Fulll av energi!

Styrkemedlet gick kanoners ikväll! Fick massa endorfiner i kroppen och är nu på ett strålande humör. var dock lite brådis efter passet, fick stretcha lite mindre för att kunna cykla på hem på hojjen i 120!! haha knappast en nervarvning....men jag han TYP. Tjejerna på Igår (på Idol såklart) var bättre än killarna tycker jag nog. Får hoppas på att killarna levererar mer scennärvaro och ryth på scen på torsdag. hehe.

Nu har jag i alla fall lagt fram de mesta till vandingen. Blir nog kul när man kommer iväg :) Med bra sällskap så löser sig ju de mesta!

Äter förtillället lite fil med, axa - nötmusli, + extra madlar, russin och solroskärnor. till de dricker jag en slät kopp söderté. SÅ sjuuukt gott! Höll nästan på att glömma äta återhämtningsmålet, fyfy!!



Det var jättekul att Tove kom förbi hem till mig idag också, vi åt en bit paj och pratade om singelmammor, dels programmet, dels hur de skulle vara att vara en singelmamma. vi vill båda vara Jhoni och ha sonen sijas (haha nu stava jag de namnen helt mysko) Sen så pratde vi om skattejämkning och familjelivet också. Vi diskuterar alltid så djupa saker, och vi både är alltid så tröttna och slitna när vi ses.......Men vi har varandra att klaga med och peppa!


Bästa var nog ändå när vi sitter och tar en kopp kaffe på maten.
Tove säger då med basröst- Har jag sagt dehär till dig?
Jag: hmm, nej de måste ha svitchat förbi i all hast.....
Tove- jag ska bara dricka upp sista slurpen så ska du få höra på maka!

HAHA....SÅ PRATAR MAN INTE MED VARANDRA NÄR MAN E 17 ÅR OCH TJEJOR. okej att vi skoja men OM de skulle vara sanning.

Åh nu kom jag på att ajg har en helt nybäddad säng, med nya påslakan, ljusgråa med mörkgrått estitsikt bommönster....eller de är typ bara ett mönster, passar riktigt bra ihop med mina andra kuddar. Mysipysisäng. Stort duntäcke har jag också!
Den sängen lär jag sakna i tältet imorgon! Men hoppas inte jag ska behöve frysa i alla fall. har både underställ, mjukisoverall, täckjacka med fleace i. + regkläder. hehhe :)

Puss och god natt!



Dålig uppdatering - prov idag.

Herrjösss och hej på er!
Sitter och lyssnar på råhög rock, haha varför har jag de på min dator?! YEaaaah *skriker*

Igår var i alla fall en intensiv dag, därför jag inte skrev nått. jag gick i skolan från halv nio till halv fem! Efter de stack jag hem till pappa och packade ner allt till mamma, åkte till mamma därefter, åt mat, pluggade, tittade på Idol, pratade med Maria telefonen i 1.5 timme TYP. Från att jag skulle fråga om de gick bra med messsmör till vandringen imorgon, till att vi började prata om ALLT möjligt...skitkuk! :)
Min mamma hade även bakat en äppelpaj med tillhörande vaniljfluffvisp. Så jag tog mig ett undantag från hälsolivet och tog en bit. Så himla mysigt, ännu godare nu när jag inte äter sånt så ofta. Men att ta ett undantag är ju hälsosamt ibland det med! såhär såg den ut: och såhär såg jag ut igår:

 

Idag gick jag upp kvart övers ju. Väldigt trött, kan inte somna på kvällarna, är inne i en dålig period helt enkelt!
Men på morgonen hade jag i alla fall spanska, ganska kul! imorgon skavi få vamos un cubano en la lection - kolla på en kuban med ett annat språk :) Efter spanskan hade jag ekonomiprovet- shit typ en fråga per A4-sida, väldigt stora frågor alltså. men jag tror de gick ganska bra, som vanligt skrev jag rätt länge, kanske 2 timmar och en kvart, och så utvecklade jag varje svar till typ två sidor, kul för mig lärare :) haha. Men inte mitt prob att han frågar efter så stora svar. När jag kom ut från klassrummet var mina händer grå av bly och min panna helt gråå.
Sen gick jag, Maria och några andra från klassen och åt grekisk lunch. Jättebra lunch! Feeling från zakythos.

Nu ska jag gå och göra min spanksaläxa. lite senare i eftermiddag kommer Tove på hembesök till mig. 19.00 ska jag gympa på Jennys SM.....sen blir det hem och kolla på idol! Nu vet ni de!
Imorgon ska vi vandra med natur och friluftslivet. Bussen går 15. till Kinvsta, sen ska vi vandra in i en skog, sen laga mat i triangakök, sova i tält ( JAG FÅR INET DÖ AV KÖLD) sen på torsdagmorgon ska vi vandra tillbaka från skogen ända hem till uppis. kulkul...haha njaaa. Men på kvällen blir de direktsänd Idol med järngängen i Frihamnen.
Jag, Maria, Paula, saga, Karro och Idaa!



Kram och puss!

I´ve just been at Ikea!

Nu ska ni få se lite bilder på mitt rum som jag fixat lite!









Idag har ajg haft en bad faceday...man brukar ju säga att man har en bad hairday men så var de inte idag...utan mitt ansikte har vart heelt lamt. T¨råkigt när de blir så kan jag känna. Nej nu ska ajg läsa om: högkonjunkturer, lågkonjunkturer, växlingar i eknomin, valutar, räntesatser, accelerationsprincipen, avtappningar, påfyllningar och självklart snygga Stefan Ingves. Bangar aldrig.

Ciao!

Igår och Idag

Hej!

Igår hoppade jag och Maria över salapsleningen som var inplanerad. Vet inte om jag ångrar mig eller inte men kände att jag inte hade tid och ork. Bra att de som var där hade de bra i alla fall ;) Kul att höra!
hemma hos mig igår:


Jag och Maria åkte istället hem till mig och gick ut och sprang en runda....för att rensa av oss lite, jag tycker springa är bland det bästa sättet att få ordning på sina tankar! Efter det så lagade vi kassler med ost och tomat i ugn, kollade lite på tv och hade det mysig! Vi pluggade även en hel del samhällsekonomi.
Idag skulle Maria upp och jobba så vi gick upp halv tio. Åt lite frukost och sen cyklade hon iväg efter att vi ringt och hört om gårdagskvällen. Tror Maria cykladew till jobbet på 7 minuter....ja vi har ju lite rull på cyklarna vi två. haha.
Själv öppnade jag samhällboken och läste en massa, sen gick jag ut och sprang och så käka jag, nu har ajg pluggat lite ännu mer... SHIT jag börjar tröttna nu alltså, prblemet är att jag inte akn allt än, alla dessa räntor liksom, inte ok!

