fruktstund.

Sitter med en banan, ett äpple och en kopp té. Maria har precis lämnat mig vilket känns synd. Vi hade de verkligen jätteskojigt där ett tag då vi satt och fnissade åt allt.  Jag satt och klingade lite på min lilla gura också. :)

Ha en trevlig dag imorgon alla valborgsprissar!
"i´ts going to bli najs, i hope!
 SMOOTIES. gjorde av mig själv och av Joel´s - cafeet.


Grillningen hos madde såg ut sådär:  Hon va grym.

Till sist men inte minst: vilka braxor e snyggast tycker du?


Vi är en fitnessoas!

Tjenis!

I Lördags var jag på utbilningsdag på F&S. det var en trevlig dag, då vi lärde oss hur man ska agera som värd och hur man uppfattas när man står där och hjälper träningmotiverade. Det är viktigt dedär. Det roliga när man e på sånna där dagar måste nog vara att det inte är jag, de eller friksis utan vi som förening som måste utveklas...Friskis är en ftness-oas för alla....och är uppsalas största träffpunkt med över 23000 medlemmar. det är tugnt! :)

På lördagskvällen grillade jag hemma hos Madde, skitgott!
På söndagen vaknade vi vid elva och tog de sådär riktigt soft. Senare på kvällen/eftermiddagen sprang jag med min bror......han springer obehagligt fort, men de var bara at hänga med i alla ner och uppförsbackar i skogen!
Sen åkte moi och Maria och lyssnade på Christoffer Hiding, han från Idol för er som inte är så insatta......han har en skön röst.......kanske en bra bröströst också ;)

Ikväll ska jag till pappsen, det som e bra med det är att jag kan föra över massa bilder :) kanske langar upp lite här sen. men innan de ska jag på stan. älskar stan!

NU är det bara engelska nationella kvar innan valborgslovet kommer. slutar efter provet imorgon 10.50 - YES! fan va skönt. sen e det 6 dagars ledighet! jättefett.

Fyskrutt på er. Hoppas ni mår bra och att ni känner er fina idag!

Tjooo bruden som tittar förbi!

I´m bringing sexy backs.....yeaaaaaaaah! Torslow och jag häckar järnet....vad gör ni själva såhär på morgonkvisten, grymt tidig morgon e det.

Vi har haft grillkväll ikväll, invigning, vi var så jävla coola! grillspätt...inte alla som kan göra de.

hihi.

Nu ska jag bädda sängen och nussa kudde. Myyyys.

Kramen.

gó kväll gott folk!

Hej!

Idag har varit en bra dag. skola 8.40 till 14.50 med två timmar lunch då det blev en massa solning! Jag har nästan bränt mig faktsikt. Men klagar liksom inte, det har väl lagt sig de mesta :)
Efter skolan fikade jag med Maria,Christian och Totto, det var jättehärligt. vi satt på Joel´s uteservering och det var ungefär 25 grader varmt i solen....vilket resulterade i att det var endast linne som gällde. man blir ju nästan bortskämd. :)

Efter fikan provade jag och C lite kläder på monki, tror jag ska köpa en klänning där imorgon, eller kanske rättare sagt en stor T-shirt.
Ikväll har jag också varit på restaurang....tog Kycklingfilé, potatis med någon cool sås och till de mango/jordgubb/avokado-sallad, de var annorulnda och gott. E "nöjd".


Har haft så oförståligt ont i magen ikväll....så fick cykla hem efter maten och sätta på mig pyjamasbyxor och göra mig lite te. Det känns mycket bättre men ändå irriterande eftersom kvällen var fin och ung. När jag får sådär cpont som e konstigt...typ magknip + jag dörkänsla, så vill man veta vad de beror på, men jag har verkligen ingen aning! Nån som vet? he he.

Imorgon ska jag stiga upp vid halvtio....ta det lite lördagslugnt och sedan cykla till F&S-Ekeby, är utbildningdag mellan 11-17. startar självklart med ett gympapass. Skönt! efter det blir det en bit god mat och vänner som gäller. mys!

God moagon

mattemattematte......drar ihop sig till nationella....ooooups.


peace.


Shit va mysigt vi har det!

Hejsan hoppsan alla Moa-älskare!

