk''fjgf i kubik!
Min morgonlektion är inställd! och jag börjar inte förrän 13.10 men idrott, efter det slutar jag......aningen drygt!
herregud vilket trams. Nu ska jag invänta Maria och sen göra min geografi-läxa :)

Ha en härlig Fredag gott folk!

Skivstång

Träningen är nu avklarad. Jag är på toppenhumör och sådär skönt trött i hela kroppen. Både Maria, Eamly och Maja var där, precsis som förra torsdagen :) Vi bastade även efteråt. Så himla mysigt och kul! Skivtsång är grymt helt enkelt. En gång i veckan är perfekt!

Nu ska jag schteeeka ett ägg och put on som thewater.
Lateraligator!



Tips och lite sömnig

Idag efter matten gjorde jag som jag skrev tidigare, alltså åkte ner på stan och åt indisk mat med min pappa. Det var jättetrevligt och supergott. Fick verkligen mersmak......(daniisdaniis jag fick mersmak. höhööh va rolig ja e! Nerd.)
Jag tror stället hette new India och de ligger vid bävernsgränd. Jag rekomenderar buffén starkt. jag lyckades för en gång skull inte äta ihjäl mig heller :) Efter maten och kaffet gick jag hem, det är ju så jäkland halt så man vill ju inte slå på arslet med cykeln!
Nu sitter jag och slösurfar och har pluggat lite också. Inväntar skivstången som börjar om tre timmar och 20 minuter. haha.....ofta jag vänta på den kom jag på nu....det är ju lång tid kvar! Vad ska man göra liksom?

Hörs!
Imorgon e det freeeedag! :D



Jag saknar er!

Boring blog??

Hejhejhej!
Jag skriver inget idag för att ajg liksom e så tråkig. jag går runt i luffarkläder, och det är inte snyggt nånstans. Jag känner mig lite ful och har lite ont i magen typ. Ni fattar läget....luff-moa helt enktl. Bloggen känns också rätt boooring!

Menmen! Imorgon har jag matte kvart i tolv till halv ett. Därefter ska jag ner på stan och träffa min pappa för indisk buffé, lite nytt för min del. Tror jag aldrig har prövat på Indian kitchen! Skön tag imorgon!

19.30 är skivstång inbokat :) Så nu vet ni vart ni har mig där nångång...sååå lugna ner dig nu...lugna ner dig nu......
Jag har upptäckt att jag inte klarar av att bara vara hemma utan problem, jag blir rastlös....jag vill träna eller träffa nån. Så är det ikväll i alla fall. Ibland är det ju iofs Jäääkligt gött rent ut sagt!







Lacka röövaaa!

röd i fejjan

hejsan! jag är typ helt röd i ansiktet just nu. tror det beror på skillnaden emllan de kalla och hemska vädret ute, och mitt rum och de varma kaffet ajg nyss slörpat i mig :)
E det inte helt superunderbart att ha ett varm hus och gå hem till när omständigheterna är som dom är? Jag får verkligen jämpa för att inte bryta ihop i sånt här väder. Bland det värsta som finns för mig är nämligen när man blir blöt, eller när någonting är fuktigt, och kallt. brrrr.....Så när jag idag cyklade ner på stan i jeans och vanlig jacka för att titta på en seg tetaer så blev jag dyngsur!! Tur att ajg kune byta om till mina träningbrallor iaf!

Jag har inte så mycket att skriva om idag känner jag. Känns som allt jag knapprar ner är ointressant, och det är ju inte så sköj.

Jag har nyss pluggat lite idelogier i alla fall. 30 sidor av 80 är nu läste och överstrykna med rosa, limegrönt och illgult. En bra metod som är skönt att ha gjort sen när man ska läsa igenom allt en sista gång inför provet vi ska ha på det här tjcoka häftet.

Imorgon slutar vi senast 13.00 För vi har nämligen utvecklingssamtal på eftermiddagen, eller man får gå till alla lärare och samla information om hur man ligger till. Jag kanske går och checkar läget med några.

