Hur har allt vart?

Tjena läsare!
Sitter och skickar lite hjärtan med Muffen på msn för tillfälligt och snackar även med Sagis.
Löpningen gick ganska bra faktiskt, vi köre ( båda i sprinter och vita långarmade. haha standard) från flurran - utestället för 30+ till en bit efter mig och sen tillbaka till stan igen. typ fem km. Sen gick vi ju till stan och hem också.
Jäklar vilka skavsår jag har på mina lilltår (fult ord) från alla klackar i helgen, helt sanslöst....får väl bli flip-flops i skolan eller nått.
Middagen hos Marias mormor var också grym, fick skjuss hem av Maria själv efter dessutom! Väldigt skönt eftersom de typ har blivit kall höst helt plöstligt!

Nej hörni, nu ska jag gå och lägga mig och sova några timmar, cirkus 9. Måste upp halv åtta och går som sagt i skolan 8.40-16.40. men har håltimme mellan 10.20-13.05. så då hinner jag pusta ut!

Juste, jag har glömt säga att efter mitt hadbang igår fick jag nackspärr/förlamning/böld/Ömhet och annat mys i nacken. Lidande! Muy sufrir! Bildbevis kan man kalla detta ------->









den som inte saknar Zante är en megamuff.



Nattinattikramkram: kan inte hålla mig.......måste verkligen bara fråga Malin appropå Zante, hur är det med din Minifinis?

Avskedsfest I rasbo

Hoho, vilka var inte där?
Jag var i alla fall.....Chrsitina hade ansträngt sig så det stod härliga till och det serverades Italensk paj, quinoasallad, dryck och så hennes berömda chokladkaka med vaniljglass :) Massa snälla och trevliga tjejer åt ihop helt enkelt!
När alla andra gäster droppade in stod hela köksbordet fullt av massa hembakade verk- Sååå christina.
Det var i alla fall en alldeless förträfflig kväll men jag, Maria och Miakela och en tjej som jobbar på hm (skämt å sido)  Tog 23.15 bussen hem. Jag var ju helt slut från i fredags. La mig vid halv ett.....gick upp halv nio för att jobba på friskis. Helt okej men vääldigt lugnt så det blev lite långtråkigt. Slutade vid halv ett.............................................................................................................nu förbereder jag mig för att jogga tillsamans med Maria nånstans längst ån vid cirkus fyra. Hoppas det går bra för mig idag, var ett tag sen jag sprang, i Grekland var de ju vilovecka....och sen blev jag sjuuuk! Men nu e jag back on track förhoppningsvis!

 Emma, Amanda, Tjejen själv, Kringlan, Smarr!

 
Hon i vitt har feeling!

 
Snyggast.se sökord: Mickis

 
:)


Vi skulle se jätteseriösa ut, Är vi "superlika" som alla säger? Eller som slobodan i bibblan själv utryckte de när sanna kom in och skulle ha en bok - mooooooa, hecshaaaan, jo de är du Moooa, okej då...men syyyskon, kusiner?? Ha ha...ÖÖh kompisar...

 
Bryggan

 
Ha en jättebra år i Madrid!


Veckoplanering
Jag hoppas veckan som kommer blir en bra vecka. Måndag e jag ledig efter skolan, men slutar 16.40 för mitt indviduella val (Etik & Livsfrågor) drar igång. Efter skolan ska jag ner på stan och hämta ut lite nya träningskläder som jag har beställt sen ska jag även flytta till mamma för två veckor :) Tisdag jobbar jag halv fem till sju och brjar förhoppninsgvis skolan ett, efter jobbet blir det ett styrkemedel med Jenny. Onsdag ska jag nog gå på Helans Intensivpass 17.00 men  det är inte besämt. På kvällen drar ju IDOL igång, tror inte de kommer vara bra iår pga av jurybyte och plus att det känns uttjatat, Men Idol är ändå Idol så jag ska kolla. Torsdag har jag då EN lektion eller skoja bara jag är ledig, eftersom min mattelärare har gjort en bebis! (ÅÅH UNDERBART) Men jag jobbar halv fem till sju då med, sen blir det skivtsång-kondition 19.30.
Fredag går jag till kvart över två. Vad händer då??! INGEN aning............ fredagar som brukade vara så mysiga förr i tiden :)
På lördag ska ajg hem till Malin på nån form av filmkväll med M-Flicks!
Söndag jobbar ajg 9.45-12.30! Janiii hur ser veckan ut? Ganska inrutad men lite luckor finns de ju som ska fyllas ut till kompisar och annat skoj!

