Upp och ner

Så dagar kan skifta ibland, ibland är det mycket, ibland är det lugnt...fast det har jag nästan hur det känns ´, när det är lugnt alltså. För varje dag slängs och flängs jag emellan allt möjligt, är det inte skola till fyra fem så är det jobb till tio, eller kanske träning....att slänga sig ut på löprundor dirre efter skolan är ett ganska bra exempel på min livssituation just nu. Hur jag ska ändra den vet jag inte, det jag vet är att det är som det är. Kanske är den enda lösningen att göra det bästa av situationen och acceptera att man får tacka nej till en del festligheter och annat skoj, som man gärna tackar ja till. För hur bra är det att vara uppbokad exakt varenda dygn och knappt kunna somna för att ens tankar redan då är inne på nästkommande dygn och vad man ska göra exakt varanda minut.
    Så fungerar jag nämligen, när det är stressigt försöker jag kontrollera mig genom noggrann planering, jag tänker att det underlättar min stress, men jag vette tusan. Vad gör man liksom, visst man vill ha pengar, visst man vill träna, visst man vill må bra, visst man vill hinna vara en spontan 17/19-åring, visst man vill hinna träffa kompisar/shoppa/fika.....man vill ju göra ALLT! Men veckan blir inte längre fr de, och de tackar jag väl gudarna för ibland, då jag längtar till våren som jag vet inte vad.......kanske ska ta upp det här med väglaget också när jag ändå maler på.
När man svishar in från en cykeltur kan jag vara på ett litet lätt grinigt humör, ni vet sådär oseriöst, inte SUR men aaa lite småsur. Och om någon frågar mig då " Hur är det?" Då borde ju jag självklart svara, jo de är bra, solen skiner och jag har avklarat två prov denna vecka + en stor uppsats, sen har ajg fått tillbaka två saker som det är gått bra på. Men det blir lätt att man liksom bakar in vägen i sitt lilla svar...tex " Jo det är bra, så himla jobbigt väglag bara med en massa slaks som gör att ajg halkar riunt och håller på att slå ihjäl mig varje gång jag ska cykla". men personen i fråfa undrade ju inte hur vägen utanför friskis var. Men man blir ju påverkad, eftersom jag blir extremt rädd varje gång jag sladdar!
Livet är inte lätt.

Nu lyssnar jag på John Mayer, Eva Cassidy med flera...chattar med Maria, har precis käkat lite vindrovor och så har jag tända ljus. Lite senare ska jag sätta på ett kopp Roobius-té med smak av havtorn/Jordgubb. Mumsigt värre. Sen kommer jag nog slokna tidigt ikväll, och hela min helg har jag tagit ledigt. Jag ska göra det jag vill, jag ska vila, må bra och vara spontan. Inte planera!! Har bara en liten puttesak att göra imorgon.
- Klippa luggen 12.45, men de ska jag väl klara av :) Sen vill jag åka till Gränby!


Tider då man kunde leva, stå på händer, springa ut i vattnet, steka, äta nekteriner stora som fotbollar, snacka med vänner, läsa sönder böcker, gå ut på tavernor......och njuta av varje liten sekund!



Ja, upp och ner är vad mitt liv är, ena stunden glad, andra dödstrött. men jag lever, och jag sitter inte på mina små rumpknölar och rullar tummarna. Nej för fy så hemskt de skulle vara. Lev hellre för mycket än för lite.

Partyfredag!!

Min blogg är död min bloggär död......(tänk " en busschafför en busschafför, de är en man med glatt humör).

Har blivit många sena bortakvällar nu både onsdag och torsdag. I onsdags var de sminkkväll till tio, igår var de f&s till tio, och idag är de partyfredag på Ekeby till 19.30. Sen ska jag hem och äta middag med mí familia, min lillasyster Ida blir fem bast idag. Söt tjej.

Nej, nu är de Etik&Livsfrågor lektion, så måste koncentrera mig, vi diskuterar kön - genus och feminism!

PUSSIS

Maria



Perfect perfectionism!

Solig uppenbarelse!

Vilken härlig känsla jag bär på idag. Solen bara lyyser in i arbetsrummet, jag är nu klar med min del i detta projekt som jag sysslat med i två veckor.Känns gött. Om en stund ska vi skriva på eventuella lösningar och egna refelktioner....kanske att det är das för Västsahra och bli självständiga från marocko! Visste ni att Västsahara är Afrikas sista koloni, hemskt men sant!