Ha en bra kväll!







Jag saknar blekinge - trolleboda-  sol - och lata sommardagar!

Löpning

Damer och herrar, nu sticker jag ut och springer en runda i mörkret!
Keep youself update på hur de hela gick senare ikväll!

Kvällsmål/Mellanmål

En skivad banan.
Mandlar.
russin.
Tre matskedar keso.
Ev. en klick yoghurt.
Kaaaanel!
Jag hade inte kanel igår när jag käkade detta, men jag brukar ha det. Man får väl helt enkelt tänka efter vad man e sugen på :)


En liten blogg!

hejheiheytjayoooohallååå!!
menm hörrni, hur mår ni såhär i sega november? går det bra för er med era liv? ta hand om er, och slira inte in på dåliga vägar.

Idag har jag vart ledig, en alldeless underbar dag har det varit. Att bara vakna upp och känna att man har massa tid tycker jag är underbart med stort U! Imorse tittade jag som vanligt på lite morgon-tv "malu efter tio" haha älskar de ;) Till det åt jag frukost, idag bara två hårmackor och kaffe och en näve nötter, var lite trött på gröt/musli/fil.
Strax efter tolv promenarade jag ner på stan för att möta upp med Baby (läs Maria) vi är förlovade....nooot. Men i alla fall, vi stack ganska direkt in på weeday där jag
1. La upp ett par för långa jeans, hade köpt 34 i längd eftersom de var på rea i somras, nu blev de superfinis.
2. Bytte storleken på min randiga till small, den blev också superfinis och jag har på mig den NU :)
3. reklamerade ett par gråa jeans som blivit lite weiirdo i tvätten, fick ett tillgodo-kvitto på 400, fast ajg själv bara lagt ut 200 på dom, eftersom de var på rea.
4. Nu akn jag köpa ett par nya braxor!! Eftersom de inte hade kvar de gråa så ska ajg välja ett par andra. Men jag vet inte om jag vill ha ett par vanliga rätt tunna (alla vet vilka jag menar) i färgen mellanblå eller mörkblå, eller om ajg vill ha ett par lite tjockare svarta jeans, eller ett par tunnare, eller ett par tunna höga svarta. Jättesvårt ju!! Jag ska tänka på det hela i alla fall, ni kanske har nått i tips på vad ni tycker jag ska ha??
Inne på Weeday köpte även maria ett par skitsnygga jeans!! Skoj.

Nu ikväll så har jag suttit här och mejlat lite grann med friskis, angående jobb. jag kommer att jobba Torsdagar och fredagar i vår. det känns bar eftersom jag då kommer vara ledig helger! och slippa passa tider på mornarna. Lite tråkigt att de blir mindre pengar bara eftersom ob-tilläget är mindre på vardagar. men skitsamma. Jag akn ju alltid ställa upp som vikarie =)

 Cool bild
 Lite mer " oj tog jag en bild"
 Avancerad spegelbild. OBS: inget för amatörer där hemma.

hehe.

Tävla!

 


Nu är äntligen tävlingen igång!

Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!

Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke!
Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand.

Så här tävlar du:

Skriv en kommentar till mig att du vill vara med. Kopiera detta inlägg och lägg upp på din blogg med länk hit.
Tävlingen avslutas Fredagen den 21 November och vinnaren dras slumpmässig från alla som är med och tävlar.
Har du ingen blogg går det bra att vara med att tävla i alla fall. Oavsett var noga med att lämna mailadress så att vi kan komma i kontakt med er när tävlingen är avslutad.

http://malinnestor.se/

Lugnt

Hej på er!
Idag har jag ätit familjefrukost med gröt, ägg och kaffe. Körde på madlar, solrosfrön, russsin, torkade aprikoser, kanel och keso i gröten. Så musigt som de låter, nästan lite juligt!
Efter frullan stack jag iväg och jobbade, fick lära mig en hel del idag, eftersom jag ska vara en expert 20 december och då kunna ALLA f&S regler, ooouups shit pommes! Tur att jag har börjar i bra tid i alla fall. Efter att ajg jobbat så tränande jag i gymmet en dryg timma. 30 min löpband, och resten styrka....passade på att duscha och basta också!

