Update

Ville bara säga att humöret idag är primaballerina! Startade dagen med 50 minuters powerwalk, för att delvis hämta ut pengar för Londonresan. Nu är allt bokat, betsämt och klart!  (Längtar redan).
När jag kom hem igen, gjorde jag mig finfin frukost och tittade på tv. Sedan har jag städat en massa här i lägenheten, gått runt och sjungit&trallat, packat upp och sorterat massa kläder, rensat i hallen m.m. Nu är det fint här hemma! :) Och massa färger har vi. jag, mamma och påsk asså.....då kommer de ljusgröna bordstabletterna fram, nya ljus köpes in.....och allt är frid och fröjd!

Lunchrecept! para dos personas!

  • 2 Kycklingfiléer
  • 1/2 suchini
  • 2 morötter
  • lite paprika
  • 1/2 lök

Skär allt i snygga bitar och wooka (lägg först i kyklingen), krydda med tex: vitpeppar, salt, pepparmix + thaisås.
Servera med råris och en sked créme fresch + mango chutney!



Ni får en bild på frukosten också. jag är matflow just nu! det är så roligt att skapa lite läckerheter i köket :) Och när man är ledig och hemma själv finns de ju inte så mycket att välja på....träning ger färdighet.



Smoothien innehåller. Mild naturell yoghurt +en liten mixpåse av mango, annanas och banan. hur smidig som helst, en står påse med massa småpåsar, de små påsarna är en portion - uppmätt och klart! Smidigt. Tack ICA!

Snart ska jag hämta upp mina småsyskon på skola &dagis, sen ikväll ska jag på föräldrarmöte med mamma.
Kram på er läsare!


Färgernas färg!

Jag tror att man blir vad man äter, att det påverkar ens mående, utseénde, humör, känsla och hy. Sedan tror jag även de påverkar ens humör, hur glad är du om du inte ätit något under flera timmar till exempel. Då kan liksom en banan få en på en helt annan bana....men om man ska tänka långsiktigt, så älskar jag rena råvaror, men färg och smak...enkelhet, men med en vacker toutch...lilla pricken över I:et men andra ord. Idag har jag verkligen tagit vara på färgerna som finns i mat, och försökt att ladda upp nu inför vårstarten så gott jag kan. Med mammas kyl är det inte så svårt!
Idag fattade jag även ett vackobeslut. det ska bli promenadernas vecka, jag ska inte överdriva eller något...utan bara försöka att gå till saker och ting, och få det att flyta ihop med vardagen. det har blivit lite gåg, vilket är synd då det ger en energi, snygg form och plats till att tänka jag startade med att promenera till passet på friskis ikväll. Imorgon ska jag gå en runda innan frukost hade jag tänkt.....bara för att jag är ledig! Synd att man jag inte har en promme-polare bara. Men idag löste jag de ändå, genom att först ringa paula, utan svar, och sedan Karro med svar. Tack.

 Breakfast

 Before training, and one red apple!

 Dinner

How I lokk today!


Sleep tight my friends! Carpe diem!

Forgot

juste. Jympa kl 18 på Ultuna - Styrkemedel. Nu jävlar ska de pumpas och köras! Måndagspass! På sista låten kan ni räkna med att mina knän är uppe till hakan och händerna klappar över huvudet. Dannys hits dunkar ur högtalarna.....energiii!

Bilder

När jag kommer hem ska ni få se bilder på min outfit idag + min smoothiefrukost. Kul va? de blir väl bra?
Är på sista lektionen nu, har jobbat som bara den i eftermiddag. Känns bra!

Imorgon är jag ledig!!! På kvällen är det föräldrarmöte i och med projektarbetet till Kenya i början av februari nästa år :) Jag ska även hämta min lillasyster Ida fem bast på dagis! Söt tjej e hon.
Men mer om det ikväll eller imorgon, Ska väl lyssna vidare på föreläsingen angående männsika och djur...är de stor killnad på oss? ja, djur kan inte planera...och de skulle väl man minst sagt kunna säga att jag som människa kan :)

Jag saknar er sthlm/E-tuna/U-sala- tjejer! Men vi ses om en vecka och en dag. kmr du också Karro?  *håller tummsen*

Pusspuss måndagsrusch!

Aaaah!

London 20-24 Juni! Nu är de bokat!! Snartsnart åker vi!!
Idag slutar jag skolan sent, efter skolan ska jag jympa. Nu har jag tre lektioner kvar. Tunga! Jag ska bla. prata engelska i en liten grupp, då läraren lyssnar. SHIT! :)

Ni drog upp mig ur min svacka!

Tack finisarna! Igår drog ni upp mig ur min deppardag! Något London blev tyvärr inte bokat, men vi är på god väg, förhoppningsvis så bokar vi i början av veckan! det blir ett 3 stjärnigt hotell nära harrods....4 nätter. och vi åker 20-24 Juni! Shiit, London Motherfuckers! (:

Idag mår jag mycket bättre! Jag gick upp tidigt och åt frukost med familjen. En stor sådan...gröt med blåbär,kokos och mjölk....kokt ägg, kaffe, + hårdmacka med ost och paprika. Man måste ju stå sig några timmar, haha ;) Jag kom precis hem från en övningskörningtur...det var inte helt lätt, men jag körde bort mot landsvägen till knivsta...sigtuna, och sen Sunnersta hem igen. Var nog ute en timma minst! Jag har svårt med att växa från trean till femman, sen tkr jag det är svårt att starta lugnt och fint, som pappa vill att jag ska göra. fast på slutet fick jag till det. Köra i rondeller och kurvor är min starka sida! men mitt mål är att ta körkort i augusti nångång, kanske inte Naxos!

Snart måste jag plugga lite, och så ska jag jobba halv fyra till nio! Efter de åker jag till mamma :)

Kram dåå!

Allt känns sådär......