NU har jag kommit hem från träningen...blev ett Core-bosupass, jogging ute...i shorts! helst stört men det kändes som en ljummen junikväll :) And i like it. Cyklade både dit och hem också! jätteskönt fakstikt! Roligt att röra på sig nu när man kan göra de ute...allt rullar mer liksom, bara att sätta på sig en hood att dra iväg, isället för att plasta in nån konstig ryggsäck som man ska ha på pakethållaren ochsedan dra på sig regnkläder osv.....inte de skönaste. har ju vart med om bätttre upplevelser.

Nu e det bara 24 dagar kvar i skolan för min del och alla andras på Rosendal i smip07b. jag läääängtar ihjäl mig efter sommaren! ska blir de roligaste på länge......men den dagen den lyckan! jag ser i alla fall fram emot den! Fyller ju år då med :)
Imorgon blir det fika på någon uteservering med Chrsitina, Totto och Maria sedan vid sju resturang med Mamma,Maria och mammas kompis.och kanske nått mer.....

Chrisitina skickade en nostalgitripp nyss från bryggan i typ augusti.... :) Mysigt.image81


PUSS och trevlig helg på er!

Stressad.

Ska på Core-pass om en timma....och så ska jag cykla dit så har lite brådis.
Måste bara dela med mig om min glada nyhet, jag fick Värdjobbet på Friskis, så utbildningsdag på lördag 11-17 för min del. Friskis fpr life....jag e nog en nörd, eller?

Ciao!

Dagen!

Dagen har vart lång......men helt okej. Intervjun på Friskis gick helt okej!
Har lite skrivtorka känner jag, så det får bli allt för dagen!
Imorgon väntar skola 8.40 - 14.00!
17.00 blir det intensivträningen, sedan hem och kolla lite Top Model och sex and the city. På jumpan på torsdagmorgon ska vi köra kick-boxning! locking forward it!

Kärlek på er allesammans, efter föreläsningen idag blev jag klokare på bla. en sak: Visa dina medmänniskor kälek, kanske man borde göra mera.. att juste ta han om varandra och visa att man bryr sig?
En fin bild på några söta vänner i samband med att jag blev ett år äldre i somras!

image79

Idag förenades jag och ballen igen.

Ja, vi brukar kalla den så här i familjen.

Nu har jag precis stoppat i mig middag. denna måndag blev det köttfärsås med fullkornspasta och sallad. viktigt med mat när man ligger i med träningen ;)
Idag gick jag till Ultuna...körde ett skivstångspass eller som vissa säger: pump. sedan joggade jag hem. Jag får verkligen endorfinkickar av att träna. är inne i ett flow...och känner att ajg blir bättre och så varierar jag mig så mycket som möjligt! Skön känsla.

Dagen har varit lugn och solig. hade tre lektioner och det visades sig att jag inte hade engelska sista timmen, så redan klockan 14.00 slutade jag! härligt som fan. Jag cyklade hem och satte mig just på ballen- balkongen...med endast shorts och bikini, helt sjukt...det var hett! där ute dricker jag en kopp kaffe och läser lite "läxor" och tidningen Tara 40+ :) den e rätt bra faktsikt. hittade en lite komisk sida som ajg måste dela med mig av:
15 tecken på att du inte är 25 längre....(ja, jag fastnade för detta även fast jag inte ens fyllt 18 bast)
1- Du går aldrig bort utan att noga kollat upp hur du kommer hem: alltså ganska ofta efter alla de städer jag har besökt så kollar jag faktsikt upp det numera, oftast e det dock inte så svårt....jag cyklar :)
2. Du har köpt ett par gå-stavar: jag är nära att göra de i alla fall, haha!
3. Du använder paraply vid risk för duggregn: efter alla dessa ragndagar i höst så är paraplyet du jag går på stan ganska ofta nerpackat, sist var åtminstone mina regnkläder med i väskan.
4. Du äter gröt till frukost: det är min nya passion, havregrynsgröt, rivet äpple med kanel och mjölk....hahah va e grejen med mig?
Det är massa andra saker som tex. vänner som ringer efter 21.30 frågar om de väckte dig....detta stämmer INTE....men det var komsikt!