Nej nu ska jag mysa vidare i min stora gråa kofta och tagga för löpningen. Ikväll ska jag äta middag hos Marias mormor :)

Hallsta

Hallsta var kalas....var ju där igår med Maria, Paula, Karro, Saga och Ida (Idis som jag kallade henne) Det var jättekul och vi campade i en liten stuga och förade "lite" :) Höhö. Var värsta hålan men det blev bra ändå....tyckte synd om Erik som hade luftvägskatarr, vagel i ögat och blev slagen i magen :S Stackarn! men de tyckte vi gjorde giget så det var sköööj! Även om vi säkert var smådryga där ett tag.
de var spiknyktra för en gångs skull och jätteopepp.
Vi körde i alla fall stekarfingret hela spelningen och vakten Omar/Ömar kommer jag minnas länge....en liten asiat som upplevde sina bästa dagar  den kvällen!

Lite bilder, vi tog riktigt många men ni får bara se några:



Bilden på Ömar och Ida är bäst!


Nu ikväll ska ajg iväg till Chrsitina Peraosn som har avskedsfest eftersom hon ska "glida runt" i Madrid ett år och åker nu på måndag....det blir god middag med massa mysigt folk!
Tyvärr måste ajg värda på friskis 9.30 imorgonbitti...men de löser sig.
Så in i duschen blir det nu!

Pussss

Redo

Korvstrogis con riso är käkat. Väskan ska bara packas sen bär de av till friskis och skivtstång står på schemat!
Hörs kanske senare ikväll!

"Man steker liksom"

http://www.youtube.com/watch?v=cEzQNYjD2Gk&feature=related


Det här är jag på Fredag på bardisken? Nån som joinar?

Kom igen nu britt-marie förfaaan!

http://www.youtube.com/watch?v=w5MTdkPgKc8 Har ni tråkigt kan ni ju allid kolla på den här killen. Han verkar ha haft en bra krogrunda :)

Hur mår ni alla då?
Jag mår fakstikt rätt bra idag, halsen börjar ge med sig för mitt vilda liv :) Idag följde Maria med mig hem en stund och kikade på mitt rum...jag håller nämligen på att fixa om de lite, har bytt plats på sängen...eller rättare sagt "körde upp"den" mot andra väggen.....så nu måste jag sätta om lite hyllor och dylikt. sen ska jag sätta upp lite greklandbilder och köpa mig nya påslakan och en spegel. Är även ganska inne på att sälja min säng som är av mjuk variant till en som är medel. Jag tycker den är för mjuk liksom...sjunker ju ner i mitten på en obehagligt vis.

Nu fick jag ett klipp av Maria här på msn som ni borde kolla på om ni gillar såklallade "stekare" http://www.youtube.com/watch?v=diZWxboi43I&NR=1

Och nu hitta ajg ett till: en snubbe på Stureplan berättar om sinan trix och knep....men han verkar ha fullt upp med sin guldsjal som fladdrar hej vilt....och när han drar e det bäst "nu måste ajg gå och köpa mig en vurre"
http://www.youtube.com/watch?v=UrZhijqdFqs&NR=1

Efter att vi vart hos mig i alal fall så drog vi ner till storkens utesevering där alla verkade hänga idag :) Vi skulle hooka med Madde och Malin. Myyysi...Jag tog mig en god smörgås :) sen köpte vi lite saker, jag ska köpa ett linne imorgon, hade glömt mina pengar, flopp + att linnet nog fanns som nytt inne på weekday imorgon. de jag prova var lite stort och uttöjt......höhö.
Idag till middag käkade jag risgrynsgröt och nu sitter ajg bara och söker på stureplans-finisar.....Imorgon börjar jag fem i tolv och slutar vid ett. GÖTT! Måste d ner på stan och köpa linnet sen 19.30 ska jag och Maria på skivstång! Pumpa lite inför festerna i helgen.

hade skoj och sov så gott inatt! Hoppas alla har de bra i sina skolor, ett lite tips som jag lärde mig igår: allt som tar mindre än fem minuter...ta tag i de direkt! Jag har provat och de funkar...vad livet blir effektivt!




