Idol 2009 fortsätter NU

En jättebra dag. Ville bara skriva ned de. De fina dagarna är de dagarna man får igen efter en mindre bra dag, förstår ni vad jag menar?

Livet måste innehålla dagar av båda slag...men efter en mindre bra, kommer en desto bättre ;) Kanske därför man fortsätter stiga upp varje morgon, sätta på radion med tillhörande morgonpratare...läsa om nya händelser i världen och dricka ännu en kopp kaffe :)

Dagens: jobba lite, luncha me söta Maja, jumpade i stora hallen med härliga goa människor, fick present av Friskis, bastade och avslutade med fredagsmys (läs mysbrallan, mörk choklad och idol) 

Puss på er!

Lördag: Handla på Wilsan me mamma, övningsköra, stå i baren på en 50-årsfest med Ida. kanon.


En sten

En tung sten som helt plötsligt bara väger hälften så mycket. Ljuset i tunneln.

Jobb 8-22 imorgon! Tänk på mig. Eller kom och träna.

(8-13 Ultuna)
(15-22 Vk)

Mina vänner. Jag tycker om er så himla mycket!
Till Malin, på onsdagkväll ses vi också...klubb Viktoria! Du, Jag och maria...välkomsdrink kl 21! Oki?
Till Maria, mysigaste kvällen på länge, sen när skrattade vi såhär mycket?..och rööös!

Godnatt mina kära!

 


MoNdAy

Tjohohej!

Det är en måndag, en måndag som innebär ledighet. För de är höstlov...ja vad säger man? YES!

Idag ska jag iväg på skivtsång/kondition 12.15 här på Ultuna, ska bli himlans skönt och taggande, fast förmodligen rätt pain emellanåt, haha!

På eftermiddagen ska jag kanske träffa två finisar - Malin & Hannah.

Sen ikväll kommer Maria hem till mig på måndagsmiddag + lite Victoria Silverstedt är med i Tinas Cookalong.....Nice måndag!

Bye! Have a nice day, be careful!







För vi var 15 år, 15 år i staden där vi växte upp och så, märker DU hur fort de går?


Söndag - Grå, regnig, ruskig och mörk.

Ja alla förutsättningarna för denna dag finns ju, iiiiinte :)
Igår var jag på 18-årsmiddag. Sjukt trevligt. Skönt att vakna och känna att klockan inte var halv elva utan halv tio, skönt också att jag hade glömt de men inser de då jag stigit upp.
! (livet har sina goda stuuunder). Söndagsfrukost med mamma blev de.
Sen 1 timma hårdkörning med bilen i bland annat Uppsala jobbigaste korsningar och rondeller. Huvudvärk blev resultatet med en nypa stolthet. De börjar arta sig...i mars har jag körkort, punkt.

Laddar inför jobb mellan 15-21 nu. Blir nog skoj på jobbet idag. Caroline som är tillbaka från Kina å allt. En massa snicksnack med andra ord!   


Fundering:
Med tiden blir man säker, med mer säkerhet kommer tryggheten och relationen till sig själv stärks. En starkt och positiv relation till sig själv är kanske a och o för att kunna ha bra starka relationer med andra. Då ensamheten inte ses som ensamhet utan tid med sig själv, där man trivs...då har man kommer långt. varför försöka fly från de ensamma när de ändå alltid såsmåningom kommer komma ikapp än.
Se dig själv som din bästa vän, för ni kommer dras med varandra livet ut.

 <---- vackert.


23.40

Ticktack. Borde man kanke börja leva...låta sina vingar vecklas ut och flyga en tur. Precis som Karlson på taket, ta sig en liten tur bland stjärnorna. Ikväll känns de lite så.

Nu är det Lov, mitt sista höstlov, en skräkblandad förtjusning över det. jag vet att jag kommer få panik nångång efter studenten. Lost kommer ordet va, inga rutiner, ingen som förväntar sig något. Men äsch...de blir väl bra de med, som allt annat också. Nu är de lov, nu är de frid i kroppen en vecka, nu kan stresshormonet vila några dar.


De va då, nu e nu. Synd att Nu inte kan va då. 

Hejhejhej

Att ni läser, de förvånar mig lika mycket som att vissa tror på gud.
Fanns gud, Vem är gud? Har han ett nattlinne på sig?

 

When the sun shine like never before. Sthlm ht -09


HÖST

Nu är det höst!

Idag skrev jag av ett jobbigt och krävande psykologiprov, som jag kanske hade hoppats lite mer på. Sen tog jag bussen ner på stan och inhandlade tre par skor. Två stövlar och ett bar stövletter med hyffsat hög klack.

Känns lite smått murrigt och sådär...jag stå sill och trampar på samma ställe. Kan inte nån bara komma och dra i mig....dra med mig på något! Bjuda över mig på en middag/bio....hehe....lite höga förväntningar kanske.

Ikväll ska jag i alla fall peppa upp mig med en styrkemedel pass och en lång bastuuu efteråt - längtar!

Varför börjar jag helt plötligt uppdatera nu kan man ju undra. Jag vet nog inte riktigt själv...kände mig bara sugen, mest för min egna skull kanske. Men om NÅN läser dehär så får ni gärna dumpa en komentar eller så :)

Pusspuss regnrusk!


RSS 2.0