Jag längtar tills att jag får gå hem och bara andas frisk luft....sen ska de blir roligt att prova de nya skivtsångspsset idag med, har aldrig varit på Louse förut, men eftersom hon alltid tajatar så dant på att ajg borde gå på hennes pass, så passar jag på nu när hon är vikarie! Jag tror jag kommer promenera till träningen, och sen tigga kjuss av någon hem.....låter som en bra genomtänkt plan, visst?
I förra veckan köpte jag ett par nya träningsbrallor, svrata sprinters, liknande de i Nike som jag har men de går lite längre ner bara, och igår när jag var ute på en "invigning-runda" sånästan flög jag fram trots vägunderlaget. Ååååh va härligt det var, därför kör jag nog på dom idag igen :)

Ikväll är det ju även Andra avenyn!! Mysigt! Dock måste en liten del av kvällen gå åt till spanksaplugg, jag måste förbereda en prov-uppsats som jag ska skriva imorgoneftermiddag.
Imorgonkväll ska jag hem till maria, eller vi ska på stan efter skolan, sen hem till henne och göra någon mys-middag och så blir det en sminkkväll, en tjej på vårt jobb arbetar med produkter från Mary-Kay, så vi ska få lyssna på henne och prova produkter :) Wonderful!

Nu är nog min grupp klar snart så vi kan börja göra klart den braiga skiten som vi skriver :)

Peace out!



Livsglädjen ökar, när solen blir starkare och tydligare!
Naxos 8-22 aug!

I skuulan!

Läste precis ett mejl, lättnad!

If you can dream it you can be it!

Nu, mera konfliktsjobb-skrivande, håller på ända till 16.30.....halv sex ska jag på body pump, och ikväll ska jag äta en fin liten semla, eller jag hoppas att den är stor som ett hus! Muuums!

Kisses!

Skärpning!

Nej va jag uppdaterar bloggen sämst under helger ibland....de e ju galet!
Jag har haft en sån himla bra helg så de finns inte :) Jag har hunnit med att träffa vänner, tränat, shoppat, ätit god mat, gjort musli (nyss) Varit en del med min familj, jobbat, cyklat ( de var iofs inte såå underbart i slasket) men ni fattar, lite av varje, och de är ju då man mår som bäst! Som en liten Prinsessa, med förtillället en tandbortse i munnen. det blir sängdags tidigt ikväll, så jag vaknar pigg och glad imorgon :)



De härliga tjejorna som är mina vänner!  Ni är underbara.



Jag måste vara världens sämsta ego-fotare........får kanske gå en kurs hos nån, detta är en liten titt på vad jag köpt iaf! :)



Muslin! Tror den blev himlans bra, betyg kommer imorgon då jag provat den i frukostfilen :)

God natt och Puss!

Fredag&Lördag!

Hallå!

Fredag! 
Igår var en kanon-dag! Jag hade en härlig morgon med Maria, sedan gick vi en solig promenad ner på stan, jag käkade med min mamma, och Maria gick lite på stan. Efter min mamma-lunch så mötte jag upp maria + Mickis som hade anlänt från sthlm (tills slut....hur sent var inte hennes tåg??) de åt på unico och jag tittade på och pratade :) Sedan blev det en supersnabb runda inne på Gina, de har ju fakstikt en del snygga saker för tillfället, de gäller bara att hitta Guldkornen!. Jag kanske ska köpa ett par jeans, och nån tröja där idag. Det var i alla fall mycket trevligt att umgås, nya vänner är alltid kul, nästa gång kommer vi till dig!
Efter stan så cyklade jag och jobbade, under passet så kom Maria, men nu hade hon med sig Malin....eller malin var ju dujtig och kom först och sprang innan.....Stolt är jag! :)

När klockan äntligen slog 19.30, gick vi hem till mallan och käkade middag + frukstsallad...mmmm tack malins mamma ;) Och så kollade vi igenom alla Zakythosbilder tsm, för första gången och herrejözzzes, vilka minnen som kom upp...de lät ungefär såhär åååh aaa näää "jag dör" "tänk att få springa på den stranden" "Tänk att vi bada e de där turkosa vattnet" osv....till the end of the night. Jag var i alla fall hemma vid tolv och somnade fortfort.