Va hände med mig nu då? Jag hängde inte riktigt med. Blev helt plöstligt på ett väldigt speciellt humör. Lite nedstämd, deppig, "vill vara för mig själv-mood" Ingen riktig förklaring varför, att vädret är helt grått har nog stor betydelse....men även att dagen inte haft någon struktur kan nog ha bidragit. Tråkigt! Jag hatar att vara deppig. Sitter och lyssnar på Shoreline med Anna Ternheim nu. Idag vaknade jag innan elva nångång....under dagen har jag varit ute och springit med min pappa och bror...pappa orkade inte med oss, så vi körde vidare själva...haha :) För hurtiga barn!

Jag tror jag lider av någon form av kreaktiv sjukdom, eller presationsflow...jag måste göra saker, vara duktig och liksom jobba på, för att känna att jag är lycklig och mår bra. Jag mår dåligt av att vara hemma om jag är det för att jag inte har något alternativ....nej usch, hörrni...nu får ni 4 nostalgibilder från Zakythos istället!  

Zakythos 12-19 Agusti 2008




promme i solen

Har nyss varit på promenix till en föreläsning med skolan. Mycket bra.
NU geografi.....sen hem och hämta matlåda och direkt cykla iväg igen til jobbet. Kommer hem vid tio.

Komentera gärna lite tankar och tycke tills jag kommer hem. Då blir jag glad, och känner att min blogg läses och ger nått...

PUSS

Resultat av eftermidagens prestationer

Resultat 1. Våfflorna. det blev två med äpple/kanel, och två med hallon/blåbär + grädde med en toutch av vanilj. Både var utsökta. Kul med en ny variant som funkade :) Självklart är degen av den med fullkorniga :) Och de mysiga var att jag och Maria cyklade i solen och köpte bärmixen + grädden i eftermiddags. Kvalétetstid ;)



Vilken våffla skulle du välja?

KOKERINNORNA:


Resultat numer 2. Skivstångspasset!
Idag gick det fakstikt jättebra, kände att ajg ville köra hela passet och var aldrig i tankarna " nääär är de sluuut??" Utan isället ville jag köra, pumpa, känna kontrollen, se musklerna trimmas...och se kroppen bli starkare. jag fick även lite credd för min teknik av ledaren :) Mycket roligt att höra! Skivtsång är så roligt, just för att man snabbt blir bättre och starkare, och det är lite bereondeframkallande. Var redan bättre från förra gången! Så har bokat nästa onsdag igen...let´s do it the hole spring....lite så känner jag (:

Gör de just du tycker är kul, och fokusera på det. Gå din egna väg...huvudsaken är att du är nöjd med just din tillvaro och ditt liv just nu! Hitta balans, och se till att må bra och vara lycklig!

My cribb yaoo!

NU naturkunskap. Vi analyserar artiklar som är aktuella angående miljön...min grupps artikell handlar om el-bilen. Det kommer blir en mycket rolig redovisning! Visste ni att de vill genomföra el-bilen i sthlm och redan nu arbetar med att bygga elbils-stationer där bilarna kan ladda?

13.30-14.30 Filmen kärlek het som chili.
Sen åka och handla bär och grädde, för att efter de bege mig hemmåt med leoparden och grädda våfflor....bär&grädde + några med stekta äppelklyftor med kanel-grädde. De ni! :)

 

18.30 så ska vi på skivstång!!

Solkyss!

Hemkommen

Jympan var helt amazing idag! Vilken feeling...det kändes att alla i slaen var på hugget. Och en liten klassträff blev det också. Sara, Emely, Maria och så jag :) Vilken känsla! Vilken lycka! Vilken beroende, nästa tisdag kör vi igen tjejer, visst?

Ska snart knyta mig till sängs, kikade nyss på andra avenyn. Spännande.

Måste bara visa denn gamla goding: Innan en lektion i nian: Maria, Jag och Marjo! gamla trion. Ni var bra! ska vi ha reunion?


kaffe + nötter/russin = True Love!

Hej i det extrema vädret......jag tror betsämt att vädret har smittats av beslutsångesten som jag själv lider utav av, det måste bara så!

Snart ska jag cykla iväg till mamma, där jag blir upphämtat av Ingrid. Pulsjympa med massa skön rörelse står på schemat! Jag är galet taggad :) Maria, Sara och Emaly från klassen kommer bland annat, kanske Maja också! Så det blir ruuuligt. Min mamma är också där, så de blir bastu efteråt. Skönaste! jag ska verkligen vara nördigt nöjd efter passet har jag bestämt.

Kort om dagen. Spanska, vi kollar på filmen kärlek het som Chili, mycket bra film och intressant och en skvätt porrig om jag ska vara ärlig! Efter filmen (vi ser klart resten imrogon) så stack jag Smarris och Saris ner på stan med cyklarna i högsta hugg. Jag handlade en rougeborste till min nya  rouge, samt en stor vit runt klocka....tror jag ska ha kvar den! De var mega-rea så den låg nu på 200 spänn! FYND.

Till er som komentera om mitt shoppingförbud, jag vet att jag hade de....men jag klarade mig i två veckor + att jag snart får nya pengar in på kontot oooch + att ajg fick min lön i måndags, och jag satte undan typ 95 % av den! Så det är ingen fara! Jag har koll, och de är de viktigaste!
Jag och Maris svängde förresten in på Apollo idag, för att kolla upp lite saker, och till bådas förvåning så kostade det 400 kr mindre än väntat! Både tänkte direkt...mmm 400 kr i fickpengar! :) Jag längtar som en galning!! Vi kmr glida runt som en leopard och en sebra...med stora brillor och galet brun hy! Ggggr.

hejhopp! Nu ska jag slida med biken till mamms!

 <----Maria i Zakythos!

Shopping!