Ikväll blir det lite tv och dator. Mest lugnt i alla fall.
Imorgon ska jag först lyssna på en föreläsning om koncentrationsläger, sedan på ett studiebesök till tingsrätten..... därefter på jobbintervju som värd på F&S, hoppas jag får det ;)

puss på er!
Ni har svårt att komma ut på en jogg, tänk såhär: du kommer ALDRIG ångra att du genomförde rundan i solen som nu skiner om dagarna :)

I Can´t stop the river from running.....

Tjenahoppsan!

Tänkte skriva ner en kort blogg här i all hast, snart börjar ju andra avenyn!

Idag har jag: gått morgonpromenad, ätit dunderfrulle, åkt ner på stan, shoppat en hood som jag ska ha innan träning, cyklat hem, ätit igen, gympat på Helenas Intesiv, ätit middag :) That´s it! men ändå en himla mysig och solig dag :) Känner mig redo för en ny  vecka tror jag, det händer en del..... men det berättar jag om när det kommer!

Vad ska jag säga mer? Nu ska jag nog göra en smoothie...har blivit nya smoothie-moa  :) men min mamma tigger om en, så då kan jag lika gärna mumsa upp en själv i farten. det är så gott!

puss och kram! och ta tag i den nya veckan, lev som om det vore er sista dag i livet, typ :)

Vi snackar ihjäl oss här hemma hos mig!

Tjenare på er mina bloggläsare!

Jag tänkte dela med mig av min dag.

Imorse vaknade jag runt tio hemma hos Maria....utvilad och i harmoni med mig själv.
Vi gick en snabb promenad på 35 minuter och sedan gjorde vi oss en sjukt god frukost med gröt,rivna äpplen, kanel och mjölk! rekomenderas! Sedan tog vi det riktigt lungt, satt lite vid datan och bara hade de lördagskul :) Duschade och åkte ner på stan.
Där bokade vi tågbiljett till senare evenemang i vår, jag lämnade tillbaka ett par shorts, och så hälsade vi på Tove som jobbade flitigt på musikens hus. Hon var snygg!
 Vi satte oss på våra gamla goda cyklar och åkte hem till mig. Där tillredes det tacos och Tove kom över :) Nu har vi det skoj...pratar om sommaren och kollar på körslaget.....smoothie är påväg att tillredas också!

Recept: vaniljyogurt, frysta hallon, bärmüsli!

Kvällen är fortfarande ung så vi får väl se om de blir partaj lite senare...om inte annat kommer musiken dras på här hemma och dans kan lovas!

Nyp i stjärten från din moahoe!

Vi alla här inna i 2:an med högt i tak ute på Ulleråker hälsar: Ta hand om era rumpor, för ni får inga nya!image78

Kvällen är här.

Hej på er!

Ligger och slappar hemma hos Maria, hon har somnat så det änder ju inte massor här. haha.
Sneglar lite på nån film på ettan också med Julia Roberts, hon spelar Erin Brockovich. det är spänning vill jag lova.

Efter skolan gick jag, Maria och Sara på stan. Maria köpte två linnen, fina var de! och jag handlade en svart vanlig T-shirt, som jag har på mig nu. jätteskön!

Imorgon ska vi upp och gå innan frukost, hur ska vi orka??

Vi åt ett jättegot kvällsfika för en stund sedan...te, fil&musli,äpple och hårdmacka med skinka och tomat. de var svårslaget!

God natt på er! Nu ska jag nog krypa ner i sängen....orkar inte vara vaken, de är dött!

image76

Jag är i skolan.

Hejsanhoppsan alla bloggkåta människor!

Idag skiner solen, men inte blir livet bäst för det eller vad säger ni? Skolan finns kvar.....
Idag slutar jag med lektioner klockan tre sedan är det bara klassråd kvar, de brukar gå undan rätt så snabbt!
Sen ska jag nog ner på stan och kika vad som finns....vad händer liksom? äre fest eller?

Ikväll ska jag hem till Maria på middag också...eller vi ska laga själva, lax med klyft eller pressad potatis till det någon dylik tomatsallad, blir nog brais! Vi ska mest deeeeeeeega........men så typiskt, när man bestämt sig för att göra de så har man (jag) känslan att bara göra något jättekul och intensivt! Skumt dedär. Inte det att jag inte vill göra de jag ska....mer att jag har en annan magkänsla just i denna bloggstund.

