hej schaaaaaaan!

Tja!
Sitter och har en sån grymt skön hemmakväll!  Är helt själv, och har tv:n på i bakrunden....roar mig med att cahtta med en massa gullungar och kikar runt på bloggar och annat skoj.  Vad har ni för er? det är nån skoj film på trean som jag kikar på, nån kille som är besatt av fotomodelltjejer (enbart) har sett den förrut men har glömt vad den heter. nåvälann.

Under dagen har de vart lite skola som vanligt, slutade strax efter två! Då cyklade jag och Marjo till Boländerna och jag köpte tre par skor. (ett par likadana pumps som gick sönder pga. av brandtrappan förra fredagen, haha) ett par klackar med snörning och ett par låga stövlar. check the picture down here! Härligt med lite höstprylar!

Jag har haft med mig kameran lite under två dagar och ni ska få se lite verk hade jag tänkt :)

Men först måste jag skriva lite om höstens dagar!
Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag gillar att den kryper sig allt närmare och närmare......eller om jag mest har panik inför det. Just nu känns de ganska mysigt! För hur ofta satt man lite smått trött av allt som hänt i veckan under sommaren/våren och kände att "fan va mysigt det är att bara vara hemma" På något konstigt sätt så pratar jag mer med alla mina kompisar och känner att jag socialiserar mig mer på hösten. Det är helt enkelt lättare att hitta på saker, att ta en fika, köra ett träningspass, gå en promenad i löven eller varför inte bara laga en mysig middag med tända ljus. Saker att göra finns de ju! Som imorgon då jag först ska på kräftskiva i en kolonilott med mammsen, och sen cykla vidare och träffa Finisarna på lite filmtittning. Saker och ting händer hela tiden, det man saknar är friheten och ledigheten. jag är rädd för att behöva sitta inne och plugga och få studieångest (den kommer ju komma nån gång, men kanske i en mindre utsträckning) det som jag har bestämt med Maria är i alla fall att den här hösten ska de levas! Vi ska se det som våren...vi ska hålla igång och vara aktiva och ta hand om oss själva! Att röra på sig är nog ännu viktigare nu när de snart blir så mörk så man skulle behöva glasögon på morgonen. Då gäller det att boosta med frukt, träning och sömn!
I Torsdags prövade vi ett nytt pass som gav båda två ny insperation: skivstång/kondition med Tina! Så grymt bra ledare och ett riktigt dunderpass...fan va skönt det är att ha kört ett sånt innan helgen kommer. Idag softar jag som sagt!

Rolig sak under dagen: Paula ringde och hörde hur de var....hennes väska från Grekland är tillbaka! Lilla gumman.....fan va hemsk att vara utan ALLT i typ tre veckor! Saknar henne. Men vi har betsämt att ses 25 September i sthlm och höstshoppa tsm med Maria. Trion!

Bilder under veckan!
Några helt osannolikt vackra frukostar (mästerverk) vilken föredrar ni (Maria)?



Vi var ute på en runda i Röbospåret i onsdags (jag och muffen!



jag har jobbat en hel del...såhär ser jag ut när kunderna kommer.


Såhär ser jag ut när folk e otydliga.......



Mina nya skor!

godnatt på er ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: smarr

Den med hallonen såg riktigt smarrig ut men den med egenbakta brödet slår väl andå allt? ;) haha. Så roliga. SNYGGA SKOR.

2008-09-05 @ 22:46:12
URL: http://mariakallman.blogg.se/
Postat av: Saga

Du/ni är fan gryyyyyyymma på frullar!

2008-09-06 @ 11:19:37
Postat av: idaa

Shit asså moa, du får komma & göra frulle här också. Som sagt, snart anställer jag dig!

2008-09-06 @ 12:26:56
URL: http://idaagillegard.blogg.se/
Postat av: Moa

Ha ha, va glad jag blir :) Är väl lite utav en hobby! ;) Skulle kunna lägga upp en bild på den jag åt idag också.....men de kanske skulle vara lite väl? hehe

2008-09-06 @ 13:09:51
Postat av: Anonym

åååh den sista! :D

2008-09-06 @ 16:56:37
URL: http://sarabolay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0