Det blev en Kavaj från Holmlunds 150 spänn! En tish från Weekday 150 spänn (hade som tur var presentkort på 100:-) Det blev en rouge från body-shop (149 spänn, hade som tur var en check på 100 :-) Sen behöll jag även blus-skojortan som min mamma köpt, men som ajg fick för att hon inte kunde ha den, jag tycker den är lite sör och vårig...till jeans,tygskor och en brun väska :) Fräääscht! Jag och Maria kom fram till att det är en "gå på stan en lördag-stil"

Men nu är jag så himlahimla trött! Snark ZzzzzZZ, min lärare kom i korridoren idag och sa att de såg ut som jag höll på att somna, haha...ojdå! Så ska börja förbereda mig i alla fall, för att sedan förhoppningvis somna rätt fort och länge :)

Godnatt från Moí!

13.55

Jag slutar om en timme och en kvart! Härligthätligt, men farligtfarligt...och ganska oförklarigt! Nu har jag engelska...massa teater! Efter skolan blir det  en cykeltur ner till city med Källman!

Hörs ikväll!

Varför ska man ha en rubrik?

Hej där!
Nu ska ni få höra vad ajg pysslat med, och framför allt befunnit mig i helgen. jag ska inte bli allt för långdragen, utan göra en lagom lång liten blogg till er som läser :)
Igår: Lördag så, hmmm va gjorde jag egentligen?? Juste jag var ute och sprang lägst blöta ån på förmiddagen. På eftermiddagen så var jag iväg och jobbade som barnvakt på Friskis och svettis, Maria extraknäckte också. Vi kom dit en sväng innan och spanan och shoppade lite av Rönnish nya kollketion som vi som jobbar för rabatt på. För min del blev de ett par lite kortare svarta sprinters med dragkedja längst ner, samt en lite tunn T-sirt i en härlig vårfärg...mingrön/turkos typ, den passa till mina ögon sas de, så jag tog den :) Detta ska jag hämta senare i veckan i butik. Efter att vi passat barn, hoppat hopprep, lekt häst och kört familjelek så cyklade vi hem till mig och fikade....det var nämligen fika på F&s, så vi tog med oss varsinn färsk linnébulle och kola-cookie, och drack varsitt glas mjök til. Gott och mysigt! Igårkväll vart de i alla fall middag hemma hos Malin med hela fotbollsgänget-brudarna. Åh vad ajg tycker om er girl, ni är verkligen superbrudar allihopp! De planeras även en Londontripp ihop i början av sommaren. De ska inte gå mistes!

Idag vaknade jag upp i Malins säng klockan tio.....vid tolv befann ajg mig på Ekeby F&S för att gå en 1:a hjälpen kurs så atta jg akn rycka in ifall nån tuppar av på ett pass då jag jobbar.....känns jättebra att i allafall ha lite koll på läget. 30 Tryck på bröstet, två andetag...30 tryck på bröstet, två andetag....osv.! Tryck hellre för hårt än för löst, och handflatan ska sitta mitt mellan personens bröstvårtor! Sådär ja, nu kan ju ni med ;)
Efter kusren cyklade jag vidare till anläggning nr 2: Ultuna...där mötte jag upp mamma och vi jympade ihop på Tinas Jympapass. Sjukt energifyllt och roligt! Lycklig-käsnaln var på topp efteråt, passet avslutades med bastu och presentutdelning. Sedan jag var liten har ajg nämligen blivit kallad för Kenneth av min mamma i tid och otid, Don´t ask why! Så idag då det var Kenneth som namnsdag fick jag ett par skitsnygga Rönnishtrosor som sitter som en smäck, i en snygg hippstermodell. Jag fick även en ljusblå/vitrandig blus som hon köpt men som var lite får trång. Tack söta mamma :)

Kvällen har ägnats åt ministerplugg och nyss spanade jag på Mia & Klara!
De var allt.

Imorgon skola: 8.40-15.15, jag har inte etik&livsfrågor som sista lektion, vilket innebär att ajg och Maria ska ta en sväng på stan.....jag ska handla en tunn Tish...och så ska vi väl spana lite i största allmänhet!

Hoppas veckan börjar bra för er! Vakna pigga och glada! För min del ska detta bli en bra vecka har ajg betsämt. jag ska vara glad, possitiv...träna, äta god och bra mat....på fredag är det sannas 18-fest, lördag ev finis-dejt igen....söndagkväll ska jag jobba ihop lite extratimmar och åka tillbaka till mamma......bra vecka! Bara två veckor kvar till påsk............åh CITRONGULT, GRISROSA, LIMEGRÖNT, TURKOST, hemma hos mig är det färg som gäller under påsken! Löööve it!

Bildregn....en hel del mat, men jag vet ju att många uppskattar de bilderna, och det har blivit en hel del fina denna vecka :) Jag har hållit mig framme med kameran helt enkelt. (min lilla syter har kalas i lördags, så därför får ni en bild på henne också, i henns klänning som hon fått av bästa storasystern Moa :)

  <------lördagens frukost!

 <-------lördagens löpaoutfit, svart/vit matchning!

 <------Nöjd 5-åring :)

 <-------Jag bytte om till barnvakts-uniform!

 <------Belöningen, farligt gott!

God natt på er!

Hemma

Är helt slut...har försökt ladda med en fruktsallad här....blev lite piggare i alla fall. Nää orkar inte riktigt skriva. Men jag mår bra och är nöjd med dagen, men supertrött, framför allt i fossingarna!

Hoppas ni också har det bra allihoppa!

"Ledig"

Heiisaan!
Åh, idag är det ingen skola, hur skönt som helst....därav mitt förträffliga superlicius humör! Dock vaknade jag vid åtta då min familj skramlade aaaningen för mycket, men jag vaknade till och steg upp vid halv nio....var ändå rätt utvilad! Gick och la mig dirre efter jobbet igår....var helt slut!
Snart ska jag iväg och jobba igen, börjar klockan tolv och kör tills de stänger 19.30...sitter här och drar mig lite för en matlåda jag borde göra, är inte pepp....har liksom precis ätit frulle, så är mätt och osugen på mat. Wellwell, snart ska jag göra den!

Fick ett mejl imorse om en sammafattning på alla timmar jag jobbat i februari...och det var 47 timmar! Det tyckte jag var jättemycket...nästan 50 liksom...:O Shit pommes, inte undra på att ajg är lite trött nuförtiden!