Fattar du, liksom värsta känslan...vi hade de så otroligt bra, tänk när vi mööös efter stranden i våra vita handdukar och bara var "superfinis" man visste ju liksom inte vad man skulle säga...sen fixade vi oss, förade lite och gick ut och DANSA hela natten...sen vaknade man. åt god frukfrukost satte på sig en sexy bikini la sigpå stanaden...slängde sig i de stora havet, la sig och läste...åt megastora nektariner och diggade sköna sommmarlåtar.......inga måsten, inga krav, allt fixade vi själva....bästa semesterveckan på egen hand!
























Whata damn!

jag akn verkligen inte sova....har precsi fårr jätteont i halsen också, vad ska ajg göra.....vill inte stanna hemma ju! :S Måste prova att sova igen! Tur att de finns trevligt folk att snacka med på msn.....:)

God natt!

Do you miss me?

Heyheyheiiiii!
Kläder cirkulerar i mitt huvud! Vad är liksom egentligen snyggast osv. Imorgon funderar jag i alla fall på att köpa en coolt linne på weekday som går ner i ryggen (rätt mycket). frågan är bara om jag ska svart eller lila......Jag har nyss kommit på (då jag stod och provade lite kläder) att svart e rätt fult i för mycket mängder. uschusch! Idag köpte jag i alla fall en grå t-shirt-klänning, väldigt mysig, ett par svarta legging och ett par röda strumpbyxor. råcoola...de ska bäras med svart klänning, pumps och hatt en vacker kväll i höst :)

Jag har appropå ingenting fårr ont i helasen vilket suuuger, ska nog koka lite te och se om de hjälper, kanske läsa lite. Jag har så mycket tid, vet liksom inte vad ajg ska göra av den.....inte kan man vara vid datan hela tiden. och på tv tycker jag de bara går riktigt dåliga program. Finner liksom inte meningen med att sitta där då. Nån som har nått tv-programstips?

nej nu ska jag skicka in mina jobbtimmar under andra delen av sommaren så jag kan få lite klirr i kassan nån gång. Växlade desstom tillbaka pengar från Grekland idag. 1900! Mmmm I like, very niiiice!

Pusssss dåå!

Jag mår bättre :)

Godnatt på er allesammans!
Nu ska ajg krypa ner i sängen nyschad med en helt oläst cosmopolitan-tidning :)
Hoppas mina rutiner kommer hålla nu i höst med att stänga av datorn innnan tio, ni kan väl hjälpa mig via msn och inte skriva efter tio :)

Sitter nu och planerar helgen på msn, såååklart, har massa kul att se fram emot! Men de får ni veta mer om senare i veckan :)

Godnatt igen! Kram på er.

25 Augusti!

Heeeeej! hur står de till undrar jag?

Själv sitter ajg och surfar, diggar musik, mejlar massa viktiga mejl....säger att ajg akn jobba ilte extra till min boss osv. Ska snart iväg till min ammma och hämta en cosmopolitan som har dumpat ner i brevisen!

Måt lite bättre just nu men under dagen har de vart lite tugnt, ni vet när man bara vill blunda för att amn känner sig typ igenbombad....ögonen har runnit så de har sett ut som ajg vart riktigt jävla ledse,....men de är jag ju inte :)

Ska försöka hålla på regeln att stänga av datan mellan 21.30-22.00!  det är mitt nya höstlöfte....funkar inte att sitta uppe till elva, tolv ett!

Imorgon e en soft dag, vi ska lära känna ettorna i typ en timme sen är de lunch sen slutar vi. Jag ska ner med några tjejeor i klassen och fika och kolla lite på stan, måste ha lite partykläder till helgen!