Lördag!
Idag gick jag upp halv nio, har inte vaknat senare än nio en enda dag på det här lovet, kan det verkligen vara sant, har jag gått och blivit en morgonmänniska?! det skulle vara lycka i sånna fall, fär man får ju ut så mycket mera av dagen när man kan vakna 8-9 istället för 11.
Nu på förmiddagen har jag hunnit övningsköra i drygt en timma, nu ligger jag i ska ni veta. Mitt mål är körkort i Augusti, så kan jag plugga teori på sommarlovet och sen köra upp i aug. Men de vore ju ännu roligare om jag tar det i juli, Innan Naxos 8 Augusti i alla fall! Mål här i livet är bra, riktigt bra!
Snart ska jag dricka en till kopp kaffe och strax efter ett så blir det gymiligym med Mariiiia (läs gärna Maria med lite norrlänsk toutch)
Efter gymmet möter vi upp supertjejorna karro, saga och Idaa :D Ikväll blir det middag/Fest/mello/Mys/Reunion med dom! Fan va skoj!

GLÖM INTE ATT RÖSTA EN GÅNG VAR PÅ EMD! Tack för de ;)

Ha en riktigt bra Lördag nu!

Fiskat röster!

Fan va bra de gick att jobba, första passet var segt, sen entrade maria receptionen och de blev full rulle......vi fiskade bland annat röster inför Lördagens lilla uppträdande som kommer ske.

Ni glömmer inte att rösta på Erik och hans vänner? Nej visste väl de.......ni inser nog inte hur mkt ni ska rösta åt mig/dom/oss! Tacktack de var snällt att ni gör de :)

Imorgon så ska jag ner på stan och käka lunch med min mamma, sen ska ajg på stan med maria och Mickis, sen ska jag jobba...och efter jobbet ska jag,Maria och malin hem till henne och gosa! De ska även dansa lite när jag jobbar, så de blir kul!

Godnatt! Nu blir det bums i säng!


Blogg-feeling!

Shit azzå vilken feeling jag har, vill blogga sönder er små läsare! Synd bara att de strax är dax att cykla iväg till jobbet!

Men i alla fall! I förmiddags var jag som sagt lite seg, gjorde inte så mycekt....men vid ett kom jag ut på en underbar liten tur, jag låter inte vintervändret knäcka min löpar-karriär! No way " Jag säger nej!". Så man får väl acceptera att man inte kan trycka ifrån med stegen ibland utan isället halkar lite snyggt här och där......de är säkert bra det med...för jobbigare blir det. På slutet sparng jag upp får en lång seg backe så fort jag bara kunde och fick verkligen kämpa med armarna....och när jag nådde toppen så var jag jäkligt nöjd, och kunde avsluta turen med nedvarvning och 50 utfallsteg. Skulle ni tycka det var konstigt att se en tjej göra utfallsteg? Folk kollar alltid väldigt märkligt på mig när jag gör det nämligen....

Till lunch-mat drog jag ihop en bulgusallad med olivolja och stekt majs med lite paprika....och så hade jag lax och broccoli till. Jag blir skönt mätt och det var gott med hemmlagat nu när jag vart ute på stan och ätit tre ggr på bara den här llla veckan som vart!



And this is my  look today!



Saga, jag tänker på dig, och ja, jag tog dessa byxor för att du gillar dem :)
Nej nu måste jag ruuusa!!

Pusspuss

:)

Yo girls and boys!

Gud va roligt, jag hade nästan dubbelt så många unika läsare igår utan nån speciell anledning.....kanske Idaas länkning ;) eller att jag komenterat runt lite. Ho knows?

Som sagt igår var jag på stan och traksade runt, hittade en luftig superskön tunika i en fin korallfärg, vill ha den till ett par ljusa slitna jeans, och mina converse i vår med skinnjacka! men de var lite väl dyr så ska vänta och tänka :) Sen spana jag lite på träningskläder också, det är dax att fylla med med ett par till sprinters! Som jag springer runt, eller okej.....det är alltid kul med nya kläder också. Men när jag vill ha mycket så handlar jag ingenting istället, det blir så många belsut som ska fattas så då skiterjagiii. Får organisera upp mina shoppingrundor genom att bara leta efter en kategroi nästa gång tror jag.

Idag har jag inte gjort någonting alls fakstikt egentligen, pluggat enspañol, porque soy un chica muy satisfecho, ahora! (därför är jag en myket nöjd tjej nu)
Resterande planer för dagen är att jag nu snart ska ut och springa längst ån, en liten daxtur liksom. Sen ska jag göra lax med bulgussallad. Ikväll blir det jobb 16.30-22....mellan 19-22 jobbar jag och maria ihop! Skitkul, sen åker hon hem till mig och slaggar. Mina syskon kommer hem från fjällen idag också, ska bli gosigt!