I helgen blir det mycket skoj. Finismiddag på lördag hos mallan, 1:a hjälpen kurs + jumpa med mamma, barnvakning och träning på friskis....ska även passa på att spana in träningkläderna som säljs på friskis ultuna för 40-50 % billigare, de är rönnish, så de är bra grejer! :)

Men nu ska jag kila iväg, hör gärna av er via sms eller nått idag!

Pyss

 Notera att juicen är god morgons:s färskpressade apelsin/ blodapelsin/jordgubb, otroligt god!

 DAGENS!


Karro

Karro förlåt, jag ska svaara! Idag! Puss på dig

Banan, äpple apelsin - då blir du fin :)

Som jag skrev i rubriken...en riktig finis blir du om du äter tre frukter/dag. Det har jag lyckats med denna dag :) Bana till frulle, äpple till middags-efterätt, NU apelsin till äggmacka + té, ett riktigt gott "efte träningen fika". Jag har nämligen varit på Ultuna och kört Skivstång.....rätt tungt, men nu är jag härligt trött och duschad :) Den magsika känslan, ni som tränar vet vad jag snackar om!

Men va tomt det var med komentarer på förra inlägget, sög de eller?? Morgonbloggar är väl kanske inte min grej då....jag är nog rätt inne i mig själv på morgonen, även om jag har lätt att vakna till fort och vara social, så är jag ändå fokuserad på dagen och mina rutiner.
Nu är det bara en skoldag kvar denna vecka, för jag har studiedag på fredag....som även alla andra gymnasieskolor har som är komnunala, skulle jag tro :) Riktigt göttigt! Jag kommer ägna större delar av de lediga dygnet med att hålla kassan på Ekeby-friskis snyggt, fräscht, välkomnande och igång!! Kom dit och hälsa på ni som vill :) Kör ett danspass, eller varför inte skivtsångspass eller en omgång på gymmet....ni får göra VAD ni vill för mig (: Gulligt va?
En mindre rolig sak är att det vankas matteprov imorgon, jag känner mig inte stensäker, men ändå inte helt borta...nånstans där emellan....sen ska jag även redovisa den fula/farliga platsen som vi ska ha hittat på geografin, + så är de lite diskussion om det går att göra världen rättvis och skapa fred. Sen ska jag även analysera barnböcker med exotiskt inslag skrivna innan 70-talet på historian. Så ser min dag ut. Jobb på kvällen, fint de.
men jag är ändå lite pepp på skolan, eller på ett sätt vill jag bara vara ute i världen eller åtminstone i stan ...haha yppsala city är min värld, men ni fattar...luncha, prata om viktiga saker i livet...träna och träffa männsikor som man gillar att umgås med, isälllet för att bara gå till skolan som en liten robott varje dag. Men idag fick jag mvg på två saker på spanskan, och förra veckan fick jag mvg på konfliktuppsatsen jag skrev för ett tag sen med två till. det peppar liksom en att fortsätta!! Man får jobba på.

Idag är det den 18 mars, vilket innebär att det är exakt 3 månader kvar till mig 18-årsdag! sing hallelujha!
Nu ska jag surfa, imorgon ska ajg gå en morgonpromenad om solen lyser innan frukost. Sånt är mysigt. Börjar halv tio, så de är lite chillibille!

Kisses!

dagens tre bästa:
1.


2.

3.

Bilderna talar väl ganska tydligt för sig själva. men de första två är min lilla outfit - Cheep monday-jeans, skjorta från carlings, svart kofta, skinnjacka, skor - hm, örhängen pilgrim....kropp Moa....skjortan kändes som en evighet sedan jag använde, alltid kul att dra fram gamla trasor.

Middagen är ett bra tips till er som gillar makgrill, då man har brådis till tex. träning....man lägger makrillsbruken i en kastrull, tillsätter lite krossade tomater + soltorkade tomater och kryddar...till det kan man ju ta vad man vill, jag tog fullkornspasta och en enkel sallad med olivolja....simpelt, gott och snabbt. tar endast en kvart!

Den sista bilden är på mitt smarriga kvällmål, tipset här är att testa Fäbo-knäck, de är brödet jag använder flitigt, som chips...lite tips till er som har mattorka (:

Hejhopp! Sleep tight!

God morgon på er!

Sensation, jag gick nyss upp frivilligt en kvart tidigare, och NU ringer mitt riktig alarm..bäst jag stänger av det!
Har precis laddad över lite bilder inför skoldagaen på mitt usb :) Var därför jag satte på datorn.
När jag drog upp persienerna så lyste solen starkare än på länge...så underbart! Jag får sommarfeeling och massa hälriga minnen kommer upp.

Nu ska jag brygga kaffe och se om det står något intressant i tidningen.
Skola 9-14.30!

Pusspåer!


Sol inne sol ute...whaa va glad man blir!!

Heeejjj!!!!!!!!! Tjaaa läget då?!

Idag vill jag bara säga att det har varit en bra dag! De spelar ingen roll att man har fullt upp, så länge man har kul, får vara ute, får röra på sig, får vara med kompisar och får njuta av livets goda stunder såsom att basta....cykla i solen, promenera, unna sig en lunch på fina fiket Barsita och kika på inredning med bästisen :) Jag och Maria kan drömma oss bort i timmar med att gå och kika på porslin, textil och snygga designprylar...de vi är inne på mest är nog saker till köket...snygga kakfat som man lägger färgstarkfrukt på, eller grymma skålar och för att inte tala om martiniglas som man kan bjuda på röda drinkar med hallon i till sina gäster :) Jag vill flytta hemifrån!!

Jag och Therese u klassen var också inna simningen förbi stationen och fotade lite fula och farliga platser, jag tror det kommer bli kanonfint med vårt nya resecentrum...men just nu är de ju kaos!!

Dagens låttips: Kelly Clarksson - My life What a suck without you....., tror den funkar fint att löpa till!