Nu på eftermiddan har jag bara myst och tagit det lugn, sitter och kollar kanal5 webtv förtillfället.....programet Sveriges härligaste män och badbouys, jag älskar Ann programledaren.
nu ska jag kolla vidare, för nu har de nog laddad klart (:

Hej så länge!


Livsnjutare

 
Jag vet att Maria älskar att njuta i mitt rum, Sara gillar det nog också....men Maria är bara lite mer öppen med att visa det!
Bild tagen: Torsdags....estudiamos Enspañol!

Fruktsallad - uppladdningen i fredags!






Radooouuuummmm........

Wzup in moehoe´s life today??

Vakna: 11.30
Frukost: musli, Kesomacka,kaffe
Klädsel: Nudiejeans, randig tröja, lockigt hår
Humör: tröttis med en hyffsat lätt känsla.
Sysselsättning: Runda på stan med mig själv, fisksoppa med familjen på kvällen.
Dagens låt: Over that rainbow med Eva Cassidy.




Hippsters HM
Strumpor Din sko
Örhängen Glitter
Ring HM
Långärmad ribbad grå tröja med knappar HM
Randig långarmad tröja Weeday - det var dagens köp.

Måste dock ner och byta storlekn på den långarmade från weeday imorgon på stan, tror de blev lite för stort med Medium.
Kanske ska jag och Maria Hooka/ Koka då också och äta lunch.
Hur som haver så jobbar jag 9.30-12.30 imorgon. Skönt att bara vara hemma just därför, så man e pigg och glad när man jobbar! Ibland e jag smart och gör sånna här kloka val :)

Va e grejen....Fäkeeen själv! kom tillbaka då.

Läggdags

hej, jag måste verkligen krypa ner i sängen nu om kag ska orka gå upp 07.15 imorgon!
Matteprovet gick i alla fall vägen med att ajg nog kommer få ett G sen får vi se om det blir ett ännu högre betyg, jag håller ju tummarna för VG i alla fall, jag brukar hamna nånstans där när det gäller matten. Nått jag får acceptera bara :)

Efter skolan idag hängde Maria och sarisen med mig hem....jag bjöd på Moas Kaffelatte, och så gjorde vi en spanksaläxa och snackade om diverse....skönt att kunna göra lite spontana saker sådär nu när vi slutar så tidigt på torsdagar. orkar inte lägga in bilderna, men ni ska få se hur de såg ut idag imorgon eller så :)

Efter det att dom gått så lagade jag köttfärsås med pasta till familjen och mig själv, sen så åkte jag iväg till min skola och pratade med alla nior som är intresserade av SMIP och rosendalsgymnasiet, det var kul! Därefter cyklade jag direkt till Skiivstångspasset och körde igenom det med Maria, Emily och Maja i klassen....jag tycker det är så roligt att fler börjar dra sig till F&S lokaler, så att amn kan hooka och kämpa ihop!
Passet var bra och det var skoj med omväxling från all konditionsträning som ajg snöat in mig på.
Här hemma som jag är nu har ajg städat upp i mitt rum så att jag kan vakna till ett städat rum en fredagsmorgon som det kommer vara imorgon. Jag har bara Etik och Livsfrågor imorgon 8.30-100. sen är jag ledig fram till 13.10 då det är jumpa en timma.

Imorgonkväll blir det klassmiddag mitt i stan, vad ska ni göra? :) det är så underbart att det blir långhelg för min del, det är nämligen IG-dag på måndag, och eftersom jag har varit så duktig och inte missat något så blir jag LEDIG!  Fredagsfeeelingen kommer vara STOOR imorgon!

 Moa Hals 15 år.

EYHEY!

Hello!