Vad ska ni göra i helgen? berätta, för jag är nyfiken, vad händer på lördag gott folk? nån som vill hänga en timme eller två?

pusspuss/ Moa

Jag ska blogg.......****...........av er!!!

Jag är sååå sur! Va e grejen??????
Ja, man skulle kunna kalla det avundsjuka!

/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa image75


Övningskörningn nästa!

image74Nån som ser mig?

Hej!

Kom precis hem från att ha vart på en övningskörningskurs....eller som "Janne" utryckte sig...en introduktionskurs för handlerare och elev :) den var väl lite halvgivande.....men lite gamla skämt och en lärare som jobbat "liiiite" för länge med sitt jobb, men jag eccepterar. Nu har vi intyget så det är bara papprena som ska skickas in...sedan är jag ute på vägarna :) Känns mysigt på nått vis.

Idag var jag i skolan mellan 13-15, I like it....vi hade engelska vilket var helt okej. sedan åkte jag och maria ner på stan och kollade lite smått.....så mycket mer har de inte blivit av. Vakade vid nio av mig själv (fetaste känslan - att känna sig utsövd!) sedan städade jag och packade upp min sjukt stora väska från pappa....och så pluggade jag lite också.

Igårkväll gympade jag, pulspass! det var jättekul...med Anna Fältström, halvsju på ultuna...ni uppsalabor som har lite energi i kroppen...prova de ;) jag blir så glad efter jag tränat, det är en mäktig känsla! Hur trött man är innan så blir jag nästan alltid piggare efteråt.

Puss och kram på er alla!

Jag ska sova innan tio!

Hejhopp!

Igår var jag på party! Ja, det skulle jag vilja kalla det. Det hela började med en fin middag hemma hos Kristin....som Chrsitina&Kristin hade anordnat.  födelsedagsbarn som de var. Maten såg ut såhär: den var himelskt utsökt...blir hungrig av att kolla på bilden :)
Sedan kom de lite fler männsikor och kvällen var väldigt skoj!
Lite bilder:
Efter det här blev det ett strömavbrott och hela datorn bara slocknade, men inlägget blev sparat i utkast :) Så det blir inga fler bilder....tyvärr. Faktum är att jag insåg hur mycket el vi använde när allt slocknade, jag tände ljus i mitt rum och la mig och läste lite. Riktigt mysigt, så borde man egentligen göra varje kväll. Man får liksom ett mer lugn i kroppen och en harmoni intas, isället för att sitta vid datan och bli helt "uppjagad".
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha spanksa, sedan samhällskunskap och til sist men inte MINST...natinoella i engelska (muntliga) får hoppas att det går bra!

Ikväll ska jag till Mamma, skönt med omväxling och lite närmare till friskis :) Var där igår och körde Intensiven. jättekul och jag mådde mycket bättre efteråt. Idag blir det ett pulspass!

puss och kram!

Lördag!

tjooo!

Idag vaknade jag halv elva, riktigt sofy! Åt en rulle och satt mig lite vid datorn för att genomföra lite studier och lyssna på lite musik.
Sedan vid halv ett gick jag ut på en liten jogg i det ganska friska vädret....det var rätt tungt men skönt, man får tänka att man är lätt helt enkelt! Sedan gjorde jag lite stryrka...känner att det är två månader kvar nu :) he he.

Nu ska ni få er en snygg bild jag hittade, efter min jogg är jag förhoppningsvis ett snäpp närmare hennes mage, jag har ju fått för mig att jag ska ha en six-pack till sommaren. vi får väl se...... va va va? hennes "tan" bangar jag inte heller på!
image69

Skojare!

Tjena på er.
Tänkte börja med att berätta om mitt tillstånd för tillfälligt.
Igår var jag som sagt på gympa, och den häftiga känslan över att ajg inte längre mådde piss infann sig. Jag blev dunderglad och fick massa energi. Lagade mig en middag och satt "lite" vis datan. La mig vid tolv för att jag chattade massa, när ska lilla jag växa upp och sluta sitta och göra de?!......Så kvart över sju var jag trött och opepp på matte. MEN gick upp till skillnad från vissa andra. Hade liksom betsämt mig för en lyckad dag.