Jag hör av mig när jag får bloggfeeling!
Puss



Ida & Emma ( mina småsyskon) på hällen vid mitt sommarställe i Blekinge!

22.53 ZZzzzzZZ

Jobbet gick bra, precis som de ska, kompis de går braa nu pengarna rullar in som de ska nu....leéndet var på hela passet, och min nya friskis-hood värmde mig hela passet! Bra.

Det var en vacker lite småkylid dag, men fortfarande möjligt att bära upvikta jeans med linne och tygskor, skillanden var att man nu behövde ta med sig en liten skinnis över, är ni med mig?
Vi kikade på varandra, och tänkte precis likdant  "dedär ska säkert dit, nej va snygga dom är.....undra om de känner dom?"
Plöstligt stannar tåget och vi måste "evakueras" ut och byta till ett annat tåg, genom att klättra upp med hjälp utav en stege mitt på rälsen. Spännnade.....och i sånna situationer så blir det ju lätt att man byter några ord med de i samma vagn - sammhörigheten var ju enorm, och att vi dessutom för längesen hade listat ut att tjejerna som satt tvärsöver skulle till exakt samma plats exakt samma tid var inte konstigt, och det tryckte ju på ännu mera att "Vi måste ju säga nått till dem".
Efter första ordet så var väl snacket igång i 120 och gick i ett.
Efter den dagen, så chattade vi, pratade i telefon, sms:ade och allt vad man nu göt och det dröjde inte länge förrän vi betsämt oss för att slå våra kloka huvuden ihop och börja Teama. Lag MMP Med Lag SKI. Vi blev starkare än någonsin och hade roligt som aldrig förr. Vi slog klakackarna i taket och köttade och dansade och festade och hade de riktigt jävla bra.

Det var hallstahammar, det var sensommar, det var nya vänner, det var nya starka band. DE VAR FEST.



Frukten med: Check



Solbrillorna med: Check



Vi ser vad kvällens stad har att erbjuda: check



 Drama!!: Check



M&P va fina och bruna: Check



Glada: Check



Gladare: Check



En liten spegel: Check



Fest: Check



Sång....For you:  Check



Det var lite kallare än vanligt: Check



Sämre bilder: Check



Lite dålig bild från giget: Check



Tjenis med vakten: Check



Vi vart sugna på en fanbild: check



Trötta och slitna, men frukostsugna: Check



Nu tar man inga fler bildre: Check

Nu är klockan 00.00 och jag sover nästan känns de som. Det jag ville säga med det här inlägget var att det blir vad man gör det till, ett slitet ölhak kan även de blir en superkväll. Det är sällskapet omkring dig som är de viktiga. Det är aldrig fel att träffa nya vänner. Jag är otroligt glad att jag träffat er!

Lite trött

Oj, blev helt plöstligt helt slut! jag sliter ju ut mig oavsett om jag är ledig eller inte känns det som...komsikt!

Idag har jag vart nere på stan och väderkvarsnhallarna (F&S) Jag och Maria skakade loss på ett jobbigt medelpass, de var liksom regält med bra fart om man tog i, och de klart vi gjorde de :)
Efter passet cyklade vi till ett vegitarisk lunchställe som heter Fröjas Sal, någon som testat de? Jättebra mat var det, allt hemmagjort. Idag serverades det pastagratäng med rotfrukter, massa olika sallader, och en soppa med bakat bröd. För endast 35 spänn var om man har restaurangchansen :D Billigt!

Om en timme ska jag dra iväg på ett jobb-pass till tio, känns bra att tjäna lite pengar! Jag är nämligen vikarie ikväll. Hoppas de blir fartfyllt och att timmarna bara svishar förbi med vinden som blåser in och så vips så är det dags att räkna kassan och stänga och släcka igen allt! Så får jag sätta mig på min gamla bettan och trampa hemåt till mitt varma hus.
Jag är hos pappi nu! Så bor i ett litet fint hus. Komförbiii vettja!

Nee nu ska jag kika på andra bloggar!
Puss och kräm!

(rösta på Erik på rix top sex, snälla) Satuurday night wohahoh



Superkick!

Hej blögg´n!

Jag vaknade pigg imorse, eller jag kunde liksom inte finna ro i att ligga och sova bort massa tid, så jag gick upp. jag var dessutom sjukt frukostsugen då jag hade tänkt ut en riktigt fin frukost.
Check!