NU har jag slutat skolan och hunnit umgås med min bästisfis Maria Källman :)
Vi hade nostalgieftermiddag med typ en hel kanna kaffe var, lite frukt och så minnen, de minnena som vi diskuterade kommer verkligen att finnas kvar för resten av livet!

I skolan idag var de tuuungt, hade efter lunch ett engelska-prov, tror de gick okej om man bortser från några blackouts, sen så hade vi sv-uppstas, den gick också helt okej....men hade ju kunnat gå lite bättre. Sen gudade vi rint spanjorer och de var jättejobbigigt, jag ville bara hem och däcka liksom. Min hjärna typ snurrade!

Nu ska ajg plugga lite matte till och från, typ kolla igenom kapitlet osv. sen så blir de nog lite dator och tv.
Imorgon är de bara matteprov på schemat, gött! Jag och maria ska anmtinget käka i skolan eller åka ner på stan och ta nått.
På kvällen blir det att prata på min skolas öppethus och sen skivstång 19.30. SKOJ :D Massa brudar från klassen ska dit så de är ju extra skoj.

Hörs kanske seeenare!



Min nuvarande bakrundsbild....man vet inte vad man har förrän man mister det! Favorit i repris är på tal!

Very big - Huge - Enormous

Hej på er!!

Sitter och pluggar lite engelska, därav min rubrik....håller just nu på och lär mig massa synonymer. Har prov imorgon och allt borde väl sitta nu i min lilla skalle, men så är inte fallet. men ett tyvärr får jag säga. Men imorgon så har jag geografi 9-10, sen kan jag och maria och alla andra i klassen som vill plugga in i det sista.....för sen har vi lunch och sen kommer provet. Efter provet så blir det att skriva en sv-uppsats, och sen spanska....tror jag ska guida runt nån spanjor med några andra fakstik. Intressant! För hur mkt kan jag säga på de språket. Aqui comemos - här äter vi, hahah vi får se hur de går!
Imorgonkväll ska jag nog plugga matte, har prov på torsdag, men de är också det enda som vi har, så de blir skola mellan 11.30 tills att ajg räknat klart typ :) Sen tycker jag vi som har lust ska åka ner på stan och fira med shopping och kanske lite kaffe latte =)

Nån fika på Wahynes i somras, islattes byts nog ut mot en vaaarm!

Ikväll har jag vart på Jennys Styrkemedel, och så har jag pluggat en del, fick skjuss till träningen ikväll villket kändes som en himlans lyx, minns inte sen när jag fick de senast. Efter träningen tvingade jag också pappa att vi skulle åka och köpa Keso, kan ju inte äta frukost utan kesoo på mackan. nejnej!
Men nu ska jag plugga lite till och sen sova!
Förresten, mattelektionen idag vid 16.00 var heelt spårad, alla var verkligen aströtta och i sitt maxade ESSE!

Sov så gott!

Grattis Mårten!



Grattis på namnsdagen mårten, här avnjuter han (hon) en STOOR glass på glaciären i staden kralskrona i somras, nog en rätt nöjd Mårten den här dagen :)




Mat/Middag




Favoritmaten, som jag hittat receptet på själv :)

Recepet:
stekt cyklingfilé
Paparika
Banan
Creme Frech
Currykrydda
Grön currypasta (en röra på bruk)

Stek kycklingen banaen och paprikan, de två sisnämda lägger ni e lite senare.
Häll på Cremen och krydda, dra ner plattan på svag värme, severa med Fullkornstotilla och lite ruccola med saltade cashewnötter! Delicious. haha jag stava massa fel på maten men ni fattar :)



Potatismosbullar, alltså hemmgjorda hela vägen, ja la på lite solroskärnor när jag stekte dem också. Till de: äppelmos, lingonsylt, och morätter och paprika. Sen mlölk såklart, inte ofta ajg dricker de sådär men till detta passar de så bra, precis som till pannkakor. kanske inte värsta receptet, men liksom enkel mat att laga som jag själv inte brular tänka att JAG KAN göra :)