Idag efter skolan var Maria här och vi gjorde kaffe latte och kollade på massa filmer från Grekland!
Efter maten var jag och handlade med pappsen min, när vi åkte in på en frukt och grönsaksaffär i G-sunda så fick ajg värtsa notslagin att ajg var i Grekland, saknar de så fruktansvärt!
menmen....de är ju bara att dra iväg igen nästa sommar!

Nu ska jag gå iväg till min mamma och hämta cosmon-tidningen....till den ska jag dricka lite bärté och ta mig en nektarin! Mums



Poolraggare är vi allihopa!

SNOR

Jag är förskyld och det är riktigt segt!....är sällan sjuk och nu känner jag bara att allt kom på en gång. Sen jag kom hem från Grekland har ajg jobbat massor, börjat tvåan på gymnasiumet, hunnit med en såkallad kick-off på friskis + åkt till pappa, Idag har ajg även försökt att ta mig an den mastiga ekonomi-läxan på närmare 40 sidor..... hög-konjunktur/låg-konjunktur, inflation och växelkurs är sådant som ska kunnas. Herrgud.

Igår var en en kanondag i varje fall, tränade på som bara sjutton, ett jumpapass, ett kombopass (skivstång + kondition - 75minuter) Ett danspass ( Massa blandade stilar och som avslutning ett jumpapass som alla nya jumpaledare hade satt ihop. Blir många liknande rörelser. Efter middagen dansade vi ju rätt mkt på danssgolvet också i säkert 1-2 timmar.
Nu e jag råförksyld, trött och har träningverk i min röv!
'
Nu ska jag läsa klart de resterande 7 sidorna av plugget sen kanske sova en stund!

Hörs!


back to basics

Det är så mycket som ajg missat på de två senaste veckorna känner jag.

Till och börja med, det finns inte mycket att klaga på kring Zante....det var helt ofattbart underbart, vi finner liksom inga ord.
35-40 grader varje dag, klarblått vatten, fin sand.....nära till havet, bra hotell, roliga männsikor på hotellet, god mat, hyffsat billigt. bästa resetjejerna, grymma klubbar och drinkar osv..... Man kan inte annat än att bli lite nostalgsik och sakna det.
Bilder finns uppe på facebook!!



Idag har jag vart i skolan halv elva till ett, sista timman åt jag lunch, chickenbits,ris och currysås :)
Om en timme börjar jag jobba, så nu ska ajg dricka en kopp kaffe, ta mig lite nötter pch en frukt och sedan cykla iväg.
Har ganska ont i halsen vilket är peeest med tanke på att det är Kick-off på friskis imorgon i de nya lokalerna på väderkvarn och då blir det MASSA träning. Jag får hoppas att ajg sover bort sjulkan inatt!

Nu måste jag käka! Pussss

Zante

Jag saknar grekland, måste berätta om allt sen när jag fåt tid. Nu ska jag iväg och jobba till tio och igår gjorde ajg desamma. tidtidtid, måste planera den väl i höst.

Idag var de skola igen, jättekul att träffa alla härliga människor! Har saknar alla massor, schemat var också soft, runt två-tre ons,tors och fredag....tisdagarna är olika och måndagar halv fem. man kan ju faktsikt inte klaga.
När jag kom hem sprang jag en runda, nu ÖSREGNAR det nått som bara in i helveteeeeeeee. Så jag fick ringa och säga att jag skulle bli sen. ooops, men jag tänker inte stå och säga "hej och välkomna" lika blöt som om jag har duschat. där går min gräns.

Tjolahopptholahej. Skriver mer sen!




"Vi ar ju ando po semester"

Heeeeej alla fini!
Nu 'r det s;ndag och en dag kvar p[ semestern. Grekland 'r helt sjukt underbart.....vi solar minst sex timmar per dag, sitter pa mysiga restauranger, partyar pa zantes partygata som 'r ruggigt festlig och har det extremt stekigt. Kameran 'r med JAMT! 
Skulle bara h'lsa det och vi kommer hem p[ tisdag s[ d[ kan vi ses!!!!

PUSSPUSS och hoppas ni har det bra i Sverife ocksp!\


Tips!