Shipshop!

Pics från dagen!
 

Nu bygglov och andra avenyn!
Kramar i massor // Er egna Moa!

My day is not your day nannana

Hallå alla urgölliga läsare!

Idag har jag hunnit med vansligt mycket....och jag har varit en duktig tjej. Låt mig berätta för er, låt mig stressa er och låt mig få er att känna er lite lata och mindre bra...nee nu skojar jag med er! Men på riktigt, de har vart en bra dag :)

Jag steg upp 07.00, en ganska så imopnerande tid enligt mig själv och mina normer....efter två minuter var jag uppe på benen efter att ha blivit väckt mitt i en dröm om något intressant och lite jobbigt, det var skönt och vakna och inse att det bara var en dröm. Jag duschade av mig och satte på mig en thailänds kimono....känner mig så fin i den. Sen åt jag musli, mjök, banan, macka och kaffe + vatten. Jag cyklade iväg till skolan, lite motion sådär....jag hade spanska, samhällkunskap och matte, alla lektioner gick bra. Till lunch åt jag fisk och drack mjök, det är bra för hälsan, och nu återstår bara två fiskrätter till i veckan (inga problme iofs, fisk e jättegott), efter lunch så gick jag, Maria och Sara en promenix och njöt av att värdte va fint...sen hade vi engelska och engelskaprov, jag hatar oförberedda engelskaprov...så de var en pers, men ajg tog mig igenom det. Som sista lektion hade vi Etik&Livsfrågot, min grupp var effektiv så vi fick sluta halv fem! Då cyklar jag hem, byter om och ger mig ut på en löprunda + lite utfallsteg, benböj, situps och armhävningar. Till middag åt jag kyckling grillad i grillpanna, mathavre + bönmix, keso/petsoklick, och en sallad med olivolja och vinäger. Asgott och gjort av mig själv! Nu är jag hos pappa, har packat upp allt skit och sitter här och funderar på om jag ska sova kanske. De ska jag nog! Men först måste jag göra mig i ordning och plugga in världens ministarar/presidenter, vi ska kunna alla till nästa måndag.

Oj va jobbig text för er......lovar att ni ska få en kort text med bild imorgon :)

Kram

Härlig måndag, eller överleva måndag?

Ja det är dagens fråga. är det här en bra dag...vad tycker DU som läser?

Själv flög jag fram på bettan idag lite småstressad i min nya skinnjacka, tygskor och Levís.....jag frågade mig själv, vraför går det så fort att trampa.....och så helt plöstligt kom jag på det. Asfalten var på mnga ställen torr!! Hej våren. Du är hjärtligt välkommen!!

 - typ såhär ser min cykel ut :) Nej men skämt å sido, idag ska min mamma förhoppningsvis hänmta ut hennes gamla cykel som är nyrenoverad och redo att ärvas av mig.....treväxlad med cykelkorg och dynamo! Löövey!

Snodd från mallanballan!

FEMTON ÄR DU?

1. Är du snygg? Ibland
2. Är du fet? Nej
3. Är du smal? Ja
4. Är du en sportfåne?  Träningsnörd åtminstone
5. Är du rolig? En riktig skojare!
6. Är du sjuk? Frisk som en nötkärna
7. Är du feg? I vissa situationer (när jag blir nervös)
8. Är du törstig? Inte efter 1/2 liter kaffe
9. Är du 15 år? Nej, som tur är.
10. Är du rik? Jaa (:
11. Är du fattig? Nope
12. Är du smart? Inte i allt....
13. Är du shoppingsugen? Shoppingförbud mars månad!
14. Är du retsugen? Gillar inte att retas!
15. Är du saknad av någon?  E jag de?

FYRA SKULLE 

1. Skulle du vilja vara längre? Klarar mig med mina 1.70 cm
2. Skulle du vilja väga mer? nej
3. Skulle du vilja träffa en kändis? "träffa" aa klart.
4. Skulle du dricka dig full nu?  Verkligen inte

SJU KAN 

1. Kan du vifta på öronen? Känner inget behov om jag ska vara ärlig
2. Kan du slicka dig på näsan?  aa, de är hett
3. Kan du kolla i kors med ögonen? standard på fest
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag anstränger mig eller sover :)
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? Absolut!
6. Kan dina vänner lita på dig? De hoppas jag att de kan.
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Inte nu längre...

TRE ANTINGEN ELLER 

1. Pierca tungan elr näsan? Näsan
2. Vara seriös eller rolig? ROLIG går alltid hem
3. Brinna upp eller drunkna? Inget lät speciellt skönt.

SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om någon just nu? He he
2. Sol eller måne? Soouulen
3. Vinter eller höst? vår&sommar
4.Soligt eller regnigt? När solen lyser, lyser jag.

OM MIG 

1. Hur mycket är klocka just nu?  19.16
2. Vart vill du bo? Där jag är lycklig!
3. Hur många barn vill du ha? 2-3? de tar jag när åldern e inne...
4. Vill du gifta dig? Inte via guds ord. men en symbol för ens kärlek till någon är vackert att ha.


Smärtsamt

Jobbigt när man känner saker man inte borde känna. Kommer de någonsin klaffa rätt?
Varför får jag för mig att detta är ömsesidigt?
Life is hard!

"Vi åker me Leffe" 
Ni ska alltid vara så snuskiga! - Dagens.

Eller hur Maria?

Helgenhelgenhelgeeeeeen!!

Åh va roligt jag har haft det, helgen har bjudit på många skratt och leénden! Det har varit folk överallt, det har varit träning och god mat och det har gett inspiration och rörelsegläjde. Kort och gott, Friskis&Svettis är häftigt!