Pannkisar!
 Blev så sugen i söndags efter att jag jobbat. så jag fixa ihop en smet. För att de inte ska bli så degigt och sockrigt. så gjorde jag smeten på fullkornsmjöl och lite råfflingor, på hade jag hallon/keso & Banan,keso och kanel :)



Sist men inte minst. detta åt jag efter intensivpasset igår. En stekt kycklingfilé (tips, dela den så de går fortare att steka) sen fullkornspasta, tomatsås och paprika. Bar mat efter träning. Nu har ni ite tips inför veckan. Nu blir de inte så mkt matbilder på ett tag, jag måste ju variera lite här i bloggen! Ska inte ta bilder på frukosten dessa veckor tror jag, dels för att de inte blir lika fina ulagda hos pappa, dels för att ajg inte kan  knäppa massa bilder på mina frukostar varje morgon. Beroende? nejdå....nej men seriöst, de är verkligen kul att laga mat när man hittar bra grejor som båda är goda och bra för en själv.

Goddnatt och sov så gott. måste shlaggha nu....för att få maximalt många timmars sömn!
Hörs imorgon!

Fruskostar (läses av frkostnördarna) ! :)


Yoghurt med rivet äpple och lite russin och madlar, linfrön och solroskärnor...macka med keso,skinka och paprika (favoriten) sen så ser ni ju mina nya muggar där också, är de inte supersnygga. Jag tycker iaf de är snygga och mysiga!


Konstnärligt med bananen sådär runt va?


Också sådär fint för ögonen, tallrikmodellen på frukostbordet :)


Uppladdningsmål innan träning. Råfflingsgröt med hemmgjort äppelmops och keso-orginal!


Inte så upphetsande kanske, men helt ok.


 mmm, Fil och familjemusli med lite annat extra!


Gröt, rivet äpple, en ganska grov frukost, väldigt nyttig och bastant!



Yoghurt med torkade aprikoser och nötter, vädligt gott ihop med den lena och släta men också fluffiga arla mild yoghurt naturell :)


Råfflingsgröt med hallon, lite götti på, grov liten macka med skinka.Gillar att gröten fick en fin rosa nyans.



Yoghurt, massa saker (musli + extranötter) sen standardmackan, åt den i sängen framför rixfm - morgonzoo.

De var sista frullan jag bjöd på, ni ska få se lite maträtter cokså som e lätta att göra om ni vill ha lite tips.
men guud så många frukostar ajg ätit under två veckor, och det ska se lite fint ut också tycker jag, men de blir mycket samma konstulation, typ yoghurt/macka/kaffe, men jag försöker variera innegållet och påläggen lite. Men såhär mysigt och gott har ajg de på morgonen :) Man får ju göra de bästa av de hela, när man måste stiga upp 07.15! :O. Bleeebläää.
men ät nu en bra och god frukost imorgon!








HEJHEJHEJ

Lyssnar på Empty room liveversion....skrattar lite åt mig själv, men lite bra e den ju, i alla fall LIve....sanna (tjejen med feeling) men allsång i somras då maria och malin lyfta upp mig, och jag std där med min hatt och fick rååfeeling, Sanna trodde jag var ett Mega-fan, och log så glatt :) Fina minnen de!



Har varit en jobbig dag idag, ganska kul och sådär....men jag har vart så himla trött hela dagen, sådär så jag liksom gäspat hela tiden...blev bättre ju längre dagen gick, men när jag ramlade av min stol på sista lektionen tyckte Pella min lärare att de var dags att sluta. Ni förstår?

Under mamma-veckorna har jag mest tagit kort på frukostar och lite mat, ni ska få se dem snart....för jag har nog varierat liiite mer än vanligt....brukar ta kort för att sedan på mig som en lite receptbok som ajg kan kolla i innnan ajg lägger mig, och då veta vad jag ska ta, lite insperation för mig själv helt enkelt. Då när man kollar på nån kanske man tänker " juste dedär var supergott" och så tar man de på morgonen där på.

Hejsvejs så länge!