Nu börjat dagen få lite ordning på sig! Jag jobbar på här hemma....har packat ner det metsa nu vilket känns riktigt skönt.
Måste bara ge er ett gott lunchtips.....gör gröt på familjemusli, blir som vanlig havregrynsgröt fast godare, toppa det med lite äppelbitar och bananskivor....krydda med kanel och häll i mjölk. Detta åt ajg idag eller typ nyss med en kopp kaffe. Har faktsikt hunnit med att springa en runda nu på fetremiddagen också.

Så nu är det inte mycket kvar att göra....måste gå och solla bort lite linnen som ajg vill ha med mig, dessa linnen som jag alltid vill ha! va e grejen? jag kommer ju inte ihnna använda 14 linnen på 7 dar.....

/ Moa

fortsättning......

Efter middagen åkte vi til sara i vår klass och myste lite med sällskapsspel och så fick vi träffa hennes gamla kompisgäng. Väldigt trevliga tjejer ;)
När vi kom hem väntade paula utanför porten.....fan va kul att ses, hon var så söt!
Vi gick upp till mig och pratade om allt möjligt och drack te!


Vi somnade nån gång vid två och steg upp halv sju! mysit med fem timmars sömn! Visst ser de pigga ut?



Efter lite fixning här hemma så hoppade vi på upttåget, och det blev ju en del strul om man säger så. Vi stod still i kanske en halvtimma.......sen fick vi klättra upp på X2000 eftersom det tog sån tid för upptåget att "kylas ner" de var tydligen överhettat :S.....men de blev ju en upplevelse som vi så fint kallade det. på tåget träffade vi två jättetrevliga tjejer Karro och Saga hette dom :) de skulle också upp till Bollnäs och spana på snyggingar som skulle sjunga och spela fotboll. haha de gjorde väl inte derekt någon succé fast Erik gjorde faktiskt ett nick-mål. Han var nöjd!




Snippisnappislut...så var denna dag slut!
Nu är jag ganska stressad och måsteverkligen börja packa ordentligt. Men först blir det en joggingrunda!

Puss&Kram Skriver nog nån mer gång under dagen.

Vart började allt, Källman kom över? :)

I lördags efter att jag hade jobbat på friskis så åkte jag och Maria hem till mig för lite gott käk!
självklart kirrade vi de själva och de blev riktigt gott!


Mer kommer i ett annat inlägg, ligger ju lite efter med bloggningen.

Mycket har de vart!

Sitter och lägger över bilder nu från helgen som ni ska få se :)

Har även hunnit börjat packa....det är mycket att stå i såhär tätt inpå resan, vi är framme på Zakythos om ett dygn. Känns jäkligt gött å komma bort lite, för sen börjat ju skolan och vardagen, men ajg måste säga att ajg saknar skolan å alla kompisarna en aning....vår skolmat e ju rätt sweeeet också! ;)

men som sagt, snart får ni se lite bilder :)


Simmasimma

Tjenatjohopp!

Nu ska jag cykla iväg e det grymma ÖSREGNET för att sedan simma, basta, sola(?) på centralbadet men Maria, hennes mamma bettan och mammans kompis Lena (Vi fyra har vart på nattklubb). Jag kommer ju vara lika blöt när jag kommer fram som efter jag simmat. haha..... och omväg måste cyklas också, eftersom festivalen är igång.

Sen ska jag hem och jobba och ikväll blir på sushimiddag hemma hos maria med våra mums.
Alla dagar fram till Grekland är rätt smockade just nu. men jag klarar stressen, mycket kul som tur är!

Hade bäst!

Exalterade

Med risk för att bli tjatig. Men vi åker hemifrån till arlanda om 5 dygn och 30 minuter!!!!!!!!!
Med varsinna feta rullväskor, ett par brillor och ett fett leénde. förmodligen med jäkligt mycket kaffe också. Vi kommer ju va döda :D




Herrgud va vi spårara inatt.....ideér kläcks så de står härliga till! jag menar vem bangar på en termos insvept i tre nattbindor? Nu sitter vi och skickar massa filmer med "skämt" som jag och Maria drar till Sara Wall, Saris :) henne fikade vi med idag. Söt tjej." Va fin du e idag sara".