Snart ska jag i alla fall till IKEA och inhandla bland annat en spegel, kanske en nu kudde, nya påslakan och några ramar också. Vi får se vad som finns och hur mkt min pappa vill pröjsa!

Stockholmsvistelsen var i alla fall väldigt trevlig! Vi har så kul ihop så man vill bara umgås hela tiden. Tycker det är så otroligt kul när man upptäcker att man har massa gemensamt med några personer som man aldrig tidigare har umgåts med. Intressant helt enkelt!



Hejsansvejsan!

Ville bara säga att jag är hos Saga nu med Maria och Karro. Vi har det mycket bra :)
Handlade en grå kofta på Zara idag också! Ni får se den sen ;)

Puss och kram på er! Godnatt, vi ska snart sova!

Updates

Har precis fått i mig lite lunch. Har gjort klart och översatt alla engelska ord också :) Nu förtjänar jag en tripp ner på stan i det finfina vädret...ser dock ut att bli själv eftersom Tove har insjuknat igen och dessutom ska jobba ikväll. Lilla stackarn då!

Men ska möta upp Maria efter att hon vart på ett möte runt fem, så de blir ju kanoners!

Jag är nöjd över att jag lyckades få ihop en bra lunch, trots min minskade motivation idag. Husmanskost e gott!


Högvarv

Det känns som att min hjärna går på högvarav, är så jäklans stressad över allt plugg, jobb och saker att fixa! örsöker att organisera upp allt men det tar sin tid. Jag vaknade 10.50 och kände mig illa tvungen att gå upp, och för första gången på länge var jag ganska PIGG!  Underbar känsla, eller vad säger ni....det är väl det man strävar efter i princip varje dag: att vara pigg, glad och orka med dagen på ett bra sätt. Och framförallt kanske ha motivation till att göra det!

Jag åt i alla fall en tallrik gröt med vindrovor och lite kaffe. Satte mig dirket efter frukosten, efter lite dryggt tittandes på "sexan motsvarighet till ordjakten" och gjorde samhällsekonomi....fick klart hela kapitlet; Skattar. Fattade inte allt men mer än innan jag började i alla fall ;) Nu har jag städat undan på mitt rum, satt på mig sköna promenadkläder och ska snart börja översätta massa engelska ord på tre kapitel i en bok...horboken som ajg nämde tidigare i veckan ni vet.

Pratade nyss med Maria också, vi ska ses lite senare på stan och kolla runt lite, kläder, tpgtider, planer inför helgen osv!

Nu måste jag fortsätta!!

Gonatt!

Klockan är inte tolv ännu, jag har ingen väckarklcoka ställd imorgon! Jag ska stänga av mobilen och helt enkelt bara göra de jag väntat så extremt mycket på den här veckan, SOVA UT!

Puss och gonatt på er!
Hoppas ni får en jättebra dag imorgon! :)




En liten tupplus på hotellet i zante, helt slut efter 7 timmars sol och en tung natt!

I´m so sick of love song

sitter och sjunger den låten nu på spanskan med en grov skön underröst och lite feeling :) hehe. Jag e så grymt trött idag!! Har inte druckit kaffe och satt uppe och pratade med paula och Maria (tresamtal) i telefonen igår, var ju helt uppspelt efter det och kund somna somna förrens ett. Alarmet ringde kvart över sju.USCH! Men nu har ajg bara lite spanksafilm-tittning kvar! Ska på Intensivjumpa med Maria och Maria innna föräldrarmötet som klassen har idag. Jumpa 17. Möte 19, Idol 20?! kommer jag hinna?................ska fan spela in de annars.

Nej men nu ska jag kanske anstränga mig lite!

Cecilie: Moa?
Moa: sí!

haha lektionen har ju bööörjat! oooups.

Skönt med studiedagar nu hörrni! Jag ska se till att vara ute och gå i det fina vädret mycket, vara lite sthlm också, sen festa på lördag, gratisspelning på fredag, sova hos karro eller Saga  på fredagkväll också :) Vad ska jag mer göra? passa på att shoppa i sthlm lite kanske......jobba på söndag med! Ja, skolan gör ju inte en rastlös i alla fall. Allt börjar komma nu känner jag!
Skulle inte banga på lite fest :)


Puss och kram

Löpning.

Hej på er!!
idol drar igång om tre minuter. så blir snabbblogg.
Idag har jag kollat på en film i skolan...detta skedde på förmiddagen, efter lunch hade vi samhällskunskap och jag avslutade även en spanskauppsats :) När vi slutat åkte jag och Maria hem till mig på lite "fika" frukt & Kaffe :) Sen gick vi lite spontant ner på stan i det finfina vädret...det var varmt med linne och tygjacka, så himla underbart och enegigivande med SOL! På stan provade jag jeans....e riktigt sugen på ett par Levís stuprör...de kallar dom själva för slim-fit/super skinny...ja ni fattar, de är liksom figussydda, med lite slitningar med någon mellanblå färg...problemet är väl egentligen bara priset 999 :O Fast jag har 100:- rabbat på det så det blir 900. Men ändå, alla som lever på studiebidrag vet att det sviiiiider i plånkan. Ska fundera på mitt beslut. kanske man kan unna sig ett par sexiga jeans nu när jag får lön från sommarjobbet på friskis på fredag! På Fredag blir det tåg till sthlm också!! :D det ser jag fram emot mycketmycekt!

Men efter stan cyklade jag hem och bytte om till löparkläder. Gick till minigolfbanan, mötte upp mamma...sprang medans hon cyklade ändå till att hon svänge upp vid ån....sen fortsatte jag till fågeltornet (mot Ultuna) och vända och sprang hela vägen hem....varvade ner med lite skön gång förbi lundellska. Väldigt skönt! (Nu går jag och kollar idol) Nu är det reklamn så passar på att skriva lite till :) Rundan blev väl cirkus 5 km...halvmilen med andra ord! Var så himla skönt att bara få komma ut på en runda i detta vädret, hade bara sprinters och T-shirt, men frös inte. Klockan var ändå typ sex!

Till middag åt jag lite ärtsoppa (inte min favorit) och efter det plättar med hallon och keso :) det är däremot supergott!