Efter att jag käkat frukosten, skrivit 1,5 sida på mitt arbete om Konflikten Västsahara, som jag gör ihop med två andra i klassen och efter att jag surfat lite och donat.....så betsämde jag mig för att springa en tur, egentligen en ganska kort tur, men jag ångrade mig och flög över hela åsen...de så kallade mördarvarvet på 6 km. jag är så galet nöjd :) Satisfecho.

 
Fin bild jag fick till (:

Efter rundan och en dusch, så gjorde jag en gul lunch, man skulle nästan kunna tro att det var en påsklunch!
Quinioa, men cayennepappar och torkade aprikosor, med en CURRY-kikärtsgryta. Satt fint.



Och såhär går jag klädd just nu!
Maria kom precis och jag ska gå ut till köket nu för vi ska göra klart en spanskaläxa och dricka en kopp kaffe och prata massa strunt....bra strunt :)




Ej att glömma....bara att drömma



Snabb lördagslunch, jag tänkte lite " fiket barista"
Stekt lax, tomat/parika/krisp-sallad, solrosstjärnor...feta och soltorkade tomater.....rostad skiva valnötsbröd med olivolja och grovsalt, en klick hemmagjord tsatziki!

Tillagning ca: 10 minuter...gör salladen medan laxen steks 4 minuter /sida.  Ät och njut.

Nu ska jag sova! jag tycker om er.

Lov-feeling!

Yoga...yoghaaa tralallalal.....fakkin amazing buddys!
I början var den kanske lite svår och seg att komma in i, jag släntra in lite sent efter att ha powerwalkat dit lite stressad.....men efter att ha gjort "månhälsningen" x antal gånger så började även min kropp bli mjukare, man stressade ner och liksom kom in i det lugna flowt. På slutet var det till och med skönt att sitta i grundpositionen skräddaren. Det här måste genomföras fler söndagar!

Efter yogan så blev jag bjuden på spontanmiddag på New India med min pappa, jättemysigt. De själva kallade den för Lyxmiddag, och ja....de var ju rikigt gott som vanligt :) Alltså som buffén, som jag provat förrut!
När vi kände oss mätta och belåtna följde jag med pappa hem till huset och vi tog oss en kopp kaffe, oj så moget :) och fixa lite i mitt rum, men jag åker dit för att stanna ett tag imorgon. Ska bli skönt med lite omväxling nu efter att ha varit hos min mamma i 5 veckor! Skitlänge ju....

Just nu har jag kollat på Mia och Klara för en stund sen, och så lite The Hills <3.
Sitter här och mår bra med en kopp grön citrus/aplesin té i en stoor Jordgubbskopp.

Här har ni lite bilder från imorse....de dem med en klackspark, jag kände att nu får ni äntligen se BACKSTAGE bilderna från en M&M-morgon!



Då ska vi se:
1. Jag i en utopi-outfit
2. Maria, med en önskan om att kunna ha brillorna
3. Jag är nöjd med mina Ck, årets skönaste!
4. En stjärt
5. Ett par nya boxer.

Puss i luren på er eller...... Puss på nosen eller Puss på kinden! ta va ni vill ha, släng resten.

En härlig dag!

Hej på er!i

Vet ni vad jag gör?
Jo, jag sitter hemma hos maria och morgonmyser, dricker lite kaffe...läser tidnigen, kollar reppen på let´s dance, surfar osv. Väldigt skönt när man e lite krassliga som vi.

Idag ska vi nog fortsätta softa till de blir dags för mig att gå till yogan vid tre, och för Maria att åka till Ultuna och jobba. Jag håller ju att prova all träning nu, för att verkligen kunna svara på alla frågor som kommer när jag jobbar. Jag är taggad för lite meditation! Första gången jag provar Ki yogan faktiskt.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på om jag ska vara helt ärlig, kanske åker jag till pappa, eller får de bli imorgon. Hade tänkt övningsköra mycket den här veckan, nu när jag ändå är ledig.....för man vill ju ändå ha det där förannade körkortet.

Hoppas ni mår bra! Vi hörs ikväll!
Då kommer de lite bilder på nått spännade, kanske på mig eller kanske på maria....ojoj

NOSTALGI


Zantzantzanzanteeee!

På väg

Ojoj, nu har jag bråttom. ska gå upp till grindstugan vilket jag beräknar tar med marginal 20 minuter. Sen tar ajg 111 hela vägen till maria. Vilken underbar kväll vi ska ha hon och jag. Bästisarna!

Promenaden i eftermiddags var ljuvlig, jag fick kisa för solen och bara för det har jag packat ner solbrillorna till Maria.
Hoppas ni får en lika skön lördagskväll som jag!

