Hejhopp!

Nu är jag hemma från jumpan, gav er bara en liten snabb update.
Det har inte varit en helt fel tisdag idag...hade endast spanska första lektionen och sen var det egen pluggtid. jag och maria satt i matsalen och pluggade en del goegrafi inför provet på torsdag, sen stannade vi och åt oss en bit lunch. Lagom tills att solen började titta fram, jaa den kom ju även idag!! så cyklade vi hem till mig och satte oss på min balkong, drack oss varsin Zoega skånerost, samt snacka och plugga samtidigt. Tjejer kan dedär med att kombinera saker alltså! Vi satt även på en gammal goding till skiva.........hmm..... I like it, a lot! :)
När Maria skulle bika hem så hängde jag på på en promenad mot stan, vända efter ett tag och på vägen hem plockade jag vitsippor, i ett par gamla dieseljeans från mamma, blåa kedsen, nya gråa linnet och en hood med pilotbrillor på näsan, i handen som jag inte höll vitsipporna med, bar jag en ekologisk mjölk, jag kände mig lite flummigt hipp...vem köper ekologisk mjölk och plockar vitsippor och njuter av en promenad en tisdagseftermiddag om man är född år 91? 

Ikväll har jag trääänat, körde på som fan...träffade en del söta ansikten också. Nu har jag druckit björnbärssmoothie (banan, yoghurt, jordgubbar och björnbär) Döögott!

Nog för idag, måste runda av här och packa en ny träningsväska inför imorgon, samt plugga och läsa i min nya bok som jag fick i påskpresent, och elva ska man ju släcka lampan, så de är bäst att jag sätter fart!!
Imorrn blir de:

8.45-14.30 skola
14.30-16, stan och träning på VK
16-18? hjälpa mormor med städningen, dricka lite kaffe och snacka lite skit :)
18 ---> plugga till geografiprovet





Kommentarer
Postat av: Anna

Va härligt det ser ut:)



Okej, men det är ju oxå bra pålägg! :D



Hoppas din morgondag blir bra!



Förresten va härligt det ser ut med att sitta på balkongen:)

2009-04-14 @ 22:52:52
URL: http://tresmating.se
Postat av: Karolina

Finisar

2009-04-15 @ 01:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0