Imorgon är sista dagen för den här veckan i skolan, sweet!  Klockan sju ska ajg på elever+föräldrarmöte, vi ska duskutera resan till Kenya som min linje gör nån gång runt jul i trean. Ser redan fram emot det :)
Nej nu ska jag nog gå till tv: n igen. Idol är så mysigpysi det väcker massa minnen inom mig och en fanistiskt höst som var förra året, ett annat program jag ska kolla på ikväll är Christian luuk som ska prata med Carolina Gynning idag i hans show . Älskar henne ;)
Puss!

Frukost: Fil, fullkornshavrefras, banan, russin. hårdmacka med banan och keso, låter kanske förjävligt i vissas öron, men för mig e det Mums! halva banaen i filen, halva på mackan :)




Sen middagen:  plättarna med hallon och keso :)



pusspuss


Paula: :D Ofta...........

Helgen i Bilder!





/ Fotografen

Läggdags sju - Uppstigning nio. Hej och hå!

God söndagskväll sötnosar!
Just nu äter jag kvällsmål (vid datorn). Väldigt uppbyggande mot förskylningar tror jag att det blev. Fil med varma äpplen och kanel, några russin på det också. Sen en efterättskål med en apelsin, andra halvan av äpplet och en klick keso. Till det dricker jag black curriantté! Verkligen ett jättebra kvällmål och man känner för att bomba kroppen med vitaminer! (JAG SKA INTE BLI SJUK SOM ALLA ANDRA) Dessutom var jag trött på en massa kolhydrater som i tex bröd. menmen nog om detta, variation e det bäst!

Igår var jag, Maria- (Kornelia ?), Paula, Saga, Karro och Idaa i Sandviken. Fasst vi var ju verkligen inte ensamma där...
Vi åkte dit vid tolv och anländer till hotellet. Vi lyckades få lyxsviten på hela hotellet med ett fett badkar, en superstor dubbel/trippelsäng (vi sov 4 i den) och utöver detta ett vardagsrum. Verkligen ett skönt rum!
Vi höll igång mest hela tiden och körde lite springlopp i korridorerna, oj så moget ;)
Klockan 11.30 skulle giget börja. Jag, Maria och Idaa sket i att försöka komma in och satt istället på hotellet och myste lite (ja, det var mysigt, visst??). Men hur som helst så gjorde det inte så mycket för efter giget så blev de feeest. Eftersom vårt rum var bäst så skulle självklart efterfesten vara där. det blev båda bubbelbad, strippdans ( I have it on tape ;)), armbrytning, krabbgång och en jäkla massa annat skojs!
Synd att vissa bara ska göra så att saker och ting blir så krångligt och förjävla jobbigt rent ut sagt bara!!!!
Efter att vårt rum var helt kaos så gick vi ut i hotellkorridoren och pratade i typ flera timmar......fan vilken natt! Vi hade det otroligt kul i alla fall! Vi somnade klockan sju och vaknade klockan nio. Då gick vi ner och käkade hotellfrulle som var riiiktigt fräsch! :)
Jag var hemma nån gång straxs efter fyra.
Karro och Saga: Killen på upptåget kände inte Janna, däremot så har vi hans namn och telefonnummer nu, och skulle ses nångång. hahahahhaha.................High five Maria!

Ikväll har jag gått en liten promenix, läst i min engelskabok som handlar om en man som köper sex, e det en lämlig skolbok?? Den suger i alla fall!

Hoppas ni också har haft det bra i helgen, jag akn liksom inte få med alla detaljer eftersom det bara kan bi fel. Men fråga gärna om ni e nyfikna på nått :)

Här får ni lite biiilder!

 Uppladdning på morgonen
 Taggade! Gillar Sagas försök till en check pose :)

Ganska redo

Nu har jag i princip oackat klart. Ska lägga ner lite käk först bara. Vet ännu inte riktigt vad jag ska ha för väska heller....allt ligger i en rullväska men frågan är om det är soft med en sån eller inte?!.....beslutsångest. haha

Ha en bra löööördag! Hörs imorgon!

Fredag!

Dagen har vart bra.
sista lektionen var Idrott och ajg och Maria H hade väl störts ångest i klassen över coopertestet. Inte för att nån av oss har dålig kondition utan snarare prestationångest på hög nivå....Hur som helst så valde vi att genomföra det för tredje gången under Gymnasiet (shit va tiden går fort) Och både fick Mvg...(maria kom före mig den lilla tjejen) men jag är nöjd...hade förbättrat mig med 22 hela sekunder :D Så efter skolan cyklade jag och "min Maria" som e förskyld hem till mig, och ajg kunde känna mig nöjd.
I eftermiddag har vi två gått runt lite på stan. jag köpte en hög svart kjol på Åhlens med dragkedja, precis en sån som ag har letat efter! + ett svart vanligt skönt linne på hm! :)
Ikväll har jag käkat middag med familjen och nu ska jag laga matsäck till imorgon (vi ska till sandviken på GIG!)
Tror jag ska kika lite på nån som e rädd för hajar också, för de som känner mig: ni vet hur rädd jag e för de djuren :S

Hade bra, blev en snabb blogg känner jag!

jag tror dt kallas gästbloggeri ;)

hej alla moas söta små vänner!

har fixat och trixat länge som satan med den här jävla bråkbloggen. men nu äntligen fick jag in den nya designen som den ska vara :)
är den godkänd eller? tillräckligt fin för en superfinis som moehoe? (DU BETYDER<3333333333)


jag och moa steker rejält i zteklandet!


haha näfan, nu ska jag dra på mig min fetingstora streetstil-tshirt och sticka iväg och dansa lite! hoho så kul dt ska bli.

ha dt bra, och var snälla mot mois nu :)

massa pussilurisar fråm malin (http://www.metrobloggen.se/malllan)!

Trött

Hejsanhöppsan!

Satt kvar i skolan till tre och gjorde lite "läxor"....blev en del annat också, som alltid när jag och Maria ska studera....:)
När jag kom hem så plckade ajg ur diskmaskinen (väldigt stolt tjej efteråt blev jag), sen satt ajg mig i soffan inne vardagsrummet med ett glas vatten, äpple och den nylånade engelskaboken. Efter 8 sidor var mitt huvud så tungt, mina ögon så villiga på att stängas och mitt sug på att läsa så lågt så ajg fick gå och lägga mig i sänge. Där somnade ajg 25 minuter tills Paula ringde och undrade massa :) Ska köpa trumpbyxor till henne imorgon bland annat.

