Evereyday is a new day!

ja idag har de malt på som anligt, igår med.

I skolan ägande vi oss åt att redovisa olika idelogier, vi hade faccismen och det gick väl rätt bra skulle jag tro :)

Efter skolan cyklade jag hem, bytte till mysdress, åt en banan och cyklade dirket hem till min mormor :) Där bjödsa det på fisksoppa och ett nytt knäckebröd....ruda små skivor från wasa som hete grovråg eller nått i den stilen, måste köpa hem de!
Jag satte igång å dammsuga lite efter maten å putsa lite varstans....vid halv sju cyklade jag hem igen, i motvind...och det är typ 6 km....så när jag kom hem orkade jag verkligen inte sticka ut och jogga, jag har liksom noll energi i mina ben + att jag är sömnig och trött, har längtat efter sängen hela dagen. Så mitt hälsobelsut belv idag att vila....när man inte kan få till det med träning/motion och sådär så får man helt enklt fokusera på mat och sömn som också hör till ämnet. För av erfarenheter så blir jag alltid sjuk när jag flänger och slänger och inte får tillräckligt med lugn tid....som jag har nu. Började precis på att knåpa ihop men egna idelogi, som ska kunna styra världen. Det är en skoluppgift till den 23, då det är emenariumtime. men tisdagen innan dess (nästa tisdag) så är det prov på de tre störta Ideologierna: Konservatism, Liberelism och Socialism! Intressant!

Så snart ska jag göra mig ett kvällmål beteåsnde av té och fruktsallad med keso....lite banan/äpple :)
Sen blir den andra avnenyn, säsongsstart till tio, därefter säääängen ZzzzzZZZZ!

Kisses!


 - hittade mina headbilde som togs innan en middag hos Maria H......dags att byat den, ser ju knappt ut sådär längre.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0