"Jag skriver upp de i Word"

Ja ni....är med maria och vi akn inte riktigt gå och lägga oss, eller ni kanske föredrar hoppa i säng :) Hur som haver så vet vi inte riktigt vad vi håller på med. Vi planerar lite inför kommande event i alla fall.
Under kvällen har vi ätit jättesen middag (pasta&Köttfärsås) och så har vi suttit vid datan å flummerummat.
Lämnat lite sköna komentarer på en viss sida vars namn heter emdartist.com. Finns så många speciella filurer där :) Nåvelan.

Idag på förmiddagen skrev vi packlista till Grekland också. herrgud nu sittre ajhg och skriver om sånna här råpersonliga saker igen.....aja kanake går och lägger mig nu. vi får väl se, men packlistan blev lång. så mycker krämer, schamppon,sprayer och annat som måste med! Taggade är vi i alla fall.

Hoppas malin har de söööft på BJ ikväll i alla fall! Och hoppas du hitta nån partybrud som va peppis.

God natt på er....jag längtar redan till de nymalda kaffet imorgon. kanske är vi så hurtiga så vi går en morgonpromenad också! Imorgonkcäll ska ag klippa mig, eller tunna ut mitt svall :) är helt ledig från jobbet också.

Simma lugnt! Om en vecka lär ju ni simma i regn och vi i medelhavet, men så e deee :)


It´s to late to apoligize...it´s tooo laaate...

Den låten har ajg på hjärnan i en ganska gnällig version. jag säger då de rixfm, rixfm.
Nu sitter ajg mest och softar, idag har jag bara tagit det lugnt, var ute på en promenad då håret flög fritt i höstvindarna...det kändes verkligen som höst. läskigt men lite skönt!
Har precis käkat en lunch...exprimenterade lite i köket och det blev till slut, stekt kycklingfile men banan och paprika (är det NÅN mer om gillar de??) och till sås creme fräsch (haha hur stavas fräsch?) och krydding grön curry pasta och vanlig curry....denna röra la jag i ett tortillabröd, lr jag åt två. su nu e jag redo för ett jumpapass i stadsparken!

men innan dess ska ajg träffa Maria på stan, vi måste byta våra sprinters....vi köpte ju herr och de är LITE stora i grenen. höhö!

PUss & Kram hörs!

Måndag dvs. en vecka och en dag kvar!

Hej allihopa!
Igår och idag har jag vart med maria. Hon é fin <3!
Igår gick vi på stan, jag köpte sminkborttagning, fotkräm,solpuder,solpuderborste,ögonbrynspenna och nagellack (malava Tokyo) ja, herrugud....sånt här pratar jag ju inte med er om egentligen....nej men skämt å sido. det blev del del odch tror allt gick på cirkus 160 spänn....inte så farligt ändå :) den som jobbar får pengar.

Och appropå jobb och friskis så jobbade jag igårkväll, men innan dess var jag och Maria och gymmade på Ultuna....hard workwork, ungefär ;) Vi sprang och och gjorde massa avancerade stryrkeövningar :) Så efter träningen fick Maria vara min minglare i i två timmar, men det gick ju bra eller hur?
Hon sov hos mig i varje fall och vi gjorde lite mysmiddag på kvällen och chattade med snyggisar.
Idag har vi vart en sväng på Ikea, stadium, skopunkten OCH coop, där blev vi bjudna på fisk av vår gamle tränare Björn. haha. På stadium inhandlade vi varsinna Sprinters, sånna som gör att luften inte stoppar en när man kommer upp i hög fart, värt! De åkte ner lite i grenen, köpte vi kanske herr. öhm. ja......
Ikväll var ju på jumpa (för jag jobbade) de bev lite regnit men sånt e livet.
Nu har jag badat med badkulor och body-shop...passionsfrukt! mmm :) Lte mat blev de också, falukorv me pasta å sallad, och jag var fakstikt så snäll så jag svepte ihop en matlåda till mammsen med.

Om ni vill så kom ner och jumpa 18.30 i stadsparken tisdag och onsdag, jag jobbar och både Paula och Maria kmr vara på plats.