Så ligger de iaf till, jobbigt att vara så trött men antar att ajg för skylla mig själv eftersom ajg var uppe för sent igår!
Ikväll ska jag och Maria på skivtåsng kondition med tina ute på Ultuna! Hoppas det är lika bra som sist, för skit va vi körde då!! Får piggna till med lite middag och kaffe innna dess. Ska käka fullkornspasta med stekt falukorv =) Mums...får jag känna på den?.....:S haha va?!

Nej men hörrni, vad ska ni göra ikväll?
Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, alltså efter skolan. Går halv nio till kvart över två, men har bara tre lektioner. Ska på stan på eftermiddagen iaf. Alltid kul!

Hörs!

 Nu e min mat klar!

Nu var de ett tag sen....

Känns som jag inte bloggat på flera dar, även fast de bara var max en dag sen... lite beronde har jag nog "blitt".
Men ska cykla hem nu från skolan, så då kommer de en längre version.

Kram på er så länge!
KRAMIZZZ  ÄLSK <3 (var bara tvungen)

Situationen är så sjuk!! - Veronica maggio.

Hej på er!!
Skoldagen tog i alla fall slut till sist. Men jäklar vilken seg dag! Sista två timmarna ägnades utomhus i endast klackskor och skinnjacka...eller ja, inte endast....men endast det som ytterkläder beräknat! Det var minst sagt kallt.....vi skulle lära oss att slå upp tält och laga mat i ett trangakök, eftersom vi ska göra en dagsvandring till Knivsta och sedan sova där och ta bussen hem dan därpå 1-2 september. Skoj! Jag, Maria och Maria ska vara en grupp....vi ska laga och ta med massa gottigheter ;) Vi bestämde även att termobyxor är ett måste....det börjar ju komma in riktigt kalla vindar nu. Läskigt. Känner lite såhär, nu börjar det ständiga frysandet.

Efter skolan och allt dedär så kom ajg hem till mitt varma hus, det är alltid heaven....jag låter alltid typ:aaaa av lättnad! (malin å maria, e ni med mig?)
Sen råkade jag faktsikt somna på min säng mitt under lite läsning i en tidning. Det var skönt. tio i sex vaknar ajg av att min lillsyster Ida väcker mig och säger att det är mat. Lyxigt med dukat bort, korvstroganoff med ris och sallad desutom. det gillar jag :)
Efetr maten stack ajg och pappa till boländer. Han till Biltema och PC-city. Jag till skopunkten....bytte mina pumps till en bättre storlek! Så nu är det ordnat till helgens party! :D (taggad)

Efter det stacj ajg ut och sparng....en runda till stan via daghammarsköldsväg....på hemvägen sparng ajg längst ån. KAnske 4.5 km...de tog typ 23 minuter. Så ajg är nöjd! För övrigt var Idol jäkligt bra....gilllar nya Juryn väldigt mkt. E det bara jag eller är Andreas med brunt kort hår snygg?!

Godnatt på er pussgurkor! Ny dag imorgon. jag slutar halv tre och ska klockan sex på bio med mina Greklandbrudar. Bjuder på en bild från den oförglömiga resan bara för det.


El colegio no es finito.....

Sitter på geografilektion. Har bloggtid medan reste av klassen har "kolla i kartboken-tid". 
Men vettefan när ajg slutar idag.Känns osm en oändlighet. Började halv nio och tror ajg slutar kvart över fem. Ska på corepasset sex också, kanske springer dit och går hem. Usch de gäller att fortsätta röra på sig och hålla motivationen uppe. Jag försöker i alla fall variera min träning! Alltid nått.
Har hittat en bra matblogg idag också. http://linalikesmat.blogspot.com/search/label/Mackor.
Hur goda saker som helst....börjar kurra i min mage.....

Puss!

Kvällsblogg!

God Kväll eder alla som läser och sitter därmed uppe såhär dags.
Åh nu har jag kollat klart  på singelmammor, för det första så ger den känslor bara av att programmet sänds på tvåan. Hur ofta kollar man på den kanalen liksom. Ja, inte är ju knapp två på min fjärkontroll speciellt söndernött i alla fall :)
Men det är så mysigt med små barn, och söra mammor som verkligen försöker. de går sina höstpromenader med sina barnvagnar ihop med andra singelmammor. Cutecute!

Nej nu ska ajg nog ta och sova. Jag har nämligen den nya hm-katalogen som kom idag att läsa, cosmopolitan (även den ny) niveakatalog, etik och livsfrågorhäfte OCh en svenskabok som är valfri men måste läsas. Så ja...massa läsning helt enklet!

god natt!

Såhär såg jag ut udag. Ganska konstiga bilder. Men ganska kul att se just därför kanske. :)

Jag har bra vänner!

Mitt jumpapass gick bra. Bara massa innemusik som rullar på Rix...haha.
Nu ska jag snart kolla på singelmammor på tvåan 21.30. Mysigaste programet! e jätteapelsinsugen också. Så måste käka en!

Min Farbror Olle är här med. mysigt med lite dialekt från nedre delar!

Godnatt!

........

Klockan är nu 10.53, det är en härlig måndagsmorgon och vi säger godmorgon. Kollade på rix morgonzoo tvsänt idag. Det var skoj. Satt med en kopp kaffe i min varma säng och kände lite Old time...kollade alltid på tv på morgonen när ajg var liten.

Dagen började alltså bra, jag var inte alldeless för trött heller. Men nu känns de lite segt. Har matte om ti minuter i 40 minuter. Sen lunch, sen håltimme till tjugo i fyra :S fast vi ska göra MASSA engelskauppg tills dess. Sen fick vi redo på att vi har samhällskunskapsprov i ekonomi nästnästa tisdag. Och en svenska uppgift på onsdag + spanskauppsats i skolan imorgon. They killing us slowly but hard! usch.......jag har ingen kontroll!!

Aja, ikväll kommer min morbro från Blekinge hem till oss och de blir säkert en god middag. Jag ska ju på styrkemedel klockan sex också! Så jag ska inte vara i panik. Detta reder nog upp sig. Imorgon har jag en lektion halv nio och en lektion halv fyra! HELT STÖRT! kanske blir en lunchjumpa och lunch hemma hos mig då =)

Puss på er sötisar. Hoppas er dag är okej, även fast de är måndag!


vad händer?!

jag har tr¨kigt. Men känner mig lite smånöjd med att ha pluggat samhällskunskap. Har börjat gått igenom allt från början igen :) För att fräscha upp minnet lite.
Satt på lite hög musik just nu får att tagga upp mig lite!! tagga för nästa helg kanske??
 