Jag och Maria har både vart på ett mix-pass, då man gick igenom hela utbudet som föreningen har, och så testade vi på bla familjelek, seniorjympa, startjympa, Ki-balans, Core, Medel, Puls, Aerobics och boxning under två timmar.
Sedan i slutet av dagen efter en föreläsning och bemötande så var vi på ett danspass med en jättesexig kille, han försökte ju att vara de i alal fall, om vi säger så ;).
Idag så blev det Jumpakalaset, det var uunderbart, vi stod längst fram och hade minst 300 andra jympare bakom oss, de var flow och energi och svetten bara rann. passet gick  igenom utveckling sedan 78, både musiken och rörelserna har ju förändrats en del, även fast grundkonceptet är de samma :) Efter jumpan var vi till sist på en föreläsning om mat, och att vanlig mat håller längst....dvs tallriksmodellen.....frukt&görnt 500 g /dag /30% av tallriken.....sedan 50 % kolhydrater som ger kroppen energi och till sist protein som våra celler och muskler behöver 15%......de funkar! Jag tror stenhårt på det! Och att få i sig fullkorn, fisk och att tänka FÄRG! Man ska inte ta bort någonting, utan snarare lägga till nyttigheter :) De var en bra avslutning och nu är jag hemma igen....

Igårkväll var vi hemma hos Saga med Karro, efter mycket om och men och lite ruscher så kom vi fram med hjälp utav både t-bana och roslagsbana....haha ni skulle sett mig och Maria, helt flummigt, de var inte lätt.:).... men väl på plast var de helmys som vanligt!! tack för säng och "hotellfrukost"!

Nu ska jag surfa runt/ikapp, har knappt varit vid datorn den här veckan.
Hörs och ses snyggingar!

Tillfredställd!

Hallå!!
Jag är på strålande humör!! Har klarat av alla prov den här veckan + alla redovisningar, herregud vilken lättnad och stolthet :) Sen har ajg jobbat båda mina jobbpass + hunnit träna två ggr.....och shoppat en sväng på stan idag!
Skinnjackan är nu bra :) (haha) jag har nämligen bytt den x antal gånger, eftersom jag har en noja med att lämna tillbaka saker och ting. Lite därför jag har shoppingförbud denna månad också.....

me hur som helst...nu laddar jag inför den fullsäckade och roliga helgen! Jag är hur pepp som helst, har precis tagit mig ett bad så jag är ren och fräsch, och så håller jag nu på att att packar den stora väskan. 07.20 hämtar en friskskompis upp mig, sedan hämtar vi upp Maria och därefter blir det mooot sthlm! Imorgonkväll efter middag och fest på idrotshögskolan, så tar jag och Mariiiiia tuben mot Saga, där Karro,idaa och paula väntar! Mello-final! På söndag bli det upp tidigt för att börja yogan 09.15, helt galet!

ikväll när jag kom hem efter jobbet åt jag och Mamma en jättemysig middag...lax-wraps, med massa grekiska tillbehöver såsom soltorkade tomater, fetaost, grekisk yoghurt, pesto, körsbärstomater, parika, olivolja, havssalt.....medelhavmix-sallad och så citronkryddad lax med fullkorns-tortilla.....denvar urgott!
Jag gick till jobbet, och slog rekord påvägen hem med endast 15 minuter!! Hungrig tjej?



Aja...nu ska ajg packa klart de sista, ta mig en apelsin och dricka massa vatten, för jag är törstig som en elefant...sen blir det sängen och sussanussa! Uppstigning 06.30!

Kram och ha en bra helg hörrni!

När ska man få bloggtid?

Bloggtiden tunnas ut allt mer och mer, den är nästintill obefintlig. Det känns som att någonting saknas då jag inte publicerar mina små inlägg.....men de får vara såhär nu, för det är en hektisk period i min vardag.
Just nu sitter jag med ett alldeless förträfligt lip-balm i form av melon/kiwismak och kikar på en film om en konflikt. (i skolan). Efter denna film ska vi få tillbaka våra arbeten om konflikterna vi arbetat med....sen är de bara geografi kvar!! Skönt.

Ikväll jobbar jag. 16.30-22, vilket pass, ska bli skönt att dra på sig uniformen och hänga på friskan!

Puss 

22.22 Hemma

Hejhopp!

Nu är jag hemma.....NU, lite väl sent kanske, men mötet var trevligt och givande. Innan mötet så sprang jag 5 km på 30 minuter....hur skönt som helst, sparng fortfort sista minutrarna, för att verkligen hinna 5 km, jag började lite långsamt nämligen. de roliga var att jag fick löpbandet mot väggen, så jag stod i en halvtimma och glodde rakt in i väggen. Spännade!
Är jättetrött nu, men jag måste gå och koka lite pasta till imorgon nu på momangen, och sedan läsa igenom några anteckningar till Etik-provet, får pressa in plugget till det där provet asså. Sen blir det time for bed!

ZzzzZZz
Kram på er!

(Nu har jag satt in mitt comviq-kort, så så fort jag satt in pengar på det, kan ni sms mig gratis alla comviq-nördar)


Skolan

Nu har jag för en stund sedan redovisat en svenskabok "Unge welters lidande". Känns jätteskönt. Igår hade jag Naturkunskapsprov, det gick helt ok, inte suuuper kanske, men så var det ju som sagt natur. Igårkväll var jag på jumpa, och det var riktigt kul och skönt. Är fortfarande glad över det, imorse vaknade jag sådär skönt trött och avslappnad i hela kroppen. Jag jobbar mig tillbaka, tro mig!

Idag så slutar jag halv tre, i eftermiddag efter lunch har jag naturkunskap och spanska-redovisning, vi ska dansa och prata om de olika dansarna. (på spanska, woops) :)

Ikväll ska jag iväg på ett möte på friskis, de ryktas om middag i och med det. mmm gott!  Får se om jag kör en körare på gymmet innan, annars så ägnar jag min tid åt en kopp kaffe och etik&livsfrågors plugg inför provet på fredag.
Men de är de enda "jobbiga" som återstår den här veckan.

Längtar till helgen! Träääning, inspiration, massa männskor, också favoriterna på lördagskvällen. Härligt!

