sthlm

wwwwwwwwhooooooooooooooo. jag e glad!

Igår var i alla fall en väldigt bra kväll. Det var sådär mysigt och lagom. Hoppas alla är nöjda som kom? Och tack för alla fina presenter! Klockan två hade vi städat allt i lokalen och dikat allt i min lägenhet! (duktigt va?). Så då var de bara att dricka massa vätska och sen lubba till sängs. maria var övernattningsgäst - vi hade varsinna stooora sängar. Soft!

Idag har jag och Maria  varit och "strosat" i stockholm, väldigt trevligt. Började väl lite surt med att vi missade tåget, men väl framme var det sol och en härlig stostad som inväntade!
Vi gick till top-shop, monki, hm och lite annat smått och gott. han inte med söder, Osoft! Från Top-shop hade vi i alla fall med oss varsinna söta klänningar :) som vi ska ha på midsommar! kanske blir nån bild på den imorgon. har tagit jättelite bilder från idag tyvärr.
Efter shoppingen åkte vi till Gröna Lund och tittade/lyssnade på Childhood-galan. den stora supergruppen EEEEEMD var där med bla. amy,måns, pernilla Wahlgren, arvingarna och caracola. en hel drös med finisar. det var rätt kul, efter pratade vi lite med "snygg-Erik" han var snygg i sin nya Johnny Cash stil. han har hittat sin indentitet nu. schööönt! Tyvärr hade han glömt min hatt den jäveln. nee skoja. inte hela världen. man får göra det till en grej och få den utkastad in dah public nån annan gång.
Nu har ajg kommit hem. Kollat på Mia&Klara och tagit de lurreburre. De är sommarlov!!!!!! Yeah!

pusspuss
astråkigt med noll bilder, förlåt!


Kommentarer
Postat av: smärr

Det var en otroligt trevlig dag! Tack för sällskapet. /Maria Källman

2008-06-15 @ 23:28:46
URL: http://mariakallman.blogg.se/
Postat av: sara

2008-06-16 @ 16:12:45
URL: http://s91.blogg.se/
Postat av: sara

oj råkade skicka en tom kommentar :S mehe

2008-06-16 @ 16:13:52
URL: http://s91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0