Saga: Kiwi på mackan e gott,  de är Malin min kompis som har tipsat, fast gurka/paprika/tomat håller nog bäst i längden!

Vad har alla gjort idag då? är det inte en ovanligt seg söndag?!
Jag sitter själv och försöker hitta motivation till att oacka ner alla mina kläder till mitt hem hos pappa. Jag jag är trött på de, stackrs lilla mig som är skilsmässobarn!

Tovs: SM med Sussane imorgon? 18.00?! =)

Här får ni en "bra" bild!



SundaySundaySunday!

What to do??!
Chilla ska jag göra!!

Måste börja med att tacka för igår. Middagen hos madde var jättemysig och pajen + salladen var väldigt god!

Idag gick jag upp 8.40. Orkade egentligen verkligen inte det men eftersom jag skulle jobba var jag så illa tvungen.
det var otroligt segt som alltid på söndagar. Är liksom knappt några alls som kommer och ställer frågor, eller inger osv. trisst för oss som är där och jobbar. Men det var i alla fall en söt liten kille på familjepasset idag. När hans lillebror gallskriker över att han inte vill gå hem så tröstar storebror´n med att - har du inte hört det här, borta bra men hemma bäst. haha jätteskön liten kille!

nej, när ajg skulle på toa nyss svimmade jag typ i hallen av ett kraftigt blodtrucksfall. Tror jag måste äta lite. Ska göra en frukstsmoothie på yougurt, apelsin, banan och kiwi. Gott va? jag har inte provat just det förrut men de låter ju smakigt!



Idag ansträngde jag mig lite extra på frukosten, det är typ en hobby som har byggts på. Kika in och se om ni blir sugna?



Nej nu blir det "lunch"!
sen kanske lite plugg, sen bara mysipysi. Fläskifilémiddag och tv! En slapp söndag hgelt enklt. Ska packa till pappa också!


Hejsvejs!

Bilder från mysmiddagen igår. På kvällen kollade vi sex and the city-filmen! Så himla bra!



Idag när jag kom hem från jobbet och träningen så hade mamma storhandlat, och hon hade nog haft mina önskaningar med sig där i affären! kan man kalla detta annat än drömmen? Bara för det så ska jag dricka en kopp classik-kaffe nu i en höganäs-kopp och ta mig en frukt!



Jobbet var jättedrygt idag för övrigt! Orka bara inte....inte så kul att ajg egentligen inte hade behövt jobba heller. För de hade tydligen blivit fel så hon som behövde vikarie egentligen VAR DÄR! men vafan, jag hade ju redan gått upp.....lika bra att tjäna lite pengar!
Sen så var det "enkel-jumpa" på scehmat för utvecklingstörda, och de gör ju lite som de vill, en spottade på golvet, en annna sparng fram och slrämde mig. och två stycken satt och typ tog på varandra i soffan.....herregud, de är inte lätt.

Snart ska jag möta upp MariaFia och gå på stan, vi ska kolla på cecilia som ska sjunga, mikaela och Kristin som ska dansa och sen så blir et middag hos Fröken Madeleine! :) trevligt!!

Ses kanske ikväll för er som ska ner på stan! Ni andra, i kanske en anna stad.-Hoppas ni med får en bra lördagskväll!
man kan ju alltid kolla på blondinbellas humor i ExtraExtra 10.30. hehe.

Fredag - Friidrott!

Hej på er allesammans!

Hope you´re doin well this friday! :) Vad har alla för sig?
Själv så har ajg haft två intensiva lektioner på förmmiddagen, sen lunchis, och därefter friidrott i två timmar, va va grejen med att ajg, maria och maria stannade en timme till?! (mvg-smör hehe)
Det gick i alla fall jättebra, vi körde, Höjdhopp,längdhopp, 400 m, 100 m, kula och spjut. Fick lite friidrottsfeeling från min karriär som varade från fyran till åttan! det rligaste av allt var att ajg slog personligt rekord med 1.43 i höjdhopp. de flesta som känner mig sen tidigare vet ju att ajg var helt galen i den grenen som ung. Så det var skoj att tekniken fortfarande satt som en skulle. :)
Vi fick fakstikt MVG på den lektionen. riktigt jävla gött!
Så mkt mer har vi inte gjort...eftersom vi satt och pratade massa med maria i vår klass.
Ikväll ska som sagt Maria vara här hemma. Vi ska baka köttfärspaj och lyssna på musik och kanske kolla på sex and the cityfilmen som mamma hade kommit hem med!
Vi har ju hela lägenheten för oss själva!!
Imorgon ska vi upp åtta och jobba båda två. på eftermiddagen ska man väl ta och vara lite kulturell kanske ;)
Ring om ni vill ses!!

Puss på rumpenstumpen, i den kommer jag kanske ha träningverk i imorgon :)



NU TAGGHAR VI! En vecka och en dag kvar.................:) Vilka som ska tagga vet vilka ni är! ;)

11 September!



IDAG FYLLER PAULA 18 ÅR!

Här i uppsala finner vi verkligen inga ord....det vi väntat på har inträffat :)
Hoppas du får massa fina presenter och att du verkligen känner dig stooor. Klubbning nästa helg!! Då ska vi fira tsm så de bara dunkar om det!
Massa pussar och kramar från dina vänner Moa och Maria!

Bara för att Zakythos var bäst!



Har massa superhärliga bilder som jag kanske lägger upp några av senare!
(Nu fick jag bråttom, verkligen alltid ett faktum när man sitter vid datorn!)

God morgon!

Hej på er!
Här sitter jag och lyssnar på Alone med emd (radio vet ni). Mycket bra låt!

Har "precis" käkat lite frukost, ni ska få se vad :) Igår betsämde ajg mig för att vara sådär supervanligt klädd, så det är jag.
Mörkblå nudiejeans, vitt top-shop linne, grå zarakofta, vita höga konverse, skinnjacka och blommig sjal. Så standard. Men bekvämt! Inte så värt att fixa sig värsta för ett mattelektion, jag vet att lars ändå gillar mig. hehe.

nej nu måste jag fixa det sista, och sen promenera iväg, jag ska gå idag för att hedra soolen! Efter plugget ska Maria hem till mig! Ska bli jättetrevligt! Vi ska fika och kanske hitta på nått mer. 16.30 jobbar jag.
Sen är det bara fredag kvar! :):):)

Puss på er alla snygga läsare! Jättekul att fler läser och komenterar hörrni! fortsätt me dee!


Morgonkaffet!