The last

Man får kämpa lite såhär på eftermiddagen för att ens ta in vad som sägs, framförallt om man började dagen 8.40!
För att underlätta så har jag och Maria infört fruktstund på måndgar. Jag åt idag ett svenskt Äpple som gynnar Sveriges produktion och så slipper vi alla dessa transporter som släpper ut grått skit :) Mer Svensk mat. :)



Hejhej från Moa och Maria!

10.10 var klockan visst

Jag får lite ånges/dåligt samvete när jag tänker på min blogg. Hur kul är det på en skala nu för tiden? jämför man med i sommras så är den ju i princip död, eller de känns som den har gått i pension ungefär. Måste nog göra något åt det här eller annars. Varför ha en halvdan sida där man typ skriver " Hej, nu ska ajg träna pusspuss".

Det är framförallt bilderna som jag intre kan langa upp hos min mamma som drar ner på intresset här, enligt mig. Men ikväll ska jag försöka ladda upp lite, bla några extremt snygga frkostar som även smakar gott och håller än mätt ändå fram till lunch.

Idag är jag extremt trött för övrigt, desstom s har ajg hela förmiddagen haft något i mitt lilla öga.....typ ögonskugga och den ska ju inte vara I ögat utan på ögonlocket....så jag drog med mig Sara och Linnéa och gnuggade bort hela skiten med handtvål. Nu har jag inga smärtor länge så det var ju värt det, synd bara när jag precis hade tagit på mig lite smink liksom. Men jag akn ju inte gå och kisa hela dan och klaga på de. haha.

Ska tipsa alla friksis människor om två pass.
1. Helena Hovstadius Intesiv 17 onsdagar på ekbey. 18 söndagar på Ultuna. Var på de igårkväll och det är sjukt bra tycker jag!
Sen så Björns skivtsång som jag ska på 19.30 på torsdag, kom ni med o ch pumpa!!

Ikväll blir det flyy till min pappa :) Skoj, vi ska äta lunch på nått Buffé-ställe i veckan, kanske Sushi - shit har blivit så förtjust i de, och eftersom vi har resturangchansen-häfte så är det ta två betela för en!

Nu måste jag jobba vidare........
Ha en fortsatt bra måndag!

Köksstäd

Nu har jag precis röjt undan i mitt kök, torkat överallt, bytt underlägg på bordet, diskat lite saker och plckat ur diskmaskinen, fyllt den med nytt + ställt in de nya fina kopparna. Nu ska ajg micra pajen min mam alga igår - ost,skink,fetaost och morotspaj....jag e hungrig som en varg efter gym-träningen ikväll!
Skriver nog mer sen.

P&K/ Moa

Coldplay - Clocks.

Jag hade stängt och släkt Pölsemannen för sista gången, vinterkackan var på, lysena på cykeln funkade....det var sådär lagom kallt ute och alldeless bäckmörk.....jag börjar trampa, vid åkern så börjar Clocks med Coldplay spelas....jag trampar med en sådant otroligt flyt och det är liksom jag mot världen. Jag andas in så mycket luft det bara går, och så känner jag bara.....fan, morgångar gör en bara starkare, nu har ajg ännu en erfarenhet i bagaget med mig. Det var stundtals jävligt jobbigt, slitsamt och inte alls kul. men så kommer dedär kunderna med glimten i ögat in, och som man ser uppskattar ens slit. Då känner man att det är värt det! Lite så kände jag när jag cyklade hem från jobbet idag för sista gången.
Jag vet inte riktigt hur tydlig jag har vart me det här i bloggen, men jag jobbade för sista gången på Pölsemannen ute på Bauhaus idag. Från och med julschemat på Friskis och svettis drar igång börjar jag som receptionist där. Efter jullovet kommer jag jobba två ggr i veckan, en vardag och en helgdag. Att ha ett jobb känns nice :) Man får tacka och bocka!