Idag har jag haft på mig strumpbyxor, hög svart kjol (Marjos) vitt linne...spetsiga svarta skor och en skinnis :) Känns bra. Efter skolan har jag kikat lite på stan med Maria, vi träffade massa som vi kände, kul....jättekul!
Köpte mig en hatt, tvål och fotkräm - de sistnämda fick jag av Moriiii, schysst av henne!

Ikväll har de blivit lite middagslagning av mig och Maria, vi bor typ ihop i mellanåt :) Kyckling, ris och tomatsås med stekta papriker. Sedan massa kaffe och cashewnötter! Fan va gott de är.

Sedan har vi spanat Så ska det låta, där Segerstedt gästade, han var Braaa och snygg i håret, såg lite ut som en uggla tyckte han själv. Aja.....det blev en soft hemmakväll idag. Sjukt skönt!

Imorgon ska jag sooova länge, äta en beloved frulle, plugga, joba på friskis och sedan på Middag!

pusspussssssssssssssss och en FET kramimage68 Saknar dig Paula! Vi kommer igen.

Eva Cassidy - Imagine

Ingenting kommer någonsin bli som förrut, det man kan göra är väll att hoppas på att det bara kan bli bättre......
Hela veckan har kännts tung. Jag är slö och vet inte varför. Vad ska jag säga mer liksom?

Hela helgen är oklar.

Kvällen!

Idag efter skolan rensade jag och Maria mitt rum....+ att ajg städade badrummet, hur ofta gör man de? nixpics... not so often.
Senare blev det lite fiksgryta med potatis och sallad.

Vid halv sju fick jag och Maria för oss att åka ner på stan och fika med vår Greklandbuddie.... även kallad Mallanbrallan. Så det hela genomfördes i snö/regn/piss-yran!  det flev fiket Joels....väldigt mysigt! Vi pratade igenom allt och inget och det gav i alla fall mig en ljus syn på livet :) Tack för upppiggningen.
Sen har ajg bara tagit det lungt och gjort en fruktsallad...banan,äplle & Mandarin toppat med hasselnötter och satade cashewnötter...men en skvätt A-fil. prova de! godaste på länge.....nästan som en god insmörjd..........i choklad. MUMS!

God natt...nu ska jag sova och ladda inför idrotten och mitt nationella i engelska imorgon!
PEACE!

I`m yours rullar på el radio!

Tja, läget?

Jag diggar sköna (?) - (kanske pearson kan svara på). Jason Mraz för tillfälligt, och då är det hans remix, tycker den är tung!

Idag har det vart chill i pluuget, en lektion på förmiddagen och en på eftermiddagen...den på eftermiddagen var en föreläsare som berättade om yrket: översättare. Det hon fick fram var väl att hon satt i ett par mjukisbrallor vid sin dator och att kylskåpet lockade rätt för ofta. sedan gilllade hon ordvitsar. de jag och några andra mest funderatde på va: var hon gravid? Och vad var grejen.....märklig brud.

Annars rullar allt ganska galant för tillfälligt. har precis tagit mig lite kaffe såhär mitt på dan med Maria. Bjöd över henne på en kopp efter skolan. Kändes snällt och otroligt speciellt att ha henne på besök.

Ikväll är allt oplanerat, kanske joggar jag igen kanske inte....fååår se. Ge mig nått förslag. 20 sidor i samhällskunskapen ska i alla fall läsas!

Ciao chicas y chicos qué es muy guapa.....no dormir con vientidos horos. No bien.
image67

Måndag är dagen!

Hejsan!

Imorse när jag vaknade så kände jag mig ganska opepp...det regnade jättemycket och jag var trött.....att veta att man då ska stiga upp vid sju-åtta fyra dagar till är inte en höjdare, eller vad säger ni?
Men jag gjorde mig en tallrik fil & Müsli och två koppar kaffe...sedan var jag på benen!
Innna jag stack till skolan så var jag tvungen att sätta på låten No Air - helt beroende av den efter helgen, och vet inte om jag mår braa eller inte av att lyssna sönder den.....