Virus

Varje gång jag öppnar ett nytt fönster här på internet så kommer de upp reklam/virussaker. Så himla ENERVERANDE!
Slut på klagande!

Sitter här mätt och belåten efter ett ganska regält träningspass. 4 km Löpning på bandet. därefter "nergång". Sen en massa skivtsångövningar. + mage och strech! Har ju cyklat en fel med, både till skolan, till ekeby och hem från ekbey.
Nu kommer jag somna gott i natt! :) Efteråt bastade vi också. Riktigt skönt nu när de är så kallt och regnigt. jag skojar inte nätr jag säger att de har regnat varje dag i 2 veckor. börjar tröttna på mina regnkläder!

Hur som haver. Idag har ajg haft 7 lektioner. den sista var natur & Friluftsliv. Rätt flummigt! de kommer inte ligga på onsdagseftermiddagar i framtiden vilket känns väldigt bra, vem pallar 7 lektioner på en dag i ETT år?....hur som helst så ska vi ut och övernatta och vandra i Knivsta. (haha mobbat ställe) 1-2 oktober. Skoj :)

Imorgin börjar jag tolv, slitar ett. wiiihooo! Så nu ska jag kolla runt alla bloggar som jag gillar. Sedan sätta mig och kolla på idol. Förmodligen byta om också. Hade nämligen klänning, strumbyxor och klackar idag :) Lite kul att variera jeans för en gångs skull!
En kopp te vore ju inte helt fel heller. mm vaniljsmak!





Såhär kan de gå till jag tittar på tv. som ni ser händer det mycketmycket  :)
Ha en bra kväll!

Banga inte :)

http://jordbruksaktuellt.se/

Mysipysi!

Äntligen hemma. Eller jag kom kanske halv åtta. Dagen började i princip halv åtta om inte tidigare, och slutade även då. I alla fall med allt fläng och släng!
Idag har jag hunnit med att vara i skolan på förmiddagen, lunchat med sara , Maria, Maria och Majo. Cyklat i regn till min söta & Snälla mormor. Städat henns lgh druckit två koppar kaffe och fått påslakan, hallon och pengar :). Sedan cyklat hem från mormor, även då i regn. Härligt! var hemma i en timma. tankade upp med en yougurt, banan & hallonen från mormor, mixade allt till en mastig smoothie! Sen gick jag, även då i duggregn till friskis för att jobba. Var rätt kul på jobbet idag, min gamla idrottslärare Torbjörn Kyller kom in....kuljul skulle man kunna säga! Sen ladda jag på massvis med nya träningskort!
Ibland så kan jag fakstikt vara på bättre humör när jag kommer hem från att ha jobbat än vad jag var innan jag gick dit! Beror ju helt på vilka man jobbar med. Idag var ett skoj pass.
Ikväll nu när jag kom hem satte jag på mig myskläder, stekte lite köttbullar med dingelpasta och satte mig i sängen framför Top modell 9 (?).

Nu ska jag ta mig en varm dusch eftersom jag är så frusen, sen måste jag läsa en stund....hur var de nu igen, en timme skulle vi ha läst idag va, va, va?!....:)

Saker som gör mig glad är att min mormor är så himla snäll. Blev superglad för mina påslakan idag, ljusgråa med mörkgråa stora blommönster. Snyggt! En annan härlig sak är att ajg har lite hallon kvar som ajg ska lägga i filen imorgonbitti! Ser nästan fram emot morgondagen:
Skola 8.30, lunch 11.30. slutar 15.30 ( ska ha idrott&Friluftsliv för första gången). 17.00 Intensiv med Helena. (Jag och Maria ska köra) Så inna  passet blir det lite påladdning med frukt i skolan.
 Kommer hem innan sju och ska då käka  middag med mamma och bara ha en bra kväll framför Idol!

På Torsdag går jag endast i skolan EN timma! Herrgud vilken lyx. Och så kommer de förbli hela året!!!!!!


22.21- sängen väntar!

Sprigrundan gick liksom som jag hade förväntat mig, den var hyfsat tung men ajg kunde ändå trycka på i mina steg. radion bjöd mest på balader så där ifrån fick jag ingen energi tyvärr! Men ajg klarade att köra hela vägen utan att stanna så jag är nöjd och känner att min kondition är i kontrollerat skick! ;) Ibland måste de vara jobbigt, och de måste kännas att man tagit i!

Ikväll har jag kikat på tv-prisgalan i kristallen och även programmet singelmammor, så himla mysigt program. jag älskar bebisar! Kan inte nån få en som jag kan få vara lite med?! NÅN.....

Mitt återhämtningsmål blev iaf: naturell yoghurt, blåbär, banan och en skvätt musli med lite linfrön, til det rostade solrostjärnor (egen-rostade) och en stor kopp vaniljte. Nu är ajg redo för sängen!

Imorgon har jag en lektion spanska, sen lite egen tid med läsning och samhällskunskap. Efter lunch ska jag åka till min mormor och hjälpa henne med städningen där hemma. 16.30 jobbar jag på friskis! blir nog ingen jumpa därefter. kan ju inte stressa ihjäl mig så jag får magsår! :S Varför blir hösten alltid såhär hektisk! men hellre ha de så nu och sen lite fritt när solen kommer fram igen iofs :D

Tove: jag går mer än gärna flera höstpromenader med dig! / din smipiga vän.

God natt!


Nuuu

Nu sticker jag, men ett par adidas-mjukisbrallor och en vindjacka och självklart musik ska jag köra någon form av runda, från mig (min mamma lgh) upp på daghammarsköldsväg, ner vid studenternas och tillbaka ca 4 km...kanske aningen mer :) men vet inte riktigt! Nu få vi hoppas att detta går bra, och att radion bjuder på grym musik. Orkar inte ha min egna eftersom jag då måste byta artist hela tiden.

Puss!
vem vet, kanske återvänder jag med resultat sen!



ON my way

Nu e skoldagen slut för denna gång.
Nu väntas det cykling hem, ikväll ska ajg springa, plugga spanska och kanske göra något annat tillfredatsällande.
Smarriga muffen hälsar!<3

Puss

Kurrigt i magen

Åh, för nån halvtimma sen var jag ute och promenared till kiosken med mamma ( tugummi fushion <3) Men efter det lilla besöket så gick vi till skogen och letade kantareller, vi hittade EN, he he! Men blåbär blev det lite mer av. Så nu vet jag vad jag ska stoppa i den milda yogurten imorgonbitti!
