Menmen, innna jag stack till jobbet så köpte jag i alla fall fyra nya kaffemuggar, dom får ni se snarast möjligast. blir nog nästa vecka då jag ska till pappa igen! de var svartvita med massa snygga mönster.

Idag hade jag på mig ett par levi´s baggiejeans, mörkt tvättade, hade glömt bort dom men idag så hittade jag dom igen, kanske för att jag hade sovmorgon och började (som vanligt) 11.45.... hade liksom lite mer tid att kika lite längre in i garderoben :) Kul! de var ju dyra när jag köpte dem, minns jag!

Ikväll har jag också varit ute och sprungit, sprang av kebbaben med pitan ja käka ikväll, heheh......sprang typ Ulleråker runt tre ggr rätt snabbt, blev nog bara 15 minuter, men alltid nått....sen duscha jag med ett ny duschtvål och smörjde in mig med en ny bodybutter med doften Oliv, som min mor inhandlat under dagen :) de luktar superfräsch.....dricker även och gó smooothie nu.

Hallon
Mild naturell yoghurt
Linfrön
Lite Rågflingor = bra efter löpning, så man inte kurrar ihjäl när man ska sova :)




Måste nog just sleepa lite nu, så puss och godnatt på er! Ledsen för att jag inte kan ladda upp pics!


Tryggve

Nån som såg Sveriges män ikväll?
Tryggven blev granskad i kvällen program, och man kan ju inte annat än att le. Myskillen :)

Godnatt och vakna torrt!


BASKET

Ikväll har jag vart på bastet med min mamma och Tovis! Eftersom Larry e någon form av  materialare för uppsala bakset så fick vi fribiljetter! Det var askul och uppsala vann med typ 13 poäng :) Klacken gjorde allt! Grymma killar var de också, jag och tove paxade varsinnna muskelberg =)

Innan basketen var jag och tränade magmusklerna lite. Körde löpbandet på hög nivår  min. sen gjorde jag 100 olika situps, 40 rygglyft, 20 armhävningar och så en ryggmaskin. E lite trött såhär efter cyklingen till bakseten med.
Imorgon blir de sovmorgon till 9, slutar 14.30, då ska jag nog ner på stan och köpa en mössa, tredje gången gillt, har lämnat tillbaka massa olika nu! hehe. var förresten inne på stockhome innan basketen ikväll, värsta drömmen ju! Massa stilrena och tuffa saker :)

Nu ska jag sova :) Godnatt!

Redovisning

sitter på redovisning nu....får inte lunch förrens typ ett idag....de kurrar i min mage redan nu :O.

Efter skolan ska jag gymma med min MAMI ;)

Pussinuss!

INTRESSANT

Så värst intressant trodde jag inte det skulle vara för er om jag skrev ett litet inlägg igår.Jag jobbade ju hela dagen!
natten innan var däremot rätt spännande, vi (jag, Maria, Karrish och Idaa) sov allihopa i en dubbelsäng.....haha mys! Vi kollade på skräckfilm på kvällen också :) Kul och ses! Mindre kul å stiga upp 07.30.

Nu sitter jag i ett grupprum i skolan och gör ett grupparbete, eller vi förbereder en redovisning inför imorgon. Kommer bli grymt! Vi ska ha hårdrock och kaffe :) Skoj redovisningsmöte! ;)

Jag går till kvart i fem idag, men nu ska jag iväg på matte sen blir de luuuuooonch!

Ha en bra dag då!

Bauhaus

Hejhej! På bauhaus har jag tillbringat min Lördag. Och ska tillbringa min söndag också, skoj....not! Men ska bara jobba på mitt "lilla" extrajobb två ggr till! GÖTT! E trött på hamburgerozzz, och massa krov me bröd. Dock gör jag kebab i pita asbra, folk vill bara ha mer och mer! Så kom ut till Bauhaus om du vill ha en kebab i pita imorgon. Jobbar 9-18. :)

Nu ska jag nog iväg till Idaa där också KarroBarrro är, Maria ska med också (:

Pusspuss ha en kanonlördag!

RSS 2.0