Väl i skolan var det svenska på schemat: vår lärare är väl av den flummigare typen...så vi skulle lyssna på klassisk musik och skriva tre korta dikter...en betsående av mycket verb, en av substantiv och en av adjektiv.....mina fick handla om helgen! :)
Sedan var det geografi och lunch...helt vegitarisk för min del, gottish. (stekare från sthlm med tighta brallor, vars kläder spricker i sömmarna).

Efter de var det spanska, samhällskunskap och engelska. På samhällen diskuterade vi lag och rätt...eller ja, satte igång det ämnet. Det var skoj, inte så tungt kapitel liksom, Min grupp kom fram till att ett brott är en "busig hadling, som skadar andra"......och småbrott...skulle kunna vara en blottare - som blottar sig fast med braxorna på men ingen T-shirt. hehehehhehe.

Kom hem från skolan vid strax efter fyra...då jag får ett ryck och städar igenom hela familjens kök. Riktigt skön käsnla, typ putsar kaffebryggaren och diskar den - hur ofta gör man det? Iiiiiingen aning!

Ikväll ska jag nog ut på en mysig runda längst ån, precis som igår....rulllade så bra då så tänkte att en lugn körare idag nog blir bra :) Är så mysigt att bara rulla på med stegen och känna att det flyter och bara få in massa frisk luft...sedan stretcha och duscha. Men först bli det middag!

Puss och kräääm!image66

En Weekend var det!

Tjenare min vänner...nära som kära! Dags att rulla igång en till blogg känner jag. Har ju trosts allt tilbringat min helg smekandes en bringa.....eller oj i i Eskilstuna- de soliga menar jag!

I fredags åkte vi iväg! Möter upp Paula - vår vän, Fixar lite smått och pratar så att vi kan komma in på krogen inför kvällen ;) Skönt att ha de fixat!

Sedan bär de hem gåendes till Paula och hennes lgh, vi lagar en god middag betsående av Laxfilé med fullkorn/dinkelpasta, very good! Sedan fixar vi oss en "aning" och har de extremly sköj!
Här e några bilder:

det hela flöt på bra! Dock missar vi bussen som vi skulle ta vid halv tio......så vi får traska ner mot klubben, gick ju de med. Fast vi hade inte de skönaste skorna på oss! Ajajaj......men snyggtsnyggtsnyggt.
När vi kommer till krogen så blir det DAAANCE......var ett tag innan spleningen drog igår så "kör" igång ändå.
hur var det nu igen.....- turnépremiär (jag skriker despertat taggad)....maria och paula "svarar" -HOHOHO (ni vet med näven i luften) hahahha!.
Vid tolv nån gång börjar de och det blev värsta draget. Askul verkligen. Några bilder får ni på det med!

Bilden där Erik står på knä så smekar han Danny lite bara. Gillar att de visar sin kärlek mellan varandra öppet!
Blev inte så många bra bilder...men ni får ta det som finns satt säga. Hett med hatt i alla fall!
 Sedan blev de kanske inte riiiktigt som vi hade tänkt oss. Men himla skoj ändå! lite bilder utanför ska ni få....och lite på oss! ;)
.

Sedan bar det av hem...men först lite "häng" i en trapp...närmare morgonen...Vi behövde ladda lite inför promenaden hem igen.
Vi kom i säng sju...då paula av en sajko anledning föredrog att somna i badaret isället för på en madrass. hahaha
Klockan nio gick vi upp med Paula som sulle rida ikapp kvällen. Det var en jättemysig och solig dag. Då jag och Maria typ för första gången fick vara i ett stall. :) Det paula hade mycket skoj åt. såhär såg det ut!
 Den klassiska "hästtjejen" tyckte vi hon såg ut som.

 Jag och Farex blev tajta!

 Paula var/är en sexy as hell ryttare!

Idag åkte vi hem och jag har mest tagit det lungt...vart ute och joggat, städat rummet och mest som sagt Take it easy! En mycket mycket trevlig helg har det vart! :)

pusspussheiheikramis!

Jag är seeeg!

Tjenare på er!
och förlååååååt, nu var det 7 svåra och tunga år sedan jag skrev....hehe skoja.
Idag har jag hunnit med ett mattetest på morgonen, kändes jättebra. Hoppas på alla rätt där.