Min mage kurrar som bara den, och lammfärsbiffarna steks för fulla muggar i köket, så snart e det nog färdigt. Till biffarna blir det klyftpotatis med tomatsås! Gud så gott. Söndagsmiddagar är bra mysigt.
kanske blir det ett hett bad efter maten och lite tv-tittning. Ensam mamma söker har ju premiär, man får väl egna sig nån timma åt de, eftersom det sägs ju vara sååå populärt i Media!

Mot middan!
Nån som ska göra nått roligt i veckan förresten? nån som kanske vill träna nått pass med mig?
Kram och Kram

9 var jag uppe

Idag har jobbat från halv tio till halv ett!
Igår var vi hemma hos malin allhiopa....malin själv, Maria, Mathildam hannah och Madde, Det var supermysigt....att bara få prata ur sig om både bebisar, fjällvandringar,jobb och kommande stunder :)

S mjycket mer har ajg i allafall inte hunnut med, har käkat varmkorv med bröd mmm mums! och så skrivit lite stödord till en analys som ska göras imorgon. Nu ska ajg evetuellt övningsköra med pappa och byta ett par skor (min pumps är fosrtora på ena foten :/)

ta en banan!

Bland det BÄSTA jag vet är morgonstunderna med mig själv. Att bara sitta och fundera, läsa lite tidning och skratta åt Titti Schults konstiga humor! Att känna att det är en ny dag med forhoppningsvis massa roliga saker inplanerat (skolan är ett udantag ibland tyvärr)
Som alla andra mornar gjorde jag även denna lördag till något alldeless extra!


hej schaaaaaaan!

Tja!
Sitter och har en sån grymt skön hemmakväll!  Är helt själv, och har tv:n på i bakrunden....roar mig med att cahtta med en massa gullungar och kikar runt på bloggar och annat skoj.  Vad har ni för er? det är nån skoj film på trean som jag kikar på, nån kille som är besatt av fotomodelltjejer (enbart) har sett den förrut men har glömt vad den heter. nåvälann.

Under dagen har de vart lite skola som vanligt, slutade strax efter två! Då cyklade jag och Marjo till Boländerna och jag köpte tre par skor. (ett par likadana pumps som gick sönder pga. av brandtrappan förra fredagen, haha) ett par klackar med snörning och ett par låga stövlar. check the picture down here! Härligt med lite höstprylar!

Jag har haft med mig kameran lite under två dagar och ni ska få se lite verk hade jag tänkt :)

Men först måste jag skriva lite om höstens dagar!
Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag gillar att den kryper sig allt närmare och närmare......eller om jag mest har panik inför det. Just nu känns de ganska mysigt! För hur ofta satt man lite smått trött av allt som hänt i veckan under sommaren/våren och kände att "fan va mysigt det är att bara vara hemma" På något konstigt sätt så pratar jag mer med alla mina kompisar och känner att jag socialiserar mig mer på hösten. Det är helt enkelt lättare att hitta på saker, att ta en fika, köra ett träningspass, gå en promenad i löven eller varför inte bara laga en mysig middag med tända ljus. Saker att göra finns de ju! Som imorgon då jag först ska på kräftskiva i en kolonilott med mammsen, och sen cykla vidare och träffa Finisarna på lite filmtittning. Saker och ting händer hela tiden, det man saknar är friheten och ledigheten. jag är rädd för att behöva sitta inne och plugga och få studieångest (den kommer ju komma nån gång, men kanske i en mindre utsträckning) det som jag har bestämt med Maria är i alla fall att den här hösten ska de levas! Vi ska se det som våren...vi ska hålla igång och vara aktiva och ta hand om oss själva! Att röra på sig är nog ännu viktigare nu när de snart blir så mörk så man skulle behöva glasögon på morgonen. Då gäller det att boosta med frukt, träning och sömn!
I Torsdags prövade vi ett nytt pass som gav båda två ny insperation: skivstång/kondition med Tina! Så grymt bra ledare och ett riktigt dunderpass...fan va skönt det är att ha kört ett sånt innan helgen kommer. Idag softar jag som sagt!

Rolig sak under dagen: Paula ringde och hörde hur de var....hennes väska från Grekland är tillbaka! Lilla gumman.....fan va hemsk att vara utan ALLT i typ tre veckor! Saknar henne. Men vi har betsämt att ses 25 September i sthlm och höstshoppa tsm med Maria. Trion!

Bilder under veckan!
Några helt osannolikt vackra frukostar (mästerverk) vilken föredrar ni (Maria)?



Vi var ute på en runda i Röbospåret i onsdags (jag och muffen!



jag har jobbat en hel del...såhär ser jag ut när kunderna kommer.


Såhär ser jag ut när folk e otydliga.......



Mina nya skor!

godnatt på er ha en trevlig helg!

IDOL!

Gaad damn!

Idol har dragit igång...vilket jäkla program! Jag och Maria satt och njöt som två bebisar med en vällingflaska :)
ån Markus som juryn blev tipsad om var braa...sen gillade vi lokalvårdaren som var som en liten grön jasmine !
Nu är kvällarna räddade i alla fall, nån som vet om de går imorgon med?

Nu asgaravar Maria blandat med att hon lackar lite smått i sin säng...för cirkus en minut sen sa hon med en besämd röst: Nu tänker jag däcka i min säng.......Gör du de gumman, svarade jag och fortsatte att knappra på datorn!
Hon en en liten kuf! -------är ligger hon, kanske inte den bästa bilden!



I eftermiddag har vi springit två varv i röbo, gått ett, handlat musli på tio minuter...lagat strak gryta, läst om gröt, kollat Idol dåklart och sen datat oss nu från och med nio! De är dags att stänga av och SUSSABUSSA!

LEDIGA IMORGON! - Wikberg, ring oss!

Nyp i lilla strärten!

Detta är bara för mig själv...ska skriva om detta på måndag.

Skrivuppgifter - En dag i Ivan Denisovitjs liv

1. Solsjenitsyns roman om lägerfångarnas liv i Stalins Ryssland väcker många tankar hos läsaren. Vilka tankar väcker romanen hos dig? Fundera på människor och avsnitt du särskilt fäst dig vid och skriv ner dina tankar. Tänk dig att det du skriver ska publiceras i en tidning under rubriken Minnesvärda böcker.