Saga är en gullis!

Rubbe

Åh hej!
jag mår bättre idag, vilken känsla!!
Sov en helt okej natt, men jag hade lite svårt att somna in.
Idag är jag i alla fall på bra humör dock lite hängig fortfarande. Imorse firade jag alla >3 dag med mammi......
Vi åt frukost ihop, en skitagó! Lantbröd med valnötter....krispig sallad, röd paprika keso&skinka.....sen gjorde jag en banan/äpple/kanel smooothie, till det drack vi apslein/blodaplesin juice och kaffe med nymalda kaffebönor. Kändes som en hotellfrulle!

Här på frmiddagen har jag bara softat och återhämtat mig. har gjort en geografiläxa anående vår egna stad uppsala, sen har jag nu duschat och klätt på mig. Väldigft skönt med en liten uppfräschare efter att ha legat i sängen en hel del.
Efter att ajg skrivit klart det här ska jag jag ut en stund och gå en promenad i solen. Måste få lite luft! Sen ska jag hem och käka lunch, mamma har precis varit och hanlat så de finns massa gott för själen och kroppen och smaken!

Ikväll åker jag nog till Maria på middag + mello + grönsaker + dipp-kväll. Låter underbart tycker jag. varför sitta hemma själv när man kan vara sjuka ihop tsm.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, hoppas alla andra är friska och krya!
Ring mig om ni vill hitta på något. Och tack ni som komenterade. jag blev verkligen jätteglad!

PUSSOCHHJÄRTA!













Inge vidare start på lovet

Jag känner mig som en död torsk.

Huvudet snurrar, kroppen ryser och skakar, och jag vill bara vara under täcket. Det är som att det är jobbigt att kika...ögonen vill falla ihop och jag skulle vilja sova i ett år, med total roomservice och kälek tills jag blir frisk igen.
Svalde nyss ner två alvedon, den ena fastnade nästan. kulkulkul.

Nu ska jag sova. Uppmuntrande komentarer till imorgonbitti önskas och tas gärna emot. nej varför skrev jag dedär. Nu kommer gästboken krasha och kolappsa......den brukar inte klara över 500 komentarer.



Kramar på er! Hörs imorn!

Bad day

Jag mår som ett litet as idag, sov sketadåligt och vaknade typ varnnantimme, var stressad och helt uppe i varv hela natten. Även fast det här är sista dagen innan lovet så pallar jag den liksom inte. När jag vaknade trodde jag helt seriöst att ajg var sjuk, så då tänkte jag sjukanmäla mig....men jag kände mig " för frisk för de" så då åkte jag till skolan....nu efter två lektioner mår jag dåligt igen. De som är lite sjukt är att Maria mår exakt likadant......vi funderar på att åka hem till mig å döö.............Låter skönt tycker vi. Bara rulla hem å skita i Idrotten,de lär ju inte vara läge för de om vi har ont i halsen, eller?

Typsikt mig och bli sjuk innan lov, då slappnar jag av och min hjärna ställer in sig på vila! Jag tror jag var sjuk innan förra påsklovet och sommarlovet fakstikt. Dää e standard!

Hej på er så länge!

God Morgon Allihoppa!



Torsdagmorgon är det. jag vaknade vid åtta och kunde inte sova längre......jättedrygt!
Jag sitter här helt färdig för skolan, blir jeans och grå tröja med converse idag....känner inte för att vara så piffipaffig. Jeans är ju ändå snyggast! :)
När jag kommer till skolan så ska jag ha ett historisemanarium, som börjar halv elva, sen kl 11 blir det engelskaprov, vilket jag är nervös över!! Sen blir de lunch, lite snabb matte, jag och maria missar nog en del av den eftersom vi skriver engelskaprovet. Sen är de U-landskunskapunskap och geografi. jag slutar 15.40.....så då åker jag hem å hämtar min matlåda som jag lagade igår och så börjar jag på jobbet (F&S Ultuna) 16.30 och kör hårt där till 22. hoppas det blir ett trevligt jobbpass!

Ska bli extemelyyyy soft med lov nu känner jag, bara imorgon kvar att slita på, då jobbar jag också dirre efter skolan till och med 19.30. Tror vi ska köra Boxning på jumpan imorgon i skolan. Skoj!

men nu ska jag nog kila!

Eller juste, jag beställde nyss hem dessa, dock kommer de i MAJ! ja ni läste rätt....hur lång tid kan de ta liksom?!
den som väntar på något gott.......