Imorgon kommer paula!
Och alla som läser, ta vara på sommarens härliga stunder nu, även fast de är regniga kan amn ju passa på att träna, fika och mysa....kanske laga en god middag med sina vänner. det är väl bara två veckor kvar eller nått sånt skrämmande. Men på Tisdag drar jag, Maria och malin till Zakythos och lever livet i fulla drag sista veckan...skrev ut biljetterna idag. Fan va STORT!


pussssssss

Mmm kaffe!

Hej på er snyggon!
Hoppas ni har det bra i regnet, jag mår faktsikt bra.....kan va skönt att mysa lite inomhus också!
Sitter fakstikt med både strumbyxor (tunna) och långkofta på mig, känns höstigt men ändå harmoniskt och skönt :) So you know.
Idag när ajg hade slutat jobba så råkade "vi" kanske mer receptionisten som ajg jobbade med låsa in en spinningledare, som var inne i den mörka hallen och tränade på sitt kommande pass. haha! Så när vi skulle gå så stid hon där och bankade på den låsta dörren och kom inte ut. PINSAMT Men lite smått kul också....larmet börja tjuta som en stucken gris....menmen de löste sig nog, jag cyklade iväg mitt i regnet.
Nu sitter ajg och dricer kaffe och ska äta ett äplle å nåra nötter. De är gott!

Ikväll skulle jag ära middag med massa brudar men eftersom vi inte längre kan vara hemma hos linn så vet jag inte riktigt hur de blir med den saken. Nån som har nått hus att va i? haha Tror Tove kommer hit i alla fall....vi skulle iaf ses och så hade ju pearson nån idé :)

Sitter och funderar lite på när Maria kommer hem idag också, vill ju träffa henne så fort som möjligt! Hoppas bara hon inte är brunare än mig.

Åh nu fick jag sms av min Sistah som hon så fint heter på min mobil! (vi har inte pratat på en vecka)
Nu pratar vi, och ajg fick massa energi! Att de kan vara så roligt att pratas vid efter bara en vecka :)
den här bilden säger verkligen mer än 1000 ord!


Kram

velig!

Sen igår har jag haft en underlig känsla som ligger och spökar....man skulle kunna jämföra den med rastlöshet, men inte bara......när jag sitter och surfar runt på massa härliga blogggar så kan jag ibland bli lite stressad över att alla verkar ha den här perfekta sommaren! De bor vi havet, är ute med sina båtar....myser runt med sina vänner, äter skaldjur, grillar och bara verkar ha det helt underbart. Medans jag som mest åker till nått halvdant bad med typ min familj....eftersom alla är borta, fast gentligen är rätt många hemma. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt. Idag vet jag i alla fall inte vad jag ska göra! Det blev ingen jobb-träff. Men vid nio gick jag ut och promenerade ändå till stan och tillbaka, efter det åt jag den här mysiga frukosten  som ni kan se nedan.
Kanske ska jag i alla fall träffa Malin ikväll efter jag jobbat halv fem till halv åtta.
Men hur som helst är jag fundersam och nästan lite stressad över nått som jag inte vet vad det är....jag vill ut ocxh göra nått RIKTIGT kul! men när man jobbar och molnen har tagit över är det svårt!
Saknar jag Maria, de kanske är så enkelt....för inte är det NÅN som jag delar så mycket med som den vännen. Nu om dagarna får jag sitta själv och äta finfrukostar. Livet är tungt. Jag får till och med sitta och asgarva eller megafniss själv åt saker och ting som är väldigt underhållande, det är ju sorligt men sant, jag sitter och skrattar för mig själv!


Fika Whaynes

Är det så det stavas, en gång för alla...jag kommer aldrig ihåg!
En fika blev det i alla fall med Christina (Pearson) Christina (Åqvist) Alex (Packis) och Fanny. Fint sällskap med andra ord!
Jag tog en islatte, Fanny och christina P  nån form av chokladislatte Flippe nåntingt kallades den, lite smooothie fick de bli för C-stinas del och chaiislatte för elex del....den sisnämda var faktiskt jäkligt god!



Fikade gjorde jag igår, men inlägget kunde in publiceras!

RSS 2.0