Rubrik: Fångarna, lägret och kölden


Geoografiii

Nu har Jag precis haft en lektions Goegrafi. Marias mamma som är lärare......:) (eller inte MARIAS men en annan Marias) Alla i klassen tror dock att det är källmans mamma, mycket underhållande, de tycker att de har lika öron, liksom va?!
Aja...den nya läraren verkar riktigt bra. Vi ska börja med att jobba med Jordbruket och hur det kan utvecklas, hur framtiden ser ut, och om det kommer att kunna hålla. Vi kom fram till att det måste bli lite mer upphetsande och coolare för att man ska vilja bli det ;) Kanske en fräck bond-overall skulle göra susen? :)

Nej nu börjar min U-landskunskap (fattigdom-ämnet) Jäkligt intressant!Sen blir det lite klassråd och efter det är de luuuuunch!! Skönt!

Idag åt jag en rågó frukost! (morotsbröd, kaffe och ägg) Var ni trötta när ni vaknade? Jag målade mina naglar typ 07.00 :O Hahah nått nytt att göra det den tiden på morgonen, skulle gjort innan jag somnade men jag somnade typ och hittade de i min säng när jag vaknade, så då började jag måla då isället, sen gick jag ut till köket....sen satte jag på radion och myste! Rixfm-morgonzoo <3

Hörs senare!

Mitt lilla jordgubbsté

Tjenare!!!
Sitter och dricker ett gott fruktigt lös-té i en stor jordgubbsmugg. Mysigt!

Jag har precis kommit hem från lite jobbande och träning. Jobbet gick jättebra vi var fyra stycken så det var inga problem, fakstikt ganska roligt och se alla som kommer in och är taggade för att träna, och folk som kommer in och har massa mål om att de ska börja träna och vill köpa kort en som köpte kort av mig idag bodde i mitt hus som ajg bodde i hela min barndom till att ajg började sjuan! Heeelt otippat! jag var bara tvungen att säga de till henne! Eftersom de inte är speciellt många lgh i det huset. Träningen gick också rätt bra...lite tungt med alla armhävningar, jag har tappat lite arm-muskler nu under sommaren då jag mest har sprungit....men de kommer nog tillbaka snart :) Hade inte riktigt någon kompis där att bli peppad av heller. menmen!

Imorgon efter skolan (slutar halv tre) ska jag hem till Maaaaria! Till hennes pappa, vi ska laga kalkongryta, det är som kyckling tror jag...sen ska vi även springa och ha det mysigt! Vi är ju leidga på torsdag :) Då blir det lite stan och fika med hanna Wikberg! Jävligt trevligt!

Godnatt! Nu ska ajg gå och läsa lite om ett koncentrationläger och packa löparkläder!

Ha det nu så jättebra!!! Juste jag glömde en grej, Känner ni också sådär att hur man mår går väldigt mycket upp och ner. det gör i alla fall jag. Ena stunden mår jag jättebra och tycker allt känns lätt och att närmaste framtiden ser ljus ut. men å andra sidan kommer de ibland som svallande vågor av dåliga tanker över mig, då allt känns meningslöst och tråkigt! Att jag bara vill ha sommar och ledighet igen...men man inser liksom att hösten är påväg och därmed även Vintern, torr hy, vit hy, tjocka kläder, svårt att cykla, svårt att bara gå en promenad, svårt med de mesta. men samtidigt väldigt mysigt med en stickad kofta....en anledning att vara inne och mysa, en anledning till att längta till ett svettigt träningspass....eftersom de finnse en varm bastu som väntar efteråt. Allting ligger i betraktarens öga.....precis som din framtid ligger i hur du ser på den. jag måste lära mig att ta en sak i taget. Precis som jag gör nu...Imorgon ska jag hem till min sassy och ha det skojigt! Även skolan borde man se ur en possitiv synvinkel, ibland får du ångest och en känsla av att någonting är så himla jobbigt bara för att du förrut gjorde det. Försöl isället ta reda på vad det är sm är SÅ jobbigt och gör något åt saken istället. det ska jag försöka göra! Och sen ska jag tipsa er om att träna lite nu och då när ni känner för det, eller kanske när ni som minst känner för det.....för det är ofta då man behöver det som mest. Det är efter jag själv har tränat som jag ser saker på ett lättare och bättre sätt!
En skön dag i sommras i Eskilstuna....att börja dagen med lite grymma moves e nog bra :)


Tur med pumpsen!

Hola señorita/Señor!
Idag började min spanska, därav hälsningsfrasen: hur kändes då detta undrar ni...aaa jag tycker också kanske att de borde sägas.....nej men seriöst, det känns rätt jobbigt att ha börjat med språk eftersom de bidrar till TRE mindre sovmorgonar.....de känns liksom i hjärtat. men samtidigt kanske jag kan utveckla min blogg * tänk blondinbella*och uttrycka mig mer internationellt och få in lite spanska. haha.

Slutade i alla fall 16.40. Och jag tog mig igenom hela lååånga dagen! Sista lektionen var mitt indviduella val: Etik&Lisvfrågor....ganska flummigt....typ vad är döden, vad är liv, ska dödhjälp finnas....vad innebär ordet respekt? Och så fick vi lämna in förslag på kommande "topics" vi lämnade bland annat in förslagen "bara vara" och så diskutera vad gränsen egentligen går.........haha.

Efter skolan drog jag ner på stan för att försöka reklamera min grymma pump som blev ToeAlly fucked up under helgens bravader. Går man i en brandtrappa X antal ggr så kanske man inte akn räkna med att klacken är "skiiiitfin" ( tänk en sötis från G-sunda säga de). Men de gick i alla fall! Tyvärr fanns inte skon kvar men ska kirra ett par andra, fick iaf 250 i tillgodokvitto. Hardscore! Jag är bäst på att byta saker, är man en perfektionist så e man!

Juste, idag kom ajg på att min bogg tappat dess matdel som var så fin förrut, okej alla tjatade på att jag alltdi snackade mat och hälsa, men innerst inne vet ajg ju att ni vill veta :)

Så det här lagade jag ihop idag till middag.
Tonfisk,pasta,keso,paprika,majs,gurka,soltorkade tomater,körsberstomater,kikärter...och så lite olivolja, salladskrydda och citronpeppar.

 Efter blev de chokladkaffe och vispad mjök, och till de rusiin och madlar! Är de måndag så är de ju.



Men nu måste jag packa upp min asaker som ajg har med mig från pappa och sen ut och gå en runda! usch...de blrjar verkligen bli svinkallt nu! Får bli ett varmt bad efteråt!
Skola 8.40 till cirkus 14.... nånting imorgon! Sen jobba 16.30-19.00 wiihooo va kul.....NOT! Ska träna också ;)

PUSS&Kram

RSS 2.0