Pusspuss

Träning NU!



Lunchen på kvarten!


Ledig idag!

Nämen tjenaare, kul att du läser finis!

Jag har en chilldag idag, fast en lätt ångestkänsla över mitt engelskaprov imorgon finns i o för sig.....hmm varför trycka in så mkt innan lovet undrar jag.

jag skrev ju inte så mycket igår, kanske inget alls med närmare eftertanke.
Igår var jag i alla fall uppe tidigt eftersom jag hade skola, jag cyklade iväg till den och hade spanksa, Projekt - Västsahara, och till sist MEEN inte minst matteprov, jag hoppas jag får vg åtminstone men man vet ju aldrig om man gjort massa slarfel på tex minusochplus-växlingar. Efter matten cuklade jag till min lilla gulliga mormor för att städa lite, blev mest dammsugning, hon fyllde även år så vi käka lax hos henne både jag, mamma och brooour. Sen när jag kom hem störtade jag ur ur lägenheten lika fort för 30 minuters konditionsträning i form av löpning + styrka hemma. Kollade lite på aa gjorde jag också.

Idag blir de mest engelskaplugg, lite telefonsamtal, nån träning...funderar på Body-pump....ska väl laga lite kök och sådär med. Jag har precsi klätt på mig och fixat balnd alla mna kläder, de hamnar lätt utanför garderoben eller så blir garderoben överfylld.....jag bli så matt av klädhögar. usch!

vad gör ni idag då? alla Rosendalare, vad jobar ni med?

Lite fler bilder från kryssningen kanske ni vill se :)

  såhär såg jag ut.

 Mickis, ny bekantskap :)

 jag, Saga och Mårten

 Fest!

 Sjöfrukost

 och till sist lite Texfree!

Tack alla härliga människor som var med, för MAMA va skoj vi hade!!

Nu ska jag skicka in mina antal jobbtimmar, sen göra lunch och så plugga vidare! Tjoho så länge.

Kryssning - En helt annan värld.



9/2-09. Min fina vän Maria på däck!

Svintrött

Yes, sprang ner i foppatofflor, leggings å en gammal Monki-tisha för att hämta posten, och vad fann jag? Jo, Tara och en ny liten hm-katalog!

Ska krypa ner i sängen nu och läsa lite i dem, sen sussa tills jag vaknar imorgon, underbart!
Imorgon kommer även min lilla mamms hem, har städat här hemma för hennes skull :), men innan jag träffar henne blir de 18-årsmiddag hos sugerbaben Maria!!!
 
-Finner inga ord för er-

Goood natt! Shit va gött de ska bli att sova!

För er som missat så drar jag, Maria och paula på kryssning på söndag...nananna

Hej babe hey!

Nu är jag i skolan, vilket skydundrans morgon jag har haft!

Jag steg upp 07.25 och satte på mig mysdress...sen gick jag en morgonpromenad ut till Ultuna och slängde lite oppar samtidigt. När jag kom hem duschade jag min arma lilla sexiga kropp, sen satte jag på zoega mörkrost och plockade ur diskmaskinen, jag satte mig och åt frukost i sängen framför The Voice, myste lite och så började jag att klä på mig, måla tånaglarna och massa sånt :)

Skoj va? Vilken bra start, jag hann med så mkt.
Nu har jag haft Historia och NUUU blir det lunch!

Ha en bra dag hörrni! Jag jobbar till 22, så vi hörs imorgon :)

Idagidag

Idag blev det skola, idag blev de buss till G-sunda, idag blev det teater med skådespelare från skolan, idag blev det föreläsning om Kasava, idag blev dt GYM, idag blev det mkt löpning, idag blev det shopping, idag blev det Sushi, idag blev det spanska, idag blev det aa, NU blir det sängen.

Imorgon blir Maria en stor tjej, det är en bra grej!

Måndag = Sova sista lektionen

(Låttips såhär på kvällskvisten- Eva cassidy - Fields of gold, gärna live)

Ja, jag somnade nästan idag på sista lektionen, helt galet -crazyness. Jag la mig ändå vid tio-tiden igår men sov kasst hela natten, det är mycket att tänka på nu liksom.
Svenska/Engelska-lektionen idag var ju i alla fall flummig alla satt typ och asgarva :D Jag flumma till de, och jag håller med om att ur varje människas lycka finns det olycka, det är ju det som gör dt så spännande, att det inte är så lätt jämnt....men att man har hoppet/tron och längtan efter något men man får jobba hårt för att de ska uppfyllas. Love it!