Är så himla konstig idag, trött, seg och typ nervig...liksom helt aaaaaaaaa. Kanske är "spidad"? 
Ska i alla fall bli skoj i helgen!
Kvart över tre går tåget mot E-tuna,nu är det bara solen som måste komma fram så man kan put on the glarror satt säga.

Ha en bra helg!! återkommer kanske imorgon med besked om kvällen!

Taggah / Moa

21.02

Hejsan mina vänner! Det här ska bli bildernas blogg! så förbered er!

Ungefär såhär såg det ut igår efter skolan. Jag och Maria min kompis....hehehe. Gick ner på stan och satte oss vid ån och bara hade de gött! Pratade en massa och solade med våra glarror :) Då känner man att livet är värt att leva, och att det faktsikt är möjligt att sitta i linne, hade glömt bort det. Efter en stund gick vi hem till marias mormor och åt våfflor med en kopp kaffe, hemskt trevligt dedär! Kom hem vid nio och sen var det inte så mycket mera än datan till närmare ett, ej hälsosamt/givande...men ändå så "värt" när man sitter där. Suck!





Från lovet har jag också en liten bild som jag vill lägga upp. Det är från en kopp kaffe på jobbet. Blir lätt så att vi tar fram guran..... då Maria spelar lite feelingsfullt på den...och jag lägger in lite vackra stämmor. För övrigt är det grymt skönt att jobba.....så stor skillnad på skolanoch på ett jobb, på jobbet är man för sin egen skull och ekenomi. Man har kafferaster, kaffet är GRATIS...och man är ett gäng skojare. I alla fall på det här jobbet. Nästan så det är kul att cykla dit. När man går till skolan tänker alltid i alla fall jag igenom alla 6 (?) lektinerna jag ska ha och vad jag måste prestera och ha gjort klart o.sv. UschFYBLÄ! men heyy en kanonutbildning får man ju ;)

Vad har jag mer bilder på....några klassiska maträtter som jag och Mariisbarris e nöjda med kanske. Vi håller på med att utveckla våra kockkunskaper en aing...från pasta med köttbullar/pannkakor...till lite mer, lax, köttärsås osv. STORA förändringar på gång som ni hör!


På lovet åkte jag också hem till Tove min vackra vän och vi hade det skittrevligt...var ute och gick...handlade lite nötter och satt och drack te till 100 Höjdare, så sjukt program! Sov över och nästa dag gick vi på stan :) Skiiitfin bild.

Que más?
 Såhär såg vi ut när vi spelade upp vår redovisning om Kenya...vi är alla på en bar vid olika tällfällen. De "mörka" e ägarna! ;) Askul!

Till sist men inte minst...På fredag sätter jag och Maria oss på ett tåg till E-tuna...paula och klubbspelning med Kirrebirre, min sexiga sill väntar! Ska bli så jääävla kul. Vi blir nog kvar där till söndag om de blir som vi tänkt oss! Så helgen är efterlängtat! "This is how we partyyyyy-låten fick jag just på hjärnan! ;)




Özzoch kram på er. God natt...shit min längsta blogg blev detta! och min coolaste egobild.

Vardagen rullar........

Nu har jag brådis så skriver kanske mer ikväll!
Ska på ett Intensiv-pass på friskis och det börjar om 25 min...så de blir turbo på cykeln!
Hoppas ni har en god eftermiddag, och inte stressar som ett duracellbatteri (osäker på stavningen där!)
Puss&Krammmmmmmmmmm

Bloggen funkar!

Kändes lite tomt när alla bloggar man brukar kolla inte uppdaterades! Vad gör alla liksom?? Skönr att det är återställt.

Sitter just för tillfälligt i skolan och har haft några timmar drama. gick väl sisådär.
Ska gå hem till mig nu med Maria, och vi tänkte ta oss en kopp kaffe såhär mitt på dagen. Sen bär det va ner på stran, blir en skön promenad. När ska det utföras lite skönhetsgrejs och klänninhandling. Måste tagga lite för helgen liksom.
Ikväll ska jag fixa klart min historiauppsats och kanske kolla lite tv. Har inte så stora planer faktsikt. blir nog ingen träning i alla fall, det tar ajg tag i imorgon. får bli promenixar istället!

puss och kram. Gå ut i solen!!

RSS 2.0