Kram på er! Halka inte på isen, som jag höll på att köra minst 10 ggr påväg till skolan idag.

8.43

I skolan....jag tog mig hit, fan va bra!! Nu kör vi spanska....

Avslöjad

HAHA, garvar högt av komentarerna på förra inlägget, kanske har skrivit de namnet lite väl ofta.....så min hjärna trodde att jag även denna gång skulle skriva de. en okej. Etik&livsfrågor!

Nu ska jag äta kvällsmål......under kvällen har jag läst om skogen. Sjukt spännande! Sen har jag kollat på Mia och Klara :)
Imorgon är det skola med stort S, jag har lite ångest över om jag kommer kunna somna eller inte. Jag slutar 16.40.....menmen, det ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla sötnosar!

Vad händer mera då?  de får rlla som de rullar helt enkelt, ta en dag i taget.
En stor nyhet som måste meddelas är dock......spääningen stiger!
Mitt comviq-kontantkort har kommit hem till pappa, så så fort jag hinner hämta det och sätta in de i telefonen och ladda kortet, så sms:ar jag gratis och ringer för 0.69 kr till alla med comviq hur länge som helst! UNDERBART. Nu jäklar blir det sms-bombning!

Ta hand om er! Vakna med ett leénde imorgonbitti! För allt kan hända den här veckan, precis som de kan alla andra veckor också.

Nya tag!

Nya tag är vad som gäller!

helgen har betsått av Mikaelas 18-fest....hur kul som helst! men även promenader, lite gym (jag ska bli stark igen), köttgrytemiddag med bror som kom på besök, och så plugg......veckan som kommer är tuff!

mån: läst ut bok, tis: naturkunskapsprov. ons: spanskaredovisning fre: Erik&livsfrågorsprov  
Torsdag och fredag jobbar jag, onsdag ska jag på friskis-möte, tisdag ska jag jumpa.
I Helgen ska jag iväg på friskisochsvettis inspirationsdagar i sthlm, så de blir en späckad helg med träning,mat,glädje,föreläsningar,inspiration osv. Ska bli skitkul! På lördag kväll ska jag och Maria hem till Saga och kolla melodivfestivalfinal med hela gänget :)

Så nu jävlar är de bara att sätta in högsta växeln!!

Överochut, hörs när jag får bloggfeeling! :)

Kaffe

Jag är trött. är det kaffe-abstinens....vågar jag dricka kaffe efter fem dagar utan? jag som druckit kaffe i snart två åt (varje dag), och nu äntligen slutat...ska jag börja? Kommer magen säga nej, ååh jag är så sugen på en nybryggd kopp!

 

Happy old times!

Our memories is strong, and they won´t be less strong with time....if we keep the fire in them!

Love to you!


Glömde poängen.

Hahha, är de inte typsikt...varför jag egentligen bloggade var ju för att jag skulle komma till poängen med min insikt av att ajg har så mycket jeans. Jag känner nämligen att jag har massa tröjor också, extremt mycket pinipants, många skor osv....till och med saker som jag inte ens tagit bort prislapparna på. Muy unico para mí. Så från och med nu så ska jag ha ett klädstopp, jag vill inte ha mer helt eneklt, utan isället börja uppskatta allt jag har, och känna att jag är lite fattig igen, och inte överkunsumerar, jag får ändå rätt ofta ångest för de jag köper....ifall de var bra, om de passar bra är rätt storlek osv....jag är knäpp med sånt. Beslutångest-tjej.
Men jag har inte riktigt kommit på hur länge jag ska ha förbudet...kanske Mars månad ut? De jobbiga blir ju om jag hittar något som jag måååste ha som kanske kommer ta slut, men då får jag väl ta den smällen.
Och jag får köpa skönhetssaker, tänk "nya rakblad till min venus", så det är bara kläder jag har förbud mot, kanske att ajg får köpa ett träningslinne till Värddagarna i sthlm nästa helg, men inte mer. Stopstop.

Jag är stolt över mitt beslut, sparsamt ska de blir, så man kan unna sig sen i maj :)

Ha en trevlig kväll!
Puss

Hej hej Blöggen!

När ni läser rubriken, läs den då med Stina-Lees dialekt, så blir de lite roligare :)
Nu mår jag bättre, wihoooo! fattar ni känslan, jag har en gnutta motivation i mig! Jag har dessutom lcykats fixa vikarie till både ikväll och imorgonkväll. Sen har ajg kunnat äta mer idag, och så har ajg packat upp mig gigantiska Ikeapåse från pappa med alla mina saker i, att göra de krävs kraft, och de hade jag tydligen ett tag. Nu brörjar jag isället lite lite snorig och ajg är fortfranade trött å hängig, men jag är glad, liksom....jag kan äta!
Men jag blir nog hemma imorgon med, eftersom mitt imunförsvar är så dåligt, vore ju HIMLA synd att sjukna om till helgen och nästa vecka, de får bara inte hända. och ska jag vara helt ärlig, bortsett från allt jag missar, så är det lite skönt att bara ta allt i ett lugnt tempo, kika på top model, Tara Show, Oprah, Efter tio, nyheter, osv....Lite tråkigt i längden.....men helllre de än att bli sjuk igen.! Back on track next week!

När jag packade upp mina saker tidigare i eftermiddags så upptäckte jag en sak, jag har sjukt mycket jeans, liksom jeans som jag akn använda....jag har alltid tidigare i mitt liv varit tjejen " med två jeans", ni vet den som liksom köper ett par och använder dem jättemycket, tills de blir dax att köpa nya....men helt plötsligt nu när jag fått lite mer pengar i kassan så har ajg väl kunnat köpa de jag vill ha.....sen har en del vart riktiga kap, så nu har jag cirkus 12 par brallor som jag använder hyffsat flitigt, vissa mer än andra...och så blir det ju i perioder också....