Men hur som helst så hade jag betsämt mig för att jumpa klockan sex idag, och det gjorde jag också.....kände mig stark som kom iväg, och det är ju som alltid bajsgött efteråt! Jag duscha lite snabbt där, cyklade hem på min frusna cykel och lagade ihop en köttfärsås av tacoköttfärsn i helgen, blev bland de godaste jag gjort...med endast litekrossade tomater och vatten :) Måste vart tacomixen.

Imorgon efter skolan så ska jag och Mariafia Gymma/löpa, sen ska jag nog köpa nått vackert till henne eftersom hon fyller 18 (HERREGUD, skrev jag verkligen de där, it´s a dream coming true).....på kvällen kommer i alla fall maria till mig och vi ska käka takeaway sushi, titta på andra avenyn och dricka té :)
Sen på Onsdag ska jag servera födelsedagsbarnet frukost på sängen, och på kvällen blir det familjemiddag hos Mormor Källman, med kladdkaka till efterätt och kola ovanpå? Ett undantag alltså, har inte käkat kladdis sen Juli, OMG!!

Dagens Outft:



Dagens föda: Frkosten gick i orange/vitt, imorgon blir det litemer brunt....hehe...





Som sagt, imorgon blir en bra dag, i alla fall efter skolan. Onsdag blir minst lika bra i alla fall efter sklan. Stormiddag + bästis 18! Torsdag blir de till att jobba efter plugget, kan bli lajbans (ska iaf äta köttfärsåsen igen) Fredag blir också till att jobba. Lördag, ledig dag Middag hos Maria med 9 andra i hennes lokal, lite plockmat och mysfest. Mamma kommer även hem då på kvällen och är brun som en pepparaka och förhoppningsvis har hon något med sig till mig. 
Söndag, plugg + packning sedan kryssning, karrish, då blir de ju Özz! haha. Kan bli helgalet!

Puss finisar! / Er Fini

The Hills

Jag tycker de är så skoj att slöglo på The Hills, gjorde de nyss samtisigt som jag läste gamla dammiga texter från Romantikens epok....konstig blandning.  helt olika världar liksom. men jag insåg att jag förstår fakstikt varför Andreas Carlsson blekte sina tänder. Bor man i hollywood/LA så skulle jag nog också dra en bleach i käften, för helt seriöst en vanlig person med rätt vita tänder skulle ju framstå som en med "gula" tänder där.

wellwell, idag har jag verkligen gjort en söndagsmyskväll. Jag badade och skrubbade fötterna, använde nån oanvänd tvål som jag fick i julklapp från The body-shop, sen smorde jag mig med Nivea "Light tan", skrubbade ansiktet med Aco-ansiktsskrubb.....osv...hade till och med en badkula i vattnet....och så tog jag lite babyolja....len och fin blev resultatet. Så nu är jag avslappnad!
jag ska precis gå och lägga mig, men jag tänkte ni skulle få se veckans bästa med Moa, som nu bor hemma själv å exprimenterar i köket.

 
Vilken tycker ni ser godast ut?



Det har blivit mycket grekiskt den här veckan, men inte så många bilder, dock gillar jag starkt sista bilden, det var efter min tur till både gärnby och stan och då jag kom hem 20.00 utslulten...då var de bara att kasta in låda i micron å lägga i lite morötter som upp-piff :)

Imorgon har jag förberett med aprikoser i vatten, så de sväller....de ska jag lägga i yoghurten tsm med skivad banan, linfrön och mandlar...tror de kan vara fina färger och smaker ihop :)

Pussochsmile!

YOHO

Åh hej!!

Gluttade precis på en bild med mig och Maria från rixfm, båda bär pilot-solglajjor och har stora leénden :) Så underbart!

Igår lunchade jag med Mikaela på Barista, de var så mysigt så!
På kvällen kom sara hem till mig och vi käka tacos å stojja lite....lite senare kom även fru hammarling förbi!

Idag har jag jobbat på väderkvarn. de gick kanon! Men skönt att vara ledig nästa helg!
Nu ska jag göra nån kvällsmat "tänk gröt" sen plugga och ta mig ett varmt bad, bli sängen tidigt så jag pallar med mig själv och all skola och lilla födelsedagsbarnet den här veckan :) Bästis fyller ju mydig! som "vi" väntat.

Kramkram!



Té och badsugen blir man av mitt sociala jobb, inte chatt/blogg och aktiv-sugen.....

RSS 2.0