5 Levís, tre Cheep monday, två Hm, Ett par Nudie och de senaste från Gina. Stor-Skräll! ;)
Hm är nog sämst i passform, Levís är alltid snyggt, de går liksom aldrig ur modet tycker jag, sen kommer nog Cheep monday, för att de kan vara sköna och är billiga! Alla de jag har är köpta för 100 eller mindre (på rean).

Snart kommer de hem en massa tjejer till oss, min mamma ska ha tjejmiddag och de blir kycklingklubbor med rotfrukter & potatis i ugn, med nån feta-yoghurtsås, ett nyttrecept, så vi får väl se om det är gott, och om ajg akn äta :) Men lite sugen är jag i alla fall. Bra tecken!

Peace out!

11.25

Hej på er sötnosar!

jag måste säga att ajg är imponerad över hur många stavfel man kan lyckas ha i ett och samma inlägg, men ni får ha översyn nu när jag e lite "borta och trött" jag orkar ju inte trycka på tangenterna så hårt, nej usch va svag jag lät nu.

Mn faktum är att jag sjuknade om igårnatt, spydde som aldrig förr och det gör jag liksom efter fjärde dygnet...inte bra. Jag fick dessutom en olidlig kramp på höger sida vid revbenen och trodde ajg skulle dö... buhuhu, blev rädd för att det skulle vara blindtarmen men de var de inte.!'
Så nu försöker jag fixa vikarie till mitt jobbpass imorgon också, jättejobbigt att behöva ställa in en massa för att bara vara hemma, men samtidigt vet jag att ajg nog inte klarar av att vara i skolan eller jobba...de funkar bara inte liksom. Tur att jag har älskade naturkunskapsboken hemma! Jag <3 växter, fotosyntesen, mossor, förnan och cellandning.

Snart ska jag göra lite lunch....kokta morötter med potatismos och kanske lite lingonsylt, mums. haha.....njaa eller jo lite gott kanske. Glad bara jag kan käka de så att säga, lite den nivån (mia och klara).'
Nu fick jag mejl om att en eventuellt kan ställa upp för mig imorgon! *håller tummarna*

Jag skriver mer senare idag, om jag sätter mig här. Nu vet ni hur läget ser ut för stunden!
Innerst inne längtar jag efter torr asfalt, cykelturer, promenader längst ån, slicka på en kulglass, åka och bada med en cykel lastad full av filtar och picknick-mat, eller att grilla i trädgården, åka ut med en båt och sola sig, kvällsfika på stan, sitta och prata på nån mysig bänk längst ån, ta en joggingtur med sin vän och se gruset yra...ja ni vet, sena våren och sedan den härliga sommaren. Svensk sommar!
Tidigare idag tittade jag på en massa foton från min barndom, och jag skanade den nästan lite, då man var en liten gullig unge som hade bruna händer och var nöjd med sin napp och liksom bara flöt med......eller när man var sex-sju år och älskade att bada flera timmar, och att hoppa från alla hopptorn (jag var galen i hopptorn!)...de var tider de!

Kram på er från mig!



 Midsommarmidsommar!

Am I All alone?

Hallå!
Hör och häppna, jag har lyckats plugga lite! Första jag lyckats gjort nu på fyra dagar. har nämligen Naturkunskapsprov nästa tisdag så de gäller att börja i tir, mycket ny fakta som ska in. fakta är verkligen ordet!

Vad har jag mer gjort, legat i soffan, läst Tara 40+, kollat på Tyra Banks show, next top model 3, osv.....försöker skaffa vikarie till imorgon....men ingen nappar! (Panik)
Sen försöker jag äta :) Få tillbaka matlusten liksom. Under dehär dagarna har jag verkligen insett svart på vitt att mat ger en energi...kan man inte ta kan man inte göra saker. man orkar ju ingenting!

So keep eat and drink grils ;), then you will healthy and happy!


:)

http://www.youtube.com/watch?v=hmmuSHXYVCc&NR=1

"- Lite morötter, lite dipp, lite chips, eller?! Inte...?"
Haha, jomenvisst tjejer, klart man har lite morötter och dipp och sitter och glor år ut ich år in, men de viktigaste är ju att musik ska byggas utav glädje..... Dedär va riktigt skoj. man får vara nörd när man e sjuk, första gången jag liksom fick ett skrattanfall sen söndags, shit de var härligt!


Imorse mådde jag fortfarande piss, orkade knappt gå upp, men nu har jag åkt till mamma och fått i mig lite blåbärsdryck! Så har fått upp energin ett snäpp!

Jag vill leva livet igen, uppskatta småsakerna som gör allt så speciellt, jag vill träffa er allihopa och få tillbka min energi.
de känns som att jag har gått tillbaka till mitt såkallade  "barn" som jag har inom mig. Jag äter ur mina lillasysters skålar, jag kan inte äta stark mat, jag kan verkligen inte dricka kaffe, jag vill inte gå upp, jag orkar knappt göra nånting, jag uppskattar potatismos, mosad banan e också bra, jaaa... ser ni också likheterna?
men snart så, jag måste ju bli frisk nångång!!

Leénde.

Ni är så fina alla som komenterat.
Tyvärr mår jag så himla dåligt. Hela min ork är borta, min mage är helt konstig. Jag kan varken äta eller dricka, eller inte med någon lust i varje fall. Idag akn jag sitta upp, men snart måste jag nog vila igen. Ska föröska duscha nu hade jag tänkt, ett stort projekt då det bara är jobbigt att gå. NU vill jag bli frisk och kry, jag kämpar ska ni veta! Att vara sjuk är hemskt.
Men tack för att komenterarer, man blir verkligen superglad av dom!

Varför?

Jag är sjuk. Fan. Nästan hela min familj har också varit det, men jag som varit så noga med att tvätta händerna,....verkligen tänkt på det. Men så spelar det liksom ändå ingen roll. Fanfanfan. Jag tycker synd om mig själv. Hur jag än gör så blir de pannkaka av allihopp.



Skitpåer! Lite så känner jag nu. Nej måste få i nått i min mage, trots illamåendet.
Skriver mer när jag mår bättre.

RSS 2.0